30 Days Challenge: Day 10

God kveld, dere! Eller skal jeg si god natt? Her skal vi i hvert fall finne sengen om få minutter, men jeg må jo få lagt ut dagens challenge først 🙂 Den er egentlig ganske enkel: Et bilde av meg selv tatt i dag. Typisk nok er dette dagen hvor jeg har vært på farten fra morgen til kveld, så det har ikke blitt så mange bilder (bortsett fra et par, tre hundre på fotoshooten), men jeg tok jo noen med mobilen, så her kommer et par:

Jeg hadde det så gøy på fotoshoot, møtte mange flotte mennesker og gleder meg så til å se resultatet! Og håret mitt! Jeg tror jeg er forelsket i Nikola, dere husker kanskje han som gjorde håret mitt under shooten for Det Nye i fjor og da jeg var på Senkveld? Han er så flink, og håret er så fint at jeg aldri har lyst til å dusje det igjen. Jeg sa han var velkommen til å flytte inn på badet mitt når som helst, men han dro liksom litt på det. Kan ikke skjønne hvorfor 😉

Uansett, en travel og kjempefin dag. Nå ser jeg frem til morgendagen med litt mer bevegelse og andre gjøremål. Sov søtt ♥

42 kommentarer

 1. Sov godt, vakre Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, sov godt du også, skjønne 😀 <3

 2. shanaz Horori

  Du er jo altid så fin på håret! Ha en god natt 🙂

  1. Fotballfrue

   Oi, takk 🙂 Men jeg er ikke helt enig i det, da :p Blir veldig fornøyd når Nikola ordner meg 😀

 3. D første bilde var sikkelig sexy blikket håret hehe :p

 4. Mens jeg husker det, frøken. Jeg krever at du tester Yogi sin sjokolade-te (choco). Personlig foretrekker jeg den med 30-35 suketter, men det er sikkert ikke nødvendig for nybegynnere. Kjøper min på Life/Meny. Takk for meg.

 5. Nydelig hår i dag 🙂 Skjønner godt at du ikke vil vaske det 🙂 hehe

 6. Det bildet av deg til høyre tror jeg er det penste og nydeligste bildet jeg har sett av deg noen sinne 🙂 Håret ditt ser fantastisk ut og elsker at du har blomster i håret og smiler så bredt. Du er vakker fra topp til tå! Ikke glem det 🙂 Sov godt! Jeg ligger nydusjet og i nyvasket sengetøy, mens jeg hører på regnet utenfor, så nå skal jeg sove godt. Håper du får en like god natt søvn. Klem!

  1. Fotballfrue

   Snille deg, nå ble jeg glad 😀 Tusen takk!

   Å høre på regnet er så hyggelig 🙂

   Mange klemmer <3

 7. Nydelige deg! Fin krans på håret 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 8. Hei! Dette har egentlig ingenting med dette innlegget å gjøre, men lurte på hvilken farge du har på kitchenaiden din? Skal kjøpe en nå, og synes fargen du har på din er perfekt til vårt kjøkken, men usikker på om den er i fargen creme eller white? Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Cream 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ville valgt den siste av disse to 🙂

 9. Å, så nydelig du er! Men det er du jo alltid 🙂 Ha en fin dag!

 10. Doitherbalife på instagram har brukt et bilde av deg, jeg så det helt tilfeldig!!

 11. Jeanette

  Jeg har lest bloggen din en lang stund, og syns det var på tide å legge inn enn kommentar.
  Ønsker å takke deg for en fasinerende og motiverende blogg. Jeg har vært igjennom en mentalt tøff tid, men bloggen din har vært med på å se det positive i ting og ikke minst det å oppfylle drømmer og være seg selv.
  Du er et forbilde for mange, som står fram som den du er og er stolt av det. Fantastisk og inspirerende!
  Ønsker deg en strålende dag 🙂

  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Så leit å høre at du har vært gjennom en tøff periode, men sånn jeg leser det virker det som at du har kommet deg gjennom det verste, og det gjør meg så glad! Tusen takk for at jeg får være til inspirasjon, det setter jeg stor pris på <3

   Ønsker deg alt godt fremover 🙂

   Mange klemmer!

 12. Like vakker som alltid, Caroline! 🙂

 13. Åh, nyyyyydelige krøller! Finere enn de du pleier å ha, det må jeg faktisk si. Så mye mer naturlig og tilfeldig ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Også så vanskelig å lage selv 🙁

 14. Du er nydelig Caroline, alltid!! 😀

  http://www.getfit4fight.com – Crossfit passion <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, kjære deg <3

 15. Så utrolig vakker du er Caroline! Og for en nydelig frisyre! Gleder meg til å se bildene fra shooten 😀

  1. Fotballfrue

   <3lig takk :D

 16. Du ser like romantisk og vakker ut som dama som ville promotert Timotei shampo i dag. Da jeg var liten ville jeg være Timotei- dama, hun var like lys som jeg var mørk og hadde alt annet enn «stri hesterompe» til hår som nok en gang var min rake motsetning. Når jeg tenker meg om vil jeg fortsatt være Timotei- dama! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 17. Hei! doitherbalife har brukt et bilde av deg på instagram ! Jeg så det helt tilfeldig, tenkte du burde vite det. Er ikke det litt frekt?

 18. Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg fant ut at det var greiest å spørre på bloggen. Håper det går bra.

  Når du bestilte fra VS uten å betale 20$ ekstra for frakt, hva er det lengste du har ventet på å få pakken? Og hvor lang tid tok det når du betalte disse 20$ ekstra(tror det heter international shipping)? Skal bestille derfra, men lurer litt på om jeg skal koste på disse ekstra kronene for litt raskere levering.. Takk på forhånd for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Uten å betale: 3-4 uker. Når jeg betaler ekstra: 3-7 dager 🙂

 19. Hvordan lagde han dem? Med krølltang, børste, ruller?? Du var helt nydelig med de krøllene!!!!:)

  1. Fotballfrue

   Krølltang 🙂 Men jeg klarer ikke å forklare teknikken :/

 20. Er det varmruller han har brukt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, krølltang 🙂

 21. Hei! klarte ikke finne tilbake til innlegget om deres bryllupsreise.. Min kjære og jeg vurderer maldivene som bryllupsreise-sted da vi skal gifte oss neste sommer og ville gjerne visst hvilke reiseselskap dere brukte 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er det en del info, så kan du bla deg bakover herfra: https://fotballfrue.no/page/2/?s=maldivene

   Også her: https://fotballfrue.no/2010/12/06/qs-as-bryllupsreise/

   Vi reiste med Mantareiser begge gangene vi var i Maldivene 🙂

 22. Hei Caroline! Kan du være så snill å dele ditt hemmelige havregrynsgrøt-triks?

  1. Fotballfrue

   Neeeii, kanskje senere 🙂

 23. Camilla K

  wow, det bildet til venstre var jo helt forførende 😉 superflott på håret!!!

 24. For et utrolig vakkert bilde av deg til høyre! Du har jo bare et helt fantastisk hår:)

 25. Så fin du er på håret 🙂 Hvilke farger er det på stripene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *