30 Days Challenge: Day 6

Dagens challenge: En ting jeg aldri kommer til å gjøre. Denne var overraskende lett, jeg bare valgte det som falt inn i hodet mitt først: Å hoppe i fallskjerm. Ettersom jeg er utrolig redd for å fly, kommer helt sikkert ikke dette som en overraskelse. Å hoppe i fallskjerm er kanskje en drøm for noen, men for meg er det et mareritt. Å bare kjenne at jeg faller og faller, og det eneste jeg vet sikkert er at jeg kommer meg ned før eller siden, må være den verste frykten. Å ikke ha kontroll, men å måtte stole på at en fallskjerm bak meg skal løse seg ut. Nei, jeg får helt klaus. Jeg kommer garantert aldri til å hoppe i fallskjerm.

26 kommentarer

 1. Ha, helt enig! Det er noe jeg heller aldri ville ha gjort.. Elsker bloggen din! :o)

 2. Fallskjermhopping som er så gøy. Er som å fly. Helt fantastisk følelse 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nettopp den følelsen jeg ikke er på jakt etter 😉

   1. Haha 😛 Ikke jeg heller!! :O

 3. Åh, jeg har fått fallskjermhopp i bursdagsgave av kjæresten! Har alltid hatt lyst til å gjøre det 😀

 4. Aldri om jeg gjør det heller! Uff, kan ikke være noen god og trygg følelse å hoppe fallskjerm, det nærmeste jeg kommer er parasailing!

 5. Ingeborg

  Hei! I et annet inlegg skrev du at du hadde en ubehagelig opplevelse på flytur. Kan du utdype det litt? Innlegget du skrv om bestemoren din var forresten utrolig rørende! Det fikk virkelig tårene til å trille!

  I love you!<3 Klem<3<3

 6. Caroline

  Skjønner hva du mener! Har alltid syntes at det har vært skummelt, og da onkelen min som har drevet med det i mange mange år døde i en fallskjermulykke for noen uker siden ble det bare enda verre. Skjønner ikke at noen vil sette livet på spill bare for dette «kicket»…

  1. Fotballfrue

   <3

 7. Enig. Begge søskna mine hoppa på 18 årsdagen, men jeg derimot fikk en fin diamantring.
  Var ikke et vanskelig valg for min del 😉

 8. På en måte så høres det litt deilig ut å blare fly i luften, gjennom skyene og over fjellene. Det høres forfriskende ut… Men jeg hadde nok aldri gjort det selv, jeg heller. Jeg er redd for å fly, og da sier det seg selv. Synes de som gjør det er skikkelig tøffe, og kunne hjerne ønske jeg var mer som dem der 😉
  BTW; Elsker bloggen din! Du er fantastisk tvers igjennom! Stå på videre! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de er veldig tøffe :O Beundrer at de tør 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   Klem 🙂

 9. Forstår hva du mener. Dersom man er redd for å fly osv, så er nok ikke fallskjerm noe som frister nei :/ Selv har jeg utrolig lyst 😮 Jeg elsker ekstremsport som strikkhopp, rafting osv. Fallskjerm står høyt på ønskelisten her :p hehe

 10. Jeg vet ikke hva jeg aldri ville gjort…. Bokse med Cecilia Brækhus står ganske høyt på lista.

  Ellers ligger jeg og synger «I’m coming home» sammen med Skylar Grey på YouTube. Venter på papirer, ble nettopp klarert for utskrivning og tårene triller av glede! Seks dager på AHUS, snart er det et fjernt minne.

 11. Å hoppe i fallskjerm står også som et mareritt for meg! Herregud, tenk deg å bli dyttet ut av et fly og bare falle og falle og falle! Kan ikke tenke meg hvor vondt det må gjøre i magen av det intense suget!!

  En annen ting jeg har problemer med er dykking. Det er i midlertid noe jeg har lyst til, men ikke klarer pga angst. Jeg har forsøkt flere ganger, det skal jeg har klapp på skulderen for, hehe, men det ender med total panikk… Prøvde først flere ganger i basseng, så i havet. Ender alltid med panikkangst og pustebesvær omtrent et døgn etterpå… Skulle virkelig ønske jeg kom meg over det. Det ser så vanvittig flott ut å dykke!

  Vel, det ble et langt foredrag, hehe!

  Ha en flott søndag! Vi skal snart ut og se om vi finner de første blåveisene!

 12. helt enig! Jeg klør meg i hodet hver gang og blir nærmest sett rart på når jeg sier at jeg er faktisk en av de som _ikke_ ønsker å hoppe i fallskjerm!

 13. Hei! Et spørsmål litt utenom dagens innlegg, men hvilken shampoo og balsam bruker du til extensions? Jeg har teip-extensions og har ikke funnet den perfekte hårpleie til disse. Kan du hjelpe?
  Og: støtter deg i fallskjermhopping, det blir litt for spennende for min del 😉

  1. Fotballfrue

   Akkurat nå bruker jeg Hempz 🙂

 14. One thing what I’m afraid to try is bungee jump. But maybe I’ll try it one day 🙂

  https://kadddii.blogspot.com/

 15. How cool! Is actually onto my wishlist!!

 16. Forstår det. Du nevnte at du ikke liker tanken på å falle og falle og det å ikke å ha kontroll. Jeg er slik selv og det gjør at jeg ikke er særlig glad i karuseller. Hvertfall ikke enkelte av de på tusenfryd hvor det innebærer høyde i tillegg. :-0
  Hvordan er du i forhold til karuseller?
  😀 klem

  1. Fotballfrue

   Karuseller går helt fint, faktisk 🙂 Nå er det en stund siden sist, da. Så det kaaan jo hende jeg har blitt litt pysete med årene 😉

 17. We know why the birds sing….! Trenger jeg si mer enn det??

 18. Det å hoppe fallskjerm fra fly føles ikke som å falle.. Luftmotstanden er så sterk at det føles som man ligger stille med -veldig- mye vind i ansiktet. 😉 Livet blant skyene er fantastisk!

 19. Fallskjermhopping er ganske fantastisk. Begynte med det for to år siden til tross for at jeg har sinnsykt høydeskrekk og flyskrekk.
  Det er ubehagelig på vei opp, men følelsen av å overvinne sin frykt.. det finnes ikke noe bedre. Like stor glede hver gang jeg gjør det:-)

 20. Gjorde det for noen uker siden 😀 Sykeste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *