Miramare Sunprime

Å, dere! Nå er vi her! Endelig! Vi landet klokken elleve norsk tid, ligger en time foran dere så den var allerede tolv her, og det var så utrolig mye folk og styr på flyplassen at vi faktisk ikke var på hotellet før klokken halv tre. Men det var en drøm å komme hit, virkelig. Og flyturen gikk så bra, så jeg må bare si tusen takk til Thomas Cook som behandlet meg helt fantastisk, jeg fikk til og med lov til å komme frem i cockpit for å ta en titt og for å prate med pilotene. Ble sittende der i en hel halvtime og det var jo bare utrolig fascinerende. I tillegg fikk jeg svar på en hel del spørsmål som jeg lurte på. Det hjalp virkelig å se hvem som hadde kontrollen og hvordan de jobbet, så turen gikk veldig, veldig bra. Den beste på lang tid 🙂

Veske fra Red Valentino og sko herfra (adlink) 

Ellers pakket vi ut av koffertene, fjernet sminke, smurte kroppene med solfaktor og fikk på oss bikini med strandkjole på 1-2-3 da vi hadde fått tilgang til den fine leiligheten vår. Vi har ikke ett eneste minuttt å miste denne uken! Rakk å bli kjent med hotellet og området her, det er veldig flott og kjempestort. Dette er jo åpningsuken til hotellet i tillegg, vi er blant de første gjestene som bor her, så det er splitter nytt overalt 🙂 Her kommer et lite bildedryss så langt:

Vi bor i en 2-roms Prime Bungalow med terrasse og havutsikt. Rett og slett helt amazing!

Skal ikke klage på utsikten!

Strandkjolen finner du her (adlink) ♥ 

Sentrum er rett utenfor døren, der er alt det nødvendige, som koselige restauranter og supermarkeder med godt utvalg. Vi tenkte å sykle til Rhodos by en av dagene også, for det er bare 3 kilometer unna. Gleder meg! Begge begynner å kjenne at vi har vært våkne siden to i natt, så det skal bli godt med en dusj og litt fiksing før vi spiser middag og tar tidlig kvelden. Vi skrives i morgen, fine! Håper dere er klar for masse solskinn herfra 🙂

87 kommentarer

  1. Hei Caroline! Jeg plangger å dra til miramare sunmarine hotellet i sommer! Men jeg er veldig glad i Strand, og etter det jeg har lest så ligger det ingen Strand nede ved hotellet ? Og ligger det noen Strand i nærheten?

    1. Det er en liten strenstrand like ved, men ingen kjempefin sandstrand :/ Vet faktisk ikke hvor den nærmeste gode stranden er. Vi var der i mai, og da ble det ikke så veldig mye bading.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *