30 Days Challenge: Day 13

Dagens challenge: 5 ting du ønsker deg.

♥ Et langt og godt liv med Lars-Kristian, til vi begge dør i samme seng samtidig – ala The Notebook ♥

♥ Å alltid være nære familien

♥ Evig liv for Hugo & Ronaldo

♥ Å kunne være frisk så lenge jeg lever

♥ Bygge drømmehuset ved vannet

Dette var ikke lett! Jeg har absolutt alt jeg trenger, så det er ikke noe særlig materialistisk jeg ønsker meg, men heller litt uoppnåelige ønsker (bortsett fra det siste selvfølgelig) som jeg likevel synes det er fint å ha.

Ellers er storesøster og jeg trygt fremme på Gardermoen, vi bor på Airport Hotell og har planer om frokost klokken fire i morgen tidlig. Dette er jo nesten ikke menneskelig, å stå opp klokken fire to dager på rad? Men kjenner jeg meg selv rett skal det gå helt fint, og matlysten er helt sikkert på plass til tross, ettersom hotellfrokost er noe av det beste i denne verden. Toppen på kranskekaken er at dette kun er nummer 1 av MANGE, for NÅ starter ferien! Hurra!

Jeg er trøtt som en strømpe, ligger på sengen og kjemper mot blytunge øyelokk, kjenner tydelig at jeg har vært våken 17 timer og vel så det. Nei, jeg får finne frem reiseantrekket for morgendagen og stille klokken på 02.00, for nå er jeg nødt til å sove litt. I morgen kommer det etterspurte pakkeinnlegget mens vi er på vei til Hellas, så vi skrives da og sees derfra! Sov godt, fine ♥

84 kommentarer

 1. Lisa Marie -

  God tur! Gleder meg til oppdateringer fra varmere strøk! 🙂

 2. Ser du på den første som uoppnåelig?

  1. Fotballfrue

   Så at hele ikke kom med, setningen er oppdatert nå 🙂 Det er vel uoppnåelig at vi lever like lenge og dør i samme seng, i hvert fall statistisk sett, men det er jo det jeg ønsker 🙂 Et langt og godt liv er i hvert fall mulig 😉

   1. Du har jo sagt at du har lyst på barn i fremtiden. Skal dette da tolkes som at dere ikke kan få eller at du allerede er gravid? 😛 må bare spørre 😛

   2. Fotballfrue

    Det er fullt mulig å endre mening, og dette er uansett ikke noe å spørre om eller noe noen har noe med, det er tross alt privat 🙂

 3. Jeg er overrasket over at ønske om å få barn ikke er på topp 5 lista.

  1. Fotballfrue

   Hvorfor det? For alt du vet kan dette være noe vi ikke ønsker, det kan være noe vi allerede har oppnådd eller noe vi ikke kan. . 🙂

   1. Jeg synes det er greit at man ikke ønsker å svare på om man er gravid eller ikke, men det å svare på om man ønsker barn i fremtiden er så privat, det forstår jeg ikke helt. Forstår nå at dette temaet er sårt for deg.

   2. Fotballfrue

    Det er ikke sårt, det er privat 🙂

   3. Nå har jo du skrevet flere ganger at dere begge to vil ha barn, men selvfølgelig så kan man jo endre mening:). Du har vært hemmelighetsfull i det siste når noen spør om du er gravid. Enten så er der for å skape oppmerksomhet eller så er du kanskje gravid da eller prøver å bli det. Hvorfor du skriver at det kanskje allerede er oppnådd forstår jeg ikke.. dere har jo ikke barn…

   4. Fotballfrue

    Trenger ikke å ha barn for å ha oppnådd en graviditet, kjære deg 🙂 Og du vet vel at det går an å ombestemme seg? Kanskje vi er på en plass i livet hvor vi ønsker å gjøre andre ting først? Det er ingen som har noe med dette, jeg blir helt målløs av nivået her inne.

   5. Jeg skrev jo at det også går an å endre mening, men når du skriver en kommentar om at dere kanskje ikke ønsker dere barn, men deretter skriver du at dere skal stifte familie en dag, så henger jo ikke det på grep. Hvis dere skal stifte familie en dag, så håper jeg da det er fordi dere faktisk ønsker dere barn, for barnets skyld. Når du skriver slike kommentarer så forstår du vel selv at du forvirrer de som leser bloggen din og det er en grunn til at folk stiller deg spørsmål.

   6. Fotballfrue

    for alt dere vet kunne vi kanskje ikke ønske oss det lenger. Det er poenget mitt! Slutt og synse rundt vårt privatliv, vær så snill!

   7. Monica

    Det er jo Caroline sine ønsker. Kjenner jeg blir lei av den barnegreia selv. Og hvorfor er det en selvfølge at alle vil/skal ha barn? Jeg får også spørsmålet flere ganger av de nærmeste og bekjente. Virker ikke som det «akseptabelt» å la være å få barn..

   8. Du har jo tidligere sagt at du vet du kan… 🙂

   9. Fotballfrue

    Ja? Jeg har aldri sagt at vi ikke kan heller 🙂 Grunnene til at dette ikke er på listen min kan være mange. Skjønner ikke hvorfor det på død og liv nå være et så høyt ønske.

   10. Du har jo sagt mange ganger at dere ønsker dere barn, så det er klart folk reagerer når de ikke ser det på lista. Noe har (kanskje) endret seg, og med tanke på at vi opplever at vi får lov til å være en så stor del av livet ditt så er det jo ikke rart om de spør. I spørsmål tidligere har du svart rett ut at dere ønsker dere barn, og nå er du unnvikende. Du skjønner vel at folk syns at det er»rart»? Jeg sier ikke at det er vår business, men å spørre _hvorfor_ noen er overrakset over å ikke se det på listen burde jo være helt unødvendig.

   11. Fotballfrue

    Nei, jeg synes folk er utrolig frekke og jeg får mindre og mindre lyst til å dele noe når enkelte holder på sånn. Synd at det skal være på denne måten, det handler om å respektere andres privatliv.

   12. Nå synes jeg du virkelig tar av. Jeg undret meg over at du på topp 5 listen ikke skrev opp når du tidligere har vært åpen om ønske om dette. Hvorfor skal skal det være så privat å fortelle at man ønsker barn i fremtiden og hvis noen lurer på dette, så er man frekke. Når det skal være sånn at denne bloggen skal være så overfladisk og utseende fokusert at man nærmest ikke kan komme med andre kommentarer enn hvor fin du er i kjolen, så kommer denne bloggeen snart til å tape lesere. Tenker bare Oprah winfrey som i sin tid både var åpen og seksuelt misbruk og det at hun aborterte i ung alder, og hennes åpenhet og det å tørre å ikke vise bare en fasade gjorde henne veldig populær. Du må jo selvfølgelig få lov til å sette grenser, men synes bloggen din viser at du nærmest vil være en figur som er stylet opp til å vise klær og sminke. Tør å være litt åpen, tror det hadde gjort bloggen mer spennende og man vil få et annet inntrykk av deg som person. Tror du har mer å by på enn trening og utseende fokuserte temaer. Hvis du er gravid nå forstår jeg at du ikke ønsker å dele dette før etter 12 uker, men at det er privat å sette opp ønske om barn på den lista forstår jeg faktisk ikke, og jeg anser det ikke som frekt at man påpeker dette.

   13. Fotballfrue

    Flott at du har meningner og innspill på hvordan du mener jeg best kan skape en lesbar og interessant blogg, men da må du også respektere at jeg nødvendigvis ikke er enig. Jeg deler det jeg føler er riktig å dele, ingenting mer enn det. Det er enkelt for deg å sitte å mene at jeg burde være mer åpen, og at det kanskje ville gitt et bedre inntrykk av meg, men det vet du ingenting om. Du aner heller ikke hvordan det er å ha 100 000 daglige lesere som hele tiden skal men ditt og datt om hva jeg gjør.

    Som sagt, takk for innspill, men før du sitter i min stol og vet hvordan det er, bør du være litt ydmyk.

   14. Caroline! Helt enig med deg!! Så ufattelig enig! Tror folk reagerer på at du ikke skriver det fordi de føler at «du angriper» deres valg om å få barn. En person får barn, det var kanskje ikke så veldig bevist valg, men det kan en jo ikke si til seg selv eller andre, får en barn så må en på en måte stå innefor det valget en har tatt, og derfor blir det naturlige å forsvare det valget en tok, like naturlig som å forsvare alle valg en tar. Og når du sier du ikke nødvendingvis ønsker å ta de samme valgene blir dette da tolket som at valget til den andre personen er feil. Noe det selvfølgelig ikke er! Alle står helt fritt til å VELGE å få barn, noen velger å få, andre ikke. Du har helt rett i at masing om barn osv er helt uakseptabelt og unødvendig av folk å kommentere på.

    Stå på videre! Menneskers selvverd kommer ikke av tingene rundt oss men hva vi er i oss selv. På tide at flere folk åpner seg opp for det. 🙂

   15. Fotballfrue

    <3

   16. Tror Kanskje det ville vært ganske tydelig om dette var noe dere allerede hadde oppnådd.. Det skal godt gjøres å skjule en 9 måneders graviditet og dernest skjule at man har et barn :p

   17. Fotballfrue

    Du skjønner vel at det ikke er det jeg mener, at vi har et barn nå? Hjelpes. For alt noen vet kunne jeg vært gravid nå, dette er ikke noe noen har noe med, og den dagen dette skjer (for ja, vi har tenkt til å stifte familie, men det er fortsatt ikke på topp 5 listen min) har jeg ikke lenger lyst til å dele det her, for dette går meg virkelig på nervene og er så innmari frekt.

   18. Åh, jeg blir helt matt av disse kommentarene om graviditet! Hva er det med folk??
    Jeg ønsker barn mer enn alt, men kan ikke. Men jeg lot meg virkelig ikke merke at dette ikke var på DIN topp 5 liste, tenkte ikke på det engang før jeg leste kommentarene. Det er faktisk helt utrolig hva folk klarer å henge seg opp i 😛

    Vil i alle fall bare kommentere til deg Caroline at det er super bra at du holder dette så privat og ikke bryr deg med hva alle andre mener er riktig. Digger forøvrig resten av bloggen din også 🙂

    Klem, og goood feire!

   19. Hei Caroline!
    Jeg føler jeg må si et par ord i denne diskusjonen; jeg og min kjære får nemlig også stadig spørsmål om ikke vi snart skal få barn, siden vi har alle de ytre rammene på plass (hus, jobb, alder osv.) Jeg føler at «alle» følger med på hva jeg spiser og drikker for å oppdage en evt. graviditet, noe som jeg opplever som ganske slitsomt. For hos oss er det slik at jeg er veldig klar for en graviditet men mannen min er ikke klar helt ennå. Jeg lengter hver dag etter en baby og blir utrolig lei meg når folk spør om planene våre fordi jeg ikke vil være ærlig omkring sannheten om hvorfor jeg ikke er gravid. Folk er forskjellige og har forskjellige ønsker for livet, noe som kan være vanskelig å forstå forandre enn dem det gjelder. Jeg er helt enig med deg i at dette er veldig privat og noe du deler når/hvis du føler for det. Håper folk kan slutte å mase om dette temaet for oss begge. Håper du får en fin ferie sammen med din søster! Gode tanker sendes til deg 🙂

  2. Kjære vene! Hvilken tid lever vi i? Dette er ikke 1950 lenger, hvor kvinners «største» drøm var å bli gift med 2,5 barn.. Ikke ALLE damer ønsker seg barn, og ikke alle damer KAN få barn. Irriterer meg at det er en «selvfølge» at alle kvinner kan bli gravide, og at alle kvinner vil ha barn.

   Jeg er på ingen måte en hardbarka feminist, men syns det er skammelig at kvinner fortsatt skal bli sett på som baby making machines…

   1. Cecilie

    Hjelpes meg så nysgjerrige og frekke folk er, bruk tiden til noe fornuftig og ikke overanalyser alt hun skriver. Hvorfor er det så viktig for folk å få vite når Caroline får barn. Det kommer når det kommer, hun er fortsatt ung og har mange år foran seg. Skjønner virkelig ikke hvorfor dere som er så negative til alt hun gjør og sier gidder å lese bloggen hennes, det er helt frivillig og klikke inn på den.

 4. Modern Family, den er jo bare helt konge! Stå opp klokken to, da håper jeg at jeg sover veldig godt. Jeg tror det, fordi jeg er utslitt….. jeg har ikke vært oppe i 17 timer, men jeg har gått mine første steg ute siden mandag for to uker siden (11 dager siden ryggoperasjonen). Vi snakker femti meter på femten minutter….. og jeg syklet fra gjøvik til oslo i fjor på 5,5 timer i regn? Seriøst? Hehe!

  God tur, kos deg masse, ha en knall ferie med søsteren!

  1. Fotballfrue

   Skjønner det virker langt unna, men du kommer snart dit igjen 😀

   Klemmer!

 5. Hei. Starter ikke frokosten klokken 5 der da? Da kan du sove til 3? 😉 God tur! 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Starter kvart på fire, må være på Gardermoen til fem 🙂 Tar bussen kvart på. Så jeg kan ikke sove lenger enn til to, har et innlegg å gjøre ferdig når jeg står opp også 🙂 Sånn er det bare 🙂

   Takk 😀

   1. Åja. 🙂 Jeg tenkte dere lå på Radisson blue klin inntil Gardermoen flyplass, å der starter frokosten 5. Hihi. 🙂

   2. Fotballfrue

    Å, ja 🙂 Det er jo så mange hotell her :O Vi bor på Airport Hotell Gardermoren, ble så glad da jeg fant ut at 1 uke parkering er gratis når vi reisr med Ving, deilig 🙂

 6. Så fine ønsker <3
  Lykke til på flyturen, det går bra! 😀

 7. marianne johansen

  Hei.Riktig deilig ferie til deg og storesøster-)Jeg venter i spenning på bilder fra
  sydlige strøk,,

  1. Fotballfrue

   Så bra, gleder meg til å ta dere med!

   Klem 🙂

 8. Modern Family! Elsker den serien!
  Lurte litt på kva eg skulle bruke lørdagskvelden på, og no veit eg svaret! 😉

  God tur i morgon! Du fortener ein ferie!

  1. Fotballfrue

   Å, det er såå bra 😀

   Klem til deg!

 9. Hei. Kan du være så snill og skrive litt om flyskrekken din og hvordan du håndterer den, det passer jo bra nå som du skal ut og fly 🙂 Jeg selv sliter så med det, og føler jeg møter lite forståelse fra alle rundt meg. De bare viser til statistikk osv, og JA, jeg vet jo at det er trygt. Men det stopper meg ikke fra å få seriøse angstanfall og faktisk være så redd at jeg ikke flyr.. Jeg bor i et annet land og har ikke vært i Norge på over ett år. Jeg har hatt mye fri, men jeg har skyldt på jobben og sagt jeg ikke har fått fri i ferier osv siden jeg er såpass ny der. Sannheten er at jeg har bestilt flybilletter mange ganger, men rett og slett ikke tørt å satt meg på flyet. Så hva nå enn du gjør for å få det til, vær så snill å del. Du er tøff som klarer det hvertfall, til tross for skrekken. <3

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjøre 🙂

   Klem <3

 10. Så fine, koselige ønsker!

 11. Ahh det er alltid fint og spennende aa se hva folk onsker seg ut av livet osv 🙂 Utrolig koselig innlegg! 😀

  Ha en flott reise dere!!

 12. GOD TUR <3
  Gleder meg til å se bilder, antrekk og alt som hører med 🙂
  Du er super 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, gleder meg til å ta dere med 🙂

   Klemmer!

 13. Kjenner meg veldig igjen i punktet om Hugo & Ronaldo, har selv en hund på 1 år og når jeg hører om andre som har mistet kjæledyret sitt begynner jeg å grine med en gang… Tenk å miste vovvsen min liksom.. Skulle ønske de kunne ha like langt liv som oss! 🙂 ahh, de dyra altså <3
  Håper du får en fantastisk fin ferie, fine Caroline 🙂 God tur!

  1. Fotballfrue

   Uff, klarer ikke å tenke meg livet uten dem <3

 14. Christine

  Riktig god ferie ! Det blir sikkert herlig! 🙂

  Vil bare si at jeg har laget ostekake med lime for første gang.. Tok kaken med på baby shower!! 😀 Ble en suksess! Tusen takk for en super bok med gode, gøye oppskrifter.
  Har sett langt etter bildene du hadde på bloggen her for 1-2(?) år siden av den kaken, og har hatt så lyst til å lage den. Endelig svingte jeg meg rundt og tok action ! 😀

  Takk for inspirasjon, Klem!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra, godt den falt i smak! Det er en av mine favoritter 😀

   Klemmer!

 15. Victoria

  Heisann! Lurer bare på hva den rosa saken til høyre i bildet er fornoe

 16. Det var noen nydelige ønsker! Ha en fantastisk fin tur Caroline.

 17. Godt svar på det med barn, Caroline. Er faktisk noen som ønsker, men ikke kan få barn. Syns det er litt mye mas om barn for dere for tiden. Det syns jeg er en privat ting, blogg eller ikke blogg. Jeg er heldig som har et, men skulle gjerne hatt flere. Husker den tiden med mye mas og det var veldig slitsomt.

 18. Inga Helene

  Kom til å tenke på deg,Caroline,som skal ut å reise. Jeg er på jobb,men tar meg to minutter og skriver ned noen få ord til deg,slik at du ser at hilsenen er sendt deg før du farer avgårde.. hehe…du er jo bare så god,setter så pris på deg,derfor. 🙂
  Og de 5 tingene du ønsket deg her,hoho..så vakkert. Begynte å grine igjen jeg da.. – Livet skulle vært sånn! Realiteten er ofte en annen. Kjenner på det hver dag. Det gjør så vondt å miste. Savn er hjertesmertefullt. Men vi er vel skapt for å tåle våre egne følelser.
  Du,jeg ønsker deg en god reise og et deilig opphold! Kos deg ilag med din søster,slapp av,gjør bare det du har lyst til nå skjønne deg. Tror du behøver det.
  De faste leserne dine er her,og tror at vi alle sammen ønsker at du skal ha det bra,Caroline. Håper migrenen slipper skikkelig taket nå,før du drar.

  Go`klem til deg! <3

  1. Fotballfrue

   Denne ble je så glad for da jeg leste den i dag! Satt på Gardermoen og var så nervøs for flyturen og denne kommentaren kom som et lett pust. Tusen takk for at du tok deg tid, kjære deg <3

   Tusen takk for fine ord og for at du leser bloggen min, lesere som deg betyr uendelig mye <3

 19. Fine svar Caroline! Den med notebook likte jeg 🙂
  God tur og fly pent! Kos deg masse 😀

  http://www.getfit4fight.com – Crossfit passion <3

 20. Jeg tror det er på tide å slutte med mas om barn! Det kan være et utrolig følsomt tema. Det er mange som ikke kan få barn, eller som prøver i MANGE år uten å få det til, eller som rett og slett ikke vil ha barn! Uansett grunn så må det respekteres at det er en privat sak! Slutt å mas!

  Ha en super ferie! 🙂

 21. Livet har heldigvis mange overraskelser på lur 😉
  Så nyt livet så godt du kan og ta de valg som kjennes riktig for DEG.

  God tur til Hellas 🙂

 22. Fint å se at du har gode verdier og ønsker fine ting ut av livet 🙂 og så herlig å vite at man egentlig ikke trenger så mye materielt til syvende og sist fordi man føler man har det viktigste.

 23. Håper flyturen har gått greit 🙂 Og håper dere kommer ned til strålende sol og varme, det har dere fortjent 🙂 Ha en fin uke i varmen! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du <3

 24. Marita Ø

  Så fine ønsker 🙂 God tur til Hellas, og kos deg masse! Gleder meg til å se fine bilder og antrekk 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 25. Hi! I just want to ask, you eat only healthy food?

  1. Fotballfrue

   No, but mostly 🙂

 26. Hei,når man blogger så mye om livet sitt må man også forvente å få spm om barn også!Synes måten du svarer på helt øverst egentlig høres litt arrogant ut.Jeg bryr meg egentlig ikke om du vil ha barn eller ikke,men jeg syns det blir så feil å si at ingen har noe med eller at det er privat!Hva med alt det andre som blir blogget om,er ikke det privat?

  Ellers syns jeg det du blogger om er ålreit og jeg er innom innimellom for å titte litt.

  Ha en fin ferie:)

  1. BLogger så mye om livet? Du vet ingenting om hvor mye jeg deler av livet mitt… Det er svært mye jeg anser som privat, og derfor ikke deler med dere. Mener du at jeg mister retten til et privatliv fordi jeg har en personlig blogg?

   – C

  2. For en latterlig kommentar! Er ikke hele essensen i at noe er privat at det er opp til den enkelte om hun ønsker å dele det? Om Caroline ønsker å blogge om andre ting som du anser som privat, betyr jo ikke det at hun må blogge om alt som er privat? Enkelte burde få seg et liv selv istedet for å kreve full innsikt i andres liv.

   Ønsker deg forøvrig en fin ferie Caroline, og ser fram til de oppdateringene DU har lyst å dele med oss lesere 🙂

   1. Enig i at dette er en privatsak du ikke trenger å dele med alle dine lesere.

   2. Skjønner jo godt at folk spør, i å med at Caroline har nevnt at hun ønsker seg barn tidligere. Men det burde ikke være noe å kreve, eller å bli sint for at hun ikke velger å dele. Det er jo Caroline sin blogg, når hun skriver inleggene må det også være opp til henne å dele det hun vil med leserene. Selvom hun skriver om livet sitt (for det meste de lette, overfladiske tingene) synes jeg man burde ha respekt for at hun velger å ikke dele det hvis det er tilfelle at hun og mannen hennes ikke kan få barn. Det er jo faktisk noe som er veldig privat, og som også kan være veldig trist for mange… sånne ting vil man kanskje ikke at tusenvis av lesere skal få vite om;)

    Forresten så har du en utrolig fin og inspirerende blogg Caroline 🙂

   3. Fotballfrue

    Tusen takk for det 🙂 Synes det er viktig å påpeke at grunnen ikke trenger å være at man ikke kan, det er også mange som velger bort barn eller som ønsker å vente. Synes det er en helt privat ting uansett hva vi ønsker, og jeg har heller aldri sagt at jeg ikke vil ha barn, men at det ikke står på topp 5 drømmelisten min akkurat nå, og grunnen til det kan jo være så mangt 🙂 Hva som skal stå på en slik liste er jo opp til hver enkelt også, å sette opp barn på denne listen bør ikke bety at vi ikke vil ha, eller ikke kan. Det bare er ikke på akkurat denne listen 🙂 Merkelig hva enkelte velger å spekulere i, og ikke minst, blande seg i. Men jeg blir aldri overrasket lenger.

    Takk for fine ord 🙂

   4. Jeg synes det er helt fair at du mener det et privat, forståelig nok. Likevel synes jeg ikke at det er så rart at folk spør siden du har nevnt det før, og nå ikke nevner det. Da mener jeg at det holder å si seg det er privat, istedenfor å bli litt sur. (Mulig du ikke er det,en kunne virke sånn:))

  3. Ja, jeg skjønner at lesere kan tro at de vet alt om Caroline bare fordi hun blogger om livet sitt. Og ja, jeg skjønner at det for mange er helt naturlig å slenge ut private spørsmål.
   Det jeg synes er så fryktelig rart, er at folk ikke skjønner et nei. Caroline sier at hun ikke vil snakke om det, da bør dere, uavhengig av hva hun har sagt tidligere, bare godta det. Hun har nok en veldig god grunn til å ville holde dette privat nå. Hun har følelser, i likhet med alle oss andre.

   Stå på, Caroline. Jeg synes det er tøft at du står støtt gjennom alt presset som bloggen bringer med seg.

   God klem fra meg

   1. Fotballfrue

    Takk for at du forstår og for at du er så god <3

 27. Marianne Nilsen

  Jeg syns alle mennesker selv må få kjenne på hva som er privat og ikke privat. Det er utrolig frekt å spørre mennesker om de ønsker seg barn eller ei. Jeg har selv hatt kjæreste i snart 9 år, og opplever ofte at folk kommer med spørsmål om barn (helt uten at de tenker seg om, kan det virke som. Husk at det kan være mange grunner til at noen ikke har barn/ venter år med å få det. OG: Det å velge bort barn i vår tid er IKKE tabu.

 28. God tur vakre 🙂 Geda meg til oppdatering frå varmare strøk!

 29. Heei! Må faktisk bare si det, du gjør en super bloggjobb, +++. Det stakk skikkelig inni meg når jeg leste alle kommentarene om hvorfor ikke graviditet var på topp5. Kjente jeg ble nesten litt skremt. Du er ung og har god tid. Barn kommer når det kommer, visst det kommer! Ikke noe å stresse med. Ha en kjempefin ferie!!

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fineste deg <3

   Mange klemmer!

 30. Denne diskusjonen er egentlig død nå, men vil bare komme med et tips.

  Hvorvidt det er frekt å spørre om noen ønsker barn eller ikke, vil jeg ikke ta stilling til. Det at folk lurer synes jeg likevel ikke at er så merkelig. Skjønner så klart at du blir lei all spekulasjonen som har vært i det siste, og at folk hele tiden prøve å «bevise» at du er gravid.. Men dette var jo for så vidt uskyldige spørsmål om det ikke var på topp 5.

  Det er jo opp til deg å svare det du vil. Du kunne jo bare svare kort at dette er noe du mener ikke har med bloggen å gjøre. I stedet føler jeg at du begynner å diskutere slik at det blir større enn det egentlig trenger å være.
  Hvis du bare hadde kommentert/svart at å få barn ikke er på din topp fem på dette stadiet i livet, så tror jeg de fleste hadde respektert det svaret (uten flere diskusjoner)! 😉

 31. Karoline

  Hei Caroline!
  Ikke del alt med alle! Jeg syns det er helt utrolig at leserne på bloggen din tror de har krav på å få vite alt i livet ditt. Det syns jeg er nesten litt skummelt.. Jeg syns også de skal klage på alt! Enten så trener du for mye, ordner deg for mye til å jobbe hjemmefra, spiser for sunnt, og nå har du valgt å ikke sette opp barn på topp 5 listen din. Herregud! Folk har ikke mye å ta seg til lenger, når de blir «hissige» for at du er ikke har valgt å sette det opppå listen.
  Jeg har jo veldig lyst på barn, MENIKKEAKKURATNÅ!! Jeg har lyst til å jobbe meg opp, får en karriere, reise, leve, tenke på meg selv, være spontan. Gjøre endel av de tingene man ikke kan når man får barn. Vet at man kan gjøre de tingene jeg skrev der, når man får barn. Men du skjønner sikkert hva jeg mener.:)
  Nå håper jeg du nyter, sol å varme i Hellas:).
  Og jeg håper du virkelig ikke tar til deg noen av de negative kommentarene som blir skrevet. Det er du for god til! Og husk at du lever ditt liv, å du lever det på den måten du vil :D. Leserne prøver å leve ditt liv , ved å kommentere alt mulig rart.

  1. Fotballfrue

   Jeg skjønner hva du mener 🙂 Jeg koser meg masse her, nå skal jeg slange meg i solen 😀 Og så er det godt å ha storesøster å prate med <3

   Store klemmer <3

 32. Jeg er like gammel som Caroline. For ett og et halvt år siden var ønsket om barn på toppen av listen min. Det hadde det vært i noen år. Så skjedde det ting i livet mitt, og jeg innså at livet har så mye å by på, og at livet kan være så rikt uten barn. Skulle jeg nå ramse opp mine ønsker havner barn langt nede. Men bare til jeg har nådd flere av mine nye ønsker. Jeg vil fremdeles ha barn, men det ligger mye lengre frem i tid enn jeg tidligere trodde, og det er ikke noe jeg tenker mye på. Ønsker og fremtidspøaner kan forandre seg, det betyr ikke at man vil være crazy catwoman uten barn resten av livet likevel.

  God ferie, gode Caroline!

 33. Kjenner jeg blir såå oppgitt av den babymasinga her inne.. Husk nå at Caroline fortsatt er ganske ung og sikkert har mange ting hun har lyst å gjøre og oppnå som kommer før den «få baby»-fasen. Som jeg, jeg er et par år yngre enn Caroline og skulle jeg ha fylt en sånn liste hadde sikkert ikke barn vært på lista med det første. Selvom jeg har veldig lyst på barn i framtiden så trenger ikke det å være mitt største ønske AKKURAT NÅ. Tenk med huet folkens, blir dere ikke flau av dere selv når dere stiller slike spørsmål?

  Sender en god klem til deg C <3

 34. Herregud, jeg blir også målløs av nivået her inne. Som om noen av oss har noe som helst med om du ønsker barn, ikke ønsker barn, er gravid, ikke kan bli gravid osv – VI HAR INGENTING MED DET. DU FORTJENER PRIVATLIV, akkurat som alle oss andre selv om du har en blogg. Stå på, og husk at ikke alle av oss er nyfikne sladrekjerringer som stikker nesa i ting vi ikke har noe med. Håper du koser deg i syden <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *