The Outfit: All Pink

Pumps River Island / Dressjakke- og bukse Zara / Topp Vila / Veske Mulberry / Solbriller Tom Ford 

God fredag, dere! Dette var altså hele gårsdagens antrekk, deilig farge. Elsker at det finnes så mange fargefine dresser der ute nå, gjør det så mye morsommere å kle seg! Begge deler er også perfekt hver for seg, så. . vinn – vinn!

Her er frokosten i magen og mannen er sendt avgårde til Bergen. Jeg skal sitte og jobbe noen timer før det blir ettermiddagstrening. Vil løpe ute i dag, må bare vente til solen står litt høyere 🙂

Ha en fin fredag, sees senere ♥ 

99 kommentarer

 1. Christine

  Du er super! Pink fungere utrolig godt på deg 🙂

  Skjekk ut min blogg om du ønsker: http://blikvitturenhud.blogspot.no/

 2. Live@live.no

  Du e veldig pen <3 men du hadde kledd å lagt på deg 5. 6!kilo.

  1. Fotballfrue

   Jeg trives SÅ godt med vekten min, har jeg gjort i alle år, dette er normalvekt for meg 🙂 Jeg håper ikke dette er noe du sier til hvem som helst på gaten, enten den ene eller andre veien, det er ganske frekt.

 3. Michelle

  Herregud Caroline, du er bare alt for pen du, superfin <3

 4. Margrethe Sandnes

  Du er så vakker!
  blir glad av å se på deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *