30 Days Challenge: Day 11

Dagens challenge: Håndskriften min. Den har dere vel sett noen ganger før? Skal ærlig innrømme at den ikke akkurat er et syn lenger. Faktisk skrev jeg ganske så pent da jeg var yngre, men noen år på journalistikk har virkelig satt sine spor. Håndskriften min ble rett og slett et offer da jeg reiste rundt for å gjøre intervjuer under studietiden. Det eneste jeg tenkte på var å få skrevet ned sitatene, setninger ble til stikkord og stikkordene til tegn som bare jeg kunne forstå. Forståelsen varte dessverre i maks en halvtime etter intervjuet, så jeg måtte altid renskrive med én gang, hvis ikke hadde alt vært bortkastet. Vil også tro at noen år med hamring på tastaturet har satt sine spor, men nok om det. Håndskriften er jo der fortsatt, den trenger bare en real oppussing.

Her er den i hvert fall, og så får dere treningsplanen min fra forrige uke og hittil denne uken i sammen slengen 🙂

Jeg kom nesten nettopp hjem etter et par veldig hyggelige timer hos fine Siri, som gifter seg om bare litt over 3 uker!! Hyl! Tiden har gått så fort, og nå nærmer det seg virkelig. Det blir så fint 🙂 Lars-Kristian og jeg skal se The Amazing Race Norge fra i går nå, spise litt sushi og masse sashimi, og så er det kvelden. Gleder meg! Håper dere har hatt en fin kveld, verdens beste gjeng ♥

46 kommentarer

 1. Hei, søte deg!
  Hvor er den fine planleggingsboken din fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra GetInspired 🙂

 2. Hei! Et lite spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Hva har dere av tilbehør til fiskegrateng når dere ikke spiser poteter? 🙂

 3. Du har jo kjempefin håndskrift! 🙂 Over til et litt annet spm, den peelingen og masken du bruke fra Ole Henriksen. Hvor lenge har du de dersom du bruker de typ to ganger i uken? Har du tips til en god krem for normal/kombinert hud i samme serie? Har jeg urenheter kommer det stort sett på haken og i t-sonen. Hadde satt stor pris på svar da jeg kunne tenkt meg å testet det ut.. nå bruker jeg Ren serien. Ha en fin kveld, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Har dem vel 4-5 mnd. tror jeg, er litt usikker. Det er jo ikke hver eneste uke jeg tar meg tid heller, men nå og da 🙂 Denne kremen er veldig deilig og skal passe for din hudtype: https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/sheer-transformation-renewing-creme/ Står veldig godt forklart om alle produktene på hjemmesiden til Coverbrands 🙂

   Klem!

 4. Fin, kos deg videre i dag! 🙂

 5. Hei Caroline! 🙂
  Har sendt deg en gave fra Tromsø! Ser pakken ankom Spar Siljan for noen dager siden. Har du fått hentelapp i posten? 🙂
  Ha en kjempe fin kveld!
  Klem fra Lone 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg henter den i dag 😀 SÅ spennende! Klem!

 6. Hei Caroline! 🙂

  Er det proteinpulver du har i Supernature-drikkeflasken din? Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg trener en del, og brukte selv proteinpulver, men måtte slutte pga at det ga meg kviser. Hvis dette er et proteinpulver som ikke gir kviser vil jeg gjerne få vite mer om det! 😀

  Og så må jeg bare fortelle deg at jeg ELSKER bloggen din! 😀 Her kommer jeg alltid innom hvis jeg er litt tom på treningsinspirasjon eller hvis jeg har lyst å prøve å lage noe god og SUNN mat. Det er så kjekt å lese bloggen din når du virker som en så genuin og skjønn person med et så positivt syn på livet!

  Hilsen en som setter veldig pris på bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Ja, proteinpulver med melkesjokoladesmak fra proteinfabrikken. Har aldri hørt om å få kviser av å spise eller drikke litt mer proteiner, sikker på det er pulveret?

   Hjertelig takk for så fine ord, skjønne deg!

 7. Syns ikke håndskriften din var ille i det hele tatt. Skulle sett min vettu… en skulle tro jeg var schizofren eller noe, for håndskriften min er aldri lik to dager på rad. 😛

  Har du forresten prøvd å lage egen font på ipad? Har hørt at det skal være kjempeenkelt. Veldig kult med egen håndlaget font!

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke testet 🙂 Hvordan gjør man det?

 8. Kristin

  Journalist-yrket ødelegger helt klart håndskrifta.
  Klarer ikke skrive pent eller sakte lenger 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei! Ikke sakte, får helt krampe i hånda :p

 9. Er du høyre- eller venstrehendt? 🙂
  Elsker bloggen din! 😀

  1. Fotballfrue

   Høyre 🙂

 10. <3

 11. oh, det har nettopp blitt slutt mellom meg og kjæresten og jeg er helt knust. Men blir så glad av å lese bloggen din nå, får så godt humør av å lese positive tekster og se fargerike bilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjære deg, det var leit å høre! Sender deg en stor klem <3

 12. Hva har du i shakeren? 🙂

  1. Fotballfrue

   Proteinpulver (melkesjokolade) og melk 🙂

 13. Camilla

  Tar en råsjangs, men er du venstrehendt? Ser sånn ut på håndskriften din 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 14. Michelle

  liker shakeren din, hehe.. har selv en sånn i grønn! De er så mye bedre enn alle andre jeg har brukt før, blander alt uten å etterlate klumper 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så fiin 🙂

 15. Surfer innom bloggen din, og får solskinn i sjelen! 🙂 Jeg tittet nemlig på bildet der du ‘henger i luften’ og smiler fra øre til øre!:)
  Fine jenta..
  Kule boots, men blir ikke de litt varme i sydlige strøk?
  By the way, hva betyr løp 11 cm osv. i almanakken?

  Ha en strålende weekend! Klem.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Bootsene tenkte jeg å reise i, tror de er perfekte til det 🙂 Det står 11 km. Hehe :p Altså at jeg har løpt 11 km 🙂

   Klem!

 16. God morgen! Elsker skoene – er det ClimaCool fra 2012? Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra 2011 tror jeg? 🙂

 17. Hei! Jeg vil bare takke deg for utrolig bra inspirasjon 🙂 jeg har lagt om kostholdet mitt etter at jeg leste om LCHF på bloggen din. Har ikke fulgt bloggen din slavisk den siste tiden, men bruker den ofte for å finne oppskrifter – har jeg lyst på pannekaker, googler jeg «fotballfrue pannekaker» 🙂 du kan tro det har hjulpet!! (Og pannekakene og bollene dine er hinmelske…!) Hadde ganske sikkert gått over til hvetemel om ikke jeg hadde funnet en så bra LCHF-guide som bloggen din faktisk er! Lettfattelig, underholdende, lærerik.. Så takk! Jeg tok nettopp frem målebåndet for første gang på 3 mnd. Har gått ned 41 cm rundt om kring på kroppen (8 cm rundt magen!!! Men bare 4 rundt puppene! Hehe) og prøvde for moro skyld den gamle yndlingskjolen min i str 38 – passa som bare rakkern! Jeg har gått fra str 42 til 38 bare ved å legge om kostholdet – det er jo magi! Nå gleder jeg meg bare til alt sommertøyet jeg har i str 36 passer 🙂 de siste somrene har jeg ikke bevegd meg utenfor døra dagene det har vært for varmt, har ikke funnet lette klær jeg har følt meg vel i (og det er ganske kjipt når man er i midten av 20-årene…) men i år skal jeg gå i kjoler og shorts!! Og singlet!

  Så jeg håper du får en nydelig dag, Caroline, for du er en av de største faktorene til at jeg har fått tilbake gnisten og trua på meg selv!! Takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Gratulerer til deg, så fantastisk flink du er 🙂 Skjønner godt at du gleder deg til sommeren nå, du kommer til å blomstre 🙂 Tusen takk for så fine ord, jeg setter veldig stor pris på det <3 Du har jo en herlig sommer i vente, så jeg håper den blir alt du ønsker 🙂

   Mange klemmer herfra <3

 18. Hei Caroline!
  Dette har jo ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel 🙂
  Jeg driver å ser etter underskjørt til brudekjolen min, og jeg synes brudekjolen min er ganske lik i størrelse som din var (bare min ikke er designet selv i london da… ;)) men så lurer jeg på hvor mange ringer det var på ditt underskjørt? Ser de selger de ganske billi på ebay, så tenkte jeg kunne gjøre et forsøk 🙂

 19. Du skriver pent, jeg skriver som en kråke. Min eldste datter kopierer «stavskrift» på skolen for tiden. Faktisk så likt (og pent) at man er usikker på hva som er originalen. Jeg må innrømme at jeg ikke liker å skrive for hånd lenger, blir sliten og får vondt. Når man attpåtil ikke er fornøyd med resultatet priser jeg meg lykkelig for teknologien. 🙂

  Ha en super dag!

  1. Fotballfrue

   Åm stavskrift hadde vi også 🙂 Var såå nøye med penskriften da jeg var yngre 😉

   Ha en super dag du også!

 20. Melkesjokoladesmak hørtes kjempe godt ut,men fant kun proteinpulver med «sjokoladesmak» hos proteinfabrikken! er det den samme mon tro,eller heter den noe spesielt?

  ha en fin fin dag:))

  1. Fotballfrue

   whey tech heter denne, det er melkesjokolade 🙂

 21. Hei!

  Så fin og inspirerende blogg du har! Vi har akkurat lagt om kosten og vi er så glad i sushi. Derfor lurer jeg på hvordan spiser dere det nå? Bare sashimi??

  Vi trener også en del og lurer litt på om du har noen gode tips til hva vi kan spise som mellommåltider rett etter trening?

  Hilsen Silje:)

  1. Fotballfrue

   Du kan fint spise noen biter sushi, vi pleier å bestille 10 biter maki på deling og 2×15 med sashimi 🙂 NAM! Har seterrømme og soyasaus ved siden av 🙂

 22. Karoline

  Hei Caroline.
  Må virkelig si jeg har blitt inspirert av bloggen din 🙂 Jeg har også lagt om kostholdet, kjøpt meg nytt superfint treningstøy og begynt å trene. Er ikke i så veldig god form enda, men har faktisk gått ned fra 68 til 64 kg de siste fire ukene. (BMI fra 26.6 til 25(!)) Men jeg har selvfølgelig et spørsmål til deg 🙂 jeg har kjøpt meg en sånn nikechip som du har. Og nå i sta prøvde jeg å jogge med den på mølla for å sjekke ut. Og det som nikeappen viser samsvarer ikke med det som mølla viser. Hvem av de tror du viser mest nøyaktig? På Nikeappen sto det at jeg hadde jogget 4.06 km på 30 min. og forbrent 265 kalorier. På mølla sto det at jeg hadde løpt 3.65 km og forbent 202 kalorier. Vekten min er jo registrert i nikeappen. har dette noe å si for antall kalorier?

  Ellers tusen takk for fin blogg. Kan takke deg for min nye livsstil 😉

  Klem fra Karoline

  1. Ida Korneliussen

   Ville stolt på pulsklokken din. Møllene er regner ca kalori, mens klokken er innstilt etter dine mål 🙂 Akkurat det med km er jeg litt usikker på..

 23. Is there a way to read your blog in English!?

  1. Fotballfrue

   No, I am so sorry :/

 24. SÅ utrolig søt bok! hvor er den fra? 🙂

 25. Oi, har du migrene? Hvordan kombinerer du dette med så mye trening? Jeg ligger slått ut i flere dager etter bare 1 dag med trening.. 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke migrene konstant, det kommer i perioder med stress. Kan ikke trene de to-tre dagene etter et migreneanfall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *