Today’s Workout

Nå fikk jeg nettopp tekstmelding av Lars-Kristian om at han er trygt på bakken igjen, så da kan jeg puste lettet ut. For jeg har faktisk nesten holdt pusten siden flyet hans gikk fra Alta ved halv åtte-tiden, blir alltid så utolig når han skal ut og fly, og det verste er at han har blitt like redd, om ikke mer redd, enn meg med tiden. Og nå kjenner jeg virkelig at sesongen er i gang, for fredag skal han jammen avgårde igjen. Uff. Men sånn er det, og det går som regel bra. Det gjelder bare å tenke positivt ♥ Ellers var jeg var oppe i seks-tiden i dag, så jeg har allerede spist frokost, luftet hunder, løpt og trent styrke og pakket koffertene mine, og nå skal alt bæres ut i bilen før jeg er klar for hjemreise.

Dagens etter trenings-mat:

Skal bli så godt å se huset igjen, og ikke minst mannen! Selv om han kom på hytta sent på lørdag og reiste tidlig, tidlig i går, kjennes det så mye lenger siden, så jeg gleder meg så til i kveld 🙂

Ha en deilig tirsdag, dere! Håper solen skinner ♥

55 kommentarer

 1. Hvorfor har du flyskrekk? Har du opplevd noe ubehagelig med fly eller mista noe el.l?
  Jeg tenker.. Det er jo mye farligere å kjøre bil. Det skjer så og si aldri noe med fly liksom :p jeg skjønner ikke helt den, men det er fordi jeg ikke er redd selv. Høydeskrekk derimot, det har jeg. Det er jo enda mindre forståelig 😛

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har opplevd flere traumatiske hendelser, for meg hjelper ikke tanker om statistikk og sannsynlighet. Er du redd, er du redd. Dessverre :/ men jeg har blitt mye bedre med årene 🙂

   1. Amalie

    Kan jeg spørre hva du har opplevd? Jeg selv ble redd for å fly etter en tur med masse turbulens og tomme luftrom, hvis det er noe som heter det, hehe. 😉 Men har heldigvis blitt mye bedre!

 2. Gabriella

  Hva er det du spiser?:)
  Melon og?

 3. Uff, husker jeg hadde helt panisk flyskrekk før. Nå flyr jeg annen hver uker, hvis ikke oftere, og nyter det (merkelig nok) 🙂
  Som du sier, så gjelder det å tenke positivt.

  Oh, du er så inspirerende når det kommer til mat og trening. Får liksom ikke sagt det nok 🙂

 4. Det så godt ut! hva har du oppi skåla?:)

 5. God morgen Caroline. Selvom det strengt tatt ikke er morgen lengre, vært oppe siden kl.6 jeg også:-)

  Den ettertreningsmaten så god ut, jeg elsker melon. Hva er det lilla? Tipper noe ost/yoghurt med bær oppi e.l.? 🙂

  Ellers må jeg bare si en ting.. Jeg har aldri vært noe særlig glad i å gå tur eller løpe (jeg elsker å gå på «søndagsturer»/skogsturer/fjellturer ute i naturen med mann og barn og gjør det hver helg, men å gjøre det alene for treningens skyld har jeg ikke likt noe særlig..), men har nå bestemt meg for at jeg skal begynne å gå mer turer og etterhvert når kondisjonen blir bedre så begynne å jogge/løpe 2-3 kvelder i uken. Så i går kveld tok jeg på meg nyinnkjøpt treningstøy (takk for innleggene om fresht treningstøy!) og hadde en økt på 20 min hvor halvparten var rask gange og halvparten var jogging (viktig å starte i det små;-)). Jeg håper jeg klarer å opprettholde planen min..

  Så tusen takk for treningsinspirasjonen her på bloggen din, som deg så skal jeg gjøre det for gledens, trivselens og helsens skyld, ikke for å gå ned i vekt (jeg er naturlig tynn som deg).

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Høres ut som en fin plan 🙂

   Her spiste jeg cottage cheese med varme blåbær og litt sukrin, cantaloupemelon ved siden av 🙂

   Klem til deg 🙂

 6. Hei!
  Ser du reklamerer en del for Coverbrands.no. Dete r en nettbutikk jeg ikke har prøvd enda, men er alltid litt skeptisk til å bestille hudpleie på nett..Er din erfaring at dette er orginale produkter, og ikke lureri ala strawberrynet?
  Liker godt bloggen din:)

  1. Fotballfrue

   Jeg har jobbet tett med Coverbrands siden 2009, dette er en norsk nettbutikk med direkte kontakt med alle de norske leverandørene av merkene de har i butikken, så de er hundre prosent originale 🙂

 7. Hei! 🙂

  Skal i bryllup i august og lurte på om denne kjolen kunne passet? http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/elise-ryan-555/emli-one-shoulder-dress-555166-1824/
  Eller burde jeg hatt en kjole som var lenger (maxikjole)? Problemet mitt er at jeg ikke er så høy.. 1.58 cm, hehe 🙂

  Ha en strålende dag, klem!

 8. Marita Ø

  For en super morgen, spreka! 🙂 Her sitter jeg med bøker og notater, første eksamen nærmer seg med stormskritt! Men solen skinner, så jeg klager ikke likevel 😀 Ønsker deg en fortsatt fin dag, nyt tiden med mannen før han reiser igjen 🙂

 9. Skjønner godt det med flyskrekk, altså. Men jeg er ikke redd for å «ramle ned » og dermed dø – jeg er kun redd for turbulens, som faktisk ikke er farlig. Hva er du redd for, og hvilke ting har satt spor? Er det dårlig vær, eller farlige situasjoner du har opplevd?
  Vi får enke positivt og jobbe med eget hode. Kan ikke slutte å reise rundt å oppleve verden 🙂

 10. Sant så sant. Er man redd så er man redd! Jeg har alltid vært redd for å fly, ikke at flyet detter ned eller at det skjer noe slikt,men bare så inderlig redd. Så kom jeg over et lite stykke i et blad der det var ei jente som hadde gått i terapi og samtaler for ting hun var redd for. Hun skulle gå inn i situasjonen og kjenne på frykten. Det viste seg at hun var redd for å miste kontrollen. Kanskje det er slik at man må slippe litt på akkurat den? Har prøvd det selv og flyturen til Hongkong ble slett ikke så verst 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er dette med kontroll som er veldig vanskelig og frustrerende for meg også :/ Uff. Men som sagt, jeg har blitt flinkere når jeg flyr selv 🙂 likevel er jeg veldig redd når de jeg er glad i skal fly uten meg. Men jeg jobber med det 🙂

 11. Flyskrekk er noe kjipe greier 🙁 Har selv hatt det så lenge jeg kan huske, uten at jeg har opplevd noe skummelt i fly, jeg blir bare skikkelig redd. Tidligere fikk jeg noe type «happypiller» hos legen når jeg skulle ut å fly, men de gjorde bare at jeg ble enda mer redd, og enda mer dramatisk :p Skulle gjerne gitt deg gode tips for å bli kvitt skrekken, men jeg har ikke funnet noe selv enda, så fram til jeg kommer på noe så får vi bare tenke positivt, og puste lettet ut når flyet lander 🙂
  Mandagsklem til deg <3

 12. Kjenner til den angsten, grusomt! Jeg er akkurat lik naar mannen reiser uten meg og er selv forferdelig naar jeg flyr! Alltid godt naar en er trygt nede paa bakken igjen 🙂

 13. Hei ! Kan ende du har skrevet dette tidligere, men lurte på hva du spiser til frokost hvis du løper på morgenen, evt hvor lenge du venter med å løpe ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Spiser en typisk frokost, for eks eggerøre med creme fraiche sammen med Jarlsberg og annet pålegg i tillegg til tomater og spisspaprika 🙂 Venter halvannen time, helst 🙂

 14. Vet veldg godt hvordan det er å ha flyskrekk, var helt ekstremt rammet av det før, grudde meg i flere uker før, og satt konstant og så ut av vinduet etter ting som kunne komme og krasje med oss. Det betydde ingenting at det er liten sannsynlighet, for jeg tenkte at dersom flyet styrter så hjelper det ingenting at det er liten sannsynlighet for at det skal skje. Jeg vokste det heldigvis av meg etterhvert og ironisk nok begynner jeg å jobbe som flyvertinne om to uker 🙂
  Men jeg skjønner veldig godt at du blir ekstra nervøs, siden du tross alt mistet en venn i en flystyrt. <3
  Ha en fantastisk dag CAroline
  Hilsen gamle klassekammerat Stine

  1. Fotballfrue

   <3

 15. Michelle

  uff, flyskrekk er det verste! Er ikke noe fan av det selv.. går greit helt til flyet får en miste turbulens 😛 musikk i ørene og gjerne et glass vin hjelper heldigvis meg ganske mye 🙂 Bra at han kom seg vel fram da! Ha en strålende dag videre. Den maten så forresten kjempe fristende ut, melon = sommer <3

  1. Fotballfrue

   Vi hjelper meg også, hehe 🙂 Enda godt vi har noe 🙂

   Klem!

 16. Caroline R.

  Hva er det forslags lilla godsaker du har i skåla? 🙂

  1. Fotballfrue

   Cottage cheese, sukrin og varme blåbær 🙂

 17. Cathrine Pettersen

  Hei!
  Jeg studerer medievitenskap ved Universitet i Oslo, og har et forskningsprosjekt gående. I den forbindelse hadde jeg hatt et veldig stort ønske om å stille deg noen korte spørsmål. Jeg forstår selvsagt at du har en veldig opptatt hverdag, men hvis du har noen interesse av å hjelpe, hadde jeg satt veldig stor pris på om du hadde sendt meg en mail, så kunne jeg sendt deg en mail med kort informasjon og noen spørsmål. Lover at det ikke ville tatt alt for lang tid! 🙂
  Ha en fin dag, herlige du!

 18. Hva har du i den bollen? Det så veldig godt ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Cottage Cheese og varme blåbær 🙂

 19. Kristine

  Ett spørsmål; bruker du selvbruning jevnlig? Hvor ofte i så fall? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kanskje en gang annen hver uke? 🙂

   1. Hvilken bruker du? 😉

   2. Fotballfrue

    Deeet vet du vel, Sunspa 🙂

 20. Hvordan gikk kampen i Alta? 🙂 Er mannen din flink å spille fotball?

  1. Fotballfrue

   Han spiller i utgangspunktet på a-laget til Odd, som er i Tippeligaen, men har nettopp kommet tilbake fra en skade og en operasjon som han har vært plaget med i nesten ett år. Han trenger derfor kamptrening og var med andrelaget til Odd for å spille i Alta 🙂 Selve kampen gikk dessverre ikke så bra 😉

   1. Ja han er god:)
    Jeg er Oddsupporter og gleder meg til se han spille 90 minutter på Skagerak igjen:)

 21. The fashion Panda

  That looks good !! :p

 22. Venter i spenning på innlegget tilnyttet bloggutfordringen 🙂

 23. Så sprek du er! Selv startet jeg dagen med en lang gårtur i parken i Hampstead, skikkelig deilig 🙂

 24. Synes du skulle blitt med han til Alta, hadde vært gøy å sett deg også der! 😀

  1. Silje Andreassen

   Enig der! Selv om byen ikke er stort å skryte av 😉

   1. Det er kanskje ikke stort og det er andre byer som folk mener er finere osv, men jeg liker meg der og skryter mer enn gjerne! 🙂

 25. Have a good workout!:)

 26. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Uff, flyskrekk høres ikke noe godt ut! Glad for at jeg slipper det, om ikke annet, hehe 🙂 Men det går heldigvis bra, du får fokusere på det så godt som overhodet mulig, selv om jeg er fullt klar over at det er lettere sagt enn gjort 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 27. Du tenker ikke på at du skremmer folk som er minst like redde som deg for å fly ved å skrive et innlegg som dette?

  1. Fotballfrue

   Jeg tenker at det er flott at jeg er åpen om det, slik at de som også er redde vet at de ikke er alene 🙂

  2. Hallo!!!??? FOR en fascinerende tankegang!! La meg se: det blir fint få problemer man kan skrive om da, hvis man følger denne tankegangen? For et hønseargument!! Den beste måten å takle slike utfordringer på, er å være åpne om dem. Supert at du er så åpen om dette, Caroline 🙂

 28. Henriette

  Hehe… Sliter akkurat med samme problemet med fly! Veldig redd for å fly selv, men tror faktisk det er like ille når noen jeg er glad i drar ut å reiser og jeg vet om det:/ er ikke bare bare å være redd når man flyr. Er noe med det å miste kontrollen som skremmer meg.. Mn man prøver,kan ikke bare kjøre bil når man vil oppleve verden ! Tror aldri at statestikk for ulykker har hjulpet noen med flyskrekk, selv om alt for mange slenger det i tryne på deg når du sier du er redd for å fly! Mn synes ihvertfall du er tøff som flyr såpass mye til å ha flyskrekk 😀 jobber opp selv! I sommer skal jeg faktisk fly helt alene for å besøke noen venner i utlandet å kjenner det skal bli tøft :/ mn skal prøve å slappe av å gi fra meg litt av kontrollen som gjør meg så redd å stole på piloten:) er ikke mye som endrerseg om jeg sitter i flysettet å skjelver 😀

 29. Anne Marte

  Hei, jeg elsker bloggen din! 🙂 men jeg lurer på en ting. er det lett å trene sei tynn? isåfall hvordan? kunne du ha laget ett innlegg der du linker noen videoer vi kan bruke for å trene oss tynnere, hvilket kosthold vi skal ha osv. 🙂 det hadde vert på perfekt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg ingen erfaring med. Jeg trener for å holde meg i form, fordi det er en livsstil for meg, det gir meg energi og glede 🙂

 30. Så synd at Lars-Kristian også har blitt redd. Enda verre å være to som er redde sammen, for da skremmer man hverandre så lett opp 🙁 Håper dere finner noe som funker for dere så dere kan begynne å bli trygge i lufta igjen…det ser jo ikke ut som om lyntogene kommer med det første, og det er jo kjekt å kunne komme seg fra A til B relativt raskt. Har dere forsøkt flyskrekkurs som flyselskap arrangerer?

 31. Kathrine

  Må si du har sterke tanker om du klarer å holde oppe flyet! Dette sa Wilhelmsen fra Hypokonderklinikken til ei dame som var veldig bekymret da hennes kjære var ute å fly! Og det er mye i dette utsagnet, selv om det kan være provoserende!

 32. Cathrine

  Jeg er også redd for å fly! Og det blir jo helt tullete å si at å kjøre bil er farligere. For det er jo det å være oppe i luften, som føles helt sinnsykt og helt uforståelig, og hvor man helt gir fra seg kontrollen, som er greien…! Jeg gikk på SAS sitt flyskrekk-kurs for mange år siden, og det var veldig bra!! Liker ikke å fly, men det går mye bedre nå! Jeg er forresten ikke redd når mine nærmeste flyr uten meg, for jeg vet jo at det egentlig ikke er farlig…..! 🙂

 33. Tusen takk, fine deg, for at du er så inspirerende på alle måter. Jeg er så glad for at du har et sunt forhold til trening, for etter hva jeg har forstått handler det om god helse og det å holde seg i form for deg. Du formidler i allefall aldri at du synes det er viktig å løfte tyngst på gymmet, så lenge man trives med den treningsformen man gjør. Selv er jeg ganske tynn, og det er aldri ålreit å høre at det er stygt å være tynn, i forhold til å være stor, sterk og «fit». Så takk igjen, for at du ikke legger ut inspirasjonsinnlegg med vekter, muskuløse armer og andre quotes om f.eks squats. Du er flott, Caroline, og en stor inspirasjonskilde for meg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *