30 Days Challenge: Day 8

Dagens challenge: Et 3 år gammel bilde av meg selv. Det er så kjekt å ha bloggen i slike tilfeller, kjempegøy å bla seg bakover i arkivet. Tenk at fotballfrue.no fyller 4 år i slutten av mai. 4 år allerede! Hjelpes jord, tiden går så fort! Uansett, jeg bladde meg enkelt og greit tilbake i arkivet og landet på dette bildet fra juni 2010 og den første dagen av bryllupsfeiringen vår 🙂

Synes egentlig ikke jeg har forandret meg sånn veldig mye, bortsett fra hårfrisyren og hårfargen (takk og lov). Sminker meg helt klart litt annerledes, og så trives jeg jo av en eller annen grunn ikke så godt fra denne vinkelen på bilder. Ikke spør meg hvorfor, men det er enkelte ting man bare finner ut av og trives best med etter hvert. Ser du store endringer? Lars-Kristian er jo bare superskjønn, som et lite lykketroll 🙂

Jeg har forresten tatt treningsfri i dag, så jeg har fått gjort mye annet fornuftig (og kjedelig) som å brette tøy, starte på pakkelisten til Hellas, kommet a jour med mail og reiseregninger og andre voksne ting. Nå har vi laget lasagne med mascarpone her i heimen, og etter middagen skal jeg plassere meg i armkroken til mannen i sofaen med beina høyt og se litt på Weeds. Kjempegøy serie som jeg ikke har sett på årevis. Håper kvelden deres er fin!

88 kommentarer

 1. Syns helt klart at du ser yngre ut! Ikke at du ser gammel ut i dag, men her ser du litt mer ut som ei ung jente (litt «barnsligere), mens du nå ser ut som en ung dame 🙂 Syns faktisk du ser såpass ung ut her, at du nesten kunne vært avgangselev på vgs, hehe.

  1. Fotballfrue

   Haha, såpass :p

 2. Solveig

  Du er veldig flott uansett! 😉 Men ser jo selvfølgelig stor forskjell på håret, brunfargen (dette var jo sommer), litt på brynene og merkbar forskjell på leppene… De så mye mer naturlig ut her, men selvfølgelig, det er jo ditt valg hva du velger å gjøre med dem… 😉

  1. Fotballfrue

   Synes det er så rart at noen skal synes litt restylane i leppene utgjør forskjellen mellom naturlig og ikke-naturlig, i hvert fall når det er i så diskré mengder som jeg har tatt. Her hadde jeg jo bleket hår og 60 cm. extension, men da er plutselig det naturlig? Jaja 🙂

   1. Det er jo ikke naturlig å få noe som helst sprøytet inn i kroppen (du som er så opptatt av det-les p-pille saken din), ei heller extension og det som er. Skal du bruke extension hele livet?

   2. Fotballfrue

    Det får tiden vise, det har jeg helt ærlig ikke tenkt over 🙂 Jeg gjør det som jeg trives best med, det er tross alt det som er viktig 🙂

   3. lene =)

    Synes ikke det er noe galt i att du har tatt restylan (sier ikke att Solveig sa noe slik nå altså). Men syns d ser naturlig ut på deg fordi du har såpass lite att det ikke blir stygt. Mener bloggeren Sophie Elise har overdrevet litt for mye siden det ser ut som om hun går rundt med trutemunn. MEN for all del, hennes valg, og hun er en vakker jente fordeom, men hadde sikkert blitt ENDA vakrere me litt mindre ^^,

    Men uans, du var nydelig uten restylan før også Caroline 😀 Du har jo vært pen siden du va liten du.

   4. Syntes det er rart at du går i forsvar med en gang , når det jeg oppfatter Solveig skriver ikke er kritikk på noe som helst måte men heller når man man ser hvordan leppene dine så ut før er det jo merkbar forskjell. De så mer naturlig ut før fordi det var jo da den naturlige størrelsen. Men ikke nødvendigvis finere eller bedre av den grunn. Jeg personlig syntes leppene dine så fine og naturlige ut før , men bedre og fortsatt naturlige ut nå med litt mer fylde.

   5. Fotballfrue

    Det er ikke forsvar, det er en forklaring 🙂 Skjønner ikke hvorfor det hver eneste gang skal bli sett på som forsvar når jeg bare forklarer meg. Det er ganske frustrerende. Jeg må få lov til å være uenig, da jeg finner Solveig sin uttalelse veldig merkelig. Jeg har aldri tatt mye restylane, og i dag er det snart 3 mnd. siden forrige gang, så nå er det vel snart ute, men jeg trives med litt fydigere lepper og kommer til å fortsett med det 🙂

   6. Solveig

    Hvorfor har du ikke lagt ut den forrige kommentaren min? Det står da virkelig ikke noe upassende i den… 😉

   7. Fotballfrue

    Alle fra deg er godkjent 🙂

 3. Martine

  Syns hårfargen din er sykt fin på det bildet jeg da 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det var så platt, ikke noe spill :/ men takk 🙂

 4. Haha, skjønner hva du mener. Jeg ser stooor forskjell på bilder hvor jeg har høyresiden av ansiktet til, og venstresiden. Det er sikkert bare jeg som ser det, men likevel 🙂
  Forøvrig vil jeg si at du har forandret deg ganske mye. Du var vakker før også, men syns (om mulig) du ser enda bedre ut nå ;* Og hårfargen; Helt enig med deg 🙂

 5. Så fint bilde! Og du ser faktisk en del voksnere ut nå enn da, da ser det liksom ut som om du var «blond og uskyldig», haha!
  Dere er så søte sammen! 😀

 6. Veldig fin da, veldig fin nå 🙂

 7. Hihi, så herlig bilde av dere! 😀 Jeg viste forresten et «gammelt» bilde av deg til mormor en gang, og hun syntes det var noe kjent med deg! Hun og morfar drev nemlig kantina på Greåker i maaange år. Hun kunne ikke huske navnet ditt, men ansiktet var kjent 😀 hihi.

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig 🙂

 8. elisabeth

  Jeg tror jeg så din søster på TV-programmet Puls i dag. Hun serverte noen jenter på en kafé i Fredrikstad(?). Kan det stemme?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, kanskje det 🙂 Jeg skal spørre om det var henne 🙂

 9. Uuuææ.. Dette har ingenting med denne blogposten å gjøre, MEN! Jeg bestilte både krøllstav og hårolje hos Makestyle, når du reklamerte for rabatt forrige gang. Jeg har akkurat prøvd håroljen (gun- britt) for første gang, og fyyyy fasan! Håret mitt ble jo direkte fett av den:( Har tykt og langt hår og pumpet én gang. Mener du virkelig at dette er en GOD hårolje, i og med at du reklamerte for den?

  Hmpf…

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker den selv hver dag, og har aldri opplevd fett hår av den :/ Nå har jeg ganske tørt hår pga farging og behandling, så du må sikkert ta det til ettertanke når du bruker den. Jeg går alltid over håret med GB etter at jeg har krøllet det 🙂 En hårolje som er letter er Moroccanoil Light 🙂

   1. Så rart.. Bruker morroanoil til vanlig og er veldig fornøyd med den, men tenkte jo at det var et veldig bra tilbud på en hårolje. Brukte oljen kun i tuppene, hvor det faktisk er tørt, men det «tørker» liksom aldri og er fett å se til. Får sende en mail til Makestyle, for dette var virkelig et «kjipt» produkt..

  2. Husk at den ikke nødvendigvis er god og riktig til ditt hår, selv om den passer Caroline og hennes hår da ,-)

 10. Marianne

  Synes du var fin på det bildet, naturlig. Om man bruker restylane eller botox er helt opp til en selv så klart, men det synes at du nå bruker restylane/fillers i leppene. Helt i orden, men hvert å nevne da du har så mange fölgere på bloggen..

  1. Fotballfrue

   Har aldri lagt skjul på at jeg har restylane i leppene, men nå er det ikke mye jeg tar, så enormt synlig synes jeg ikke det er 🙂 Botox er noe jeg aldri kunne prøvd, det er noe helt annet enn restylane.

 11. Søtt! 🙂

 12. anita h

  Jeg hadde håpet på å få sett et bilde som jeg itte hadde sett før , men uansett fint bilde fra den fine feiringen deres:)

 13. kjempe fint halskjede! Elsker det <3 Du så utrolig vakker ut på dette bilde også. Er veldig mesunnelig på de tynne armene dine <3

 14. Oj synes du har forandret deg masse. Du har ikke
  Poser under øynene, større lepper og synes du
  Ikke kler å være så brun. Håret er bra du ikke har så
  Lyst lenger. Du så faktisk eldre ut her :S

  1. Fotballfrue

   Jeg får fortsatt poser under øynene om jeg ler / gliser så bredt 😉 Posene kan jo ikke bare forsvinne av seg selv, med mindre det har noe med øyekremen min å gjøre :p

 15. Oi, tiden har gått fort! Utrolig rart å tenke på at jeg begynte å lese bloggen din da jeg var 13 år, mens jeg nå er 17 år 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 16. Så utrolig nydelige dere er <3 Syns du så yngre ut, men synes bare du blir penere og penere jeg <3 Jeg lurte på en liten ting som ikke har noe med dette innlegget å gjøre da. Jeg skal bestille meg en marc by marc jacobs veske på nett. Har du noen nettsider å anbefale? Er bare så usikker iforhold til toll/moms. Vet du hvor mye det kommer på når veska koster ca.2600 ? Tenkte å bestille fra shopbob. Noen som har noen erfaringer? 🙂

  tusen takk for svar på forhånd 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk 😀 Net-a-porter er en safe og bra side som har Mulberry, det samme er Luisaviaroma, og så går det kanskje an å bestille direkte fra mulberry.com? 🙂

   Klem!

   1. Marc jacobs? Hihi 🙂

   2. Fotballfrue

    Leste Mulberry, jeg. Herlighet, at det går an! :O

   3. Tviler på at de selger Marc Jacobs på Mulberry.com :p

   4. Fotballfrue

    wops, jeg kan sverge for at hun spurte om mulberry, det var jo derfor jeg ikke nevnte my-wardrobe :p Haha, sånn går det når man er trøtt 😉

   5. Mari S

    Tusen takk! Men vet du hvor mye tollen blir, det sto ikke når jeg sendte bestillingen. (på net-a-porter) 🙂

   6. Fotballfrue

    Har du bestilt allerede? Skulle virkelig ønske at jeg leste marc by marc jacoobs i stedet for mulberry (ikke spør hvordan jeg klarte å blinge på det) for hos my-wardrobe betaler du ikke noe mer enn den prisen som står oppgitt på siden deres. Atså ikke noe ekstra toll i ettertid. Så da vet du i hvert fall det til neste gang 🙂

   7. Luisavaroma har litt marc by marc jacobs. Prisen som står på siden er inkludert frakt og toll/moms (de dekker den) så den er det veldig greit å bestille fra.

    Det samme gjelder my-wardrobe.com

    Shopbop har jeg ikke personlig handlet fra, men det er helt safe å bestille derfra. Siden varen kommer på over 1000, er fortollingsgebyret på 250 kr og så skal du betale moms på 25% (av prisen på varen) (+ eventuell frakt, men jeg ser de har gratis frakt på shopbop).

  2. Martine

   Hei!

   Vil bare si at shopbop er trygt, ja. Toll og moms regner jeg alltid på forhånd på toll.no.

   Link her: https://toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564&epslanguage=no

  3. Hei til Mari S,

   Tror nok du må regne med ca 500-700 i tillegg for mva og tollavgifter når varen du kjøper koster 2600.

   Dette har jeg opplevd mange mange ganger 🙂 men shoppe på nettet er jo så gøy så det er verdt det, syns jeg 🙂

   1. Mari S

    Tusen takk for flotte svar alle sammen 🙂 Supert!!

 17. Kan hende det bare er jeg som innbiller meg det, men syns kanskje du har fått litt mer armmuskler, haha! 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke det? :p Trener i hvert fall ikke armene noe særlig mer, men jeg sier takk 🙂

 18. Magnhild

  Hva er grunnen til at du valgte en rosa kjole den helgen du var brud? 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette var fredagen, altså dagen før vi giftet oss, da hadde vi bbq. på herregården med alle gjestene 🙂 Dresskoden var pyntet. Ønsket å spare det hvite til dagen etterpå, det var jo da jeg skulle stå brud 🙂 Rosa var fargetemaet i bryllupet, sammen med ivory.

   1. Kristin

    Ville du valgt den samme kjolen i dag? 🙂 (Altså den rosa)

   2. Fotballfrue

    Det er vanskelig å svare på, men jeg bruker den jo fortsatt, så det kan hende 🙂

 19. Så koselig med tilbakeblikk 🙂 Jeg synes ikke du har forandret deg så veldig, men med tanke på bildene på bloggen har det jo vært en kjempeutvikling og bildene blir jo mer som kunstverk med poseringer, sånn som dette bildet er jo på en måte et ‘i øyeblikket’ og ikke oppsatt på en måte og da smiler man annerledes og kroppsspråket er annerledes 🙂 Men når jeg så deg på tv i 4-stjerners middag og Typen til så har du ikke forandret deg noe særlig synes nå jeg! Grenser på hvor mye man forandrer seg på noen år når man er over 20 også! Flotte var dere og er fortsatt 🙂 Holder seg godt får’n si 🙂

 20. Du er rett og slett nydelig! Du var vakker før, men må ærlig innrømme at du er vakrere enn noensinne! Ang. restylan må jeg (utrolig nok) gi en tommel opp! Du kler det veldig godt. Ikke kan man si du har det heller, om man ikke vet 🙂 Lurer forresten på hvordan du fikk håret ditt slik det er nå? Er selv helt lys og vil gjerne ha det litt mørkere og med mer spill i! Vet ikke om du kanskje har laget ett innlegg om det tidligere? Sender en varm klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 😀 Her er litt ang. hårfargen min: https://fotballfrue.no/2013/01/24/siden-sist-fotballfrue/

   Klem til deg!

 21. Så søsteren din på puls på NRK i kveld ja, var bare i sånn 15 sek når hun tok i mot bestilling da. Men så ut som ei kul dame!

 22. Synes du kler hårfargen i dag mye bedre, men du er vanvitig søt her også da! Veldig naturlig pen. Enkel og helt perfekt make-up i mine øyne 🙂

 23. Den kjolen er bare så fin!! <3

 24. Jeanette

  Jeg ser helt klart forskjell, men tror det har mest med håret ditt å gjøre egentlig. Så er det jo naturlig å forandre seg litt 🙂 Men nydelig da og nydelig nå! 🙂 Flott par!

  Synes forresten at visse bør lese seg opp litt på forskjellen mellom restylane og botox, er virkelig ikke det samme. Jeg mener at folk får gjøre som de vil, ser ikke hva som er så i veien med restylane. Kunne egentlig selv tenkt meg litt i overleppen 🙂

 25. I think your personal style has evolved over the past three years to become very elegant and sophisticated although I think you’ve always been lovely. You have a certain lady-like je nais se quoi that most women in their early and mid 20s lack. I think back to my outfits as a 26 year old and I shudder….
  As for any restalyne use, I certainly would not have guessed. Your aesthetician does such a wonderful job, I’m curious to try myself. I swear by botox (see my post here https://katieheartsdc.blogspot.com/2013/04/the-truth-about-botox.html ) but I am a few years older than you!

  Sorry to always comment in English!

  I look forward to seeing your style continue to evolve. Your outfits have certainly inspired some of my looks.
  x

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 I only have a bit of restylane in my lips, most in the upper lip because they are very small and I like them to be just a bit more plumped. My aesthetician is great, she never overdo 🙂 I don't have any experience of restylane in other places than the lips, but I have read a lot of articles and seen a lot of pictures of people who looks really good after a treatment other places 🙂 And it is natural, so if I were you I would give it a try 🙂

   Thank you for always commenting such nice things, I really appreciate it 🙂

   Hugs!

 26. Du var helt klart vakker i 2010, men til motsetning fra andre her inne på kommentarfeltet synes jeg du ser mer naturlig ut nå. Nå ser du helt amazing ut, og jeg mener at leppene dine er superfine med litt restylane i. Den mengden du bruker passer ansiktet ditt perfekt. Både sminke og hårfarge vs hudtone har du bare perfeksjonert nå i forhold til tidligere. LK er one lucky guy. 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

 27. Birgitte

  Syns du var utrolig flott på det bildet her, og det er du nå også! Rart og tenke på at du la ut dette bildet for 3 år siden, og at jeg faktisk da har lest bloggen din hver dag i 3 år!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀

 28. Huff…. Ser i avisene at det har vært et knivdrap i ditt gamle nabolag i Oslo i natt. Er du glad du flyttet ut på landet, og ikke lenger bor i storbyen? Virker så belastet som strøk, liksom. Jeg digger forresten akkurat dette bildet av deg og LK. Synes kjolen din er fab, og så er du så fin på håret! Enig med deg i at du må ha veldig lite Restylane, for jeg ser ikke forskjell på leppene dine da og nå! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg så det på nyhetene tidligere i dag, huff. Det er jo ikke langt fra der vi hadde leilighet, faktisk 🙁 Kjempetrist. Og i Drammen også. Det kan jo skje slike ting overalt, men generelt sett føler jeg meg tryggere her enn i Oslo 🙂 Takk for fine ord 🙂

 29. susanne

  Åh, jeg synes du er så fin med det blonde håret jeg! For all del, du er fin nå også, men du ser så ung og «frisk» ut med det blonde 🙂 Når man ser slike gamle bilder, så kan man se at du har tatt Resylane, men det er ikke noe man tenker over til vanlig. Det ser så naturlig ut, og jeg syns faktisk du er finere med litt fyldigere lepper. Klem!

 30. Du er nydelig, her også! 🙂
  Det er så fint å se gleden deres, noe som speiler seg så tydelig i dette bildet.
  At noen klarer å finne glede i å kritisere deg for utseende er utrolig. Det er beundringsverdig at
  du faktisk svarer de som gulper surt… men, igjen, det viser hvor fin du er, som menneske.
  Love you, liker deg.. akkurat sånn du er. :))
  Dessuten, du er flott også på bilder som er tatt forfra. Syns du skal prøve det MYE mer! :))

  Klem.

  1. Fotballfrue

   <3

 31. Kamilla

  Hei
  Jeg synes du kler mye mer det litt mørkere håret. Litt spill og du har generelt mer volum i håret. Jeg tenker du ser mer voksen ut bare på grunn av det! 🙂
  Ellers takk for en fin blogg! Går alltid innom bloggen din hvis jeg vil lese litt.. Du er en av få bloggere som kommer med innlegg hver dag. Det er kjekt at du tar det så seriøst. Blir nesten som et ukeblad bare med andre tema! 🙂

 32. Kamilla

  Det er ingen som kan se at du har tatt restylane hvis de ikke hadde sett bildene av deg tidligere. Dessuten er det nesten ikke merkbart om man sammenligner bilder med og uten heller. Altså.. Det ser 100% naturlig ut 🙂

 33. Caroline

  Ser at det er en del som har kommentert leppene dine. Jeg må virkelig bare få si at jeg synes de ser bedre ut nå. Jeg har like liten overleppe som du har på dette bildet, og den forsvinner helt når jeg smiler. Ser nesten litt rart ut. Har egentlig lyst til å gjøre noe med det selv, men vet ikke om jeg tørr, er redd for at det ikke skal bli bra.. Det ser i alle fall kjempe bra ut på deg, men så har jo du alltid vært fin da! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg er veldig fornøyd 🙂

 34. Du blir bare nydeligere med årene, du!
  Hadde forresten vært gøy med innlegg om Lars-Kristian engang (om du ikke allerede har skrevet et?) Vi får jo vite ganske mye om deg gjennom bloggen, men ikke så mye om han du har valgt å tilbringe resten av livet med.

  Ha en fin uke! 🙂

 35. Du er jo stunning samme hva! Synes ikke det er store forandringen på deg, bortsett fra hårfarge. Men jeg syns du har mer markerte armer nå, ( om jeg skriver muskuløse så er det vel noen som trur jeg mener bodybuilderstor ) men, du trener selv, du skjønner hva jeg mener;) Flott er du.

  🙂

 36. Hvordan kan pakkelisten din for eksempel se ut? Jeg reiser sjeldent, men skal til Frankrike på fredag, og grubler voldsomt på hva jeg skal pakke med meg! Du som reiser en del har vel god peilig etterhvert?:) Skjønner jo at det er veldig forskjellig fra folk til folk, men et «pakketips-innlegg» fra deg hadde vært kult!:) Eller sånn «hva har du i kofferten din-innlegg»:)

  1. Fotballfrue

   Åååå, dette vil jeg lage et innlegg på 😀

   1. JA! Gjerne et innlegg om dette, det hadde vært veldig nyttig! 😀

  2. Jeg vil også ha pakkeliste-innlegg! Skal til Egypt i juni, og jeg har fått på meg at jeg er tidenes værste over-pakker, så jeg burde kanskje få noen tips.. 😀

 37. Inger Beathe

  Du er nydelig på bilde, men av en eller annen grunn så ser du gladere ut her enn nå. Selvsagt er du super lykkelig på bryllup osv, men det er som om det er Mer EKTE lykke her (før) enn nå. Har lest bloggen din i tre år men må si at eg likte bloggen bedre før når ikkje alt var så oppstilt og superplanlagt. Det er blitt en jobb så forstår forandringen;-) ps. Du er penest når du smiler med tennene. Då ser man at det er ekte;-)

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå jeg, tror jeg 🙂 Kaanskje i bryllupshelgen, men det er jo en annen slags lykke som nesten aldri kan sidestilles med noe 🙂

 38. Søtt bilde av dere<3 Her ser du ut som mops i ansiktet 😉

  1. Fotballfrue

   Hææææ?? Haha!

 39. Synes du var utrolig fin på håret på bildet, og lurer på hvordan du lagde det? 🙂

 40. Synes du har forandret deg enormt de siste årene!! Det kan ikke bare være kun leppene du har gjort noe med?Man blir ikke sååå forandret av det. Nesen? Et eller annet mer er det for du ser veldig anderledes ut nå 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes det forferdelig uforskammet av deg å påstå noe slikt. Det er bare leppene som har fått litt restylane, er ingen andre endringer. Jeg har lært å sminke meg mye bedre og også å posere slik som er mest flatterende for meg. Så det er ingen andre endringer her. Har jo blitt eldre 🙂 Nesen min er det jeg mest fornøyd med på hele meg, så den ville jeg ikke endret om jeg fikk betalt en gang 🙂

 41. I love your style, your body <3 But not your new hair 🙁

  1. Fotballfrue

   You don’t like this hair or the darker one? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *