Bryllupsgjest: Hvilken kjole?

Jeg skal i bryllup til vakre Siri og Kristoffer i mai, og har endelig funnet 3 kjoler som jeg synes er helt nydelige, men jeg klarer ikke å bestemme meg. Aller helst vil jeg klikke hjem alle sammen, men det blir nok litt i overkant *kremt* Akkurat nå heller jeg mest mot den i grønntoner, men i går var det den korallfargede som stod høyest. Jeg trenger hjelp! Hvilken ville du valgt?

La femme / Cassandra Stone / La Femme 

Alle tre er fra onlineformals.com, min favorittbutikk innen vakre kjoler på nett, de har jo så mye fint!

445 kommentarer

 1. Den GRØNNE! synes den egner seg best i bryllup + nydelig !

 2. helt klart den grønne/øverste! De andre to kan lett litt for mye, og så nesten ut som man prøve for hardt. Den grønne var så elegant og så også dyr og eksklusiv ut.

 3. Kan du lage flere innlegg med tips til kjoler å bruke i sommerbryllup? 🙂 Gjerne fra norske nettbutikker, og med en prislapp på under 1000 kr – noe som vil passe bedre for en vanlig students lommebok :p Skal i bryllup i starten av juni, og aaner ikke hva jeg skal ha på meg. Bunad blir nok for varmt..

 4. Den grønne definitivt!

 5. den første!!

 6. Hvor lang tid pleier det å ta fra du bestiller kjolen til den kommer?:)

  1. Fotballfrue

   et par uker 🙂

 7. Den grønne!!!! 😀

 8. Sigrid Elise

  Nr. 2 😀
  Den tror jeg hadde kledd deg veldig godt!

 9. Lillian

  Kjære Caroline.
  Jeg har blitt invitert til min gode barndomsvenninnes bryllup, og jeg skal bestille den grønne kjolen. Det jeg ikke er sikker på er hvilken str jeg trenger.
  Kan du hjelpe meg?
  Jeg er 163 høy, Bruker 34C (usa bra size) ca 70C/D her hjemme.
  Hvilen str burde jeg bestile?
  Håper å høre fra deg!

  Ha en super helg! 🙂

 10. Beate dahl

  Hei, håper du tok den grønne. Den var nydelig! Skal i bryllup selv i år og lurer også litt på str. Jeg er omtrent som hun som skrev siste kommentar. Var du heldig med dine mål, hvis du bestilte?
  Mvh Beate

  1. Beate Dahl

   Hei, så på bloggen din nå. Kjempe fin kjole. Jeg tar bare mål. Takk for inspiasjon! Kom inn på siden din via kjole søk.

   1. Håper du finner ut av det 🙂

  1. Caroline

   Jo :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *