Better late than never

Å, for en dag! Vi dro hjemmefra halv ni for å levere bilen min til dekkskifte og derfra måtte jeg kjøre Lars-Kristian til stadion slik at han kunne rekke treingen. Etter dette hadde jeg selv en legetime å rekke og etter legetimen hadde jeg en PT-time på ELIXIA med Alexander. Derfra måtte jeg i et møte som dro seg ut til godt over en time, og etter møtet hentet jeg Lars-Kristian, så vi kunne dra og hente bilen min (som har blitt SÅ fin med nye dekk) og deretter måtte vi handle mat og NÅ er vi endelig hjemme. Herlighet, trodde helt ærlig ting skulle gå mye fortere, men sånn er det noen ganger. Hater den følelsen av at ting bare baller på seg og så kjennes det ut som jeg aldri skal komme meg hjem igjen. Nå skal jeg få unna litt data-arbeid, og så skal jeg avgårde for å møte Siri. Vi skal gå en tur og skravle litt, og på hjemveien tenkte jeg å kjøpe med sashimi. Har hatt SÅ lyst på det i dag, og jeg fikk viljen min 🙂

Treningstøyet forblir like gjerne dagens antrekk. Toppen min er fra Kari Traa og KUN i dag har Get Inspired 20 prosent rabatt på absolutt alle treningstopper. Sjekk utvalget her.

Rakk en tur innom BikBok på Arkaden i dag også, og i posen min havnet blant annet disse:

Endelig et par boots som verken har gull- eller sølvdetaljer, disse er perfekte til sommerens denimshorts og løse kjoler. De blir i hvert fall med til Hellas, og jeg har vært så smart at jeg har bestilt 10 kilo overvekt 🙂 I kveld står pakking på agendaen, kommer et innlegg med noen pakketips til dere i løpet av uken.

Håper dere har hatt en fin dag hittil, vi skrives senere 🙂

99 kommentarer

 1. Hørtes ut som en utrolig travel dag jo! Håper dagen din har vært fin for det hittil 🙂 Trivelig med litt venninnetid midt opp i det hele da, og et godt måltid. Du får ha en herlig (og forhåpentligvis mer avslappende) kveld, fine deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det har vært nødvendige gjøremål så jeg kunne ikke kommet utenom :/ Men deilig å endelig få satt seg ned med bloggen 🙂

   Klemmer <3

   1. Mariell

    PT-time er vel ikke akkurat et «nødvendig gjøremål» :p I så fall bruker du og jeg begrepet «nødvendig» litt ulikt, hehe.

   2. Fotballfrue

    Alt bortsett fra det da, så du kan jo trekke fra en time 🙂

   3. Den kommentaren var vell heller ikke nødvendig! Vil si d er mer nødvendig mmed pt time 🙂

   4. Det er vel helt normalt å kjøre til og fra, og handle mat i blant? Det er jo tross alt helt vanlig ting!

 2. er de normale i størrelsen? kikket på de leeenge, men jeg orker ikke gå i butikk å handle, så har vært så usikker på om jeg har turt å bestille over nett hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Skoene? De er litt store i strl. 🙂

 3. du har en aldri så liten skrivefeil i overskriften din – det skrives ‘better late thAn never’ 🙂

 4. ville du anbefalt å bestilt en størrelse mindre eller ? jeg er strls 38, men har litt bred fot forran 🙂 ja skoene 😛 hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde tatt 38 for å være sikker 🙂 Jeg vipper ofte mellom 38 og 39 og passet 38 🙂

   1. Okei tusen takk for svar! 😀 syns også de hadde vært sykt kule til shorts osv til sommeren! aldri hatt sånne sko før så blir gøy hehe 😀 ha en fin dag videre!

 5. haha, whaaat, hvilket vær forventer du i Hellas? Beina mine smelter bare ved tanken, hadde ALDRI funnet på å ta med boots til syden…

  1. Fotballfrue

   Jeg reiser frem og tilbake i disse 🙂 Forventer 25-30 grader og SOL 😀

 6. Hva i alle dager skjer med armen din på bildet hvor du hopper? Ser jo helt sinnsykt ut!

  1. Fotballfrue

   Hæ? Hva? Hvor?

   1. Underarmen på min venstre side… Kanskje øynene mine spiller meg et puss? 🙂

   2. Fotballfrue

    Mener du håret mitt? :/

   3. Andre siden… Ser ut som huden vrenger seg…

   4. Fotballfrue

    Din venstre er også min venstre, og det er fortsatt håret mitt. Det er hår på begge sider 🙂

   5. Hehe, jeg måtte faktisk se to ganger før jeg skjønte det var hår! 🙂

 7. Hei,
  Liker bloggen din! Masse bra tips og du inspirerer meg til å trene mer:-)
  Det nærmer seg 17 mai og jeg lurer på om du har bunad, i så fall hvilken? Jeg har laget noen nye bunadsdukker i håp om å spre glede og informasjon:-) se mer her:

  https://www.facebook.com/Garbeez

 8. Hoppebilde! 😀 Gledesspreder!
  Ha en herlig dag videre, med tur, hundekos, mannekos, middag og alt som hører med 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk 😀 Håper du har hatt en fin uke og at du er klar for en frisk og fin helg 🙂

 9. susanne

  Å, det er de fineste bootsene jeg har sett på lenge! Er såå misunnelig på deg som reiser allerede til helgen, men jeg skal vel ikke klage, jeg reiser nemlig til Hellas om litt over en måned 😀 Ser forresten du er mye på BikBok Arkaden, der har de veldig lite utvalg i forhold til BikBok på Herkules. Bare et lite tips hvis du ikke finner det du skal ha på Arkaden 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg synes bare det er så greit at Arkaden ligger nærmere, kan være tiltak å kjøre til Herkules noen ganger 😉

   Klem 🙂

 10. Bra med pakketips! Jeg skal til Kypros om en uke:)

 11. Så fint treningstøy! 😀
  Når trekkes vinneren av konkurransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvilken konkurranse? :/

 12. Det fine med deg..er at du både er sunn,sprek OG vakker.

  Klem

 13. katrine

  Herlige Caroline!:D kos deg ikveld:)

 14. Heei:) hvor kjøpte du skoene? De var rå kule!
  Håper på svar:)

  Hilsen Sofie

  1. Fotballfrue

   Det står i innlegget 🙂

 15. susanne

  Hvor er skoene fra ? Perfeksjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Står i innlegget 🙂

 16. Du har så fin kropp, skulle gjort alt for å ha hatt den <3

 17. Oi, det hørtes ut som en stressende dag! Håper du og Siri får en fin gåtur i finværet 🙂 Dødskule boots, forresten.

 18. Anne Sophie

  Åå så fine sko, perfekt til de som allerede er høye og trenger noen lave boots, hvor mye koster de? 🙂

 19. Bra med skotips, jeg regner med at jeg bør la mine stilletter hvile noen uker etter operasjonen. Men jeg synes det er vanskelig å finne fine og fornuftige sko. Dessuten får jeg faktisk vondt i ryggen av typ ballerinasko og jeg går ikke på jobb i kjole og joggesko! Tips mottas med takk!

 20. Vakkert bilde av deg i headeren!
  De skoene var dritfine, perfekte nå til våren 🙂

 21. Marita Ø

  Fine deg 🙂 Noen dager er det vel bare slik at ting »hoper seg opp», og tiden flyr bare avgårde! Var hos legen selv i dag, og der var det mindre gode nyheter å kunne meddele – kyssesyken! Jeg tror jeg graver meg ned og våkner igjen om 1 mnd eller noe… Argh! Det er så utrolig frustrerende, kroppen min vil løpe og trene! 🙁

 22. Nydelige Caroline 🙂
  Blir helt matt av og se hvor mye rart folk henger seg opp i..virker som de er ute etter å ta deg uansett hva. Du er inspirerende og jeg elsker bloggen din fordi den har et så positivt fokus.
  Skoene er nydelige. Hva koster de? Er ikke Bik Bok her jeg bor så må nok satse på å få noen andre til å kjøpe de for meg. Og jo, bootsa fungerer fint i varmere strøk og. Spesielt på kveldstid 🙂

 23. Så fine sko! 🙂

 24. Hei! I år skal jeg stelle i stand på 17. mai, og lurte derfor på om du har noen idèer? Mat, borddekking osv. Hadde vært supert om du kunne laget et inspirasjonsinnlegg, som du alltid er så flink til 😀

  1. Fotballfrue

   Det kommer rundt den 14. mai når jeg er hjemme fra Hellas 🙂 her er et fra i fjor: http://fotballfrue.no/2012/05/10/17-mai-detaljer-og-dessert/

 25. herlig bilde av det, og for noen fine sko 🙂
  mmm, sashimi er jo SÅ godt! det fikk jeg skikkelig lyst på til kvelds. Men jeg får besøk av en venninne og hun er gravid, og jeg vet ikke om man kan spise sånn når man er gravid? Du er kanskje ikke den rette å spørre, men hvis ikke du vet det, kanskje noen andre vet? 🙂
  Ha en flott kveld, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Du kan spise sushi og sashimi når du er gravid, men ikke tunfisk 🙂

   Klem!

   1. Man kan spise tunfis på boks i følge matportalen. Ellers er det mye fiskemat man skal unngå, men det er bare å lese seg opp på nettsiden deres :))

 26. Uffda, høyrtes travelt ut… Jaja, sånt skjer i blant 🙂
  Godt du er ferdig med det vertfall 🙂 Har hatt ein ganske hektisk dag sjølv, men har fått unnagjort masse, så det er deilig!
  Ha ein superfin kveld, vakre 🙂

 27. Hvorfor er du ikke på Nettavisen sin bloggfest i dag? Gravid? 😉

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg har altfor mye å gjøre, har ikke tid til å prioritere fest nå når jeg skal på ferie, må gjøre ferdig jobbting 🙂 er ikke noen av de andre bloggerne som jeg kjenner til som skal dit heller, dessverre :/

  2. Hadde hun vært gravid ville antageligvis ikke rå fisk vært førstevalg når det gjelder mat! Er selvfølgelig greit med enkelte typer, men er mange typer fisk man helst skal unngå i et svangerskap, spesielt da rå tunfisk som man ofte finner i sushi/sashimi. 🙂

   1. Fotballfrue

    Du kan fint spise sushi under svangerskapet, er kun tunfisk du må unngå her 🙂 http://m.klikk.no/foreldre/gravid/article601437.ece 🙂

   2. Ja, men er også mange andre typer fisk man skal unngå i svangerskapet, de er bare ikke brukt i sushi 🙂

   3. Fotballfrue

    Ja, det er sant. Stor fisk og sånn, mye å forholde seg til, hadde gått på veggen :p

   4. Hehe, ekstremt mye å forholde seg til med et annet menneske i kroppen. Men sikkert veldig verdt det 🙂

 28. Michelle

  Liker veldig godt den fargen du har på håret nå. Håret så skikkelig friskt ut på dette bilde (selv om det ikke var håret som stod i fokus) hehe.. God tur og kos deg med laksen 🙂

 29. Hei!
  Jeg liker bloggen din veldig godt og sjekker den flere ganger gjennom dagen (tror nesten jeg har blitt avhenging!) Haha:D
  Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men kan du ha et innlegg for hvordan du trener magen? Hvilke øvelser du bruker osv? Da hadde jeg blitt veldig glad:)
  Digger bloggen din!

 30. Kjempefint å se slike glade, sprudlende bilder av deg.
  Du kler det så, å være slik 🙂

 31. Tips: Skift dekkene selv neste gang, billigere og du får en gratis treningsøkt på kjøpet 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi skifter dekk og vasker bil hos vanskeligstilte ungdom som i utgangspunktet gjør dette gratis, men vi gir dem litt penger likevel 🙂 Synes det er en god sak. Trener helst noe annet enn dekkskifte 😉

   1. Hei Caroline,
    Hvor i vasker dere bilene? Dette hørtes ut som en god sak som jeg vil teste ut, men jeg finner ikke ut av det ved å søke på nettet. Forøvrig kan jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt og du inspirerer meg veldig:)
    Ha en fin helg og ikke minst en fantastisk tur til Hellas, selv har jeg siste eksamen etter fem år med studier på onsdag, det blir rart:)

   2. Fotballfrue

    Godt spørsmål, det er i Skien, men jeg husker ikke hvor :/ Skal høre med mannen 🙂

 32. Hei søte! Hvilken str har du i toppen fra Kari Traa? Håper du har en fin og koselig kveld;)

  1. Fotballfrue

   xs eller s, den minste strl. som står på siden 🙂

 33. Karoline

  Hei Caroline!
  Hvilken str bruker du i La femme kjolene fra online formals? skal i bryllup og bestille kjole derfra, og er ca like tynn som deg, men høyere. Og er de lange? Hadde blitt veldig gla for svar!

  1. Fotballfrue

   strl. 0. De er lange 🙂

   – C 🙂

 34. Men blir det ikke litt hot med boots i Hellas da?

  1. Fotballfrue

   Reiser i disse 🙂 Perfekte reisesko 🙂

 35. Camilla

  Pakketips; hvordan pakke slik at man må bestille ti kilo overvekt? 🙂

 36. 10kg ekstra bagasje for «jentetur» tur til Rhodos??? Ler meg skakk i hjel. Skal du ha moteoppvisning der nede på en ferie med søsteren din???? Sist jeg dro hadde jeg en ryggsekk med. Ferie – er ikke det å gjøre noe helt annet da?? Slappe av fra din hverdag med klær, sko, smykker og 100 ting for makeup, hud, kropp og det du driver med til daglig….???

  1. Fotballfrue

   På ferie skal jeg sole meg, slappe av med storesøster, trene og kose meg maks 😀 Skjønner ikke helt hva du mener med det jeg driver med hva gjelder kropp til daglig? Dersom du mener trening, så er dette en livsstil for meg, og jeg kan love deg at joggeskoene er med 🙂 Vi skal på jentetur og vi skal pynte oss hver eneste dag, spise ute og nyte dagene 🙂 Ferie for meg er å være meg selv, og jeg elsker å pynte meg 🙂 Jobben er også med meg på ferie, og Hellas blir en nydelig anledning til nye antrekksbilder i andre omgivelser, så klær og sko og alt skal med. Ååå, som jeg gleder meg 🙂 Herlig å kunne bestille ekstra bagasje, så slipper jeg å tenke på hva jeg kan og ikke kan ha med. DET er ferie det. Jeg hadde krepert i en liten ryggsekk, men jeg kunne aldri ledd av en som velger å kun reise med det, folk er forskjellige 🙂

   1. sissel

    Godt svart Caroline!!!!!!!!!!!!!

  2. Martine

   Jeg ler av deg, ALice 😀 En liten ryggsekk? Ett ord: Æsj! FOlk er forskjellige, jeg kunne aldri reist på ferie i en uke med en liten ryggsekk.

   1. Joda, ser den. Nå var jo ikke sekken min så liten da, kun det nødvendigste. Men når så er sagt så drev jo jeg med litt øyhopping så da er det ikke så lurt med 4 kofferter å drasse med seg. Mente bare at Caroline kunne senke skuldrene litt på ferie. Det var godt ment i alle fall.

  3. Har man god råd kan en sikkert gjøre hva en vil med det meste

 37. Ååå, de har jeg siklet på leenge nå!! Når jeg får lønn om ikke så lenge, så må de ble mine!! Elsker bloggen din, du er utrolig flott Caroline 😀

  1. Charlotte

   De bootsene er bare sååå fine!
   Er det bare meg.. Men jeg finner ikke ut hvor de er fra?

 38. Veldig stilig bilde. Pleier ikke kommentere her, men det var så fresht! Ikke så mye «pose», men bare positivitet og energi:)

 39. Alice K

  Hvor er skoene fra?:) suuper fine! Bloggen din er utrolig fin forresten, får så mye inspirasjon!

 40. Hei!
  Åssen bil har du? Kan du legge ut et bilde av den?

  Klem fra meg 🙂

 41. Michelle

  Du skriver at du har vært på legetime, handler det om de jevnlige blodprøvene du bruker å ta for å følge med at alt er ok? Eller var det en annen anledning?

  1. Fotballfrue

   Denne gangen var det noe annet 🙂

   1. (Cue kommentarer/spørsmål/spekulasjoner/teorier om at Caroline er gravid!) hahaha, jeg bare venter på det 🙂

    God helg fine du! xx

  2. Er det også noe å spørre om hvorfor noen har vært hos legen? Noe må da være lov å forbli privat? Wieeerd… Skjønner ikke hvordan du holder ut Caroline :)) stå på!

 42. Åh, heldiggrisen dere som skal til Hellas! Jeg tar meg selv i å være super misunnelig da det er 2.4 grader og svært stiv kuling i Bergen!:-/ Og så luksus med 10 kg overvekt da, det høres veldig bekymringsfritt ut.:)

 43. Nathalie.

  Hei Caroline!

  Mener å huske at du har feriert i Hellas tidligere? Lurer på hvilke plasser du har reist til og om det er noe du vil anbefale?
  Har planer om å reise til Hellas i sommer, men er så mye å velge mellom at jeg blir helt forvirret 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, der har jeg vært mange ganger 🙂 Var en del på Corfu da jeg var yngre, og husker veldig godt at jeg synes det var fint der. Vi var alltid i en liten fiskerlandsby som heter Kassiopi, dit vil jeg gjerne tilbake en gang. Santorini er romantisk og helt nydelig. I fjor var vi i Pigadia, og det har jeg blogget masse om , bare å søke på bloggen og Karpathos eller å bla seg bakover i arkivet til juni 🙂 Har veldig lyst til å reise tilbake dit også. Nå skal vi til Rhodos, der har jeg ikke vært før. Å, ja! Har vært i Chania også, men likte ikke det så godt.

   Klem!

   1. Nathalie.

    Tusen takk for svar! Da skal jeg bla meg bakover å se om jeg blir litt klokere på hvor jeg vil reise 🙂

    Har lest bloggen din i mange år nå. Er selv veldig lite flink til å kommentere, men må bare få sagt at jeg synes du er utrolig flink å svare leserne dine! 🙂 Ha en fin helg!

    Klem!

   2. Fotballfrue

    Det skulle bare mangle 😀

    Good helg!

 44. Elisabeth

  Det blir nok herlig med ferie! Men ti kg.overvekt for en uke i Hellas??? Det er vel å ta litt av? Lever du av å vise deg frem i treningsklær og fine klær?
  Uansett god tur! Fin blogg du har.

  1. Ja, jeg gjør jo faktisk det 😉

   – C

 45. Helga Meisingset

  Råeste svar:)!Sånn er det, kjør på -det du invisterer får du tilbake;)…

 46. Marthe Nesse

  Hei.

  Er på evig leit etter disse skoa. Fant de i nettbutikken for bare noen daga siden, men nå finner eg de ikkje lenger.
  Vet du om de er utsolgt, om de kommer inn igjen eller om det finnes noe som ligner en annen plass? 🙂
  Vil ha, vil ha, vil ha!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *