Utdrikningslag for Brura

God lørdag, dere! Her har maskineriet gått siden klokken *hold dere fast* kvart over fire! Det stemmer. Jeg fikk migrene igjen i går kveld, men aura denne gangen også, så det var bare å ta seg paracet og krype til sengs allerede i 22-tiden. Altfor tidlig, for etter min plan måtte jeg være oppe fire timer til for å rekke alt det jeg skulle, hang jo alvorlig etter på grunn av kjøreturen til Larvik, så da måtte jeg opp pinlig tidlig for å pakke kofferten i dag i stedet, få tørket siste rest av treningstøyet som skal med, dusje hår og det viktigste: Være i Skien før klokken ni! Fra klokken ni til nå har jeg vært en del av Siri’s Entourage, for dette er dagen hvor hun drikkes ut! Om bare 3 uker står hun hvit brud, tenk det! Jeg er så lei meg for at jeg ikke får vært med hele dagen, men ettersom jeg reiser i morgen var dette alt jeg rakk. Det har vært vanvittig morsomt og hyggelig hittil, så hun er i de beste hender og kommer til å ha en helt fantastisk og uforglemmelig dag. Her er et bildedryss:

Alle fikk hver sin t-skjorte, jeg var håransvarlig 😉

Bilrutevask i bikini!

Danse til Michael Jackson på Esso, fy søren, hun taklet alle oppgavene dødsbra!

Hele dagen er lagt opp som et Amazing Race og hun får ledetråder på hvert nye sted. Kjempesmart!

Nå er klærne på snora tørre, så jeg får henge i og komme meg avgårde. Vi skrives fra Oslo 🙂

45 kommentarer

 1. Marita Ø

  Å, kos dere masse! Ser veldig gøy ut 😀 Ønsker deg og dine en flott lørdag 🙂

 2. Ååååå nå fikk jeg flashback til mitt utdrikningslag. Gode minner:-)
  Gratis stylingbok for de som har lyst på https://stylistaz.com/fa-en-ny-stil-pa-10-dager

 3. Ååh, jeg er sikker på at hun får en kjempefin dag 😀 Virker hvert fall sånn!

 4. Fotballfrue

  fin blogg!
  Sjekk ut min!

  http://www.denektefotballfruen.blogg.no

 5. Kjære deg!
  Migrene er forferdelig og hvis du enda ikke har fått migrenemedisiner anbefaler jeg deg å få dette testet ut. Svært mange har god effekt av anfallsmedisiner og du slipper kanskje å bli sengeliggende så alt for lenge.

  Jeg anbefaler deg på det sterkeste å ta kontakt med Oslo Migreneklinikk på Skøyen, hvor de har svært god ekspertise på migrene.
  Selv har jeg kronisk migrene, noe som vil si at jeg har mer enn 15 migreneanfall per måned, så jeg vet absolutt hvor kjipt det er med migrene.
  Pass på deg selv, få hjelp, og sørg for at du ikke blir plaget mer enn nødvendig!
  Masse god bedring og ikke minst:GOD TUR!

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk for tips 🙂 God helg!

   Klem 🙂

 6. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Hahah! Så fantastisk gøy det så ut altså! 😀 Herlig!

  ♥ Lizbethosnes.com

 7. Hei. Trist å lese at du fikk migreneanfall igjen i går. Reis til legen og få resept på smeltetabelettene «Maxalt Rabitab», jeg tar en sånn med en gang jeg kjenner antydning til Aura. Og når jeg gjør dette klarer jeg å dempe anfallet slik at jeg kan fungere til jeg har mulighet å hvile meg.
  Håper dere får en fin ferie! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt grusomt, skjønner ikke hvorfor det plutselig er så hyppig :/ Har vært hos legen nå 🙂

   God helg til deg 🙂

   1. Hvilken migrenemedisin fikk du?:) hmm.. dumt at det har blitt så hyppig:( det er grusomme greier. Men jeg vet når det gjelder meg, jeg kan ikke få for lite søvn og heller ikke for mye. Så man må stå opp og legge seg til samme tid hver dag. Det utløser det hos meg. Ellers hvis man stresser mye så kan det komme. Så tenk over tidene dine i det siste, kan det ha utløst det… bare pass på og stå opp og legge deg til samme tid hver dag.

    Får ikke håpe du får det på en stund nå:)
    klem:)

  2. Jeg støtter opp under disse tablettene. De beste som er!

 8. Michelle

  Hahahaha! bra bilder, tidige!!

 9. Hvorfor skal du ikke i bryllupet hennes?

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg vel 🙂 når har jeg sagt at jeg ikke skal det? :/ skrev jo om kjoler jeg skulle kjøpe til bryllupet deres for en uke siden 🙂

   1. Hun trodde kanskje du mente bryllupsdagen når du skrev at det var synd du ikke kunne være med hele dagen. Men du mente vel sikkert utdrikningslaget. Misforstod jeg også først 🙂 Håper hodet er bedre og at resten av dagen går fint. Riktig god tur i morgen!! <3

   2. Fotballfrue

    Ja, det er utdrikningslaget dette handler om, jeg skriver jo det er fordi jeg skal reise 🙂

   3. Hvorfor kan du ikke være med mer i dag når det er i morgen du reiser? Skjønte ikke den, jeg..

   4. Fotballfrue

    Reiste i går inn til Gardermoen, allerede klokken fire. Var hjemme fra utdrikningslaget klokken ett og etter dette måtte jeg ta bilder til et innlegg som kommer på onsdag, som jeg ikke rakk dagen før pga. migreneanfallet. Flyet vårt gikk syv i dag tidlig, så jeg la meg så fort jeg kom på plass på Gardermoen hotellet i går kveld og sto opp klokken to i natt for å spise, og reise til Gardermoen til klokken fem. Hvorfor må jeg forklare alt hele tiden? :p

 10. Ser koselig ut. Synd man må nesten refinansiere huset for å ha råd til bryllup i Norge.

 11. Looks like so much fun!! my friend is getting married in a month and I’m a bridesmaid as well, so excited for it 🙂
  xo

 12. Så gøy 🙂

 13. Nå kommer migreneanfallene tett på, frue, har du booket tid hos legen din for medisiner til anfallene dine? Godt du snart skal på ferie, litt avslapning gjør seg nok uansett. Utrikningsladet så herlig ut, ha en super dag!

  1. Fotballfrue

   <3

 14. Hei vakre deg 🙂
  Litt utenfor bloggposten men, jeg lurer på det blonde håret du hadde i sommer fra Hendrix hair, hvilke fargekoder er det på det?

  <3

 15. Kjære deg, nå tror jeg virkelig du trenger en avslappende ferie. Migreneanfall (du vet vel det) er kroppens måte å gi klar beskjed om at du stresser for mye. Du har jo vært som en strikkball i det siste med høyt tempo. Kos deg masse og SLAPP AV – og gi litt slipp på perfeksjonismen. Vi tåler dager uten blogg-innlegg fra deg vet du 😉 GOD FERIE!!!

  1. Stress kan være en utløsende årsak, sammen med mange andre 🙂

   1. siljemarie

    stress kan være en utløsende faktor ,ja. men det er hundre andre ting som og utløser migrene.. det er ett eller annet i hjernen til oss med migrene som er mer sensitiv for ymse stimuli enn hos folk uten migrene. utløsende faktorer kan være alt fra enkelte E- stoff til sex ( faktisk) .migrene er helt grusomt, og har jeg med aura, kan jeg bli liggende i flere dager, vanlige reseptfrie smertestillende hjelper sjeldent. masse god bedring til deg Caroline =)

   2. Stress, lysforhold, lydvolum, for store menneskemengder, feil styrke på brillene, bivirkning av medisin, etc, etc. Maange faktorer som spiller inn når det gjelder migreneanfall.

   3. Som jeg har skrevet under her…migrene (spesielt med aura) kan være en bivirkning av prevensjon!! Snakker av erfaring…slutt med p-piller eller bytt og se hva som skjer..

 16. Så kjekt 😀
  Trur foressten det blir tidleg kveld på meg i dag, pga hodepine.. Så vondt 🙁 Eksamenstress – I hate you!

 17. Hei! Jeg har noen spørsmål ang bryllup. Syns ditt var veldig smakfult, og har funnet mye inspirasjon i det.

  Driver å planlegger siste detaljer til bryllupet mitt som er i juni. Vi skal ha klisjé candy-buffet, men jeg syns det er så dekorativt og fint! Hvordan gjorde du det med serveringen av dette? Jeg skal kjøpe fine små metall scoops, men tenker det er kjekt å ha noe å ha det i når man forsyner seg. Hva forsynte dine gjester seg i? Jeg tenker små iskrem-cones eller papir-poser.

  Herregud! Tenk at det går ann å bli så bridezilla! Jeg våkner seriøst om natten pga angst for at detaljene ikke er påplass:P Jaja, det er en gang i livet. Min kjære poengterte at vi må huske hvorfor vi gjør dette i utgangspunktet, og det er jo egentlig sant:P

 18. The amazing race – what a fantastic theme for such a party! Migraines are such a pain, I was also having them frequently with aura and it turned out to be due to side effects of birth control pills. Hope you find the cause soon 🙂

 19. Hei.

  Det så veldig morsomt ut. 🙂

  Lurer på om du kan beskrive litt nøyere om hva de forskjellige ledetrådene og hva hun måtte gjøre gjennom dagen?

  Skal på utdrikningslag i juli og sliter litt med å komme med noen bra forslag. Så litt hjelp hadde jeg satt pris på. 🙂

  Takk på forhånd. 🙂

 20. Hei!
  Har migrene selv, og er ofte plaget med grusomme migreneanfall. For en stund siden begynte jeg å gå til osteopat for å få behandling, og det har hjulpet kjempe masse! De kan løse opp spente muskler i hodet og finne ut årsaker til at du får migrene (for eksempel at du biter tenner mens du sover). Bare et tips 🙂 Har i alle fall hjulpet meg mye, som ikke får noen effekt av migrenemedisiner :/
  Håper du får en fin og avslappende ferie, god tur <3

 21. yaya nova

  som Eva over her sier, ta vare på deg selv og husk at vi tåler noen dager uten blogginnlegg 🙂 du burde absolutt oppsøke det spesialist senteret på skøyen 🙂
  God tur !

 22. Siri er så pen! Hun minner litt om Serena i Gossip Girl! Kommer til å stå nydelig brud 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, hun er helskjønn <3 🙂

 23. Husker du sa du skulle i bryllup i sommer. Var nettopp på nettet og så på noen kjoler da denne kom opp, og jeg tenkte på deg med eeen gang! Den var aldeles nydelig! https://www.missesdressy.com/dresses/designers/sherri-hill/99001

 24. Hei,
  Måtte bare fortelle dette da jeg leste dette om din migrene. For endel år tilbake var jeg plaget, migrene med aura.Veldig ubehagelig! Jeg trodde dette var noe jeg bare måtte bli vant til, men så en dag oppdaget jeg at anfallene hadde stoppet…t! Jeg lurte på hva som hadde skjedd og jeg fant ut at grunnen var p -pillene jeg gikk på ! Jeg tok en pause..og da jeg begynte igjen kom migrenen tilbake. Så sluttet jeg helt og det har aldri kommet tilbake…helt sikker på at det var årsaken. Så går du på prevensjon kan det være en bivirkning! Bare noe å tenke på…

  1. P-piller kan være en utløsende årsak til migrene 🙂

   1. Hei,
    Er det legen som taler? 😉 Utløsende ja..men hvis det er en bivirkning og man slutter med p-piller og det forsvinner så er det direkte årsaken. Jeg har aldri hatt noen antydning igjen, og jeg var veldig plaget. Synes selv det er veldig rart det bare forsvant, og spesielt av den grunn..lykke til Caroline 😉

   2. Nå sliter jeg litt med å forstå hva du mener? Kommentaren min var ikke ment å være negativ til deg, jeg var tvert i mot helt enig. P-pillebruk er en av mange ting som kan utløse migrene (derfor nevnes migrene som en bivirkning), sammen med lite søvn, stress, alkohol etc. At det var årsaken til at migrenene ble utløst hos deg virker mer enn sansynlig, i og med at bruk av p-piller og migreneanfall sammenfallt slik som du beskriver.

    Hva som er den direkte årsaken til migrene vet man ikke, men han har tidligere jobbet ut i fra at det har med blodtilførselen i hjernen å gjøre, men dette har man gått bort fra de senere årene. En ny hypotese antyder at det kan være nedsatt elektrisk aktivitet i nervesystemet, som etterfølges av nedsatt blodgjennomstrømning, som så raskt endres til høy blodgjennomstrømning. Men per dags dato er det ingen som kan si helt sikkert hva som er den direkte årsaken.

   3. Mente bare å si at man bør kutte ut p-piller og se hva som skjer, evt bytte merke..eller helst la være å ta slike kjemiske piller i det hele tatt ved slike reaksjoner. Bare et forslag 😉

 25. Haha!!! Så moro! Siri er min kollega(jobber på nabo-butikken!) hun er tøff! Aå ut som er morsomt lag!
  Var en tur på Herkules på lørdag og så plakatene! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *