Tunevannet

God ettermiddag, vakre skapninger ♥ Nå kom jeg nettopp hjem fra en times gåtur sammen med mamma og hundvofsene, for ja, det stemmer, jeg blir jo i Sarpsborg til i morgen tidlig 🙂 Det blåser kraftig i dag, men frisk luft gjør så godt, og jeg har blitt så glad i å gå tur ved siden av annen trim om dagen.

Vi endte opp med å gå rundt og ved Tunevannet, som virkelig rippet opp i mange minner, husker blant annet skrubbsår på knærne da vi løp nedover til vannet etter å ha kjøpt is i kiosken på en varm sommerdag, gleden og spenningen vi fikk av å vise frem en ny bikini sammen med venninnegjengen mens vi solet oss, sykkelen i gresset, rødmussete kinn og flørting med guttene på håndklærne ved siden av, årets første bad som rødruss og flere timer med sanking av arter til biologieksamen *hehe*

Nå skal jeg og mamma lage oss en god kopp te, hun har kjøpt inn vaniljesoya til ære for meg, så den skal utnyttes. Etter det skal vi starte med middagen, og så går vel dagen av seg selv. Håper dere har det fint, ikke glem budskapet i forrige post ♥

57 kommentarer

 1. Hei. Tenkte å dele en link med deg, angående deg.
  Eller ei dame som klandrer deg for at hun ble syk, syns det er så høl i hodet at jeg syns kansje
  du bør lese det. Synd at folk ikke har egen sunn fornuft.

  http://www.smaalenene.no/innenriks/article6616531.ece

  1. Var inne å tittet på artikkelen! Må si jeg syns det er helt tragisk. Hvis man blir så påvirket av en blogg (og ikke minst tolker en blogg så feil, som i dette tilfellet), så bør man heller holde seg unna! Caroline er et godt forbilde!!!! 🙂 Syns hun skal få så mye refs for ting folk ikke har peiling på……

 2. Ah, Tunevannet! Har maaaange gode minner derfra 🙂 Hvor i Sarpsborg er du fra egentlig?

  1. Fotballfrue

   Fra Yven 🙂

 3. Jeanette

  enig med deg! Frisk luft er herlig,gjør ikke så mye at det blåser da 🙂 Herlig bilde av hundene,ser ut som de tenker: nå tar vi den samme posisjonen her 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, sant :p

 4. Så utrolig fint det bilde av hundene var. Ja tunevannet er fint, har selv vokst opp der, så har jeg funner ut at jeg kjente mamman din før i tiden. Kose dere med resten av kvelden i Sarpsborg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Håper du har en fin kveld <3

 5. Marita Ø

  Fine deg 🙂 Likte veldig godt den forrige posten din! Det er så nødvendig å bare lese det, av og til 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin kveld 🙂 Bildene dine var nydelige her forresten!

 6. Hvor er Lars-Kristian? 🙂

  1. Fotballfrue

   I Alta og spiller kamp 🙂

   1. Og det var en veldig gøy kamp, og kjempe gøy å se Lars Kristian spille 🙂 heldigvis (hehe) vant Alta 3-1 så det ble jo veldig underholdende og spennende 😀 hils han takk for kampen 😉

    Ha en fin kveld, Caroline 🙂 du er så vakker!

 7. Hvordan føler du deg når du blir beskyldt for å ha gitt andre «spiseforstyrrelser»? Sikter til denne saken: http://www.side2.no/helse/article3612244.ece Synes det er utrolig synd at hun gir deg og andre like bloggere som deg «skylden» for sykdommer og slankepress her i samfunnet…

 8. Fine hundene deres er! Jeg har også blitt veldig glad i å gå tur i det siste, det er så deilig 🙂

 9. Kjære Caroline. Jeg lurte på om du kune skrive et innlegg om produktivitet, og hvordan du jobber deg igjennom tider det er mye å gjøre. har du noen teknikk eller råd du kan dele om hvordan du organiserer arbeidsdagen?

  Takk for fin blogg.

  Stor klem til deg <3

 10. Er du gravvid? 🙂 virker slik. Jej ! jeg lurer på i du kunne oversatt filmen du la ut. Forrige post? Veldig forskjellige de bildene. Ukjente tvillinger ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvordan virker det slik? Filmen handlet om det jeg beskriver i teksten, hvordan kvinner ser seg selv i forhold til hvordan andre ser dem 🙂

   1. Så da er du ikke gravid?;)

   2. Fotballfrue

    Hjelpes, hva er dette maset? :/ Hvorfor tror du det? Hva har fått deg til å tro det?

   3. Haha jeg må bare le av at du ikke klarer å svare JA eller NEI!

   4. Fotballfrue

    Og jeg må le av at du ikke klarer å svare på spørsmålene jeg stiller deg tilbake? Det er jo ikke så rart at jeg begynner å lure :/ Trodde det var åpenbart at svaret er nei.

   5. Okååå da, jeg var bare så sikker.. 😉 no reason, bare pleier å ha rett med alle andre 😉 haha..

 11. http://www.bladet.no/nyheter/article6613370.ece
  Jeg blir litt sinna av denne artikkelen. De skriver jo at hun mener hun ble syk av å lese bloggen din, men det mente hun jo ikke, ifølge blogginlegget hennes her: http://mammamedspiseforstyrrelser.blogg.no/1366633090_jeg_skylder_ikke_p_no.html
  Det er så leit at de faktisk fremsiller det som om hun skylder på deg, noe hun absolutt ikke gjør, du har vel forstått det 🙂
  Men igjen, jeg er litt uenig med henne. DU har et bra liv, men alt i livet ditt er vel ikke perfekt, du skriver gjerne ikke om ting som plager deg, irriterer deg, vanskelige ting å takle og slike ting, men du skriver om det som er helt innafor å dele på en blogg. Du oppfordrer jo ikke til å f.eks begynne med lavkarbo/lchf, du sier bare at det funker bra for deg, og kanskje det også gjør det for andre. Og du er jo ikke treningsnarkoman vil jeg si, du trener jo ikke hver eneste dag, men du liker å være aktiv og ha et sunt kosthold.

  1. Fotballfrue

   Jeg har samme oppfatning av meg selv som du har, så det er godt å høre 🙂 Hehe. Det er klart at det alltid vil finnes noen som kan påvirkes negativt, og det er leit, men sånn er det dessverre, og det er ikke noe jeg eller andre bloggere kan gjøre noe med. Media kan være like, om ikke mer, triggende for en som har en underliggende sf, og dette vil heller aldri de komme utenom. Det er viktig at de som har sf eller er i ferd med å utvikle en sf klarer å holde seg unna blogger eller medier som kan virke triggende, men dette er jo den det gjelder sitt ansvar.

   Klem til deg!

 12. Skrives det ikke venninnegjeng og ikke vennine? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, selvfølgelig. . Bare en slurvefeil fra min side 🙂

 13. Så deilig 🙂

 14. Pernille Dahl

  http://www.side2.no/helse/article3612244.ece

  lest dette? Jeg syntes du er flott og stå på videre! jeg liker bloggen din super godt:) et stort forbilde.

 15. Hei Caroline!
  Jeg holder på å skrive en bacheloroppgave om sunn livsstil. I den forbindelse har jeg vært innom mange blogger, og jeg kan ikke få sagt dette nok. Jeg oppfatter ikke bloggen din som oppfordring til en usunn livsstil i det hele tatt! Det er så mange blogger som virkelig er ille og som har mange yngre lesere enn det du har. Hvorfor får ikke disse bloggerne pes? Syns det er urettferdig mot deg. Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og er innom hver eneste dag, mange ganger om dagen 😉 I den perioden har jeg slitt mye, og jeg har fått MYE glede av det du skriver, og ikke minst måten du skriver på. Du skriver utrolig bra!!

  Stå på videre!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vakre deg, tusen takk for så fine ord <3 Du er god <3

   Klemmer!

 16. Katharina

  Du er så vakker 😀 Men når kommer etterlengtet videoblogg? :/ Digger deg,du er en stor treningsinsprasjon og ikke minst outfit 🙂 Aldri slutt å blogg,ikke tenk tanken! 😀

  1. Fotballfrue

   Vidoeblogget jo for et par uker siden 🙂 Har du ikke sett den? http://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/

 17. Kristine

  Kjempe fine bilder! Elsker bloggen din 😉 Jeg bare lurte på hva slags fag du tok på vgs?

  1. Fotballfrue

   Matte, kjemi, biologi og fysikk 🙂 Siste året ble det psykologi og engelsk i stedet for fysikk.

 18. serr?? hvorfor var ikke jeg der i stad 🙁 er der ofte.. elsker tunevannet! er så koselig der <3 si ifra neste gang 😀 hihi

 19. Silje Iren

  Hei, Caroline. Jeg ble så provosert av å lese
  den artikkelen om hun som ble syk av å lese
  din blogg. Jeg er også psykisk syk med en
  alvorlig diagnose, men jeg blir ikke dårligere
  av å lese bloggen din – tvert i mot!
  Jeg leser bloggen din når jeg har det som
  verst, når jeg trenger andre ting å tenke på.
  Du inspirerer på alle mulige måter! 🙂
  Du virker som en fantastisk person, og det
  er jeg sikker på at du er også.

  God klem 🙂

 20. Anna (:

  Helt nydelige bilder 🙂 Du er bare helt amazing flink fotograf og disse bildene bare skriker idyll :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 21. Jeanette

  Hvilke skoler gikk du på i Sarpsborg?:) Gikk du i klassen til en som heter Lars Petter Nilsen?

  1. Fotballfrue

   Hannestad barneskole, Tindlund ungdomsskole og Greåker VGS. 🙂

 22. Benedikte Meberg

  Så søte hunder du har! Digger deg og bloggen din, ser utrolig opp til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du <3

 23. Rippet opp i gamle minner? Var det så fælt, da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det trenger ikke å bety at noe var fælt 🙂 barndommen min var nydelig 🙂 hørtes beskrivelsen så fæl ut da?

   1. Tina A

    «Rippet opp i» assosierer jeg med noe fælt/noe du har lyst til å glemme, – men jeg skjønte jo at dette bare var gode minner 🙂
    Ord som f.eks «mimre» bruker jeg i hvert fall når jeg tenker tilbake på noe positivt. Men nok om det 🙂

    Syntes dette var et herlig innlegg med nyyydelige, stemningsfulle bilder. Og vaniljesoya er så nammis! (Både melken og isen, hihi).
    Håper dere koste dere 🙂

 24. Anniken

  ..og tuneflua!

 25. Synøve

  Åh, derfra har jeg mange minner! Er fra Halden, men besteforeldrene mine bor rett ved Tunevannet, – og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg var og badet der som liten! Beste stedet 🙂 Elsker bloggen din!

 26. Andrine

  hvor er vesten fra? 🙂

 27. I told you that before but I need to tell again: your dogs are adorable!

 28. Så kult at du har minner fra tunevannet 🙂 jeg bor like ved og har mange minner jeg også, og fler skal det bli :))

 29. Hallo, jeg leer av navnene på bildene! Visste du at de kommer opp når man holder pilen over hvert bilde? Doris? Tony? Hahaha! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jeg som har kalt bildene for det jo :p

   1. Hehehe, det skjønte jeg vel! Men jeg må si det var kreative navn :p

   2. Fotballfrue

    Å, sånn ja :p De heter det på programmet jeg brukte for å redigere lyset, så da kalte jeg dem det 😉

 30. Vært veldig sterk vind i Sarpsborg i dag ja, bor ikke så langt unna Tunevannet faktisk:)

 31. Cathrine

  Hvor er vesten ifra? Kjempefin 🙂

  1. Fotballfrue

   GetInspired 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *