Clothes and Flowers

Hei dere! Nå kom jeg nettopp hjem igjen fra en svipptur i Drammen. De av dere som følger meg på instagram (@fotballfrue) fikk sikkert med dere at jeg plutselig fikk et migreneanfall og måtte avlyse den planlagte kjøreturen i går. Heldigvis hadde jeg forhåndsblogget to innlegg til dere 🙂 Tror nok mye av grunnen skyldes at jeg satt klistret foran dataskjermen fra halv åtte på morgen til nærmere tre, uten pauser av noe slag. Ikke særlig smart, men jeg var så godt i gang og det gikk liksom slag i slag. Da jeg reiste meg opp var det som om noen slo lyset av og på fort, fort, fort, så jeg lurte først på om det kunne være noe galt med linsene mine. Så startet det å prikke i begge armene og i hele ansiktet, og deretter kom den velkjente hodepinen hvor det presser og iser noe så vanvittig på den ene siden i hodet, og som i tillegg gjør deg så innmari kvalm. Så jeg måtte bare dra ned alt av gardiner og legge meg langt under dynen, og da startet oppkastet. Usj, jeg hater når dette skjer, men heldigvis hender det ikke med altfor jevne mellomrom, nå begynner det å bli en stund siden. Det må være fryktelig å være rammet av dette kontinuerlig, synes virkelig synd på de det gjelder. Da Lars-Kristian kom hjem fra Bergen i ett-tiden hadde jo jeg sovet i nesten ti timer allerede, avbrutt av en del turer på toalettet selvsagt, men jeg følte meg allerede ganske mye bedre, og han reddet meg da han kom med tre deilige hveteboller som jeg hadde SÅ lyst på. Det er faktisk det eneste som hjelper når jeg har vært sånn syk, boller ♥ Så måtte jeg ligge og ha litt magevondt og høre på rare, boblende lyder fra magen resten av natten, men det var så verdt det! Uansett! Jeg føler meg mye bedre i dag, selv om jeg fortsatt kjenner det litt i hodet. Var heldigvis bra nok til å kjøre til Drammen for å møte Bethany fra my-wardrobe, så nå har jeg fått lånt litt fine ting til mandagen, blant annet disse skoene fra Red Valentino, som jeg MÅ eie selv veldig snart:


Kjøpte også med 40 roser hjem, som en liten gave til meg selv fordi den veien er SÅ kjedelig å kjøre! Handlet også inn matvarer til yoghurtis, som jeg har så sinnsykt lyst på i dag, så det skal jeg sette i gang og lage nå 🙂 Deler oppskriften i morgen dersom den blir vellykket. Håper dere har en fin  lørdag ♥ 

72 kommentarer

 1. Hehe, jeg som vanligvis synest det er teit at noen påstår du er gravid, har begynt å lure litt… Mhmmm, oppkast og hodepine, ofte dobesøk, rare lyder i magen… Hva kan det være et tegn på? Hehehe 😉

  1. Fotballfrue

   Du tuller nå? Rare lyder i magen = hvetebakst som magen min ikke tåler, jeg får vondt, derav boblende lyder og vondt.

   Oppkast og hodepine = jeg har skrevet grunnen. Jeg får migrene ved overanstrengelse over lang tid, det har jeg skrevet om tidligere også.

   Ofte dobesøk = fordi jeg stod opp for å kaste opp hele natten :/

   Skjønner at du ønsker jeg var gravid, og det er hyggelig, men disse tingene har ingenting med et svangerskap å gjøre, det er en grunn til at jeg begrunner hvorfor jeg har det sånn, og det er fordi ting ikke skal mistolkes.

   1. Ikke bli suur på meg da! Det var humoristisk ment! Unnskyld :/

   2. Fotballfrue

    Jeg er ikke sur :p Ville bare oppklare, og så synes jeg det er så slitsomt med spørsmål om det hele tiden :/

   3. Greit 🙂
    Ja, jeg skjønner…Ble bare veldig nysgjerrig, selvom jeg egentlig visste at du ikke var det, siden det hadde så logiske forklaringer 🙂
    Kos deg i kveld beste-Caroline! <3

   4. Fotballfrue

    <3

   5. Unnskyld at jeg blander meg inn her.. MEN! Ikke at dette gjelder Caroline, så vidt jeg vet, men er så mektig lei av at folk bare buuuser ut å spør om graviditet i hytt og gevær, bare fordi det er «forventet» i den alderen, forholdet, livssituasjon etc. Jeg mener man skal være litt forsiktig med det der dersom man ikke kjenner vedkommende godt, da det ikke er en selvfølge at alle kvinner kan bli gravide, eller i det hele tatt ønsker det. Vet at Caroline har sagt hun ønsker det, men hva OM hun ikke kunne blitt det? Arbeider med ei som har slitt kjempelenge med dette og hatt flere missfall, og tviler på det er kjekt for henne å stadig bli spurt om det ikke er på tide med barn snart, etc. Kveldens utblåsning :p Ønsker deg en fin kveld, flotte Caroline <3

   6. Dwightinha

    Er veldig enig i det som skrives av Stine over. Jeg har vært gjennom akkurat det og vet hvor sårende det kan virke med slike spørsmål selv om det sikkert ikke var ment slik. Nå gikk det bra for oss til slutt, men det var definitivt en ekstra belastning i den perioden det gjaldt for oss. For noen er barnløshet den største sorg i livet, og man bør trå varsomt frem. Også overfor dem som rett og slett velger bort barn i livet sitt av ulike årsaker. Man skal da virkelig ikke behøve å stå til rette for omverdenen når det gjelder slike personlige avgjørelser.

   7. Hvorfor så sur?

   8. Fotballfrue

    Jeg er absolutt ikke sur, men jeg får dette spørsmålet daglig og er ganske lei, i tillegg til at jeg har forklart grundig hvorfor jeg ble syk i går 🙂

   9. Sur og sur. Det er et ganske pinlig og teit spørsmål. Når hun gang på gang må bortforklare at hun IKKE er gravid så er det forståelig at hun blir litt oppgitt. Det blir til og med jeg som leser. Uansett om hun sier at hun har vondt i magen, fått dilla på noe mat, er kjempesulten, kvalm eller annet så er det alltid en som bare måå komme med et utsagt ala «sikker på at du ikke er gravid?!?»
    Herregud. Hvis hun faktisk hadde vært gravid og ikke visst om det ennå så så hadde hun neppe satt pris på å finne ut av det pga en bloggleser. Bare styr unna, det er intimt og privat. Det er ikke ok å spørre «fremmede» om de er gravide eller ikke. Selvom de har en blogg.

  2. hva er det for en melding!? Er det personlig viktig for deg at hun er gravid eller noe?
   Så utrolig slitsomt det må være at folk skal spørre og grave om det hele tiden! jeez, den dagen hun ønsker å få barn, blir gravid og om hun da ønsker å dele med bloggen så får alle vite det da. Hvorfor så hastverk? Masse andre mammabloggere der ute…

   1. Fotballfrue

    Når alle maser kjenner jeg også at når den dagen kommer, har jeg nesten lyst til å aldri si noe :p

   2. hehe det forstår jeg godt;) Synes det blir litt fjollete at det hele tiden skal være noen som må komme med en kommentar type «omahgad kanskje du er graviiiid iihihihi og jeg drømte at du var graviiiid!! ååh det hadde vært så morsomt om du var graviiid!! jeg føler det på meg at det skjer snart!!»…Det er virkelig helt latterlig. Når den dagen kommer, kommer jo noen her inne til å gå helt av skaftet:P

 2. Flotte sko!!

 3. Få deg heller en migrene medisin så slipper du dette 🙂 og kvalmestillende:) da blir alt så mye bedre 🙂

  1. Fotballfrue

   Men er det noe man må ta hele tiden, eller når man kjenner at det er på vei?

   1. Kun ved anfall – f.eks Imigran mot migrene og Afipran mot kvalme. Jeg snakker av erfaring;) Spør etter det hos legen din neste gang.
    Klem Unni

   2. Du kan ta når du kjenner at det begynner 🙂 Imigran og Zomig er de to mest vanlige. Er ofte sånn at hvis den ene typen ikke hjelper, så hjelper den andre.

   3. Fotballfrue

    Tusen takk for tips, jeg skal høre med legen 🙂

   4. Annette

    Huff, migrene er ikke noe særlig! Sier litt om hvor hardt du jobber med den flotte bloggen din da 🙂

    Mitt råd er en nesespray som heter Imigran. Den fåes på resept hos legen. Tar en til to doser med en gang jeg kjenner et anfall er på vei. Fungerer veldig bra!

    Klem 🙂

   5. Fotballfrue

    Tusen takk for tips, skal ta det videre 🙂

    God helg! Klem 🙂

   6. Charlotte

    Trur man kan få begge deler. Jeg har sånn som man tar når man kjenner at migrenen er på vei, men man kan også ta det etter at migrenen har oppstått.

   7. Nei ikke hele tiden, når det er på meg:) jeg har migrene med aura slik at man får flimring på øyene, da skal man ikke ta medisinen, man må vente til dette har gitt seg. Men jeg tror jeg leste engang at du hadde vanlig migrene uten noen form for forstyrrelser, og da kan du ta medisinen med engang. Det fins mange forskjellige typer, man må nesten prøve seg fram pga bivirkinger, og kvalmestillende er kjempedeilig og ha også 🙂 heter afripran:) ta deg en tur til legen så hjelper legen deg 🙂

   8. Fotballfrue

    Det er nesten så det har forverret seg, for denne gangen hadde eg flimringer. Kanskje jeg må vente å se an neste gang, har ikke så lyst til det, men :/ Ja, jeg får snakke med legen 🙂

    God helg 🙂

   9. uff 🙁 da har nok to typer fått 🙁 ja ta deg en tur til legen så har du medisinen og kvalmestillende liggende, da blir alt så mye bedre neste gang du får det <3 men man skal aldri ta migrenemedisinen under aurafasen, det har jeg hørt er farlig, uten aura kan man ta med engang.

    God helg til deg også <3

    https://www.pfizer.no/templates/Page____483.aspx

   10. Husk at alle typer hormoner forverrer migrenen, vi med migrene skal ikke ha p -piller pga østrogenen. ett tips i allefall til alle de med migrene 🙂

   11. Jeg har også migrene med aura, og bruker en medisin som heter maxalt. Det er en smeltetabelett som jeg tar med en gang flimringen kommer, og da klarer den heldigvis å gjøre sånn at anfallet blir veldig veldig svakt og jeg kan fungere sånn noenlunde til jeg får kommet meg hjem og sovet. 🙂 ikke kjekt med migrene, fikk vondt når jeg leste du hadde det. Men hør med legen din ang. medisin 🙂

   12. Det er litt rart at du har blitt diagnosert med migrene uten å ha fått medisin for det. Det er jo det verste som finns, og jeg tror faktisk ikke jeg hadde overlevd et anfall hvis jeg ikke hadde hatt medisin. Det eneste negative er at medisinen min får meg til å slokne helt å sove i evigheter. Men heller det enn å ha vondt! Lykke til 🙂

   13. Fotballfrue

    Jeg har ikke takket ja til medisiner tidligere, fordi det ikke kommer så ofte. Jeg er ikke noe fan av medisiner. Men jeg får ta det opp igjen 🙂

   14. Hvis anfallene dine kommer veldig raskt, eller du av og til kan våkne med anfall, så bør du forhøre deg med legen om en Imigran sprøyte som du selv setter. Den har jeg, siden jeg også har veldig kraftige anfall, og fordøyelses systemet stopper opp, og piller har derfor ingen virkning. 10-15 minutter etter å ha tatt injektionen så er anfallet nesten over, nok til at jeg kan ha en nesten normal dag.

    Hvis du er veldig forsiktig med salt, så kan det føre til ubalanse i kroppen.
    Håper det er lenge til neste gang du trenger å ta sengen tidlig pga dette.

   15. Nina Julianne

    Finnes forebyggende som man får om man er veldig plaget, også er det noen man får som skal tas når man føler det er på vei.
    Virker som du ville fått noen som tas når du merker et anfall er på vei. Har det selv, og den virker etter 20-50 min mener jeg. GULL verdt ! Ingenting som er verre enn migrene, glad jeg har det såpass sjelden og at det ikke har blitt til «skikkelige» anfall etter jeg fikk tabletter mot det i høst 🙂

    Legen min sa også at det kan henge sammen med eggløsning, og mener man også kan få det ved jernmangel (mest vanlig med hodepine, men tror migreneutsatte fort kan få migrene også) pga. blodtap under mensen og fra å ha gitt blod.
    Om du ikke allerede gjør det, så før hodepinedagbok (evt. se i arkivet på bloggen, mener du har skrevet om migrene en del ganger 😉 ) før du bestiller time hos legen, så er det mulig å se ett evt. visst mønster. Men hvis du har fått migrene som diagnose fra før, så tviler jeg på at det blir noen problemer med å få, og hvert fall ikke når du har symptomene som er for migrene 🙂 Fikk noen milde tabletter siden familien min er plaget med det, og jeg hadde hatt anfall tidligere.

 4. Huff! Det må være forferdelig å ha migrene. Min mor har hatt det ofte, men fikk en nesespray av legen mot migrene som hun tar med engang hun får symptomer som har hjelpt veldig! Kanskje noe for deg å prøve?
  Ha en strålende lørdag, fine Caroline!
  Klem fra en som bare skal ligge på sofaen idag etter å ha løpt Bergen Halvmaraton!

 5. Så bra du har kommet deg på beina igjen!
  Det er veldig kjipt og vondt å ha migrene 🙁
  Har selv hatt migrene siden jeg var 9 år, så har slitt med det i 20 år nå.
  Kos deg med bollene med god samvittighet du 🙂
  Jeg bruker å få lyst på french fries eller potetskruer etter anfall 🙂

  God bedring og god lørdag!
  Her tester vi ut en ny lørdagsmiddag ikveld, Empanada!
  Og det dufter helt fantastisk fra ovnen i skrivende stund 🙂

  KLEM Audhild!

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit 🙁 Det er virkelig ikke noe godt.

   Men så spennende å prøve noe nytt 🙂 Håper du får en fin helg <3

   Klemmer 🙂

 6. Så søte sko 🙂
  Det er så lett å få migrene når man overanstrenger seg, du må passe på 🙂 Virkelig kjedelig å være dårlig i dette fantastiske været vi har 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja! Like kjedelig å sitte i bil, så nå skal jeg sette meg litt ut i solen 🙂

   Klem!

 7. Jeg har Imigran tabletter og spray. Disse tar jeg når jeg merker jeg får migrene. Jo før, jo heller og større sjanser for at det blir stoppet. Snakk med legen din, du.

  Selv feirer jeg med konfekt, «Gode Ønsker», slik får man masse av som pasient vettu…. Jeg feirer fordi jeg har parkert prekestolen og har gått fire turer uten i dag. I morgen skal jeg hjem etter en tøff uke, jeg gleder meg sånn!

  1. Fotballfrue

   Ååå, Gode Ønsker = Gode minner 😀 Så godt! Så deilig å lese at du har blitt bedre, sannelig på tide 🙂 Håper du får en fin helg 🙂

   Klem!

   1. Be om å få både spray og tabletter. Spray virker raskere (om du er lenger ut i anfallet). Det smaker høgg og du blir sår i halsen men alternativet er verre! Migrene er bare grusomt! Ha også med deg disse i veska di, alltid, for da får du ikke anfall. 😉

 8. I love this heels!!!
  Have a nice weekend pretty:D
  xoxo

  https://bonjourparlematin.blogspot.com

 9. Finaste Caroline! Såg att flera skrivit vilka typer av mediciner som hjälper vid migrän, men vill också påminna dig om att nästa gång du är i Sverige kan du köpa på apoteket receptfria migrän mediciner. Inte lika starka som de du får utskrivet av en läkare, men bättre än inget och smart att ha i handväskan.

  Jag lider också av migrän och det är som ett handikapp ibland.

  När du känner att du får en aura, flimmer framför ögonen och/eller liknande ska du genast se till att lägga dig i ett mörkt rum, ta en tablett/nässpray och försöka sova. Mår du illa är det bästa du kan göra att kasta upp.

  Snacka med din fastlege vilken medicin som passar dig bäst, kräks du ofta vid migrän är kanske nässpray bättre än tabletter,

  Lycka till <3

  Super snygga skor och blommorna får du gärna komma hit med, glömde bort att köpa in helgblomster =(

  KLEM
  // Amanda

 10. Har du sjekket deg hos kiropraktor? Min migrene skyltes en låsning og utløste migrene når jeg ble stresset, behandling en gang i kvartalet har holdt meg migrenefri i snart 5år.

 11. Kristine

  Så godt å høre at du føler deg bedre igjen!

  Nok et spørsmål fra min kant.. Hvilken av selvbruningssprayene fra SunSpa gir minst farge (mest naturlig), og hvilken gir mest?

  Stor klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Original gir minst og chocolate gir mest 🙂 Fitness gir en mellomting og er veldig fin for den aktive, den holder lenger 🙂

 12. Marita Ø

  God lørdagskveld til deg <3

 13. Karoline

  Hei! Jeg kommer innom bloggen din titt og ofte, da særlig fordi jeg blir inspirert av stilen din. Men, om jeg savner en ting som de andre yndlings bloggene har, så er det helfigur bilde uten så mye bakgrunn. Det er fint med bakgrunn, og du er jo åpenbart mange fine steder, men jeg det ønsker jeg meg. Sko til hatt, bare klærene ikke så mye jorder og by 🙂

  1. Fotballfrue

   Mener du da at jeg må lage til en hvit bakgrunn som i et studio? For antrekksbildene blir tatt når jeg er ute på farten, i ærender og til og fra møter 🙂 Har dessverre ikke mulighet til å gjøre det noe annerledes :/

   1. Inga Helene

    Det er jo nettopp det som bidrar til at antrekksbildene til Caroline er så mye finere 🙂 Stilfullt.levende og naturlig. Ikke oppstillt og stivt. Og det er nå min mening 😉 Det krever også mere av fotografen med levende bilder der flere elementer er med,i motsetning til et tomt oppstilltbilde.

 14. Hei, Caroline 🙂

  Det du hadde høres veldig ut som migrene med aura. Jeg har det 1-2 ganger i måneden og det er ikke noe godt, som du sikkert vet. Tenkte bare å sifra at når man har migrene MED aura skal man ikke bruke prevensjon med østrogen. Helt mulig du vet det fra før av altså 🙂

  Og en annen ting. Jeg er 17 år nå og har slitt med dette siden jeg var 13. De siste gangene har jeg satt meg i sengen min og slukket lyset og massert hodebunnen, nakken og skuldrene helt til auraen gir seg (de lys-glimtene du snakker om) pluss noen minutter til. Masserer uten pauser og passer på å få med alle punkter jeg finner i dette området(hode, nakke og skuldre). Deretter tar jeg et par ibux og hvilker i 40 minutters tid og den kratige hodepinen kommer aldri. Man føler seg bare slapp og litt vondt i nakken.

  Vet ikke om dette funker for deg, men for meg fungerer ingen type smertestillende, men dette funker altså 🙂 I og med at auraen kommer først, får du på en måte en advarsel og dermed kan du massere før selve hodepinen starter.

  God klem <3

 15. Det sies forresten at dersom man tar smertestillende/migrenemedisin samtidig som auraen holder på virker den ikke som den skal. Har hørt av mange leger at man skal vente til man begynner å kjenne selve hodepinen, sånn som de med migrene uten aura gjør 🙂

 16. Cathrine T Pettersen

  God bedring! Håper denne kvelden blir fin:-)
  For noen skjønne roser. For ikke å snakke om skoene!

 17. Migrene er noe av det verste altså!
  Huskpå at medisin fungerer forskjellig hos alle da. Jeg har prøvd alt en lege kan gi mot migrene (tror jeg), og det fungerer dessverre ikke, blir egentlig bare mer kvalm av imigran og zomig fungerer ikke. Usj, blir kvalm bare av å skrive dette. Så endte det med at hun ga meg tabletter mot depresjon som visstnok hadde en bieffekt – at det skulle stoppe migrene, men alle andre bieffektene var så mye rart, til og med rød trekant. Hvem gir det til en ellers godt-fungerende 21-åring??! Den resepten kasta jeg. Foråsidetsånn. Og bytta fastlege.
  Riktig styrke på briller/linser er viktig, og om jeg vil det eller ei, så fungerer akupunktur. Har aldri trodd på «sånt» før, men når det er siste utvei prøver man alt. En dag jeg kjente det var på vei var jeg i byen, og gikk til akupunktøren min. Hun satte noen nåler I HODET. Og ja. 20 minutter på benken. Borte. Skjønner ingenting. Så jeg gikk dit regelmessig i 3 måneder, og har aldri hatt det siden :-O Vet ikke helt hva jeg skal tro, jeg.

  Haha, tenkte på det med EN gang, at her kommer alle til å tro at du er gravid. Håper du har det bra nå, og at du får en søt liten baby når du vil, senere en gang 😀 <3

 18. Har du fått noe medisiner mot migrene eller? Huff, føler sånn med deg! Jeg sliter selv veldig med noe som kan minne om migrene, har den forferdelige hodepinen, med prikking og svimmelhet, men jeg slipper heldigvis å kaste opp, det er det værste! Fikk prøve mye forskjellig da legen min trodde det var migrene, så kanskje det finnes noe du kan prøve som kan hjelpe deg når du får slike anfall.
  Også må jeg bare si at jeg skjønner veldig godt at du blir lei av kommentarer hele tiden ang svangerskap. Jeg som leser av bloggen din blir litt oppgitt over hvor mange som faktisk spør og graver om dette! Jeg tror og håper at du den dagen dere venter barn vil dele dette med oss leserne. Synes folk må klare å respektere deg og ditt privatliv såpass selv om du er en kjent person. Dere kommer til å bli fantastiske foreldre når den tid kommer, fram til da håper jeg folk kan slutte å innbille seg at du er gravid hver gang du sier at du går på do om natten eller er kvalm :p
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Nei, men nå skal jeg ta en prat med legen min skjønner jeg 🙂

   Håper du har hatt en fin helg 🙂

   Klemmer!

 19. Hei 🙂 det der hørtes ikke noe godt ut. Har du fått diagnosen migrene? Eller er det noe du sier for å beskrive hodepinen? Det er mange som sier de har det uten at de har det – og det du har høres ille ut :/
  Håper det er lenge til neste gang!

 20. Så kjedelig å høre at du også er plaget med migrene! Har faktisk hørt at enkelte tar botox i nakken for å bli kvitt, det, men vet ikke hvor vellykket (eller sant) dette er.

  Og en ting til, ikke for å dra ned stemninga eller noe, men har du sett at du blir heftig diskutert på kvinneguidens forum om dagen? Det er utrolig mye rart og slemt der, men det er heldigvis mye positivt også! Mange som skryter av at du oppfordrer til en aktiv livsstil og at du har motivert mange til å finne igjen treningsglede.

  Håper formen er stigende, og at kvelden din har vært fin 🙂 Jeg pleier å unngå PC det første døgnet etter et migreneanfall, hvis jeg har mulighet. Opplever at det da tar lengere tid til neste anfall 🙂

 21. Jeg bruker maxalt, mener jeg de heter. Det er smeltetabletter som fungerer optimalt etter ca ti min. Og passer bra om man plages med oppkast, for da kommer jo tablettene vanligvis opp igjen..man blir ganske trøtt, men det er det beste som er oppfunnet spør du meg!

 22. Avsnitt er en fin ting..;)

  1. jaa, hvor kjøpre du rosene? 🙂

   1. Fotballfrue

    Roser får du kjøpt i alle blomsterbutikker 🙂

 23. Hvor kjøpte du rosene?? ❤

 24. Så bra du er bedre:)
  Skikkelig søte sko du har lånt.
  Jeg gikk fra noen helt rå sko fra Guess i Boston.
  Angret så mye at jeg nesten gråt :)) Men nå står de i leiligheten til min datter 😉
  Blomster til helgen pleier jeg også å kjøpe. Trang ikke det denne helgen da
  jeg fikk en nydelig bukket roser av sjefen da jeg kom tilbake fra ferie 🙂
  Det var så koselig gjort,ble nesten rørt.
  Ha en super søndag før det blir en herlig mandag ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, så kjekt at du har henne der 😉 Så koselig å få blomster av sjefen, det må jeg si 🙂

   Klemmer!

 25. Ååå, fantastiske sko! Hadde passet perfekt til brudekjolen, men altfor, altfor dyre for budsjettet 🙁 Håper du finner noe som hjelper mot migrenen! Ha en fin dag 🙂

 26. Immigrane nesespray er veldig deilig. I tillegg har det redusert antall anfall her i hus!! Du sovner sikkert av det men du er 100% oppegående etter noen timer søvn.

 27. Dwightinha

  Virker som du har en klassisk migrene situasjon. Vet akkurat hvordan du har det. Selv bruker jeg Immigran i nesespray variant. Det fine med den migrenemedisinen er nettopp at den kan tas selv når anfallet er begynt og den har rask effekt. Du får den bare på resept, så det krever en tur til legen. Hvis du er diagnostisert med ordentlig migrene kvalifiserer dette til å få Immigran på blå resept. Den er ellers ganske dyr.
  Jeg ville prøvd dette, ingen skal behøve å ha det slik du beskriver når de ikke må. Lykke til.

 28. Huff migrene er ikke noe gøy.. godt at du ble bedre! 🙂 De skoene var bare helt nydelige 🙂

 29. Hei Caroline!
  Kunne ikke la vær å legge merke til hvor fantastisk fine de rosene var!
  Vet ikke om du pleide å kjøpe når du bodde i oslo også? Jeg sliter så veldig
  med å finne et sted de selger blomster med god kvalitet 🙁
  Vet du om noen gode blomsterbutikker i Oslo? Ville blitt
  Superhappy for tips!
  Ps: du kler rosa!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøper alltid blomster hos Mester Grønn, jeg 🙂

 30. Hei! Sliter selv med MYE migrene, beste medesinen for meg er Maxalt.
  Kan taes midt i annfallet til og med når spyo har begynt.
  En tabelett og hvile/søvn og du vil våkne som et nytt menneske 😉
  lyykke til !

 31. Elsker skoene! jeg vurderer å kjøpe de selv, siden jeg skal i bryllup til sommeren.. de er jo romantiske og perfekte for anledningen. Jeg lurer på hvor høye de egenltig er, siden det står på my-wardrobe at de er 22,5 cm høye!.. jeg er glad i høye heler, men det blir kanskje litt i høyeste laget.. fint om du kunne tatt deg tid til å svare 🙂
  elsker bloggen din, forresten! går ikke en dag uten at jeg leser den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *