Coverbrands: All time favourites

Jeg har vært fast kunde hos Coverbrands siden 2009, og i løpet av disse årene kan du trygt si at jeg har funnet mine favoritter i kosmetikkhavet. Det er enkelte produkter jeg har vært trofast mot i mange år, og som jeg aldri klarer å bytte ut. Lurer du på hvilke produkter dette er? Her er svaret:

1. Bodyography Foundation Primer 2. Glo Minerals Blush 3. Lulu’s Toalettmappe 4. Studiomakeup Perfecting Finish Foundation 5. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub 6. Ole Henriksen Firm Action Mask 7. GloMinerals Under Eye Concealer 8. GloMinerals Camouflage Concealer 9. Studiomakeup Rich Hydration Lipstick 10. GloMinerals Highlighter 

Bodyography Foundation Primer er det bare et par uker siden jeg skrev et innlegg om, det kan du lese her. Nå har jeg nettopp bestilt meg en ny primer i stedet for Clear som jeg vanligvis bruker. Tahitian Glow skal gi litt glød til huden i tillegg til at den fortsatt har de andre primeregenskapene, så denne tenkte jeg å ta med meg når jeg reiser til Hellas. Perfekt når brunfargen endelig kommer på plass!

Glo Minerals Blush er en høypigmentert blush som i tillegg inneholder grønn te, vitamin A, C og E. Denne har jeg i fargen papaya, og den brukte jeg faktisk da vi giftet oss i 2010, så det sier litt om hvor fantastisk den er. Den siste tiden har jeg byttet litt på denne og Youngblood sin cream blush som jeg blogget her om dagen. Dette er egentlig bare for en forandring, cream blush er helt fantastisk å påføre!

Lulu’s sine toalettmapper har vært en favoritt siden de kom på markedet. Jeg elsker det elegante designet, det gjør det så lett å ikke måtte pakke den i kofferten bestandig, men å faktisk kunne bære den ved siden av. Nå har jeg fått helt dilla på den hvite serien og har en i nesten hver størrelse. Jeg liker at det kommer nye farger basert på sesong, i vinter var det de sorte jeg var forelsket i. Favorittstørrelsen er den helt største, samt den på bildet som er i størrelsen mini. Den er perfekt for det mest nødvendige og tar akkurat passe plass i vesken.

Studiomakeup sin foundation har jeg sverget til i hele høst og vinter, om sommeren bytter jeg ofte til en litt lettere foundation, og da er favoritten sheer transformation, som jeg blogget om i forrige uke. Vinteren og høsten er tross alt de årstidene som varer lengst her i Norge, så store deler av året går altså med til Studiomakeup. Denne er lett å tilpasse akkurat den dekkevnen du ønsker, ettersom den er såpass lett å bygge på uten at den blir kakete. Føles lett på huden, gir en fin glød og holder seg på plass hele dagen.

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub er den perfekte skrubben uansett hudtype. Har du sensitiv hud bør du kanskje være litt forsikitg, ettersom den har ganske grove korn. Denne fjerner døde hudceller og trenger dypt ned i porene for å rense. Jeg bruker den 2-3 ganger i uken, gjerne etterfulgt av Firm Action Mask. Disse to kombinert gir et silkemykt resultat og en hud som virkelig gløder! Firm Action Mask virker poresammentrekkende og gir huden et løft.

 annonse

Concealerne fra Glo har jeg skrevet om x-antall ganger tidligere, men disse er virkelig favoritter med stor F! Jeg har prøvd en hel haug og finner aldri noen med like god dekkevne som disse. ELSKER! 

På leppestiftfronten er det Studiomakeup som vinner prisen for min favoritt. Jeg elsker ikke bare designet, men følelsen av å ha den på og den tette, fine fargen den gir. Royal Red er en farge som går til det meste.

Glo sin highlighter er den fineste og kan brukes alene for å fremheve kinnbein eller kragebein, blandes i foundation for en all over glow i ansiktet eller blandes i bodylotion for en glød på hele kroppen. Must have!

Coverbrands gir leserne mine 20 prosent på alle disse produktene ved bruk av rabattkoden uckuu. Denne fungerer ikke på primeren, men på den er det allerede 20 prosent. Rabattkoden kan brukes på Smilelab også .-) Varer ut neste onsdag ♥

48 kommentarer

 1. Herlige produkttips og anbefalinger! Husker godt jeg falte for Lulu’s toalettmappene etter å ha sett en liten omtale på bloggen din, så gikk inn for å skaffe meg en sånn en selv. Elsker de virkelig, fikk helt dilla da. Perfekte for å ha med når man er ute og reiser, de har også en fin design og utrolig god plass. Og Ole Henriksen produkter! Helt magiske for huden! Må bare si tusen takk til deg for kjempeflotte produkttips 🙂 reddet mange av dagene mine!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig gøy å høre 😀

 2. Hei! Har fulgt bloggen din lenge og liker så godt når du gjør omtaler! Strålende å få tips, og jeg har vært kunde hos Coverbrands en god stund. Jeg startet å bruke Ole Henriksen sin Truth Serum Collagen Booster etter å ha lest om den her på bloggen din 🙂 Så nå tenkte jeg å bestille meg camouflage concealeren du har nevnt her til å dekke noen pigmentflekker og sprukne blodkar som har dukket opp 🙁 Men rabattkoden virker ikke dessverre… Fortsett med det du gjør Caroline, du er en herlig jente 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, jeg har sendt mail til dem, så da løser det seg nok fortløpende 🙂 Sier ifra på facebook når det er i orden 🙂

   Klemmer 😀

 3. Rabattkoden funker dessverre ikke! :/ Men fint innlegg. 🙂

 4. Viktoria

  Rabattkoden funker ikke…. Hva kan jeg gjøre?

  1. Fotballfrue

   Så utrolig leit! Har sendt mail tl Coverbrands nå, så det retter seg sikkert snart 😀

 5. Hei! Bruker noen av de samme produktene selv og er superfornøyd! Men rabattkoden på smilelab fungerer ikke :p

  1. Fotballfrue

   Så utrolig leit! Har sendt mail til Coverbrands nå, så retter det seg sikkert snart 😀

 6. Jeg får bare opp at det er en ugyldig kode ?
  Jeg elsker tipsene dine! Har prøvd ut mange av disse produktene og de er utrolig bra ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Du taster den i rabatt og ikke gavekort? Så merkelig, jeg sender mail til CB med en gang!

   1. Ja, jeg taster inn der det står rabatt.. Så bra, håper det virker snart 🙂

   2. Fotballfrue

    Det skal være i orden nå 🙂

 7. Hei. Prøver å bestille noen av varene du anbefaler, men får ikke rabattkoden til å virke. Står at den er ugyldig. Har ikke kampanjen startet enda?

 8. Caroline.
  Et tips til smykkeoppbevaring https://www.ahlens.no/dekorere_og_smamobler/oppbevaring/minibyra.html . Åhlens har flere andre oppbevaringsmuligheter for smykker. Denne ser også fin ut https://www.ahlens.no/dekorere_og_smamobler/oppbevaring/oppbevaringsboks-saltsjon.html
  Ha en elefantastisk kveld 🙂 nå er det amazing race – jippi

 9. Supert innlegg!! Har lagt min elsk på Ole Henriksen etter at jeg leste om de på bloggen din:) Må jo bare prøve når jeg leser gode omtaler:) Har prøvd flere av produktene du har blogger om, og aldri blitt skuffet;) Nå venter jeg på øyenskygger fra ditt forrige innlegg:) Gleder meg SÅ til å prøve ut nye farger!! Takk for mye god inspirasjon, Caroline:)
  Klem

 10. Hei Caroline.

  Du jeg bare MÅ spørre om dette med selvbruning. Jeg har sittet her og lest gamle og nye innelgg på bloggen din, mel det går litt rundt for meg…hehe……

  Altså, du annbefaler sunspa sprayen for lissom annsikt og hals-bryst-nakke-armer-hender ikke sant?

  Hva annbefaler du da for leggene, nå går jeg ikke i så korte shortser/skjørt jeg da, mer capri osv, men vil jo ikke ha blå-hvite legger…Er det da den 3 day lotion du annbefaler på beina? eller er sprayen best der også når man lissom akal ta tær, ankler, legger, knær?

  Og, hva dersom du plutselig skal i svømmehallen, eller i svømmehallen, ser man da ikke litt rar ut medbrune armer og bein, og bleik rygg, bleike lår , bleikrumpe osv……….
  -For det må jo nødvendigvis vises skille??

  Mulig dumme spm asså, men…… hvordan gjør du dette??

  Dersom du har selv bruna bare halve deg, hva da med en spontantur i svømmehalllen???????

  Super blogg du har, for meg som kommer fra enorm overvekt og har levd i sjul er det nå som normalvekt nermer seg fint å få tips til mye og manngt.

  Setterveldig stor pris på tilbakemelding på selftan spm mine 🙂
  På forhånd takk 🙂

  Mvh
  Eldbjørg.

  1. Fotballfrue

   Sunspa spray: Overkropp

   3d Lotion: Underkropp.

   Dette er det som funker best for meg 🙂 Du kan fint bruke spray over hele kroppen, men jeg synes 3d lotion på beina fungerer bedre, deesuten er det drøyere (rimeligere) 🙂

   Jeg er aldri i svømmehallen, så dette er ikke et problem for meg 😉 Skal du i svømehallen anbefaler jeg deg å la være å spraye deg. Da kan du heller gjøre dette utenom 🙂 Hele kroppen anbefaler jeg å spraye ved en spesiell anledning, ikke i hverdagen. Bare ansiktet kan du fint spraye en gang i uken for litt glød.

   Håper du ble litt klokere 🙂 La sprayen ligge før svømmehallen 😉

   Klem til deg!

   1. Tusen takk for tilbakemelding Caroline.

    Setter stor pris på at du tar deg tid !!!

    Eldbjørg!!

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle 🙂

 11. Hvilken farge har du på concealeren fra Glo?

  1. Fotballfrue

   Jeg har natural 🙂

 12. Hei! Jeg har prøvd flere av disse produktene etterhvert som du har anbefalt de,
  og må si jeg er meget fornøyd! Det eneste jeg (alltid) sliter litt med er at concealere blir litt tørre under øyet mitt utover dagen.. Jeg er 21år og har normal hud, men den legger seg særlig litt i smilerynkene rundt øyet, og ser generelt tørrere ut utover dagen.. Jeg bruker først en øyekrem, og påfører concealer nesten direkte etterpå, føler dette har hjulpet litt. For å unngå å være blank legger jeg et pudder forsiktig over med en stor kost tilslutt.. Hvordan vil du anbefale å legge concealeren for best resultat?

  1. Fotballfrue

   Hva slags øyekrem bruker du? Dersom du bruker en gelaktig øyekrem, kan det være grunnen 🙂 Jeg bruker også primer under og «forsegler» med pudder 🙂 Gjør du?

   Klem!

   1. Jeg bruker en øyekrem i clinique sin superdefense serie. Den er veldig god, og ikke gelaktig.. En primer kan godt mulig være løsningen!:) Ellers er det såvidt jeg «klapper» på litt pudder over for jeg føler det bare gjør at det ser enda tørrere ut dersom jeg tar «mye». Tusen takk for svar!

 13. So flink du e Caroline! Bloggen din e so fine å ej blir i so godt humør ta å lese den.Kjekt at du he so månge fine bilde.

  <3 make my day<3

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :D

 14. Kan jeg spørre hvordan farge du har på den foundationen din?

  1. Fotballfrue

   Beige Sabel 🙂

 15. Inga Helene

  Flott innlegg 🙂 Hvilken farge har du på Foundation,Caroline? Syns det kan være litt vanskelig å velge riktig bare fra bildet. Samsvarer fargene ganske likt utfra bildene og slik de er syns du?

  1. Fotballfrue

   Beige Sabel er perfekt for meg 🙂 Ja, synes det er som på bildene 🙂

 16. Kan du eller LK anbefale noe proteinpulver som måltidserstatter for de som skal ned i vekt? Jeg er en av de som ikke orker fast føde til frokost desverre.

 17. Cathrine

  Hei! Jeg tenker på å bestille disse to fra Ole Henriksen,
  men jeg lurte på hvor lenge du har en sånn krukke, hvor mange
  ganger rekker den til?

  Du gjør en fantastisk jobb med bloggen,
  gleder meg hver dag til nye innlegg!
  Jeg blir stadig inspirert av deg <3

  1. Fotballfrue

   Siden jeg bruker min skrubb og maske ca. 2-3 ganger i uken, har jeg den kanskje 4-5 mnd? Litt usikker, men vil tro det er rundt der 🙂

   Takk for fine ord, søte du <3

   Klem!

 18. Bloggen din er virkelig så inspirerende! Er fast leser og elsker innleggene dine, du er helt aldeles nydelig <3
  Måtte bare en tur innom bloggen din før jeg legger meg nå, og la merke til at du ikke har postet dagens del av 30 days challengen din. Er dette en har du glemt å poste den eller er det jeg som bare tuller? :p
  Gledet meg sånn til å lese det som skulle stått 😉

  Uansett ha en nydelig dag i morgen, det fortjener du, flinke Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Den kom tilsutt 😀

   Klemmer!

 19. Hei, jeg trenger hjelp. Jeg tror jeg har litt fet hud. Når jeg har på meg sminke så tar det ikke lang tid før den begynner å skinne og svette av på en måte. Prøvd masse forskjellig sminkenog håpet kanskje på at du viste om noe sminke jeg kunne prøve. Tar i mot alle forslag med stor takk 🙂
  Ps: følger bloggen din daglig, elsker den og du er bare elg nydelig 🙂

 20. Takk for gode tips! 🙂 Kan du anbefale ei ansiktsmaske eller liknande som gir fuktigheit til huda? Eg slit med at huda vil flasse i vinterhalvåret. Kjekt å lese bloggen din. Eit innslag av perfekt i kvardagen 😉

  1. Fotballfrue

   Blueberry Emzyme Mask 🙂

 21. Ingrid Linn

  Hei! Jeg bare lurer på en ting angående den Ole Henriksen scrubben, passer den for ungdomsjenter i 16-års alderen også?
  Forresten elsker jeg bloggen din!!

 22. Hei! har et spm angående den scrubben til Ole Henriksen. Passer den scrubben til ungdommer i 16-årsalderen også? eller er det en scrub fra ole henriksen som da passer bedre?

  Forresten elsker jeg bloggen din!!!

 23. Hei!

  Jeg får ikke rabattkoden til å virke når jeg prøver å bestille Smilelab :-/

 24. Hei 🙂 Har hatt lyst til å bestille varer fra voverbrand, de har jo så mange bra merker, men vet du om alle varene de selger er 100% ekte ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dersom du mener Coverbrands, så ja 🙂 De er hundre prosent ekte.

 25. Hei! Jeg har nettopp bestilt en toalettmappe fra coverbrands, men fikk ikke rabatt. Vet du hva jeg kan gjøre?

  1. Fotballfrue

   Du bestilte akkurat denne lille i dette innlegget? I så fall bør du sende en epost til dem 🙂

 26. Hei 🙂
  jeg mener å bestille scrubben å masken fra Ole henriksen 🙂
  men lurer på hva du bruker som renskekrem hver dag og fuktighetskrem? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *