Årets første utefrokost

God morgen, solstråler! Ååå, i dag har vi spist frokost ute på verandaen for første gang i år! Det var bare så fristende da jeg våknet og så at sola strålte 🙂 Tenk at sola kan gjøre så mye med et menneske, det er helt sprøtt. Bare fra i dag til i går opplever jeg store endringer, det er lettere å stå opp, matlysten er definitvt helt på topp og det samme er treningslysten.

Fikk en kommentar i går av en leser som er på Rhodos og hun kunne melde om 30 grader og strålende vær! Så jeg har hoppet litt rundt meg selv siden, og gleder meg om mulig enda mer til å reise nå, det typiske er bare at tiden går så innmari sakte når man gleder seg til noe. Men jeg har heldigvis nok å gjøre frem til lørdag og søndag, så jeg håper at tiden skal fly. Gleder meg til å ta dere med til varmere strøk også, det er alltid ekstra morsomt å blogge fra andre plasser enn hjemme.

Håper solen skinner hos dere også, og at dere får en fin dag ♥ Jeg skal i dusjen nå før jeg må til byen for noen ærender, treningen må vente til i ettermiddag 🙂

84 kommentarer

  1. Cecilie

    Det så nydelig ut!
    Det er så komisk å lese i kommentarfeltet. Rene underholdningen 😉 Klarer ikke la være å le når det blir diskusjon ut av størrelsen på skåla. Haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *