Du er vakrere enn du tror

Hei fininger og god mandag til alle ♥ Denne uken har jeg lyst til å starte med et viktig budskap: Du er vakrere enn du selv tror. Jeg kom over en video i går som virkelig rørte meg, så denne har jeg så lyst til å dele med dere. Visste du at bare fire prosent av alle kvinner i verden ser på seg selv som vakre? Fire prosent! Det er så godt som ingen, og det er så utrolig trist. Vi kvinner er vår egen verste fiende og kritiker når det kommer til eget utseende og skjønnhet, og denne filmen som er laget av Dove belyser dette på en så utrolig fin og rørende måte, hvordan vi kvinner ser vår egen skjønnhet i motsetning til hva andre ser.

Vi bruker for mye tid på å finne feil ved oss selv, analysere, tenke og sammenligne, men vi burde bli flinkere til å verdsette de tingene ved oss selv som vi faktisk liker. De tingene vi allerede har. Har du fin midje? Fremhev den! Har du fine øyne? Vis dem frem! Er du fornøyd med håret ditt? Slå det ut og vis det! Ikke sammenligne deg med noen andre enn deg selv. Du har din egen, unike skjønnet, og det må du aldri glemme. Ikke glem at du er vakrere enn du tror, og ikke glem at det finnes viktigere ting i verden enn utseende og skjønnhet. For selv om det kan virke både klisjé og oppbrukt: Skjønnhet kommer faktisk innenfra, og med utstråling, selvsikkerhet og godhet vil du fremstå som den vakreste av dem alle ♥

Ønsker dere en kjempefin mandag og en knallstart på uken!

137 kommentarer

 1. Isebell

  Hei Caroline.
  Hadde tenkt å sende deg en e-post men så du hadde for stor pågang.
  Jeg ville bare si tusen takk for at du er den du er på bloggen. Jeg vet, som du sier, at det er ikke hele livet ditt eller absolutt alle tanker du har. Men jeg er veldig glad for at du deler, det du deler.
  Slik som denne videoen, jeg er en av de 96% som ikke anser meg selv som vakker. Jeg er 165 cm og 64 kg, noe som får meg til å føle meg småfeit og ekkel igrunn.

  Men når du poster slike ting som dette tenker jeg bare, det må jo være noen der ute som syntes jeg er fin?
  Jeg syntes at den kroppen du har er den perfekte kvinnekropp, slank og fin. Jeg vet det er min egen skyld at jeg ikke har den kroppen, for det er flere ting jeg kunne gjort for å få den, som å trene hardere og spise bedre så jeg syntes jo ikke synd på meg selv.

  I bunn og grunn uten å dra ut i alt for lange baner syntes jeg du har en super blogg, humøret og pågangsmotet du utstråler på bloggen gir meg et lysere syn på hverdagen og til å gripe hver dag som kommer å tenke på hver dag som en ny start om jeg ikke er fornøyd med noe.
  Tusen takk for at du er den engelen du er og at du har valgt å dele det med oss på tross av alle negative tilbakemeldinger og kommentarer du får.

  Du gjør en super jobb.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *