30 Days Challenge: Day 2

♥ Jeg synger alltid når jeg er hjemme alene eller når jeg kjører bil. HØYT.

♥ Jeg er med i styret til Kostreform. Det stemmer, og det er jeg veldig stolt av. Lars-Kristian og jeg ble valgt inn på landsmøte for noen uker siden. Kostreform for bedre helse er en uavhengig helsepolitisk organisasjon, som har som mål å aktivt fremme folkehelsen og forebygge sykdom. Dette er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med alle de dyktige menneskene som jobber i organisasjonen.

♥ Jeg irriterer meg grønn, gul, blå og kanskje hele fargespekteret over folk som ikke klarer å legge ned dolokket etter seg når de har vært på do. Og nå snakker jeg ikke om doringen, men altså om selve lokket. Irritere er kanskje et sterkt ord, ettersom jeg vet det er mange som ikke gjør dette, men jeg forstår det rett og slett ikke. Ja, forstår er et mye bedre ord. Jeg blir gal. Jeg tror noen har installert en automatisk refleks i hjernen min ved fødsel, for jeg legger det alltid ned. Og da mener jeg alltid. Hei, det blir jo som å skru korken på flaska?

♥ Jeg har superklint med andre jenter. Jeg var veeldig full.

♥ Jeg tisser minst én gang i løpet av natten, dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske.

♥ Ref. punktet over: Jeg sover altså aldri, eller svært sjelden, hele natten gjennom.

♥ Jeg er SVAK for Mariekjeks og skulle gjerne spist dette hver dag, men siden disse er proppet med både sukker og mel, har jeg faktisk funnet en erstatter med bare 3 gram sukker per pakke. Disse fant jeg på iherb.com og de kan funke fint som snacks innimellom. Litt for høyt karboinnhold er det kanskje for noen, men det er uansett langt bedre enn originalen. Og de er kjempegode! Finnes her

♥ Jeg var født med knute på stemmebåndet, det vil si at jeg hadde den groveste røsten EVER som barn. I følge mamma var stemmen min så hes at folk snudde seg etter meg på gaten – haha 🙂 Jeg har hørt det på film, og det er egentlig ganske kult. Jeg gikk til logoped for dette, men det hjalp ingenting. Var også til en del utredning på grunn av «sangerknuten» min, som blant annet inkluderte slange gjennom nesen og ned i halsen for å kikke på vidunderet, samt å ligge i narkose, eller koma, som Elise alltid trodde at jeg hadde ligget i. Uff. Uansett, sangerknuten er borte nå, jeg vokste den av meg da jeg var rundt 12-13 år 🙂 Kanskje jeg skal si dessverre? Det hadde jo vært helt rått med en superhes stemme fortsatt.

♥ Jeg snakker med mamma MINST én gang om dagen. Går det en dag uten, føler vi begge at noe er galt.

♥ Jeg klarer ikke å tisse foran andre. Virkelig klarer det ikke. Vi jenter er jo fæle til å gå på toalettet sammen i fylla, og jeg er alltid med, men opp gjennom årene lot jeg faktisk bare som, så ingen skulle spørre. Det er ikke nakenhet jeg har et problem med, jeg bare får ikke ut en eneste dråpe, samme hvor tissetrengt jeg er.

97 kommentarer

 1. Hahaha, jeg bare ler. Av alt. Herlig:)

 2. Jeg visste ikke noe av dette. Må si jeg er helt enig med det med dolokket, det er så irriterende. Er det virkelig sååå vanskelig å lukke det igjen?! Haha!

 3. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Haha! Evig bra innlegg, sånne syns jeg du skal ha flere av altså! 🙂 Morsomt å bli kjent med deg på en helt annen måte enn igjennom hverdagen =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 4. Karoline

  Morsomt innlegg, Caroline! 🙂

  Lurte på om du kanskje kunne tenke deg å lage en 17. mai-guide med forskjellige antrekk?
  Håper du har hatt en fin dag! 🙂

  Karoline

 5. Therese

  Jeg er fast leser av bloggen din, men pleier ikke å kommentere, men nå måtte jeg bare: dette var helt herlig å lese, morsomt, så rette fra «levra»:-)

 6. Haha! Kjenner meg igjen i nr 3 og nr 5! 😀

 7. Gøy innlegg :))

 8. Caroline

  Helt enig i dolokk irritasjonen din!
  Men for min del er det ETT unntak,
  det er at jeg irriterer med ja, rød blå grønn over folk som legger det ned på sånne festival doer, der det er sølt gud vet hva over alt, og som ikke har vasker. For da må jeg ta i dem for å
  Få gått på do, å jeg vil hest ikke være borti noe av det som er der!! Fortest mulig ut 😉

 9. Alle som tisser et par ganger om natten PRØV bli gravid .er i 4 mnd og har tisset hver time hver natt helt til nå utrolig slitsomt… Å være gravid er visst mer slitsomt enn man sku tro og når man prøver sovne igjen er nesa så tett Pga hormoner..hørt fler som blir tett i nesa fra dag en og varer til en føder,,

 10. Kan du ikke fortelle mer om dine beste kjøp på iherb? 😀

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg vel 😀

 11. Har den samme greia med dolokket, bor jo sammen med en kompiss så dette er en sak som iriterer meg hver dag! så hjelper det ikke hvor mye jeg sier det x) føler jeg ser bakteriene flyr opp fra toalettet, grøsser litt ved tanken…

 12. Haha, med dolokket er jeg motsatt, jeg hater når folk legger det ned! Vi har det alltid oppe hjemme, og de fleste jeg kjenner har det oppe, men så hender det vi har besøk av noen som vil legge det ned, og da irriterer jeg meg på samme måte som deg 😉 Det skal være oppe hele tiden, så slipper jeg å ta i det :p

 13. haha! elsket innlegget! kjempe koselig å lese, ble sittende å smile 🙂 ha en fin dag!

 14. Hvor er den gula jakka på bildet fra?

 15. Herlig innlegg!

 16. Haha, skikkelig gøy innlegg 😀

 17. Du har altså verdens herligste blogg, og detta va det herligste innlegge æ noen gang har sedd på en blogg!

  1. Fotballfrue

   <3lig :D

 18. Kjempemorsomt innlegg! vil ha mere av dette 😀

 19. Haha kjenner meg igjen i den siste! Merkelig, men det går bare ikke. Gøy å lese 😀

 20. Hehe, dette var gøyt å lese 🙂 Visste ingenting fra før 🙂

 21. Herregud!
  ENDELIG noen som er enig med meg ang dolokket!! Bor i kollektiv og blir irritert hver gang det er min tur å gå på do!
  Haha

 22. åh, jeg er såååååå enig med deg når det kommer til å legge ned dosetet ;p

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 🙂

 23. Hei Caroline! Elsket dette innlegget! Jeg er fast leser av bloggen din, og det var ikke før nå jeg skjønte(vet ikke om det blir riktig ord?) hvor like vi er på noen pungter, haha 🙂 Hyggelig og morsomt innlegg! 🙂

  Hilsen Lise

  ps. Jeg blir også grønn, blå og gul irritert over at folk ikke legger ned do-lokket! Likte sammenligningen din, selvfølgelig skrur man korken på flasken – så man legger ned do-lokket!

 24. Er såå enig om punktet med dolokket. Det jeg tenker mest på er hvor uhygienisk det er å la det være oppe.. Bakteriene sprer seg jo med en radius på 2 meter når man trekker ned mens lokket er oppe. Digg om doen er på badet med tannbørster og diverse i nærheten, da… Eh..:s Jeg er SÅ glad for at jeg har en samboer som legger det ned etter å ha vært på do!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *