Yogurt ice cream in the making

God søndag, fine mennesker ♥ Vi har ligget og dratt oss i sengen siden klokken ni, sett vekselvis på tv og på iPad, serier, Bonanza, lest i Elle og i DetNye. Jeg kunne blitt liggende flere timer til, men måtte opp da jeg kom på at jeg aldri rakk å prøve meg på yogurtis i går. I dag VIL jeg ha, så det skulle ikke mer til for å få meg opp av sengen og ned på kjøkkenet.

Nå er isen klar, og selv om jeg kanskje har spist opp halvparten allerede, har jeg satt den i fryseren og der skal den stå i noen timer mens jeg rører underveis. Stikkord: Kokos, vanilje og bringebær!

Lars-Kristian ligger fortsatt i sengen og ser på 24, så jeg skal bare vaske opp blender og bakeutstyr her, og så skal jeg krype opp  i sengen i en liten halvtime til. Deretter blir det sen frokost, trening og jobb 🙂 Tar med meg pelsdottene ♥ 

Håper dere har en like fin søndag, oppskriften kommer senere 🙂  

34 kommentarer

 1. Kjøpte ikke du ismakin for en stund siden?? Hvorfor ikke brukeden??

  1. Fotballfrue

   Det er en ismaskin som lager is av frukt og bær 🙂 Noe helt annet 🙂

   1. Hva heter iskremmaskinen? 🙂

   2. Fotballfrue

    Den er fra Princess, helt super 🙂

 2. gleder meg på den oppskriften ;D

 3. Lovely:) I love ice cream;)

  xoxo

 4. Michelle

  herlig bilde av hundene <3 Nam, så kjempe godt ut! God søndag Caroline 🙂

 5. Det er så utrolig delig med sånne sløvedager! Jeg har hatt en sånn herlig morgen jeg også. Ha en god søndag, fine Caroline 🙂

 6. Høres godt ut <3

 7. Karoline

  Høres utrolig koselig ut! <3

  Jeg lurte bare på noe: kanskje du kunne laget en innlegg om treningsformer/ øvelser du får bedrevitholdenhet av? Topp 5/10 kanskje? Skjønner hvis det blir mye jobb, men hadde vært veldig interessant og lærerikt 🙂

  Ha en god søndag!

 8. Åh, det der så veldig godt ut! Gleder meg til oppskrift :-)) Blir den litt sånn «porøs»? Jeg husker jeg spiste sånn yoghurtis når jeg var liten, men nå finner jeg det ikke noen plass! Værtfall ikke som er like god som jeg husker! Men kanskje denne kan måle seg med min barndomsfavoritt:-) Ønsker deg en deilig søndag <3

 9. Nam, det hørtes kjempegodt ut! 🙂

  Gah, nå er jeg en sånn person som spør deg om ting som om du var en slags internett – informasjonskiosk, men ok. Jeg fikk sletta en video jeg la ut på Facebook i går, av papegøyen min som hilser på datteren min før første gang. Jeg fikk mail fra FB, der de sa at jeg hadde lagt ut opphavsrettbeskyttet materiale. Det må dreie seg om musikken, jeg hadde lagt «Snakke litt» med AdmiralP over filmen.

  Når du laster opp filmer, har du fått problemer med dette med musikken før? Det er jo tonnevis av sminkevideoer og alt mulig ute på nett, med musikk, jeg tror ikke noen av dem har avklart distribusjonsrettighetene, liksom 😛 Er det kanskje enklere å laste opp på youtube først, mindre «strenge» enn FB..?

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig 🙁 Det har hendt med meg en gang før, men et tips er å heller bruke videofyme, der skjer det aldri 😉

   Klem!

 10. Great pics! I love white roses:)
  You have a lovely pets:D
  Have a nice day pretty!
  xoxo
  https://bonjourparlematin.blogspot.com.es/

 11. Kære Caroline.

  Ville bare fortælle dig at du har inspireret min kæreste og jeg til at stoppe med at ryge og begynde at træne.

  Du er så inspirerende og jeg har allerede været på min første løbetur. Læste et citat fra John Bingham: “If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” Og det er så sandt.

  Det er aldrig for sent at starte. Tusinde tak for din inspiration Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er så sant!

   Så utrolig godt gjort av dere å stumpe rpyken og finne frem joggeskoene, virkelig 🙂 Og tusen takk for at jeg kan få være til inspirasjon <3

   Klemmer 🙂

 12. Ser supergodt ut!
  Ha en superfin søndag videre fineste Caroline! <3

 13. Yum Yum!:) Happy Sunday Caroline, kisses! xo

 14. hvem er det som tar alle bildene av deg?

 15. Åhh. jeg bare elsker bloggen din 🙂 Gleder meg til oppskriften 😉

 16. Det både så og hørtes godt ut! Tror du det er mulig å lage en liknende is for de som er allergisk mot melk? 🙂

 17. Marita Ø

  Høres ut som en herlig søndag 🙂 Isen ser og høres veldig god ut! Nam 😀 Her er det eksamen i morgen, så nå gjenstår siste finpuss på notater… Hjelp! Gleder meg så til å bli ferdig med denne, da er det kun èn igjen, før jeg faktisk kan ta ferie i midten av mai 🙂 Deilig!

 18. Åå NYDELIG! Her laget vi mango-vanilje is for et par dager siden. Det smakte!
  Lurte på om du har lyst til å fortelle hvaslags innstillinger du bruker på kameraet for denne typen bilder.
  Kanskje lage et lite innlegg med tips? 🙂

  Ha en nydelig søndag!

 19. HEi! Jeg er på leting etter en hvit tights med rosa striper som går oppover langs begge lårene.
  Tenkte å høre med deg. om du vet hvilken jeg mener?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

 20. Åh, ser herlig ut! Får skikkelig vårfølelse av sånt 🙂

 21. Jeanette

  Hei. Legger du ut oppskriften? Så heeeeelt magisk ut!;) god søndag!

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Kommer i morgen!

 22. Hei.

  Vet det er mange lesere her, -jeg iblandt 🙂
  MEN er det noen som kunne hjulpet meg å komme igang……klarer ikke engang å lage noe design……

  DET blir jeg hvertfall trist av!

 23. OH WOW! Ice cream looks so yummy! Where did you buy the Sweetleaf Sweet drops? Been looking everywhere online and shops but can»t find it! (I live in Sweden) xoxo

  1. Fotballfrue

   From funksjonell mat 😀 They have like 15 different flavours, I love it!!!

 24. åh, så fine roser! hvor har du kjøpt den vasen? du har så mye fine pynteting:):)

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Vasen er fra Kremmerhuset.

 25. Vilka fina bilder! Jag önskar jag kunde fota som du! Tack för inspiration!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *