Windy: Put a hood on it

 Jeans Maison Scotch / Sko Aldo / Jakke Asos / Genser Wildwool / Solbriller BikBok / Veske Mulberry / Klokke Daniel Weelington (adlinks) 

Hei dere! Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra en skikkelig forblåst bytur, jeg klarte i tillegg å blunke ut den ene linsen min, så jeg gikk rundt og så nesten ingenting. Og jeg skal ikke engang forklare hvor sakte hjemveien gikk. Å kjøre bil med én linse kan være en utfordring. Fra nå av skal jeg alltid ha med meg ekstra linser, uansett hva eller hvor jeg skal. Ellers sitter jeg og drømmer meg helt bort i Airshoppen, har bestilt fine seter til oss på flyet med ekstra beinplass og kort vei til toalettet (jeg har jo verdens minste blære), ferien har startet inni hodet mitt for lenge siden 🙂 Nå sitter jeg og titter på alle de gode tilbudene, og jeg vet jo at jeg egentlig ikke trenger noe, men kaaanskje jeg trenger. . Nei, jeg gjør ikke det.

Genseren over er i cashmere og er fra Wildwool, husker dere jeg fortalte i fjor at Wild Wool sine klær er håndlaget i Nepal, og at for hvert plagg som blir solgt går 10 norske kroner til Utviklingsfondet? Det synes jeg er så fint! Og nå er ny kolleksjon i butikken, sjekk den ut her 🙂 Jakken min ser litt for rød ut på det nederste bilde og litt for burgunder ut på de andre, jeg vet ikke helt hvorfor det ble sånn. Den er en mellomting av disse, i hvert fall.

Snart skal jeg snøre på meg løpeskoene, 1 mil står på planen i dag og det har jeg tenkt til å fullføre 🙂

52 kommentarer

 1. Jeg skal snart investere i et par kofferter. Tenker på Samsonite, siden mange sier de er best(men de er også veldig dyre).
  Hva slags kofferter har du(merke/str.)?
  Anbefaler du de du har?
  Du er jo mye ute å reiser, så jeg tenkte det måtte være lurt å spørre deg =)

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte meg nylig en som nesten er helt lik Samsonite, men halve prisen. Den eneste forskjellen er merket og at det er 5 års garanti i stedet for 10 🙂 Husker ikke hva den heter, men de ble solgt i samme butikk 🙂

   1. Heter den Travel tror du?

   2. Fotballfrue

    JA 😀

 2. Nydelig!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 3. Jeanette

  oi! Jeg kunne aldri kjørt bil med bare en linse.Ser jo ikke noe uten dem 😛 Men bra du tok det rolig

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, det var ikke akkurat gøy :/ Uff.

 4. Ingvild

  Fin jakke! 🙂

 5. Marita Ø

  Stilig antrekk! Likte jakken din veldig godt 🙂 God løpetur, flinke deg! Her er det snart tid for middag nå, hvor kyllingsalat står på menyen! SÅ godt med masse snadder oppi 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Er veldig fan av salater selv, men Lars-Kristian er ikke så fan 😉

 6. Is so windy also over here, your outfit could be perfect:)) Love how you matched the hoodie colors with the bag and the booties, just a perfect urban chic style! And you look too marvelous Caroline! Baci!!:)

 7. Hei,
  Fantastisk kult antrekk. Likte jakka, kva slags størrelse bruker du i den? 12 eller 14? (36 eller 38)
  God tur, alltid like deilig å ha noko å sjå fram til.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker strl. uk 6, altså 34 🙂

 8. 😛 Put a hood on it sier de der søskenbarnet mitt bor i england, når de skal bruke kondom.

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er et uttrykk, men det er ikke det jeg har hørt at det betyr 😉 Måtte slå det opp i ordboken for sikkerhets skyld, og det var i hvert fall som jeg trodde, det brukes om noen når de må slutte å være oversensitive. Men det kan sikkert brukes om så mangt, synes uansett det er et bra uttrykk 🙂

   1. Er uansett bare bra å spre budskapet. Hvem vet, kanskje du nettopp forhindra klamydia et sted!

   2. Fotballfrue

    Hahahaha 🙂

   3. Tina A

    Haha, herlig 🙂

 9. Hei:) så fine den jakken var!
  Er den stor eller liten i str?

  1. Fotballfrue

   Normal 🙂

 10. Kristin Vik

  Kule sko! Har bommet på str. ved tidligere skobestilling. Er de røde semskede skoene med spenner «normale» i str. Takknemlig for svar.

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 11. Så flott antrekk, kledelig som alltid! 🙂

  Kjenner til følelsen av å allerede ha reist,
  kjæresten og jeg reiser til samme hotell som deg ~ 19 mai! Gleder meg!
  Blir artig å se bildene dine fra plassen, håper dere får en fantastisk og minnerik ferie sammen 🙂
  Klem ♡

 12. You look amazing! I love your pictures 🙂

  http://www.lovethisthread.com

 13. Cool look! Beautiful shoes:)

 14. stilig antrekk! sjeldent vi ser deg i jeans, og denne kledde du veldig 🙂 et litt random soørsmål: hva har du i styrke på linsene?:)

  1. Fotballfrue

   -2 🙂

 15. Elisabeth

  Du kledde den litt mer avslappa stilen 🙂

 16. For noen nydelige sko!
  Skulle hatt slike selv 🙂

 17. Vakre Caroline <3
  Jeg lurer på hva du drikker i løpet av en dag? Jeg sliter selv med å få i meg nok væske, og er ikke så stor fan av vann… Har du noen tips??

  1. Fotballfrue

   Gad, jeg er dårlig på å drikke vann selv, men jeg drikker i det minste 2-3 liter hver gang jeg trener, så de dagene får jeg dekket behovet og vel så det 😉 Jeg drikker kanskje 1 glass melk og så prøver jeg å drikke 2 liter vann litt fun light saft / boblevann 🙂

 18. Hvor kan man få tak i jakken?
  Den var super fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er jo linket 🙂

 19. Fantastisk kult antrekk! 🙂

 20. Denne stilen kler du, Caroline!! Superfint 🙂 🙂 Men alt kler den smukke 😉

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk 😀

 21. Så kult antrekk og kult location!

 22. Kristin

  Du er alltid så fin du, forblåst eller ikke 😀
  Et lite tips: Jeg har en bitteliten sminkepung som passer i alle veskene mine og som jeg har med meg over alt, det er supersmart (så slipper man å tenke på disse småtingene hele tiden)! Har alltid to par linser, øyedråper (helt vanlige, de gjør underverker dersom man ikke har tilgang til å vaske hendene feks i byen når linsen ikke vil være på) og migrenetabletter og smertestillende, sånn just in case 😉

  Goood tur til varmere strøk snart 😀 <3

 23. Hei, kjempe fine sko men ser Aldo ikke sender til Norge. Har du noen tips for evt å få tak i et par?:-)

  1. Fotballfrue

   Aldo får du kjøpt hos bla Asos,som sender til Norge 🙂 de har også to butikker i Oslo 🙂

 24. Endelig et antrekk som er HELT min stil! :-)) Du kler virkelig en rocka og avslappet stil med flate sko og ikke så mye stæsj 🙂
  Ja til flere sånne antrekk, masse inspirasjon for min del.

  PS: Du var flink til å ta bilder av LK sine klær en periode, det savner jeg 🙂

  Ha en super 1. mai!

  Klem H

 25. Eline Trælvik

  Du er som snytt ut av et motemagasin 🙂 nyyydelige deg!

 26. Michelle

  fine du <3

 27. Hei! Apropos reiser, jeg skal til maldivene i starten av juni. Vi har all inclusive men det er jo andre restauranter på øya som vi vil prøve ut. Og siden du har vært på maldivene lurer jeg på om du husker om det var dyrt der? Hvor mye ville du anbefalt å hatt med i lommepenger?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ikke sydenpriser, for å si det sånn 😉 Det er norske priser på restaurantene som er utenfor all inclusive.

   Goood tur 😀

   1. Karina

    Okei, hehe nei hadde det vært sydenpriser hadde jeg fått sjokk 😛 fint å vite sånn ca hvor mye man burde sette av.

    Takk 😀 gleder meg som et barn!! Kos deg masse i Hellas, jeg eeeelsker det der! Er så nydelig, rolig og avslappende.

 28. Veldig fint til deg 🙂

 29. Du ser så perfekt ut! Fantastisk antrekk! Jeg elsker det 🙂

 30. Hei!
  Du har sa fint har! Kan du informere meg hvilke nummer av hair talk extension du bruker?
  Hilsen,
  Edyta

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker hendrix hair, ikke hair talk 🙂 http://fotballfrue.no/2013/01/24/siden-sist-fotballfrue/

   – C

   1. Tusen Tusen takk for svar! Ha en deilig kveld! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *