30 Days Challenge: Day 2

♥ Jeg synger alltid når jeg er hjemme alene eller når jeg kjører bil. HØYT.

♥ Jeg er med i styret til Kostreform. Det stemmer, og det er jeg veldig stolt av. Lars-Kristian og jeg ble valgt inn på landsmøte for noen uker siden. Kostreform for bedre helse er en uavhengig helsepolitisk organisasjon, som har som mål å aktivt fremme folkehelsen og forebygge sykdom. Dette er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med alle de dyktige menneskene som jobber i organisasjonen.

♥ Jeg irriterer meg grønn, gul, blå og kanskje hele fargespekteret over folk som ikke klarer å legge ned dolokket etter seg når de har vært på do. Og nå snakker jeg ikke om doringen, men altså om selve lokket. Irritere er kanskje et sterkt ord, ettersom jeg vet det er mange som ikke gjør dette, men jeg forstår det rett og slett ikke. Ja, forstår er et mye bedre ord. Jeg blir gal. Jeg tror noen har installert en automatisk refleks i hjernen min ved fødsel, for jeg legger det alltid ned. Og da mener jeg alltid. Hei, det blir jo som å skru korken på flaska?

♥ Jeg har superklint med andre jenter. Jeg var veeldig full.

♥ Jeg tisser minst én gang i løpet av natten, dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske.

♥ Ref. punktet over: Jeg sover altså aldri, eller svært sjelden, hele natten gjennom.

♥ Jeg er SVAK for Mariekjeks og skulle gjerne spist dette hver dag, men siden disse er proppet med både sukker og mel, har jeg faktisk funnet en erstatter med bare 3 gram sukker per pakke. Disse fant jeg på iherb.com og de kan funke fint som snacks innimellom. Litt for høyt karboinnhold er det kanskje for noen, men det er uansett langt bedre enn originalen. Og de er kjempegode! Finnes her

♥ Jeg var født med knute på stemmebåndet, det vil si at jeg hadde den groveste røsten EVER som barn. I følge mamma var stemmen min så hes at folk snudde seg etter meg på gaten – haha 🙂 Jeg har hørt det på film, og det er egentlig ganske kult. Jeg gikk til logoped for dette, men det hjalp ingenting. Var også til en del utredning på grunn av «sangerknuten» min, som blant annet inkluderte slange gjennom nesen og ned i halsen for å kikke på vidunderet, samt å ligge i narkose, eller koma, som Elise alltid trodde at jeg hadde ligget i. Uff. Uansett, sangerknuten er borte nå, jeg vokste den av meg da jeg var rundt 12-13 år 🙂 Kanskje jeg skal si dessverre? Det hadde jo vært helt rått med en superhes stemme fortsatt.

♥ Jeg snakker med mamma MINST én gang om dagen. Går det en dag uten, føler vi begge at noe er galt.

♥ Jeg klarer ikke å tisse foran andre. Virkelig klarer det ikke. Vi jenter er jo fæle til å gå på toalettet sammen i fylla, og jeg er alltid med, men opp gjennom årene lot jeg faktisk bare som, så ingen skulle spørre. Det er ikke nakenhet jeg har et problem med, jeg bare får ikke ut en eneste dråpe, samme hvor tissetrengt jeg er.

97 kommentarer

 1. Denne likte jeg 😀

 2. Heeerlig 😀 Hvor ofte snakker du med pappaen og søsteren din? Hvis du vil dele!

  1. Fotballfrue

   Søsteren min snakker jeg med 4-5 ganger i uken, og pappa også 🙂 Men det er alltid mamma som tar telefonen (mamma og pappa har felles), så da blir det oftere henne 🙂

 3. Camilla

  Visste ingen av disse, har bare lest et «10 ting du ikke vet om meg» fra tidligere, gøy med noen nye fakta:P

 4. Sarperaz

  Jaggu, her var det masse. Alt var nytt for min del. Syns det var kjempeartig at du har denne challengen!

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

 5. Denne var kjempefin 😀

 6. Spennende! Visste faktisk ikke noe av dette, men var veldig gøy å lese! :-))))

 7. Kristin

  Haha, er så enig med dolokket! Såå irriterende!

 8. Haha, den natten din kjenner jeg meg i gjenn i. Jeg har også minst èn gang. noen ganger er det opp i hele 3. Ufattelig irriterende. Tror det er lurt å stoppe med drikkingen rundt 7-8 om kvelden 😛 misunner de som har en dyp søvn gjennom hele natten.

  1. Fotballfrue

   Å, jeg også! Litt godt vi er flere 🙂

  2. Jeg og! Minst èn – ofte to. Har prøvd å drikke mindre senere på kvelden, men det blir alltid en gang uansett. Hvis noen har tips så tar jeg i mot med åpne armer!
   Å ALDRI sove en hel natt igjennom kan egentlig være litt frustrerende.

 9. Jeg visste ingenting her 🙂 men jeg må si at jeg er sååååå enig med deg om punkt 3, det med dolokket!
  Veldig bra innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 😀

 10. Elsker sånne innlegg! Godt å høre at vi er flere som irriterer oss over de som ikke tar ned dolokket 😉

 11. dette innlegget var kjekt! visste omtrent ingenting av de 10 tingene jeg. man føler man blir litt bedre «kjent» med deg når du har sånne ting, artig!

 12. Enig med deg! Jeg er sikker på at hvis folk visste hvor mange bakterier som flyr ut i rommet hvis man trekket ut, med toalettlokket oppe, så hadde alle lukket det. Spesielt dem som har tannbørsten stående ved vasken. Ææsj

 13. Jeg ELSKER dette innlegget! Jeg hadde ikke lyst til å slutte å lese. Noe som irriterer meg er folk som ikke skyller etter dobesøk! Det IRRITERER meg sykt! Hvordan kan man være på do og glemme å trykke på knappen. Jeg blir gal! Jeg synes det er sååå klein å tisse foran andre, spesielt lyden som kommer ut. Jeg prøver alt for å ikke lage et eneste lyd. haha 😀 Yes til slike innlegg fremover 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀

   Haha, ja, uff. Å glemme og trekke ned er ikke akkurat herlig 😉

 14. Daniella

  Jeg visste ingenting! Bra innlegg <3

 15. Hahahaha, så utrolig søt du er Caroline! Og jaaaa, akkurat! Helt enig ang det dolokket! Bra der er fler som meg! 😛
  Vurderer sterkt å hive meg på 30 day challenge selv, synes den er artig! Hi hi! 🙂 Utrolig koselig å lese sweetie.

  Åh, forresten Caroline! Jeg skrev akkurat ett innlegg her om dagen for trenings intreserte, og da tenkte jeg blandt annet på deg vettu! Har du hørt om Fitocracy? Stikk innom og ta en titt! Hadde vært kjempe gøy om du ble med, du hadde sikkert vært kjempe flink! Legger ved link.
  https://the-fuzzy-corner.blogspot.no/2013/04/fitocracy-layer-of-fun-to-fitness.html

  Hope to see you in there!

  Ha en fin fin dag videre 🙂
  *kisses*

 16. Isabelle h

  Jeg er helt lik, med tissing om natten… Og har alltid vært sånn;) jeg har faktisk en kusine som har knuter på stemmebåndet, så hu høres alltid ut som hu har drukket en god klunk whisky;) men hu sier faktisk at det er kjempe slitsomt, for stemmen blir så fort sliten;) hehe;)

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer! Det var derfor jeg gikk til logoped, for jeg var liksom alltid «støl»i halsen :p Godt å høre vi er flere helter om natten 😉

 17. herlig innlegg! 🙂

 18. Linn Christine

  Hei Caroline.
  Morsomt å lese disse punktene dine.
  Mens jeg leste noen av punktene så tenkte jeg samtidig
  at dette er ting som jeg kjenner meg igjen i.
  Gleder meg til å følge deg de neste 28 dagene :-).
  Lykke til med utfordringen :-).
  Klem

 19. Kristianne

  Selvom jeg har lest bloggen din siden lenge før bryllupet visste jeg nesten ingenting og det var egentlig veldig herlig. Gøy at du gjør 30daychallenge, og at du i dag faktisk tok ti ting ikke så mange visste. *tommelopp*. .

 20. Jeg har litt skrekk for dolokket nede jeg. I hvertfall på offentlige toaletter. Hater å åpne det, og så se andres ekle greier nedi der. Uææ.

  1. haha enig! Synes det er ekkelt å ta i det..

 21. Cathrine

  Jeg også tisser om natten! Og sover generelt dårlig… Min mann sover som en stein…, og syns alltid jeg er rar hvis jeg ikke vil reise på hytte med utedo eller overnatte hos noen jeg ikke kjenner så godt… Vet jo at jeg alltid må opp om natten! :(.

  1. Fotballfrue

   Er så urettferdig :O Og så utedo, da! Så skummelt :/

 22. Haha, så digg det var å høre at jeg ikke er den eneste som aldri sover natten igjennom fordi jeg må på do 😛

 23. Kjenner meg veldig godt igjen i det med å tisse foran andre, haha! Slusene stenges totalt!

 24. Karoline

  Jeg viste faktisk ingen ting av det der. :p

 25. Hvordan opplevde du det å ha knute på stemmen?
  Ble det noen gang plagsomt?

  Godt du ble kvitt problemet 🙂

  1. Fotballfrue

   Egentlig ikke som noe spesielt, det var helt vanlig, jeg kjente det ikke på noen måte, annet enn at jeg noen ganger ble litt «støl» i halsen 🙂

 26. Artig innlegg! slike burde du fortsette med:) gøy å bli litt bedre «kjent» med deg.

 27. Michelle

  hehehe, artig! Takk for iherb tipset, det skal prøves! God å høre at det er flere som ringer daglig hjem til mor, er jo så koselig 🙂

 28. Haha, det med å tisse foran andre har jeg også STORE problemer med! Jeg pleide også å late som om jeg tisset når jeg gikk sammen med andre på do, også måtte jeg likevel løpe på do ti minutter senere for å tisse for meg selv :p Morsomt å finne ut slike ting om deg!

 29. Elisejb

  Så morsomt innlegg! Liker 30 days challenge 😀

 30. Superkult innlegg…er det ikke kult at vi alle har väre säregenheter? 😉

 31. Camilla

  kjempegøy innlegg:)!!!!!

 32. Haha jeg er helt enig med dolokket det MÅ ned. Jeg synes det er så ekkelt hvis folk har det åpent… Og det med å tisse foran andre også, jeg har aldri greid det..

 33. Jeanine

  Virker som om jeg er den eneste som er totalt uenig i forhold til dolokket :p Syns det er kjempeekkelt når folk legger det ned på offentlig toalett, for da må jeg ta i det :/ æsj! Syns det er forferdelig ekkelt, selv om jeg bruker papir! :p

  1. Fotballfrue

   Bruker alltid papir selv, så det har jeg ikke tenkt over :p

  2. Jeg er veldig enig med deg Jeanine. Tar minst mulig borti do så kunne aldri tenkt meg å legge ned lokket. En ting er jo hjemme med tanke på å spre bakterier når man trekker ned, men borte og spesielt på offentlige toaletter så syns jeg det er en uting 🙂

  3. Tenk på alle bakterier som spruter opp , når du ikke legger ned lokket. Uhygenisk…

  4. Merethe

   Ikke for å skuffe deg/dere, men det er «forsket» på, at papir er ingen hindring for bakterier, så det er dessverre til ingen nytte å legge det på setet..! =( Selv om jeg gjerne kunne ønske det!!!

  5. Marit M

   Æææ jeg har angst for offentlige toaletter med dolokket nede! Man vet liksom aldri hva som venter nedi der.. Har nok opplevd en gang for mye at de som ikke «gjør rent» etter seg legger ned dolokket:P haha!

 34. Hei. Genialt innlegg!
  Lite tips evt vedr vannlatning om natten. Slet med det samme selv. Særlig etter 2 graviditeter. Det jeg gjør er å drikke lite(en desiliter kanskje) etter kl sju.Sover stort sett før elve. Dog drikker jeg rikelig med vann på dagen, minst 1,5 liter eller mer. Og minst to gl vann til middagen. (den er kl 18.00) Vet at du spiser senere og du drikker sikkert mye vann til «det» måltidet? Det har i hverfall hjulpet meg slik at jeg kan sove hele natten, noe som var viktig for meg! Hater å måtte stå opp for dobesøk:( Eller så kan du trene blæren på å «romme» mer. Dvs ikke gå på do ved første oppvåkning og heller vente til neste oppvåkning. Og visp tilslutt er kl seks og du skal opp alikevel:) Hurra…
  Ellers vil jeg takke for amazing blogg!
  Linda

 35. Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål til deg.
  Jeg styrer unna dyretestede produkter, slik som deg, og det er nå tid for å investere i ny parfyme, noe som er et slit i seg selv.
  Synes akkurat parfymer er noe av det vanskeligste å finne, spesielt når det store flertallet av kjente parfymemerker tester på dyr, og lurer derfor på hva du bruker og om du vet av noen gode parfymer som er 100% fri for dyretesting? Vet ikke hvorfor det skal være så mye vanskeligere enn sminke, men det er visst det…

  Takk for svar på forhånd, og takk for en kjempefin blogg 🙂

 36. Så morsomt innlegg! Sitter med et smil rundt munnen 🙂 godt å høre at det er flere enn meg som snakker med moren sin hver dag:-) føler jo eldre man blir desto mer «venninne» forhold har jeg og mamma fått, og det er jo bare så koselig! Stolt av å kunne si at mamma er faktisk en av mine beste venner:D trist, glad uansett nyhet el whatever så er mamma på Speed dail på tlf:) hehe
  Ellers morsomt med tissinga om natta! Haha! Flere der å:p have a good night;)

 37. Solveig

  HELT enig i det med dolokket! :O Skjønner ikke helt greia med at folk ikke kan lukke dolokket, det er rett og slett kjempeekkelt.
  Tissing foran andre er litt ekkelt det å, men det med at du står opp om natta for å tisse hver eneste natt. oi, DET visste jeg ikke! Haha, det klarer ikke jeg, som sover supertungt hele natten igjennom.. hehe 🙂 skikkelig b – menneske!

 38. Haha, kom med flere slike innlegg! Veldig gøy å lese 😀

 39. Haha, tre av dem er akkurat slik jeg er også! Jeg synger høyt når jeg er alene hjemme, irriterer meg når andre ikke klarer å legge ned dolokket og selvfølgelig klarer jeg ikke tisse med andre i samme rom! Haha, det er helt ekstremt, det går bare ikke.

  Morsomt med slike innlegg! 🙂

 40. pls start to blog in english too :((

  https://chicchoolee.blogspot.co.at/

 41. heterochromiairenium

  He he. Det var litt av en bli-kjent-øvelse. Du skal ha honnør for at du er så åpen.

  1. Fotballfrue

   🙂

 42. Cathrine

  Åh, slike som dette er favorittinnleggene mine! ♥ Morsomt å lese 🙂

 43. haha, du er søt 😀

 44. Martine

  Herlig innlegg, skikkelig gøy å lese 🙂
  Du er bare fantastisk 🙂

 45. You are so sweet <3 🙂 I also call my mum every day. Some times couple time;)
  And awesome that second part!!! 😀 Wou!! I´m damm proud of you. You are so ispiration person.( If I understand that correct with google translation..;D )

 46. Juliane

  Åh, så kjekt å sjå at andre og må på do om natta, spesielt ein person som virkar så perfekt som deg! Haha, no blei eg litt letta ;’)

 47. Marianne

  HAHAHHAHHA! SÅ KULT! Følte «gamle» Caroline tittet frem igjen! YOU ROCK!

 48. er TOTALT enig med deg om den siste. Det er UMULIG å tisse mens andre er der, haha! Veldig morsomt innlegg:D

 49. Jeg har altså totalt angst for å komme inn på et toalett der lokket er nede. Da vet du aldri hva som møter deg når du åpner! Derfor legger jeg det aldri ned :p

  1. Fotballfrue

   Håper likevel du gjør det på besøk eller hjemme hos deg selv 😉

   1. mariell

    Hvorfor det egentlig? :p Mener du det er uhøflig eller uhygenisk eller noe? Ble litt nysgjerrig bare :p

   2. Fotballfrue

    Bare fordi jeg mener det er et lokk der for en grunn, det skal jo ikke stå oppe :/ Hygiene er også en viktig del av det, men mest fordi jeg ikke kan forstå hvorfor ikke alle bare kan skjønne at lokket er til for å lokkes igjen :/ Kan jo like gjerne ha toalett uten toalettlokk om det ikke skal igjen . Ja, derfor :p

 50. Birgitte

  Elsker sånne innlegg! Morsomt og lese 😀

 51. Hahaha, jeg bare ler. Av alt. Herlig:)

 52. Jeg visste ikke noe av dette. Må si jeg er helt enig med det med dolokket, det er så irriterende. Er det virkelig sååå vanskelig å lukke det igjen?! Haha!

 53. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Haha! Evig bra innlegg, sånne syns jeg du skal ha flere av altså! 🙂 Morsomt å bli kjent med deg på en helt annen måte enn igjennom hverdagen =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 54. Karoline

  Morsomt innlegg, Caroline! 🙂

  Lurte på om du kanskje kunne tenke deg å lage en 17. mai-guide med forskjellige antrekk?
  Håper du har hatt en fin dag! 🙂

  Karoline

 55. Therese

  Jeg er fast leser av bloggen din, men pleier ikke å kommentere, men nå måtte jeg bare: dette var helt herlig å lese, morsomt, så rette fra «levra»:-)

 56. Haha! Kjenner meg igjen i nr 3 og nr 5! 😀

 57. Gøy innlegg :))

 58. Caroline

  Helt enig i dolokk irritasjonen din!
  Men for min del er det ETT unntak,
  det er at jeg irriterer med ja, rød blå grønn over folk som legger det ned på sånne festival doer, der det er sølt gud vet hva over alt, og som ikke har vasker. For da må jeg ta i dem for å
  Få gått på do, å jeg vil hest ikke være borti noe av det som er der!! Fortest mulig ut 😉

 59. Alle som tisser et par ganger om natten PRØV bli gravid .er i 4 mnd og har tisset hver time hver natt helt til nå utrolig slitsomt… Å være gravid er visst mer slitsomt enn man sku tro og når man prøver sovne igjen er nesa så tett Pga hormoner..hørt fler som blir tett i nesa fra dag en og varer til en føder,,

 60. Kan du ikke fortelle mer om dine beste kjøp på iherb? 😀

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg vel 😀

 61. Har den samme greia med dolokket, bor jo sammen med en kompiss så dette er en sak som iriterer meg hver dag! så hjelper det ikke hvor mye jeg sier det x) føler jeg ser bakteriene flyr opp fra toalettet, grøsser litt ved tanken…

 62. Haha, med dolokket er jeg motsatt, jeg hater når folk legger det ned! Vi har det alltid oppe hjemme, og de fleste jeg kjenner har det oppe, men så hender det vi har besøk av noen som vil legge det ned, og da irriterer jeg meg på samme måte som deg 😉 Det skal være oppe hele tiden, så slipper jeg å ta i det :p

 63. haha! elsket innlegget! kjempe koselig å lese, ble sittende å smile 🙂 ha en fin dag!

 64. Hvor er den gula jakka på bildet fra?

 65. Herlig innlegg!

 66. Haha, skikkelig gøy innlegg 😀

 67. Du har altså verdens herligste blogg, og detta va det herligste innlegge æ noen gang har sedd på en blogg!

  1. Fotballfrue

   <3lig :D

 68. Kjempemorsomt innlegg! vil ha mere av dette 😀

 69. Haha kjenner meg igjen i den siste! Merkelig, men det går bare ikke. Gøy å lese 😀

 70. Hehe, dette var gøyt å lese 🙂 Visste ingenting fra før 🙂

 71. Herregud!
  ENDELIG noen som er enig med meg ang dolokket!! Bor i kollektiv og blir irritert hver gang det er min tur å gå på do!
  Haha

 72. åh, jeg er såååååå enig med deg når det kommer til å legge ned dosetet ;p

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 🙂

 73. Hei Caroline! Elsket dette innlegget! Jeg er fast leser av bloggen din, og det var ikke før nå jeg skjønte(vet ikke om det blir riktig ord?) hvor like vi er på noen pungter, haha 🙂 Hyggelig og morsomt innlegg! 🙂

  Hilsen Lise

  ps. Jeg blir også grønn, blå og gul irritert over at folk ikke legger ned do-lokket! Likte sammenligningen din, selvfølgelig skrur man korken på flasken – så man legger ned do-lokket!

 74. Er såå enig om punktet med dolokket. Det jeg tenker mest på er hvor uhygienisk det er å la det være oppe.. Bakteriene sprer seg jo med en radius på 2 meter når man trekker ned mens lokket er oppe. Digg om doen er på badet med tannbørster og diverse i nærheten, da… Eh..:s Jeg er SÅ glad for at jeg har en samboer som legger det ned etter å ha vært på do!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *