30 Days Challenge: Day 9

Dagens challenge: Smykkene dine. Denne er litt vag synes jeg, for er det smykker som i halskjeder eller smykker som i halskjeder, ringer, armbånd, klokker også videre? Jeg har uansett altfor mye av alt, spesielt etter at vi drev Treasures tidligere, så walk-in skapet mitt har en egen avdeling med smykker, som jeg desperat trenger en bedre løsning på.

Jeg har laget en post på dette før, så noen av dere har helt sikkert sett det allerede. Jeg har utvidet smykkeavdelingen min ganske kraftig den siste tiden, så alle de nye ligger egentlig i esker, og det er jo synd. Derfor leker jeg med tanken på enda en hylle med flere smykkestativ, eller om jeg skal kjøpe noe oppheng til veggen eller døren som jeg kan ha ting på. Vi får se 🙂 Jeg viser dere uansett hva det blir den dagen jeg kommer opp med noe fornuftig. Nå står det blomkålsuppe på menyen her i heimen, nam!!

39 kommentarer

 1. hei har du erfaring med neimanmarcus.com, jeg tenker på toll osv 😕 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de samme reglene gjelder der som hos andre utenlandske nettbutikker 🙂

 2. Christin

  https://www.lampehuset.no/søk/Napoli%20smykkeskap%20Nova

  Sjekk disse smykkeskapene!:-) genial!

 3. Karianne O

  https://www.lampehuset.no/møbler-og-interiør-møbler-interiør/napoli-smykkeskap-nova-life anbefaler deg dette skapet Caroline:kr fikk det hos mamma i julegave, og synes det er helt genialt! Får god oversikt over alt av assesorises 🙂 det har tom en lås slik at man kan låse det om man skal bort 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de var fine! Synd jeg ikke har plass 🙁

 4. Har du erfaringer med Manolo Blahniks? Vil gjerne investere i et par Manolos når jeg skal til NYC

  xoxo
  stor sex and the city fan

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre! 🙁

 5. Hvorfor og når slutta dokker med treasures? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi laned i november, rett og slett fordi smykkebransjen ikke er noe vi ser en fremtid innen 🙂

 6. Veldig mye fint! Jeg har også ganske mye, men ganske lite plass å ha det på, Så hadde jeg en sånn liten rund stang som var på et klesstativ før, og den hang jeg opp, sånn at den «lå» oppi to sånne som man legger gardinstang oppi (hadde to små). Så den har jeg armbånd på nå. Det funker kjempebra, og det kan jo og brukes til smykker. 🙂 Sorry, dårlig forklaring, men jeg syns det ser ganske fint ut også. Du kan jo bruke hva som helst som er rundt og ikke alt for stort. 🙂

  1. Fotballfrue

   Kreativt 🙂

 7. Kathrine

  Ett DIY tips er å ta en kleshenger og ta skruer/spiker i, så kan du henge armbånd, smykker osv. på. Har det selv! Tok en hvit kleshenger og spraymalte den sølv, ble kjempe bra!! Og ikke minst praktisk! Bruker smykkene mye mer nå som de er lett tilgjengelige, så ser jeg lett hva jeg har å ikke. Genialt!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

 8. Så mye fine smykker du har! Og flotte bilder 🙂 Kos deg med blomkålsuppe til middag, nam..

 9. Åh så hyggelig å se at cupcaken glir så fint inn med de andre cupcakene 😛 Hehe! <3

  1. Fotballfrue

   <3

 10. Så utrolig mange fine smykker du har:) jeg er bare 15 år, og har lest bloggen din i lang tid, og jeg vil fortelle deg at du er mitt store forbilde:) jeg leser bloggen din hver eneste dag, og setter utrolig stor pris på alle innleggene:)
  Jeg ser på deg som perfekt<3
  Jeg håper du koser deg kjempe mye på ferie, fordi det fortjener du:)

 11. Kunne du ikkje vist fram ditt favoritt skopar av alle du har blant samlinga di? 🙂 Det hadde vore kjekt å sjå og sikkert veeeldig vanskeleg å velje ut blant alle herligheitane du har 😉 klem! <3

 12. Lise Marie Johansen

  Jeg bruker selv etasje fat., slike som vanligvis er beregnet på kaker, etc.

  Jeg har de minste smykkene(slik som ringer, små øredobber, armbånd, etc) på øverste hylle.
  På neste hylle har jeg alle klokkene min, ettersom jeg har klokkemanì :p
  Og sist men ikke minst har jeg statementsmykkene mine, og lignende, nederst.

  Jeg syns dette er kjempesmart fordi jeg ser så godt hva jeg har å velge mellom. Hver morgen starter jeg øverst, og «jobber» meg nedover, etterhvert som jeg blir enig med meg selv om hva som matcher 😉

  De lange halssmykkene mine, har jeg hengende på sånne store, fine knagger man får kjøpt på de fleste interiørbutikker : )

 13. Så fint!

 14. Du har mykje fint 🙂

 15. Ser det er flere som har kommet med forslag til oppbevaring, men kommer med et likevel 🙂

  https://madebygirl.blogspot.no/2010/06/jewelry-storage-armoirelike-in-lonny.html

  Her er det mange fine!

 16. Du har så mye fine smykker 🙂 Kom på en liten idé. Du har jo sånne fine «perle»-kleshengere… Hva med å kjøpe hvite kroker, tror de finnes på Home & Cottage, som du kan henge fra de kleshengerne og så henge smykkene på krokene igjen? 🙂 Og så kan du feks henge kleshengerne på veggen, på stativ o.l. Tror det kunne vært fint! Evt. som en midlertidig løsning. God natt 🙂

 17. jeg husker jeg så i et oppussingsprogram en gang noen som hadde malt et tre i en slags sølvfarge på en skapdør, og så heng smykkene sine på «grenene». Litt dårlig forklart, men det ble ganske fint 🙂 men funker helst bare for halskjeder da.

 18. Hei!:)
  Først vil jeg si at du skriver en fantastisk blogg!:D *leser hver dag*
  Jeg lurer litt på hvilket program du bruker til de kles collagene du lager? Har mac selv. Det hadde gjort nettshopping betraktelig enklere om man kunne sette sammen antrekk på et bilde:b
  På forhånd; tusen takk:)

 19. Hva med å investere i noen store, lekre smykkeskrin? Det enkle og stilrene er ofte det beste 😉 Gullsmeder har mange flotte, ellers er det noen som lager unike skrin på bestilling. F eks https://metteskortverden.blogspot.no/2012/05/fra-teboks-til-smykkeskrin.html?m=1

 20. en stang for å henge kjøkkenredskaper på er perfekt som smykkestativ! Da får man veldig god oversikt 🙂

 21. Hei Caroline!

  Jeg har også mye smykker og liten plass, men se her https://www.groupon.no/deals/agder/Smykkeorganiserer/12134817
  Heeelt genialt:-) formet som en kjole som
  Henger på kleshenger. På ene siden er det plass til smykker og andre siden er full sv gjennomsiktige lommer hvor du kan ha ringer/armeband etc. Siden det er gjennomsiktig ser man til enhver tid hva man har og opphengt tar så og si ingen plass i skapet:-)

  Hilsen Anne

  1. Denne har de på glitter også..

 22. Tenker du aldri at: wow, nå har jeg kanskje litt i overkant mye.. og, hmm.. hva skal jeg med mer, når jeg bare bruker deler av det kanskje bare 1 gang? 🙂

 23. Hei Caroline 🙂 Smykkesamlingen din ser flott ut! Det eneste tipset jeg har, er å ikke henge noen smykker på døren. Jeg prøvde selv dette en stund, men holdt på å bli gal av at det bråket så mye hver gang jeg skulle åpne/lukke døren, og smykkene slo i mot den… Ha en fortsatt fin dag 🙂

 24. Michelle

  så mye fint <3

 25. kler og smykker er gøy, men å vere litt bevisst oppi det heile skadar ikkje. Mote treng ikkje vere kvantitet. https://www.dagbladet.no/2013/04/30/nyheter/bangladesh/utenriks/tekstilfabrikk/ulykke/26926978/

 26. Hei! Ser at det er mange som også kommer med tips til smykkeoppbevaring, men jeg kommer med et jeg og. På Åhlens har de slike gjennomsiktige bokser. En av dem er rund med fire etasjer som man bare kan dra ut. Jeg har øredobber og kjeder oppi, men den passer til alle smykker. Også er den fin å se på med alle smykkene oppi 😉

  Ha en fin dag videre! 🙂

 27. Hei! Utrolig fine smykker, hvordan redigerte du bildene? Elsket det<3

  1. Fotballfrue

   De er ikke redigert 🙂

 28. Hvor kjøpte du den SMYCKEN boksen fra ? 🙂

 29. Charlotte

  Hønsenetting er fint å bruke til å få hengt opp småting 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *