Konkurranse: my-wardrobe

Endelig er det på tide med konkurranse hvor du kan stikke avgårde med så mye som 1000 pund i gavekort fra my-wardrobe! my-wardrobe er en fantastisk nettbutikk proppet med designerklær, og det beste av alt er at du slipper toll & mva. i tillegg til prisen som er oppgitt når du handler der 🙂

Her er mine favoritter blant det du kan shoppe dersom du vinner, siste nytt er 3.1 Phillip Lim Pashli Satchel som kom inn i går. Så vakre!

Bukse by Malene Birger / Vesker 3.1 Phillip Lim / Genser See By Chloé / Shorts J Brand Denim / Topp Sportmax / Smykke by Malene Birger / Veske Marc By Marc Jacobs / Pumps Lucy Choi London / Sandaler Aperlai Paris / Pumps Sigerson Morrison (adlinks)

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å klikke deg inn her og følge det som står 🙂 Du må besvare et spørsmål, hvilken trend skulle jeg style da jeg var i London for my-wardrobe. Hint: Sjekk gjerne dette innlegget.

Konkurransen avsluttes 28. april. Masse lykke til!

52 kommentarer

 1. Hei! Lurte bare på om det går an å se episodene av firestjernes middag gratis noe sted på nettet?

  1. Fotballfrue

   Jeg troooor du kan se de på TvNorge sine hjemmesider? 🙂

 2. Im in 🙂

 3. Dette må være den beste konkurransen du noensinne har hatt 😀 Krysser fingrene for at jeg vinner!

 4. Marita Ø

  Jeg er med 😀 Herlighet, den som vinner denne konkurransen er heldig! SÅ mye lekkert 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det! Herremin! Krysser fingrene for deg og for alle 🙂 <3

 5. I love this outfit so much!!! The jacket is perfect:)
  Have a nice day pretty:D
  xoxo

  1. Fotballfrue

   Thank you, and yes! It is awsome!

   Hugs!

 6. Yes, I’m in! Men du, punktumet på 3.1 har flyttet seg, slik at det står 31.! Tenkte bare å gjøre deg oppmerksom 🙂
  Og du forresten, på den 30days challenge hvor dag nr 25 mangler, så har jeg bare fylt inn selv!

  1. Fotballfrue

   Wops, takk 🙂 Skal se etter dag 25 🙂

 7. Ragnhild

  Så utrolig kult!! Og ikke minst spennende:) 1000 pund å shoppe for når man lever på studielån hadde jo vært helt topp 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg veeet! Tenk så gøy, det er fantastisk premie, rett og slett 🙂

 8. Jeg er med 😀 så utrolig deilig det hadde vert!

 9. Margrethe

  Done and done 😉 Liker at du liker Marc Jacobs-veska, kjøpte nylig en i sort 😀

  1. Fotballfrue

   Den er lekker! Skulle kjøpe meg en i gammelrosa, men nå er den borte 🙁

   1. Margrethe

    Æsj, kjipern :/

 10. Johannes Garam Liebig

  Du er favorittbloggeren min frøken! Jeg hyller garderoben din!

  1. Fotballfrue

   😀 😀

 11. Meldt meg på, eelsker vesken!

 12. Øystein Solvang

  Utrulig spennende! Du er så flink blogger 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 13. Hej Caroline,
  Så har jeg deltaget i konkurrencen.
  Ville bare lige sige du har en fast læser her fra Danmark.
  Jeg finder din blog meget inspirende.
  Se gerne min blog her: http://www.zelesteolivia.dk

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig med utenlandske lesere 🙂 Takk for at du følger med!

 14. For en helt fantastisk konkurranse. Du altså;) Jeg er en av de som alltid har lest bloggen din, men som nesten aldri kommenterer. Må bare si at jeg elsker hvordan du mikser billig-dyrt, farger-sort/hvitt og preppy-laidback.

  Har nettopp fått glutenallergi og boken din er jo bare perfekt i mitt tilfelle. Mange deilige og jummyinmytummy- oppskrifter, tusen takk for all inspirasjon<3

  Nuss fra S

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen, tusen takk 😀 Og så stas at du liker boken min 😀

   Klemmer!

 15. Så gøy! Sitter å titter på designer vesker dagen lang for tiden *drømme drømme*. Så 1000pund på my wardrobe hadde ikke vært feil!

  Trenden du skulle style er Graphics- trenden 🙂

  1. Fotballfrue

   Ssssj, du må jo ikke avgi svar her 😉

 16. Super konkurranse!! Elsker den nettsiden, pluss at dem leverer så raskt, rett på døra:) Krysser fingrene og håper på og vinne!

  1. Fotballfrue

   Ja, de er helt fantastiske 🙂

 17. Nå har jeg deltatt og fingrene er krysset:) fantastisk premie:)

 18. Nå har jeg også deltatt! Pleier normalt ikke å delta for jeg føler aldri at jeg har noen sjans. Men nå bestemte jeg meg for at dette er for bra til å la sjansen gå ifra meg 😉 Krysser fingrene, da blir studentlommeboken, garderoben OG jeg glad!! Jeg har fulgt deg i flere år, og jeg synes du har en flott og inspirerende blogg! Håper du får en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan IKKE la dette gå, premien er jo to die for 😀 Lykke til <3 Og tusen takk for fine ord 🙂

   Klemmer!

 19. Christine

  Du er så vakker, du kler jo alt! :- )
  Hvor mange cm er hairextensionene dine?

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Neimen, så hyggelig! Tusen, tusen takk 🙂 De er 50-55 cm. 🙂

 20. Hei kjære Caroline 🙂

  Vet at jeg ikke komenterer så ofte men følger deg hver eneste dag og gud å glad jeg er for dine fantastiske innlegg 🙂 du er en sann inspirasjon i hverdagen i alt fra mote til super treningsinspirasjon .
  Takket være deg har jeg klart å ikke bare starte med mosjon igjenn (etter å ha vært aktiv i mange år falt jeg inn i et mørkt hull ) men nå har jeg klart å holde det i snart 2 år og det har samtidig holdt meg langt unna (min tidligere spiseforstyrrelse ).

  <3 takk for at du sprer så mye glede og at vi for være med i hverdagen din 🙂

  mvh

  Jente 25 😉

  S.S

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å lese, du er sterk 🙂 Håper du fortsetter i rett spor 🙂

   Klemmer til deg <3

 21. Jeg er så deppa pga operasjon at jeg er sikker på at jeg vinner fordi nå har det vært nok dævelskap for noen måneder. Jeg gleder meg til å bruke pengene til å få meg til å føle meg fin og fresh igjen! Optimist til det siste!

 22. Charlotte

  Ååh, da har jeg meldt meg på 😀 Håper jeg har lykken med meg:)

 23. Veronika

  Åh, en skikkelig drøm å vinne en sånn konkurranse! Tror jeg så og si kunne kjøpt hvert eneste plagg der – perfeksjon!

  Håper du har det bra forresten 🙂 Og ha en fin kveld 😀

  – V

 24. Oj, så utrolig, vanvittig, helt fantastisk konkurranse!!! Jeg er definitivt med, og har svart 🙂 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

 25. Hei 🙂 Hvorfor slipper man toll og mva på den nettsiden?

  1. Fotballfrue

   De har lager i Norge, så de sender herfra 🙂

   1. Man slipper ikke mva, den er allerede medberegnet i prisen.

   2. Fotballfrue

    Det er det jeg skriver i innlegget, at man slipper tillegg i prisen 🙂

   3. Blir litt misvisende, høres ut som om man «slipper» å betale for noe, men det gjør man ikke, man betaler det man må, slik som ved hvilken som helst andre varer man kjøper lovlig

   4. Fotballfrue

    Du må gjerne kverulere på dette, men det jeg har skrevet er riktig. . . at du slipper toll & mva. i tillegg til prisen som er oppgitt når du handler der

 26. Prøvde egentlig bare å være hyggelig egentlig, men nå ble jeg faktisk litt skuffet over reaksjonen din:/ Nei, det er ikke feil det du skriver, poenget er at det er misvisende, fordi det ser ut som om man «slipper» å betale en avgift, noe som ikke stemmer. Synes det hele minner om «villedende markedsføring». Uansett, kul rosa dress!

  1. Fotballfrue

   Og jeg setter pris på at du sier ifra, men jeg må også få si ifra at jeg ikke har skrevet noe feil, det er jo helt riktig. Du betaler ingenting i tillegg til prisen 🙂 Hvordan dette kan tolkes blir jo bare en evig diskusjon som er veldig unødvendig :p Villendende markedsføring er det ikke, jeg tjener ingenting på å si at du ikke betaler noe i tillegg til prisen, det er jo fakta og en god opplysning som jeg vet mange setter pris på 🙂

 27. Love those items too! I’d love to get them for spring!:) Gorgeous look! xo

 28. Christina

  Kjempefin konkurranse 🙂

 29. Hey, You always get perfect big curls in your hair, so nice! What is the secret and what tool do you use? BR Sofi

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *