Årets første utefrokost

God morgen, solstråler! Ååå, i dag har vi spist frokost ute på verandaen for første gang i år! Det var bare så fristende da jeg våknet og så at sola strålte 🙂 Tenk at sola kan gjøre så mye med et menneske, det er helt sprøtt. Bare fra i dag til i går opplever jeg store endringer, det er lettere å stå opp, matlysten er definitvt helt på topp og det samme er treningslysten.

Fikk en kommentar i går av en leser som er på Rhodos og hun kunne melde om 30 grader og strålende vær! Så jeg har hoppet litt rundt meg selv siden, og gleder meg om mulig enda mer til å reise nå, det typiske er bare at tiden går så innmari sakte når man gleder seg til noe. Men jeg har heldigvis nok å gjøre frem til lørdag og søndag, så jeg håper at tiden skal fly. Gleder meg til å ta dere med til varmere strøk også, det er alltid ekstra morsomt å blogge fra andre plasser enn hjemme.

Håper solen skinner hos dere også, og at dere får en fin dag ♥ Jeg skal i dusjen nå før jeg må til byen for noen ærender, treningen må vente til i ettermiddag 🙂

84 kommentarer

 1. Det var et skikkelig glad-innlegg! Her skinner sola i England for en gangs skyld og -hverdagslykke 🙂 Ha en strålende fin dag fine du!

  1. Fotballfrue

   Ha en strålende dag du også <3

 2. Michelle

  så herlig! Ha en strålende dag Caroline 🙂

 3. Marthine

  Ha en fantastisk dag, flotteste Caroline <3

 4. Har du prøvd vippe exstensions før? 😀 I sammarbeid med laveria kliniikk får alle mine lesere 10% rabatt på alle behandlinger. så tenkte bare å tipse deg om det 😀

 5. Nydelige bilder Caroline….
  I am your new fan❤
  God tur til byen

 6. Rhodos er en øy så det heter PÅ Rhodos, aldri «i Rhodos»

  1. Fotballfrue

   🙂

  2. Flisespikkern

   Det kunne jo være at denne personen var i Rhodos by…?
   Details schmetails, husk for all del å ikke overse NOE! 🙂

  3. Flisespikkern

   BTW, ingen regel uten unntak, det heter vel ikke på Australia?
   Kunneikkedymeg… 🙂

   1. Krissy

    ok bare måtte: Nei, for Australia er ikke en øy! =D

   2. Hvorfor sammenligner du Australia og Rhodos? Australia er ingen øy.

 7. hei, så fin farge på neglakken på tærene. hvilken farge er det? hva har du i skålen med mandler på toppen?
  ha en flott dag! <3

  1. Fotballfrue

   https://www.coverbrands.no/merker/dose/very-nail-polish/ 🙂 I skålen har jeg cottage cheese, setterømme, kokos-essens og en neve hakkede mandler 🙂

 8. Marita Ø

  Å herlighet! Så deilig 🙂 Og dere er heldige! Vet nesten ikke om jeg vil si det, men jeg våknet til snø i fjellene i dag, og nå er det både snø og sludd ute… Jeg blir såååå oppgitt! I morgen er det mai? Det skulle man ikke tro her i alle fall :p

  1. Fotballfrue

   Uff, nei, det er så leit når været holder på sånn 🙁

 9. hei, hva heter neglakken du har på deg. og hva har du i skålen med mandler på toppen? ha en fin dag!

 10. susanne

  Nydelig neglelakk du hadde på tærne! Hvilket merke og farge er det? 🙂

 11. Ser ut som du koser deg, Caroline! Her er det virkelig helt omvendt – SNØ. Ja, det kom i snø i natt. Heiset persiennen og det var helt hvitt. Toppen over i-en har jeg også fått bihulebetennelse og vondt i hodet 24/7. Får bare prøve å kose meg så mye jeg kan, hehe.

 12. Det der så rett og slett helt nydelig ut! Spørs om ikke jeg skal prøve på en liten ute-middag her i ettermiddag.. Hvis været tillatter :-))

 13. Er den lille skålen frokosten din? Og brødskivene LK sine? Siden det er to kaffekopper?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Jeg forsyner meg alltid mer enn en gang jeg da, i hvert fall til jeg blir mett 🙂 i denne skolen er det 1 neve hakkede mandler, nesten en boks cottage cheese og 4 ss seterrømme 🙂 Så å kalle dette lite blir litt dumt. Spiser også osteterninger ved siden av 🙂

   1. Hun kallte ikke det lite mat, men liten skål….

   2. Fotballfrue

    Poenget er vel at skålen ikke er liten 🙂 Jeg er voksen nok til å vite hva jeg skal spise til dagens forskjellige måltider, og synes det er veldig slitsomt at enkelte føler behov for å påpeke noe annet. Jeg får i meg det jeg skal og trenger i løpet av 24 timer, ferdig med den saken 🙂

   3. Da må du ha veeldig små bokser cottage cheese, for jeg har akkurat maken GreenGate skål, og jeg får ikke 3dl oppi den om jeg så prøver hardt engang..

   4. Fotballfrue

    Nei, jeg brukte 230 gram 🙂 Går helt fint det 🙂 Får faktisk 4 dl. oppi denne skålen 🙂

   5. Nei, jeg tror ikke du får i deg for lite, og jeg er helt sikker på at du selv vet hva du trenger i løpet av dagen! Du er strålende vakker ut og det unner jeg deg virkelig også! Selv om jeg også syns at frokosten var liten (I forhold til hva jeg er vant med), betyr ikke det at «Det ikke er nok»! Alle har forskjellig matlyst i løpet av dagen og fordeler matinntaket etter behov. Kanskje spiser de som har lite til frokost, til gjengjeld en ekstra stor lunsj eller middag. Hvem vet, og hvem er vi til å bedømme andres mat og spisevaner?

    Når det er sagt, lurte jeg på, helt objektivt og ikke noe sårt ment i det, men er det ikke noen ganger litt slitsomt å være nødt til å veie maten og ingrediensene sine? Jeg føler personlig det virker så utrolig strengt. Dette er et spørsmål trukket ut i fra kun det svaret du gav over her, da du påpekte nøyaktig hvor mange gram cottage cheese du brukte i noe så naturlig som en frokost. Ikke noe galt i å veie frokosten sin heller, hvis det virker som jeg antyder til det! Jeg undrer forsåvidt også hvor slitsomt det er for kontaktlinsebrukere å huske å ta de på hver morgen, uten at jeg tyder til at kontaktlinser er fyfy av den grunn. Ha en flott dag videre, vakre Caroline!

   6. Fotballfrue

    Jeg veier aldri maten min, men jeg tok nesten hele boksen, som er 300 gram, og gikk ut fra at det da var ca 250. Eneste grunnen tim at jeg skrev dette var for å poengtere at det er plass i bollen. Ikke verre enn det 🙂 Akk, 1 fjær.. Jeg spiser jo nesten alltid mandelgrøt eller eggerøre til frokost, dette var et unntak.

 14. Å, det så nydelig ut! 🙂 😀 Hva er det forresten i den bollen med mandler?

  1. Fotballfrue

   1 neve hakkede mandler, nesten en boks cottage cheese og 4 ss seterrømme 🙂 Spiste også osteterninger ved siden av 🙂

 15. så deilig ut! 🙂
  Hvor er de hvite skålene med håndtak fra? Merke? 🙂 er så lekkert.

  1. Fotballfrue

   Fra riviera Maison 🙂

 16. Anne Stine

  Her er det sludd og snø 🙁 (Ålesund) så må si jeg misunner dere sola i dag!

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Så leit! Det snur nok snart, og da får sikkert vi en dose drittvær 😉 håper det kommer når jeg er på ferie 😉

   Solklem!

 17. Her plaskregner det idag, men humøret er heldigvis på topp! Idag skal jeg ut å shoppe nytt til leiligheten, det skal bli så deilig 😀 Også ble humøret om mulig enda mer på topp etter dette innlegget:-)) Gleder meg til å «være med deg» til varmere strøk, og Rhodos er jo helt fantastisk 🙂
  Klem <3

 18. Lovely pets:)
  Nice day!
  xoxo

 19. Wow, d såg digg ut! 🙂 her på Vestlandet regna og regna d, har gjort det ei stund no. Blir så deprimert av regn!! Heldige du som har sol!! 😀 nyt den 🙂

  Klem Silje

  1. Fotballfrue

   Sender deg sola <3

   Klem 🙂

 20. Anya Fearnley

  Så deilig det så ut!:) Her hvor jeg er(i Danmark) blåser det forferdelig, men tenkte allikevel å komme meg ut for en ridetur! Å lese bloggen din fungerer alltid som en humør/motivasjons-oppløfting 🙂 Ha en kjempefin dag !

 21. I just got back from Lima, Peru and although the summer was over as it is becoming autumn there, it was still 27 degrees with lots of sunshine 🙂
  Now back in London, the sun is shining too although it is still cold!
  Have a lovely day!

 22. Hvilket program bruker du når du lager sånne bildecollager med f.eks antrekk og sånt? Jeg prøver å lage noe lignende, men får bare ikke til! 🙁

  1. Fotballfrue

   Bruker Photoshop 🙂

 23. Så koselig!

 24. Siri Merete

  Hei,
  takk for at du er en del av min hverdagsinspirasjon:)

  Jeg har veldig lik hudtone som deg, og trenger oppfriskning i sminken så vil gå for den samme basesminken du bruker. Men er studiomakeup perfecting finish foundation i beige natural utgått? eller vet du noe om denne?

  Takk for svar på forhånd, ha en fortsatt fin dag.

  1. Fotballfrue

   I denne har jeg beige sabel 🙂

   Klem!

 25. Jeg fikk besøk av min kollega, hun hadde med godterier og spiste lunch med meg. Maten smakte godt for første gang på en uke! Mannens omelett er best i verden! Bildene dine fikk frem smilet hos meg, fine sola, maten, huset og hundene…. Sukk!

  God dag ønskes!

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀

 26. Natalie

  Åå, så fantastisk deilig! Her plasker regnet ned som aldri før 🙁

 27. Josefine

  hvor har du kjøpt det nydelige serveringsbrettet? 🙂

  1. Fotballfrue

   SIA 🙂

 28. Hei:) jeg har vært en fast leser av bloggen din
  En god stund nå, og jeg liker den kjempe godt, og
  Leser den flere ganger om dagen:)
  Men jeg har en spørsmål som ikke handler om
  Dette innlegget. Du sier ofte du handler på
  Meny, og jeg bor i Skien, så jeg lurte
  På, hvilken meny i Skien handler du på?
  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi pleier å handle på Meny Rising 🙂

 29. Å, så deilig å spise frokost ute i solen! 🙂

 30. Så herlig, trengte et slikt inlegg med en god dose håp om at det fortsatt fins sol et sted der ute.. Rakk akkurat å legge om til sommerdekk i går før snøen slo tilbake idag.. 😉 Vil ha vååår!!

 31. ÅÅ Det så deilig ut! Og superfint med rosa tånegler 🙂

 32. Hei, elsker bloggen din og spesiellt alle de gode oppskriftene dine 😀

  kan du lage flere innleg med middags oppskrifter?

  1. Fotballfrue

   Det kommer oppskrift hver onsdag, noe oftere blir nok dessverre ikke 🙂

 33. Margrethe

  Så bare helt fantastisk herlig ut :)) Her øser regnet ned, så får ha det tilgode her enda 😉

 34. Dejligt, du er blevet helt rask! Jeg lurer lidt på hvor neglelakken kommer fra? Hav en skøn dag i solen!

  1. Fotballfrue

   Den er fra Dose / Coverbrands 🙂

   Klem!

 35. Merethe steen

  Så deeeilig ut!! Håper dere nøt frokosten:) (og at folk virkelig klarer å bry seg om størrelsen på måltidene dine er jo bare komisk!!!)
  Ha en fin fin fiiiin vårdag!:)

 36. Deilig med frokost utendørs:)Bor ikke så veldig langt fra deg,men
  her i Melum blåser det storm:)Sola skinner og humøret er på
  topp selv om vi blåser vekk her oppe:)

  Nyt dagen!!

  Klem Linda

 37. Jeg blir så glad av å lese bloggen din! <3

 38. Samboeren og jeg befinner oss på Korfu akkurat nå, og her er det så varmt at selv jeg som er et barn av solen måtte kapitulere og krype inn i skyggen 🙂 Riktignok for å unngå å koke babyen i magen, men allikevel 😉 Det er forøvrig ganske kjølig på kvelden her, så anbefaler å ta med noen cardigans og liknende 🙂

  1. Fotballfrue

   Så deilig! 😀 Nei, man må ikke overdrive 😉 Har tenkt til å pakke med noen tynne jakker 😀

 39. Å, så heldige dere er! Vi hadde sol og 11 grader i går, i dag har det regnet eller snødd i kommunen jeg bor i (Molde, to timer fra Ålesund)

 40. Marianne

  Deilig med frokost ute, og kaffe er alltid et must hver morgen 🙂

 41. Åj, heldige dere da! 🙂 Her i Ålesund snør det :-O

 42. Tonje Cathrine

  Så nydelige hunder. Ha en fin helg.

 43. Så herlig! Jeg våknet opp idag til middels bra vær, men utover formiddagen begynte det å sludde/snø skikkelig, og jeg ble klissvåt når jeg syklet hjem frå skolen! Uff!
  Håper på bedre vær etterhvert her på Sunnmøre!
  Ha en fantastisk dag videre kjære, beste, fineste, søteste, mest fantastiske Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Fine deg! Takk det samme <3

 44. Karoline S

  Åh, du er heldig med vårsola! Her i Ålesund begynte det nettopp å snø… for millionte gang i år. Håper på sommersol snart, så man kan nyte noen solstråler mens man leser til eksamen!

  1. Fotballfrue

   Krysser fingrene for at dere får sol snart 🙂

 45. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Åh, så herlig! Og ikke minst; FOR en kontrast til Ålesund! Her snødde det som bare det for noen minutter siden 😉 Goooo Vestlandet! :p

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Uff, ja, jeg snakket me svigermor tidligere og hun nevnte det været :/ Uff :/ Håper dere får sola snart 😀

 46. Oh nom nom:) Pure bliss and gluttony! xo

 47. ÅH, nå gjorde du dagen min også bedre. om et par uker drar vi også til Rhodos, og når jeg bestilte billettene våre, fikk jeg bare lovnader om ca. 20 grader og sol. Men 30 herlige varme- gleder meg! 😀

 48. Michelle Grafisk Design

  Hei Caroline! Så deilig med frokost ute. Personlig spiser jeg frokost utenfor komfortsonen hver dag 😉 Viktig å utfordre seg selv vet du, særlig når man sikter seg inn mot reklamebransjen, he he. it’s where the magic happens 😉 Husk at den største kilden til sollys er inni DEG, Caroline 🙂

  Solstråler i din retning jenta mi 🙂

 49. Har lagt merke til at Hugo og Ronaldo ofte står helt likt på bilder og ser samme vei, haha. Såå søte!

  1. Fotballfrue

   De er så rare :p

 50. Cecilie

  Det så nydelig ut!
  Det er så komisk å lese i kommentarfeltet. Rene underholdningen 😉 Klarer ikke la være å le når det blir diskusjon ut av størrelsen på skåla. Haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *