Treningsglede: Nyheter hos Get Inspired

Hei hopp! Jeg kom nesten nettopp hjem fra en ren styrkeøkt med Alexander, setter stor pris på den ene timen vi har sammen en gang i uken, godt å få kjørt gjennom hele kroppen, spagettiarmer, svai rygg og hele pakka 🙂 Har trent i mine nye tights fra Kari Traa i dag, vi snakker sommerfulgmania, jeg synes hun har så mye fint!

Tights Kari Traa / Jakke Kari Traa / Singlet Kari Traa / Sko Asics 

Kjørte en kombinasjon av både lilla og rosa, og det er ikke feil! Kjør på med farger, jenter, det er bare fint og sprer så mye glede. Husker jeg så en jente med gul topp, lilla trenings-bh og rosa treningstights for en stund tilbake, og jeg ble et eneste stort glis av å bare se på henne. Farger er gull på trening, og nye treningsklær er i tillegg en stor motivasjon i seg selv, er du ikke enig? Her er et lite sammendrag av mine favoritter blant nyhetene hos Get Inspired:

Blå topp Kari Traa / Lilla shorts Kari Traa / Treningsbh Craft / Shorts Casall / Blå tee Kari Traa / Gul bag Casall / Joggesko Asics / Grønn treningsbh Casall / Rosa topp Kari Traa 

Bestiller du for over 500,- i dag med kodeordet TRENINGSGLEDE, får du med en selvbruningskrem på kjøpet.

annonse 

Get Inspired har fri frakt, leverer lynraskt og har selvsagt ingen toll på varene. Norges fresheste nettbutikk med treningsklær for sporty jenter, rett og slett 🙂

Ps. Jeg trenger hjelp til å velge ut en kjole, sjekk ut de fire det står mellom her og fortell meg hvilken du liker best (på facebook, ikke her), så blir jeg glad ♥

57 kommentarer

 1. Hvilken str. har du på den rosa Kari Traa jakka der? Greit å vite hvordan dem er i str. før man bestiller 🙂 Fine treningsklær forresten:)

  1. Fotballfrue

   Denne går fra S og opp, så jeg tok S 🙂

   KLem!

 2. Hei!:-) du vet ikke tilfeldigvis om tighsten du har på deg der, også finnes i lengre versjon?

  1. Fotballfrue

   Det gjør den 😀 Her er link: http://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/kari-traa-svalestjert-tights-4348.html Den er kjempedeilig 🙂

   Klem!

   1. Den har jeg, og den er helt fantastisk å ha på, har nesten ikke lyst til å skifte etter trening haha… Jeg var litt redd for at det skulle se ut som om jeg gikk rundt i superundertøy pga sømmene/fargene, men når jeg ser den på andre ser den jo bare perfekt ut 🙂 Anbefales!

   2. Fotballfrue

    Heeelt enig 🙂

 3. Christina

  Hej Caroline! rigtig godt indslag, nyt træningstøj er altid lækkert og motiverende!
  Jeg vil høre om ikke du kan lave nogle outfit billeder eller foreslå outfit med inspiration fra By Malene Birgers forårskolektion, bare på budget?
  og senere, outfits med cowboyshorts, men det gør du nok også:-)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve på 🙂

   Klem!

 4. Christina

  Du må helt klart gå for den blå kjolen. Den var bare helt nydelig!!!

 5. Fikk ikke til å kommentere på facebook, tror facebooken min er litt klikka! Men gå for nr 4, den fargen tror jeg passer perfekt for deg 😀 og det er en utrolig fin farge!

 6. Love colorful training clothes. Women can be sweat and sexy at the same time.

  1. Fotballfrue

   Absolutely 😀

 7. Så mye fint og fresh treningstøy!

 8. Så fresh du var! Elsker Kari Traa og alle nyhetene hos GetInspired 🙂 Den treningstightsen må jeg skaffe meg! Ha en fin dag videre 🙂

 9. Jakob L-H

  Caroline, du ser like «smashing» ut på trening som på en galla middag!!!
  Lurer på om du har noen småtips til mellom måltid? Også lurer jeg på hva du og Lasse spiser etter trening? (:

  1. Fotballfrue

   Neimen, tusen takk for det 😀 Lasse spiser som regel lunsj etter trening, varm mat. Han har lunsj på stadion, så da spiser han det som er der, det kan være alt fra kylling til fisk med tilbehør 🙂

   Mellommpltid kan være så mye, for eks. cottage cheese og tyrkisk yoghurt med bær, vaniljekesam med bær, fiberrik eller hjemmelaget knekkebrød med ost og smør / annet pålegg, bare ost og pålegg md litt grønnsaker, oliven, nøtter etc. 🙂

   1. Jakob L-H

    Tuusen takk! Fint med litt ny herlig inspo i matveien også. Det er viktig nå mot sommersesongen 😉

 10. Superfresht tøy! Jeg har vært på fjellet i ullundertøy og regntøy i dag. Ikke fult så fresh da våren på ingen måte ser ut til å komme til Bergen med det første. Øs, pøs og haggel på toppen.:(

  1. Fotballfrue

   Neiii, så ille 🙁 Håper det går fort over!

 11. Gul topp og rosa tights – det er meg!!! 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

 12. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Herlige farger! 😀 Jeg har SÅ lyst til å komme skikkelig i gang med treningen altså, men med en kropp som ikke syns så altfor mye om aktivitet i det hele tatt er det ikke så fryktelig enkelt 🙂 Kunne virkelig ønske jeg hadde kommet i gang FØR jeg ble gravid! :p

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Det forstår jeg 🙂 Har du fått bekkenløsning? Eller er det noe annet? Har nemlig lest at gravide helst skal holde seg aktive så godt det går 🙂

   Klem!

 13. Cecilie

  Spreking! 🙂
  Du MÅ jo velge den rosa kjolen! Den sammen med den blonde hårfargen din kommer til å passe perfekt! Den kjolen var rett og slett helt nydelig. Jeg synes også den gule var råflott, med den skjeve diamantansamlingen. åååh! Lykke til i valget!

 14. Spørsmålet har ikke noe med trening å gjøre, så beklager at det blir OT.
  Jeg har forstått det sånn at du liker gojibær og kjøper en del av dem tørket, hvorfor planter du ikke bare en busk i hagen?

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei si det. Foretrekker å kjøpe, får heller dyrke grønne fingre senere i livet 🙂

 15. Maja J.

  Jeg har den rosa KT-toppen der, og den er SÅ fin og utrolig behagelig på 🙂 Har bare lyst til å bruke den hver gang jeg trener :p og du ser smashing ut, som alltid 😀

 16. Renate Skogstad

  Virkelig SÅ motiverende hva man har på seg, ja! 🙂 Selv holder jeg på å få vekk litt gravidmage og gravidfett, så trening er blitt ganske vikitg her i hus 🙂 Har du noen treningsbh-er å anbefale? Mange jeg har prøvd er ofte kun som en singlet over brystet, og jeg trenger mer støtte enn det når jeg trener. Vet du om gode? Tar i mot alle tips 🙂 Og hvordan er de i størrelse?

  1. Fotballfrue

   Casall sine er kjempedeilige!

 17. Flotte kjoler! Tror du hadde sett helt fantastisk ut i nummer to, elsker fargen og detaljene. Jeg ville valgt den, den har litt mindre blingbling, men da kan du bruke den til mer. Du kan pynte den opp og ned osv., det du er så flink til! Gleder meg til å høre hvem du har valgt. 🙂 Ha en fin kveld !

 18. henriette

  Ta kjole nr 2, den blå/grønne! Den var absolutt mest sofistikert og lekker for et bryllup. Glitter og diamantene på de andre tar for mye oppmerksomhet, og den er det jo bruden som skal ha! Kjør heller på med et par rålekre sko og nydelig tilbehør. Ah.. skulle ønske jeg sulle i bryllup selv, da hadde jeg ikke tvilt på å kjøpe den!

 19. I adore you 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Ååh, rosa og knall blått må være de fineste fargene for treningstøy noensinne! Synes disse innleggene med getinspired alltid er veldig kjekke. Er så deilig med litt ekstra motivasjon i form av tøy man føler seg digg i!

 21. Uhh lá lá ;O)
  Trænings bhén øvert til højre ser ud til passe perfekt til mig. Og jeg er helt enig med at nyt træningstøj (gerne i lækre farver) booster motivationen, hvis man er inde i en træt periode.

  Har du prøvet selvbruneren? Det er et godt tilbud, men jeg har det nu alligevel bedst med de selvbrunere jeg kender.

  Dejlig aften i Norges land

  <3
  Pia Sabine

 22. Marianne

  Hei! Når kommer todays day for 30days challangsen?

  1. Fotballfrue

   Nå 🙂

 23. Trenger meg en tynnere jakke når jeg er ute med hunden, det begynner nemlig å bli litt klamt med vinterjakker og regnjakker :p Kanskje jeg skal bestille den rosa du har på deg, fresh var den værtfall 🙂 Ang kjolene så synes jeg nr 1 den rosa, og nr 3 den gule var helt nydelig! Eller vent, nr 4 var også fantastisk fin.. Nei, tror nok ikke jeg kan hjelpe, de var kjempefine alle 4! 🙂

 24. June Nathalie

  Ville bare tipse om at BikBok imorgen har 50% på alt i butikk, til og med på det som allerede er nedsatt! Absolutt verdt turen, er mye sommernytt og vårnytt nå!
  Hilsen BikBok arbeider!

 25. Hei Caroline 🙂
  Jeg viste ikke helt hvor jeg skulle ta kontakt så jeg prøver her i kommentarfeltet. vet jo at du godkjenner før du publiserer.
  Jeg har nettopp startet med møbelimport fra Kina og jeg bruker samme fabrikk som TM design (på en del iallefall).
  Tanken bak min bedrift er at jeg er i Alta, helt langt her nord! 😉 Jeg lurte derfor på om du kunne tenkt deg å skrive noen ord for å opplyse dine nordnorske lesere om meg, så de også kan få disse fine møblene uten å føle det er for langt unna? 🙂 Du skriver jo mye om butikker og lignende nært deg, tenkte kanskje det hadde vært fint å tipse nordlendingene om noe også? 🙂
  Det er jo verdt et forsøk å spørre deg iallefall 🙂
  Møblene ses på facebook.com/aflekthome eller bloggen min aflekthome.blogspot.com.
  Vennlig hilsen Anneli Aflekt 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal se hva jeg kan få til, søte deg! Møblene er i hvert fall lekre 😀

 26. Hei! 🙂 Lurte bare på en liten ting. Jeg har noen treningstightser, men jeg tror de er mest beregnet for løping siden alle blir gjennomsiktige hvis jeg bøyer meg. Jeg driver ikke så mye med løping, men mest med styrke og tøying, og da er det ikke særlig praktisk med en tights som blir gjennomsiktig, så jeg lurte bare på om du kunne anbefale en god tighs som ikke blir gjennomsiktig? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke bra :/ Jeg elsker både casall, kari traa og anti-shake fra rhönish 🙂 Ingen av disse blir gjennomsiktig 🙂

  2. Kompressjonstightsen Get Inspired har fra Casall har et mørkere parti over baken slik at den ikke blir gjennomsiktig slik som feks 2XU. Caroline har tightsen jeg snakker om, tror du hadde den på deg på kafebildet her om dagen med en boblevest? 🙂 Lise

   1. Fotballfrue

    Ja, det stemmer 🙂

 27. Hei! Hvor har du kjøpt de fine joggeskoene dine? Evt. vet du hvor man kan få kjøpt dem nå? Kjempefine farger:) Hele antrekket var supert:)

  1. Fotballfrue

   De er dessverre utsolgt, også fra GetInspired 🙂

   1. Annette

    Får man ikke kjøpt de i helt vanlige sportsbutikker? De hvite og rosa har jeg sett ihvertfall. Tommelen opp for asics-sko, beste som finnes, hehe: )

   2. Fotballfrue

    Jo, det får man sikkert 🙂

 28. Margrethe

  Lekkert treningstøy :)) Elsker masse farger og Kari Traa sine klær! Nå har jeg gått ned 10 kilo hurra og fortjener snart noen nye treningsklær 🙂 Takk for inspirasjon og flott blogg! 🙂

 29. Er helt enig i at fargerikt treningstøy hjelper på både humør og treningsmotivasjon 🙂 Hos meg går det mye i korall, gult og knall blå 🙂

 30. Trude Sundblad

  Hei Caroline. Kan du dele løpemusikken din med oss ? Selv er jeg helt avhengig av musikk i ørene når jeg løper, og er alltid på jakt etter gode tips til å fylle iPoden med <3

 31. Martine

  Hei Caroline!

  Digger treningstoppen fra Kari Traa, har sett på den selv. Men er så usikker på størrelsen, hvilken størrelse har du? 🙂

  1. Fotballfrue

   De går vel fra strl. S tror jeg? Så jeg har small 🙂 De er ganske små i strl. 🙂

 32. Hei! Er på leting etter disse superfine Asicsskoene 🙂 Vet du eksakt hva mod
  ellen heter? Klem

 33. Hei 🙂 sku ønske de kunne fått inn igjen disse lillae tightsan 🙂 har så løst på!!
  elsker bloggen din! du e fantastisk, stå på å lykke til med lillingen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *