30 Days Challenge: Day 5

Dagens challenge: En sang som får meg til å gråte. Denne er lett. Jeg klarer nesten ikke høre på Yiruma med A Riwer Flows In You lenger. Denne sangen betyr så mye for Lars-Kristian og meg, det var jo derfor vi valgte den som inngangsmarsj i kirken da vi giftet oss. Bare starten på den får meg til å bli blank i øynene, og dersom jeg skal høre ferdig hele, trenger jeg både to og tre pakker klinex. Fine, fine sangen. Og den vakreste dagen i mitt liv ♥  

65 kommentarer

 1. Jeanette

  skjønner de så godt! Den er vakker 🙂 Men synes den er for trist for et bryllup,passer i begravelse synes jeg

 2. Bryllupet deres ser ut som en drøm! Og den sangen er nydelig, synes det er så vakkert at den er litt enkel og alikevell så utrolig kraftfull!

 3. Den sangen er jo bare helt nydelig.. også er det så fint med sanger man knytter minner til (helst gode da)! Og for et hærlig bilde av dere to! Dere er et flott par!

 4. Åh, den er nydelig! Kan bare tenke meg hvordan det er å gå oppover midtgangen til den.. Nå gleder jeg meg til å gifte meg – en gang.

 5. Ågud! Sitter med tårer rennende nedover kinnene. Det var helt utrolig vakkert! Så for meg dere to i kirken. Emosjonelt. Skal gifte meg med verdens beste i Barcelona 19.juni, så er så emosjonell når det kommer til sånn her ting 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, 19. juni er datoen vår 😀 SÅ stas! Masse lykke til på den store dagen, det er helt spesielt å gifte seg 🙂

   Klemmer!

 6. nydelig

  eg joina den challenge greia di eg — og så får vi se da — heilt ulikt din – men ei artig utfordring trur i
  nyt helga – monikasmil
  ps…
  nydelig flott dame du er – og ein koselig blogg 😉

 7. Den sangen er sååå fin 🙂 Elsker den <3

 8. Den er å blir nydelig. Sangen som får meg til å gråte er Celine Dion- Mama. Nok fordi min mor og jeg står hverandre så tett. Og jeg orker ikke tanken på den dagen hun ikke er noe mer.

  1. Fotballfrue

   Å, nei. Sånn kan vi ikke tenke. Det er så viktig å ta vare på det som er nå <3

 9. Nydelig sang <3

 10. For en nydelig sang!

  Jeg kan aldri høre «Hvis morgendagen aldri kommer» med Picazzo. Før pappa døde, mens han var sjuk og på det siste, hørte vi ofte på den sammen uten å si noe…. Så når han ble begravet spilte vi den i kirken. Min yngste datter har en klokkeklar stemme og hun synger gjerne denne og blir like overrasket hver gang jeg gråter. 😉 Men det er vakre minner om enn litt såre.

  Musikk er følelser!

  1. Fotballfrue

   Den er også veldig fin, jeg er så følsom for slike tekster, kan nesten ikke høre det uten at jeg tar til tårene. Litt tullete vil kanskje noen si, men jeg er jo litt overfølsom. Så leit å høre om farne din, det må være ubeskrivelig vondt <3

 11. Åååå herlig! Den er så nydelig! Spiller den faktisk på piano for tiden, og skal spille den på konsert i juni ! Er så morsomt når man klarer å lære seg sangene man elsker selv 🙂

 12. Kristine

  Kan ikke du legge ut video av inngansmasjen deres?? <3 Hadde elsket å se det!

 13. https://tidsskriftet.no/article/2997552
  Leste dette i tidsskriftet som kom i posten i går. De som spiste mett fett, hadde definitivt dårligere sædkvalitet, og færre svømmere totalt. Og dette er unge soldater, med «normalt» dansk kosthold, ikke mennesker som baserer energiinntaket sitt på fett. Håper for all del at dere ikke sliter med fertilitet på grunn av deres overbeviselse om at fett er en gunstig substitutt som korn til hovednæringskilde.

  1. Ganske merkelig å kommentere på den måten, men la gå…

   Dette er en spørreundersøkelse, og ingen intervensjonsstudie, sier ingenting om den direkte årsaken, bare at det er en sammenheng. Hvordan spermproduksjon fungerer aner jeg ikke, men kan ikke akkurat si at jeg bekymrer meg 😉

   1. Hahahaha, jeg ler så jeg griner! Man er ganske så poppis når folk begynner å bekymre seg for fertiliteten deres! Noen folk altså….

   2. Fotballfrue

    At det går an :p

 14. Åh, jeg elsker også den sangen. Danset til den på eksamen i moderne dans, og det er virkelig en sang som får frem følelser!

  1. Fotballfrue

   Det høres jo helt nydelig ut! <3

 15. Åh, jeg elsker den sangen! Så nydelig, og så full av minnner og gode tanker <3 Spilte den av nå, og det triller som vanlig noen tårer! Good helg nydelige menneske <3

  1. Fotballfrue

   God helg, skjønne du <3

 16. Å, kjære vene.. Tok øreproppene i iPhonen, og et vinglass med meg ut på terrassen.. Og DA åpnet tårekanalene seg! Fulgte opp med «In the arms of an angel», som i mine øyne er verdens nydeligste sang. Tankene flyr, og selvom man blir litt trist av sånne sanger, så er det så deilig å høre på til tider.

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan være deilig om man har behod for å gråte litt 🙂

   Klemmer til deg!

 17. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Ååhhh, den sangen er så utrolig fin..!

  ♥ Lizbethosnes.com

 18. Åh…Helt fantastisk. Får gåsehud! Så vakkert <3

 19. Mathilde

  Wow en smuk sang! Den sætter virkelig gang i hele følelsesspektret!
  Lige fra sorg og savn til glæde og gode minde. SÅ smuk!
  Er det for personligt at spørge hvorfor netop denne sang betyder meget for dig og Lars-Kristian?
  Mange knus fra en fast læser fra Danmark 🙂

 20. Marita Ø

  Så utrolig vakker! Klump i halsen, tårer i øyekroken. . . For en deilig sang, rett og slett 🙂 Skjønner GODT at du ikke kan høre den uten å gråte, når dere har brukt den til nettopp bryllupet deres <3 Og så vil jeg virkelig ønske deg god bedring med migrenen! Klem

 21. Nydelig sang! God helg og god bedring til deg! 🙂 Klem

 22. Du har så rett, den sangen er fantastisk. Jeg skal bruke den til en minnefilm jeg skal sette sammen til en avdød hest jeg hadde! Bildene fra bryllupet deres er så vakre!

  1. Fotballfrue

   <3

 23. ååh, elsker den sangen!

 24. Etter at jeg leste at du brukte den i bryllupet måtte jeg høre den, den er så nydelig, åårh, skulle ønske jeg kunne spille piano, skulle definitivt lært meg den!

 25. Ah, den sangen er så nydelig!
  Forresten, veldig fin, ny header! Rosa dress, perfecto! 😀

 26. Den er så nydelig! Var fast bestemt på å lære meg denne på piano og det var et mål jeg klarte 🙂 Så fantastisk flott å ha denne som inngangsmarsj! Da kan det umulig ha vært mange tørre øyne i kirka. 🙂

 27. Elisabeth

  Det må være det fineste jeg har hørt. Fikk tårer i øynene selv 🙂 <3

 28. Åå, den sangen er nydelig! jeg forstår godt at den vekker følelser hos dere 🙂 Bildet er også fantastisk vakkert! For ikke å snakke om headeren. Du ser strålende ut! Rosa er virkelig en flott farge til deg 😀 Vakre jenta!

  Kan jeg spørre deg om et lite råd? Min søster, pappa og jeg skal til London 3. juni og jeg har såå lyst til å kjøpe en litt romslig veske. Har du tips til noen du synes er ekstra fine? Vil legge litt penger i den, men jeg tenkte ikke over 6000 kr, egentlig. Du har så god stilsans, så jeg håper du har noen forslag 😀

  Til sist må jeg si at jeg satt med tårer i øynene da jeg leste om mimmi. Hun virker som en god bestemor (mormor?) og hun var nok ufattelig stolt av deg! Du skriver så levende og jeg følte jeg var til stedet i handlingen. Sukk, du klarer alltid å røre ved noe i meg. Nydelige Caroline <3

  God natt og god helg! Mange klemmer til deg <3

  1. Fotballfrue

   Gode, fine deg <3 Tusen takk for så fine ord! Håper du har det bra om dagen <3

   3.1 Phillip Lim Pashli Satchel er jo utrolig fine, men det som er så synd med dem, er at de ikke har skulderreim, og det savner jeg ofte. Ellers har jo Mulberry så mange lekre, men da må du jo opp i pris. Reed Krakoff har også mange stilige vesker, men lurer på om du må opp litt i pris der også. Du MÅ uansett sjekke ut den nye kolleksjonen til Mulberry, SÅ mye lekkert! Ikke nødvendigvis så romslige da, men da går jo også prisen litt ned. Ellers har Marc by Marc Jacobs mange fine vesker i riktig prisklasse og det samme gjelder Michael Kors 🙂

   Lykke til i jakten, dette hjalp kanskje ikke så mye :p Håper du får en fantastisk tur <3

   Klemmer .)

   1. Det kunne gått bedre, men TUSEN takk som spør og bryr deg <3 Det hjelper i hvert fall! Jeg må også si at migrene er helt grusomt! Får så vondt av deg 🙁 Er du bedre i dag? Håper det!

    Jeg kan gå litt opp i pris, for jeg har surfet litt rundt og de fineste er litt dyrere. Jeg eeelsker vesken din fra 3.1 Phillip Lim!! Åh, drømmevesken! Jeg har sett bilder der noen har skulderrem på den, Kanskje det kan kjøpes utenom? Er den forresten tung i seg selv? Skal absolutt sjekke ut Mulberry og de andre merkene 😀 Tusen takk for tips! Det hjalp mye <3

    Tusen takk, vakre <3 Håper du får en fantastisk tur til Hellas! Det fortjener du 🙂

    Mange klemmer tilbake og ønsker om en fin helg videre <3

 29. Hildegunn

  Trenger en forklaring på en ting. Hvorfor er SMØR bra, mens plantemargarin er farlig. Det er jo mer karbohydrater i smør… Ja, jeg skjønner ikke mye av dette, så jeg trenger en forklaring.

  1. Det er 1% karbohydrater i smør 😉

   Smør er et naturlig produkt, mens plantemargarin er kjemisk fremstilt for å ligne på smør. Plantemargarin har ofte en uheldig fordeling av ulike fettsyrer.

 30. for meg ligger A River Flows In You som nr 1 på delt plass med A Song From A Secret Garden av Secret Garden.. FY den er så fin.. og så grusomt trist!

 31. Veldig fin sang <3 fikk meg til å gråte og i dag er det 6 mnd siden min kjære morfar gikk bort, passet veldig fint <3

  1. Fotballfrue

   Er så lei for det, kjære deg <3 Sender deg en stor klem!

 32. Inga Helene

  Ååå,Caroline,denne er så vakker. Jeg spiller den selv på mitt piano. Visste ikke at dere hadde denne som åpningen av Deres store seremoni. Prøver å se og høre det for meg..og det var helt sikkert bare så nydelig sammen med allt annet i denne kirkelige høytidsdagen for dere. LOVE IS THE HIGHEST IN OUR LIFE. . . <3
  Musikk formidler følelser på en unik måte. En enkelt sang kan vekke minner,gode og vonde,tilbake til akkurat da den betydde noe helt spesielt for oss…og da er vi der igjen,i følelsene.
  Kanskje du kan spille den selv på et piano en gang,for deg og til din solide mann…. Den er ikke spesielt vanskelig,og den går i E-dur. Vet at du har skrevet at du har spillt piano tidligere,så fint. 🙂
  Min verden stoppet litt opp etter at jeg mistet min hund for bare litt siden. Har tatt opp igjen pianospillinga,og det hjelper meg noe. Der ordene stopper kommer musikken inn. Kleenexpakken ligger på pianoet den,ved siden av bilde av min hund og et hvitt stort kubbelys med blått blondebånd rundt.
  Og ellers,tenker du har hørt begge to… : Love Theme fra Flashdance og The Heart Asks Pleasure fra The Piano. Nydelige begge to,og også filmene.
  So«… Thank you for the music!

  Igjen,Takk for allt du deler med oss her på bloggen din,Caroline! Svært mye inspirerer,gir både glede og ettertanke. Og jeg er en av de som ikke tenker at du blåser opp og later som det du viser her ikke er ekte. Du virker ekte,godhjertet og snill. Kvalitet,kraft og gjennomført solid hele veien. Med stor respekt for dine lesere,og aller viktigst,egenrespekt og verdighet i deg selv. – Uten den kommer vi ingen steder. Det er lov til å ha det bra,og å vise det. Det gjør meg opprørt og arg hver gang enkeltindivider både regelrett er slemme,frekke som F.. og urettferdig med deg her inne. Du fortjener det IKKE!

  Kombinasjonen av bein i nesa og sterke rasebein kan virke skremmende og provoserende for noen. Javel..bare la de bli det. Håper du fortsetter som du gjør,tøffe deg.

  Jeg digger deg,megapene, kloke og sterke jente!! Klem til Deg og God helg. <3

  1. Fotballfrue

   Jeg vil veldig gjerne lære meg den, men først må jeg klare å høre den uten å gråte først. Det er jo bare gledestårer fordi den minner meg om dagen vår, jeg klarer ikke å holde det tilbake. Så lei for å høre at du ar mistet hunden din, dessverre er det jo slik at de forlater verden før oss, skulle ønske de kunne leve like lenge som oss 🙁 Orker ikke engang tenke å den dagen vår eikke er her mer 🙁 Sender deg en stor klem <3 Tusen takk for så gode ord, veldig glad for lesere som deg <3

   Mange klemmer <3

 33. Jeg har et forslag til en kjendis du ligner på: Joan Allen 🙂 Da selvfølgelig en litt eldre versjon. Men det er ikke det verste å ligne på, synes det er en fantastisk flott dame 🙂

 34. Nydelig sang! Jeg har hørt den før, men vet ikke hvor.

  Jeg lurer på noe angående stilen din. Er du en «trend follower»? For eksempel nå som striped jeans og (kanskje) peplum er «in», vil du slutte å bruke det når det ikke er populær lenger eller vil du fortsette å bruke det?

 35. Amalie Skagen

  Den kan jeg spille på piano. Den er så fin!

 36. Godt valg 🙂 Jeg elsker alle sangene av Yiruma.
  God helg 🙂

 37. Nydelig sang :-)) Også kjent som Bellas Lullaby fra Twilight 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er faktisk en misforståelse, det er ikke den samme 🙂

   1. Før filmene kom ut ble den sangen uoffisielt valgt ut som Bellas Lullaby av bok fansen 🙂 youtube var fullt av videoer med den sangen som Bellas lullaby. Men når filmen kom ut så var det en annen sang, som selvfølgelig også er nydelig! jeg savner tiden hvordan man kunne fantasere om twilight-verden uten at filmene skulle «bestemme». Hilsen en som har vært fan altfor lenge 😉

    (Forresten, det er skikkelig dårlig å kommentere på iphone :-/)

  2. Denne sangen er så mye finere enn Bella´s lullaby, som i mine øyne er mørkere og nesten litt skummel. The river flows in you er så vakker og emosjonell. Har aldri tenkt på den som en bryllupssang, men tror jaggu meg at jeg vil ha den i mitt bryllup hvis jeg greier å overtale min kjære til å gifte seg. haha.

   Jeg elsker blott en dag. Den får meg til å grine som et lite barn hver gang fordi den ble spilt i begravelsene til begge mine besteforeldre som døde samme år. Den er så vakker, men den henter frem noen veldig tunge minner.

 38. Elisabeth

  Åå.. Denne sangen er det lenge siden jeg har hørt. Kan nesten ikke forestille meg å gifte meg til en sånn sang, begynte å grine med en gang jeg satt den på 😛 blir både trist og glad på en gang <3

 39. Marianne

  Kan du ikke legge ut ukesmenyer for middagen deres? Bladde igjennom matarkivet ditt igår, men hadde likevel vært gøy med noe nytt! 😀

  Superfin sang! <3

  1. Fotballfrue

   I så fall blir det nok en kombinasjon av alle de 160 oppskriftene jeg har ute, vi pleier alltid å lage noe av det jeg har lagt ut fra før av, men jeg kan godt gjøre det likevel 🙂 Du har lagt merke til at jeg har my oppskrift hver onsdag? 🙂

   Klem!

 40. Älskar den låten!

 41. Hørte på denne den første sommeren min kjære og jeg ble sammen. Vi gjorde ingenting annet enn å være på rommet og bli kjent med hverandre. En av de beste minnene jeg holder kjært <3

 42. Jeg klarer ikke å høre på A Thousand Years av Christina Perri uten å gråte. Begynner å gråte nå bare jeg tenker på den. Tenker bare på siste scena av Breaking Dawn part 2, når Bella har laget de minnene så Edward får se, og sangen spilles i bakgrunnen. Det er så fantastisk vakkert. Kjærlighet er så vakkert:)

 43. Den har jeg aldri ført, men nå måtte jeg gråte en skvett også..helt nydelig sang! Det lyser ekte kjærlighet av dere på bildet fra bryllupsdagen!

 44. It’s the first song I learned to play piano. It means a lot of to me too…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *