How to get: Pink Makeup Look And Curly Hair

Husker dere da jeg var i Oslo for en stylingdag sammen med Coverbrands og GHD i mars? Nå tenkte jeg endelig å vise dere den ene sminkelooken Momo gjorde på meg, den med rosatoner. Jeg har alle produktene han brukte her hjemme, og har lagt den noen ganger i ettertid når jeg har følt for en forandring. Selv om han brukte flere skygger enn jeg vanligvis gjør, er looken mye mykere enn min typiske hverdagslook, så den er perfekt fremover mot sommeren 🙂

Her er alle produktene samlet, både de du trenger for hår og de du trenger for makeup.

Som base brukte Momo Bodyography Clear Primer, som jeg selv bruker hver dag. Som foundation brukte han Sheer Tint Base fra GloMinerals, en foundation med litt lettere dekkevne som er veldig fin å bruke fremover ettersom den ikke er så tung. Jeg har fargen Golden. Etter foundation gikk han over med Finishing Powder fra GloMinerals. Kinn fikk Cream Blush fra Youngblood i fargen Taffeta (nyyydelig blush og en av mine nye favoritter) og leppene fikk liner fra Studiomakeup i farge Peachy sammen med Sheer Lipstick fra Glo i fargen Tahiti.

På øynene la Momo skygge nummer 3 på hele øyelokket (silken taupe) før han fortsatte med skygge nummer 4 (violet glimmer) helt opp til globallinjen. I globallinjen la han en blanding av skygge nummer 1 (golden twinkle) og 2 (hot pink). Disse må duses godt over i hverandre. Avslutningsvis la han litt highlight fra Glo på brynbenet.

Skygge nummer 2 la han under hele øyet og ut mot kanten. Ingen maskara på de nedre vippene, men masse maskara på vippene over 🙂 Maskaraen som ble brukt er min favoritt, Volumizing Mascara fra Glo.

For å få de fine krøllene, brukte han rett og slett rettetangen fra GHD. Jeg kom med helt rett hår, så han børstet det godt og sprayet gjennom det med GHD Heat Protect Spray. Deretter delte han opp håret og sprayet GHD Curl Hold Spray på hver del før han krøllet det med tangen. Helt tilslutt gredde han gjennom det med fingrene og gikk over med sprayen GHD Final Fix.

Den lilla styleren er fra GHD sin nyeste kolleksjon, Candy. Jeg valgte den lilla, men du får den også i turkis og gul, kjempefine farger 🙂 Sjekk hele utvalget her. GHD tester ikke på dyr, takk og lov, se gjerne den oppdaterte listen til Dyrevernalliansen.

annonse

Sant det ble fint? Jeg er ikke flink til å krølle med rettetangen selv, dessverre, men jeg begynner å få teknikken litt på plass nå og det eneste som gjelder er øvelse gjør mester! Det er også litt lettere å krølle kort hår. Det finnes mange videoer på youtube som viser fremgangsmåte ganske enkelt, for eksempel denne videoen som er laget av søte Tanya Burr 🙂

Dersom du har lyst til å prøve noen av produktene, får du 20 prosent rabatt frem til fredag 03. mai på alle sminkeproduktene jeg har brukt i dette innlegget pluss alle produktene jeg har brukt fra GHD. På alle Candy Stylere fra GHD får du 10 prosent rabatt 🙂 Koden du bruker er k23uz.

61 kommentarer

 1. Karoline

  Du er helt fantastisk pen! Godt forklart også til nybegynnere som meg. Takk for det 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, glad for at du liker det 😀

   Klem!

 2. Hei!
  Jeg lurte på om du har et sminkemerke som du elsker mer enn noe annet? Ser for eksempel at du har masse fra Glo Minerals og slikt! Også lurte jeg på om du noen gang har testet »Natural Collection»? Er kanskje litt for billig og slikt, men jeg bare lurer! 🙂

  1. Fotballfrue

   Er superfan av Glo 😀

 3. Nydelig look Caroline! Her var du kjempe fin! 🙂

 4. Jeg lurer på en ting, på en everyday dag, hvilken foundation/pudder osv bruker du da? 🙂 Altså basesminken. 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er et innlegg om basesminken min:

   Klem! https://fotballfrue.no/2013/01/13/morning-bliss-basic-makeup/ 🙂

   1. Bruker du samme foundation nå som det er vår/sommer? 🙂

   2. Fotballfrue

    Nå som vi går mot varmere tider bytter jeg til den som er brukt i dette innlegget 🙂 Om vinteren og høsten bruker jeg en fra Studiomakeup som også er helt fantastisk!

 5. Digger store bølger og du får det så bra til! Jeg har et spørsmål om trening. Jeg har lår som er slanke nok, men helt øverst, på innsiden av lårene er det mer fett enn på andre steder på lårene. Jeg ser på mange bilder at dine lår er helt rette øverst. Hva kan jeg gjøre for å få bort det fettet? Har du noen gode øvelser til meg? 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Det du er på jakt etter er nok punktslanking, og det er dessverre ikke mulig. Skal du ha mindre lår øverst, må du gå ned generelt, og det høres virkelig ikke ut som du trenger det. Lår og armer og hele kroppen har med kroppsbygning å gjøre, rett og slett. Du er kjempefin akkurat som du er 🙂

   Klem!

   1. Violeta

    Tusentakk for svar og tusentakk for oppmuntring 🙂 du er god Caroline

 6. Wow! Den hårfargen kledde du veldig. Vakker! 🙂

 7. Karoline

  Trodde du hadde sluttet å bruke GHD fordi de tester på dyr…
  Men så ombestemte du deg?

  1. Fotballfrue

   Ser du ikke hva jeg har skrevet? :/ GHD tester ikke på dyr. .

 8. Har du noen leppeskrubb å anbefale?:)

 9. Elsker denne looken på deg! Den er så fin 🙂
  Du ser så bra ut :)) Takk for guide, foressten!

  1. Fotballfrue

   <3lig takk, skjønne!

 10. Så fin! Tusen takk for alle tipsene, du hjelper min motivasjon hver dag. Og, er det noe jeg også er takknemlig for så er det faktisk din gode rettskriving. Jeg er så lei av toppbloggere som har en helt elendig skrivestil… 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, fine deg!

 11. Du var utrolig nydelig på det første bildet! Kjempefin sminke:)

 12. Jeg lurer på hvordan vinkel på rettetangen Momo brukte for å få den fine looken på sidene ved tinningene? 🙂 Kan du prøve å vise?

  1. Fotballfrue

   Inntil ansiktet holder du den bort fra ansiktet, om du skjønner?

   1. Hmm, lodrett da eller? 🙂

   2. Fotballfrue

    Vannrett 🙂 Utover og bort 🙂

 13. Så vakker du er på det første bildet. Håret er nydelig og sminken er absolutt gorgeous! Ha en fin søndag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du! 🙂

 14. Så dyktig han er, du ble veldig fin!! 🙂

 15. Kjempefin look! Jeg er heller ikke så dreven på å lage krøller med rettetangen, så jeg lar bare vær 🙂 hehe

 16. Wow. Never thought pink make up looks so damn good. I think you look really pretty dear.
  But Your hair and your outfit so damn pretty too. I love it.

  Lovley. P

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! 😀

 17. Ingen ord… nydelig. øynene dine kom virkelig frem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

 18. Åh, så fint sminke! Jeg har alltid brukt en mørkere farge i globalen (siden jeg bare bruker skygge til fest), men denne looken var nydelig!!
  Men jeg lurer på en ting med ghb slettetang, hva er forskjellen på dem? Og hvilken modell er best? Jeg har lenge hatt planer om å skaffe meg en av de smale for å også kunne lage krøller, men blir ikke helt klok på hva som er forskjellene… :p

  1. Fotballfrue

   Litt usikker selv, jeg husker at jeg hadde en som var mye bredere da jeg var yngre, så det er vel kanskje de eneste forskjellene? At det finnes en smal og en litt bredere? 🙂 Vil tro det er lettere å lage krøller med den smale 🙂 Og så er det selvsagt designet som varierer, da 🙂

 19. Så fint!

 20. Hei Caroline!

  Jeg lurte på om du kunne vise oss hvordan du sminker deg og styler håret når du bruker bunaden? Synes det er vanskelig og vite hva som passer og hvordan man skal sminke huden slik at den ikke smitter av til den hvite skjorten… Har foresten lest bloggen din fast hver dag siden du giftet deg, og liker det du gjør veldig godt 🙂 Ha en fin kveld videre! xx

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve å få til 🙂 Tusen takk for at du følger med!

 21. Hei! Hvilket Camera og liner(r) bruker du til å ta bildene på bloggen? Klem

 22. Wow, så nydelig du er!!:-)

  1. Fotballfrue

   . . :O Tusen takk 😀

 23. Thanks for the tips! The make up look is so beautiful and I think is perfect for this time of the year! The soft colors are very good on you, love your curly hair, too stunning!:) xo

 24. Helt utrolig nydelige bilder av deg sweetie. Wow! Bilde 1 og bilde 9 – Fikk litt hakaslepp! You pretty girl, you! 🙂
  Håper du har hatt en flott helg, og får en super start på uken!

  *Klem*

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk 😀 Håper helgen har vært fin!

   Klemmer!

 25. Hei Caroline!
  Forøvrig utenfor tema på denne saken, men jeg skal i konfirmasjon i helga å trenger tips til antrekk!
  Jeg er ca samme kroppsfasong og str som deg, men mørk;)
  Kan du hjelpe meg med forslag??
  Viktig for meg å se bra ut her altså;)

 26. For et fantastisk nydelig bilde av deg Caroline! Du er virkelig vakker!
  Er fast leser av bloggen din, titter innom hver eneste dag. Du er ikke bare en toppblogger slik som alle andre, men jeg ser på deg som et fantastisk forbilde. Din positive holdning til livet og kjærligheten inspirerer meg! Jeg skal selv gifte meg med verdens mest fantastiske mann neste sommer og det er så festlig at jeg kan relatere meg til innleggene du skriver om forelskelse og sommerfugler i magen, hehe.. 🙂
  Fantastisk følelse som ikke kan beskrives! Ønsker deg alt godt i fremtiden & gleder meg til å fortsette å følge deg på livets vei!

  Rebecca

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, og tusen takk for så fine ord, søte deg <3 Du har mye å se frem til, å gifte seg er en utrolig følelse for dere begge og dere kommer til å ha den beste dagen i deres liv! Ønsker dere masse lykke til <3

   Mange klemmer!

 27. Du er så vakker, jeg blir helt målløs..!

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 <3

 28. Dæven døtte, det var mye sparkel på et lite område! Hehe.

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 29. Tusen takk for video! 🙂 Jeg har så tykt hår at det er en evig tålmodighetsprøve å bruke slettetangen/krølltangen til annet enn å rette håret.. Jeg får bite tennene sammen og forsøke på nytt!
  Takk! 🙂

 30. Kristine m.

  Elsker ghd. Fra styling jernet, hårføneren, børstene og styingpriduktene:)

 31. Hei Caroline. Du er alltid like skjønn og innspirerende! Elsker bloggen din.
  Jeg lurer på hvor den kule gule buksen er fra?
  Klem fra fast leser <3

  1. Fotballfrue

   by Malene Birger 🙂

   Klem!

 32. Denne sminken kler du mye bedre..du bør gå for en slik look »definitivt! 🙂

 33. Hei…hvilken frisør vil du anbefale i Oslo?:)

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair, alle er kjempeflinke der 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *