Nyheter fra Cameo og mine beste pakketips

Har dere SETT den nye kolleksjonen til Cameo? Det er mye lekkert, og jeg synes det er så kult at de har gjort en litt annen vri på nettbutikken i 2013, nå kan vi i tillegg la oss inspirere fra fine bildeserier av vakreste Pernille Holmboe. Jeg kjenner igjen en del av snittene fra både kjolene, shortsene og blusene fra i fjor, og det synes jeg er veldig fint, for da vet jeg godt hvordan det sitter på kroppen min og hvilken størrelse jeg trenger. Denne kjolen er blant mine favoritter fra den nyeste kolleksjonen, så den får dere nok se i et antrekksinnlegg i løpet av den kommende uken 🙂

Ellers har jeg sikret meg noen andre godbiter også, blant annet Paisly Bomber Jacket og Paisley Button Shorts i tillegg til Colour Blocked Dress. Disse er med i kofferten, og de to første plaggene har jeg planer om å bruke sammen. Moten i år handler mye om print clash og aller kulest synes jeg det blir dersom du bryter med et helt annet mønster i midten, men kjører det samme over og under.

Flere av dere har etterspurt pakketips, så jeg tenkte å dele noen eklte tips med dere på hvordan jeg gjør de når jeg pakker kofferten min. Vi vet jo alltid at vi har x-antall kilo å gå på, så det lønner seg å pakke smart (med unntak av når du har mulighet og lyst til å kjøpe deg overvekt på forhånd, da er det lov med litt ekstra). Jeg pakker ALLTID i hele antrekk, det vil si at jeg på forhånd bestemmer meg for hvilken topp som skal brukes til hvilket skjørt eller hvilken shorts, samt hva slags tilbehør jeg skal ha til – det vil ai alt fra smykker, vesker, øredobber og ringer til veske og eventuelt hodeplagg.

Slik går jeg frem:

♥  Legger alt jeg ønsker å ha med meg på ferie i en bunke midt på skapet.

♥  Går gjennom hvert plagg og ser hva som fungerer sammen. Legger dette i mindre bunker.

♥  Tilslutt kommer jeg frem til et plagg for hver dag – i dette tilfellet 7 forskjellige antrekk. Viktig å prøve kombinasjonene på, slik at du vet det funker like fint på kroppen din som på gulvet.

♥  De ferdige antrekkene legger jeg ut på gulvet på rekke og rad. Prøver å legge det litt slik som i denne collagen, deretter tar jeg bilder av det med telefonen min:

Jakke Cameo / Shorts Cameo / Singlet Boozt / Pumps Nelly / Strandkjole Cameo / Sandaler Nelly / Strandveske Ted Baker / Kjole Cameo / Sandaler Nelly / Clutch Asos 

♥  Jeg pakker deretter et og et antrekk sammen, og oppå hvert antrekk legger jeg tilbehør som smykker og ringer i en gjennomsiktig pose, gjerne sammen med en lapp slik at jeg husker hvilket antrekk tilbehøret skal brukes til.

Orden er altså stikkordet, og dette krever TID, men det er så verdt det! Du vet hva du skal ha på deg hver dag og du slipper å bruke tid på dette mens du er på ferie. Det er jo en fryd, rett og slett 🙂 I tillegg har jeg med meg basisplagg som bikinier, deminshortser, flip flops og typiske strandplagg. Dette planlegger jeg ikke, men jeg tar med meg de fleste bikiniene mine, ca. 3 strandkjoler og 4 shortser samt en del basis-singletter, så vet jeg at jeg har nok.

Var dette greie tips? Håper dere fikk noe ut av det, dette er i hvert fall den beste måten å pakke på for meg. Når du leser dette sitter jeg i luften og roer reisenervene med et glass Sancerre. Vi sees i Hellas, ha en fin søndag så lenge 🙂

41 kommentarer

 1. SÅ fint!

 2. Herlig kjole, de fargene gjør meg GLAD <3 Minner meg om at jeg må kjøpe ny kjole til sommerbryllup vi skal i:)

  Tusen takk for pakketips, jeg pleier også å planlegge litt, men neste gang skal jeg være ENDA mer nøye, som du sier: Det ER jo verdt det:)

  Masse god tur, håper flyturen går bra, noe den HELT sikkert gjør:)

  Gleder meg til å se bilder, iihh! Så kan jeg drømme meg bort og glede meg til vi reiser:)

  Smask:D

 3. Kathrine Stark

  Genial måte å forberede seg på reiser! Skal huskes til neste gang;)

 4. All the looks are so adorable and perfect for the occasion, my fav is the last one for a night out and of course you are stunning on that dress:) Happy Sunday Caroline, baci!

 5. Liker den rosa kjolen!! Men den blå du hadde på.. potetsekk jo! Har sett deg i myyye mer kledelige kjoler enn det :)) Du som er så smal må jo vise frem det 😀 Men den kjolen ble du mer.. potet… 😛

  1. Fotballfrue

   Den ser bedre ut med hæler og skikkelige omgivelser 😉 Skal vise dere, jeg 🙂

   1. Syns det var en rålekker kjole! Både i farge og fasong! Er ju ikke bestanigt i varmen at man har lyst på så tettsittende plagg. Potetsekk blir man men dålig holdning og når man ikke er stolt over sæ sjelv, ikke av en kjole! ;P I rett størrelse og med de rette skor/ acc til så er det der en fasong som kan kle mange fler en de trur, folk må bare prøve og tørre at tenke uttaførr boksen!

 6. Så lurt! Hater å rotete koffert, tar igrunn lengre tid og leite rundt i kofferten enn det tar å bare gjøre det ordentlig med en gang også slipper du at klærne krøller seg osv.

 7. Ønsker deg en riktig god tur, og gleder meg masse til å lese innleggene dine fra varmen. Savner den så mye her i Norge nå!!
  Og ja, kolleksjonene fra Cameo er kjempeflott:) Har sikret meg noen godbiter derfra, men flere står på ønskelisten;)
  kos deg i solen!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk, her er det så flott 😀

   Klem!

 8. Hvilket program/app bruker du for å sette sammen disse antrekkene?

 9. Sånn pakker jeg også, det er jo helt genialt 🙂 De gangene jeg ikke har gjort det, har jeg endt opp med å ha med meg så mye jeg ikke bruker!

 10. Kjempebra tips! 🙂
  Kos deg på Rhodos vakreste Caroline! <3
  Ha en toppers ferie! 😀

 11. Godt det er flere enn meg som pakker på den måten 😉 Jeg skriver i tillegg en liste over alt jeg vil ha med og systematiserer det i f.eks «lørdag dag» og «lørdag kveld» gjennom hele ferien.
  Kos deg masse i Hellas, Rhodos er en flott øy 🙂

 12. Fine pakketips, men jeg ombestemmer meg hele tiden, så de funker dårlig for meg…

  1. Fotballfrue

   Så kjedelig :/

 13. Kjære vene! Denne kjolen er perfeksjon! Er akkurat en slik kjole jeg leter etter, men finner ingen som er like fin!!! Og den er utgått på Asos! 🙁 Har du noe som helst peiling på om den er å finne andre steder eller vet du om en kjole som kan ligne? Blir evig takknemlig for hjelp 🙂

  https://fotballfrue.no/2012/05/27/sommerdrom/

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre fra i fjor :/

 14. Er du gravid? Løse kjoler med empireliv, den du skal ha i bryllupet passer jo fint til en gravidmage 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 🙂

  2. er så mye snakk om graviditet. akkurat spørsmål om slikt skal man være litt forsiktig med.. det kan være mange grunner til at noen ikke har barn, og noen av grunnene kan være veldig vonde. det er et spørsmål som så fort blir slengt ut der, og som ikke alltid har et like lett svar og slenge tilbake. dette gjelder ikke bare til fotballfrua, men til en hver kvinne. noe å tenke på. 😉

 15. Hva gjør du hvis du ikke vet hvordan været blir i forveien da?? Hvis man skal til et varmt strøk så kan det jo fortsatt pøsregne og være kaldt. Dette sliter ofte jeg med. Jeg klarer ikke å stole på langtidsvarslene 100%…. 🙂

  1. Fotballfrue

   Sjekker værmeldingene og stoler på dem, har aldri pakket feil 🙂

  2. Finnes jo klesbutikker dit man skal som regel også, norge er ikke det eneste landet i verden som selger ei tynn regnjakke + en genser liksom 😛

 16. Håret ditt er så fint her:):) Bruker du krøllstav eller rettetang når du krøller det? Har du evt en å anbefale? God tur til Hellas <3

  1. Fotballfrue

   Krøllstaven fra mast, den nye 🙂

 17. Hvorfor tar du bilde av klærne du skal ha med? Ønsker deg en fantastisk tur 🙂 slapp av litt for meg også, her er det fullt kjør fra morgen til kveld grunnet x antall eksamener..

  1. Fotballfrue

   For å huske hva jeg så for meg sammen 🙂

   Lykke til 🙂

   1. Det er lurt å ta bilde av hva du har med i kofferten i tilfelle den skulle bli borte eller noe sjelt. Da er det lettere å vite hva du hadde med deg, og ikke minst har du bevis når du skal få igjen penger på forsikringen 🙂

 18. Herlig innlegg- gjett at jeg tar til meg lærdom her, og jeg er så glad for at noen som er god på slikt som dette, deler erfaringene med oss andre! 🙂

  God ferie, kjære fotballfrue! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra 😀 Nå koser vi oss, har blitt kjent med stedet i dag og i morgen er vi SÅ klare for en hel dag i solen 🙂

   Klem!

 19. Herlig tips! Skal ut å reise med MASSE tøy, så jeg trengte gode råd akkurat i dag.

  De kjolene er ikke min stil i det hele tatt, heldigvis, for de var alt for dyre for en stakkars student. Men farger kler jo deg kjempegodt, så gleder meg til å se hvordan du styler dem!

 20. Hei 🙂 vil bare først si at du er en fantastisk blogger! har et spørsmål siden du er så flink med trening og sånt! lurte på om du hadde et bra treningstips for å få en fin stump med raskt resultat? 😉 har begynt å ta 50 squats om dagen, tror du det vil ha en bra effekt?

 21. Håper du koser deg masse på ferie, den kjolen var utrolig fin, finnes den i fler farger? kunne tenkt meg en selv.
  Forresten hvilket kamera bruker du?

 22. Marius øyaland

  Syntes du gjør en heidundrende flink jobb! Liker spesielt alle sminketipsene dine, du har så ren og fin hud! Elsker deg masse kozekoz

 23. Michelle

  Det håret ditt Caroline, det er bare så sykt fint! Det inspirerer meg til å bli flinkere å style mitt egent 🙂 hehe.. Håper du og din søster koser dere max i Hellas! Klem <3

 24. *fnis* det er så kjekt å se at vi jenter er forskjellige! Jeg skal 7 uker til Asia, reiser om 5 dager, og det jeg planlegger å pakke er 3 saronger, 2 shorts, 1 kjole og 10 topper/singleter, pluss sandaler, flip-flops, og joggesko. Og det syns jeg er mye 😀
  Så skal det sies at jeg planlegger en seriøs shopping-spree ila turen, og at jeg faktisk skal bære alt på ryggen (og løfte ryggsekk med megasvake armer) helt på egenhånd, så… 😀

  Jeg håper dere får en kjempefin tur 🙂

 25. Jeg pakker ALDRI i antrekk, så ender opp med å ikke bruke halvparten engang av det jeg har med fordi det ikke passer sammen med noe, haha!

 26. Kjempe bra tips til pakking 🙂 skal huske på disse når jeg pakker til Hellas ferien i sommer 😀

  MEN, du burde aldri legge verdisaker i bagasjen som sendes med flyet, siden disse kan bli stjålet, enten av uerlige flyplass ansatte eller andre reisende som snapper med seg kofferten din.

  Husker jeg kom hjem fra en tur til London og måtte gi beskjed om at kofferten min hadde blitt ødeagt, og hørte gutten foran meg i køen hadde lagt speilreflekskamera og alle minnebrikkene etter Afrika turen i kofferten som hadde forsvunnet på vei fra Afrika.

  Derfor burde alt av verdisaker (smykker, kamera, elektronisk utstyr og ladere) tas med ombord på flyet, så du slipper å bli frastjålet tingene eller risikere at kofferten blir borte og du ikke får den igjen før en uke etter at du har kommet hjem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *