30 Days Challenge

Neida, dette handler verken om en trenings-challenge eller en ikke spise godteri-challenge, men rett og slett en challenge for bloggere som går over 30 dager, hvor du skal ta for deg ett punkt på listen hver dag i riktig rekkefølge. I 30 dager. En av leserne mine gjorde meg oppmerksom på at vakre Ida har startet med dette etter tips fra en av sine lesere, og lurte på om ikke jeg kunne slenge meg på. Nå har jeg fulgt challengen på Ida sin blogg siden hun startet for 6 dager siden, og funnet ut at jeg synes det er ganske interessant lesning og lett underholdning, så da kjører jeg på jeg også 🙂 Dersom du har blogg, må du gjerne joine! Her er listen:

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: En sang som får deg til å gråte
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Favorittmaten din
♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 9: Smykkene dine
♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 11: Et bilde av håndskriften din
♥  day 12: Mobilen din
♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
♥  day 14: Noe du er redd for
♥  day 15: Rommet ditt
♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 19: Innholdet i vesken din
♥  day 20: Parfymen du bruker
♥  day 21: Din verste uvane
♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 23: Nattbordet ditt
♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom
♥  day 29: En kjendis du ligner på
♥  day 30: Den rareste tingen du har

Starter allerede i dag med mitt siste innkjøp. Jeg kom nettopp hjem fra Torvbyen i Fredrikstad med mamma, og derfra fikk et nytt sett undertøy bli med meg. Og en kjempefin neongrønn bikini!

Begge deler fant jeg hos H&M.

44 kommentarer

 1. Marita Ø

  Ja! Jeg syns det er så gøy med dette »30 Days Challenge» opplegget 😀 Så utrolig nydelig undertøyet var! Begynner å bli litt lei mitt nå, så jeg skal ta meg en dag med undertøyshopping 🙂 Kan jo aldri få nok! Hihi 🙂

 2. Dette er gøy lesning 🙂 det eneste dumme er at det er så mange bloggere som bare stopper med det etter en uke, men det regner jeg med at du ikke gjør da du alltid gjennomfører ting! Slo forresten rekorden på mila idag med ett minutt. *lykke*

 3. Dette var en kjempegod idè da! Også så mange geniale ting å skrive om som jeg ikke har tenkt på!
  ‘Stjeler’ ideen og slenger meg med på den selv! 🙂

 4. Hei Caroline!

  Takk for flott blogg. Jeg har fulgt deg en stund, men dette er første gang jeg responderer. Det er en morsom greie med en 30 dagers utfordring. Jeg hadde en lignende utfordring på min blogg i januar. Min gikk på 31 dager med den magiske reisen. Det er en indre reise hvor man jobber med seg selv og sin indre styrke. Jeg ser at du har mye god styrke i deg, men hadde allikevel lyst til å gi deg og kanskje leserne dine muligheten for også å ta en indre reise i disse dagene (to fluer i en smekk….). Du får kjenne på om det blir riktig for deg:))

  Uansett, så ønsker jeg deg, fiiine Caroline, en utrolig flott kveld!

  Stor og hjertevarm klem fra (mini(mini)blogger) Rachel:))
  kraftenideg.blogg.no

 5. Dag nummer 25 manglar 🙂 Eg og begynte på challengen for nokre dagar sidan!

  1. Fotballfrue

   Oi, så merkelig :/

 6. Camilla

  Nr.29, jeg syns du ligner veldig på Caroline Trentini, på et par av bildene i hvert fall;)

  1. Elisabeth Marie

   Må si meg enig der! På enkelte bilder iallefall 🙂 Men, Carline, ja bloggeren her, du er penere 🙂

 7. Så gøy, gleder meg til å følge med på alt du legger ut 🙂

 8. Michelle

  Så fint undertøy! Gøy liste, gleder meg 🙂

 9. Spent på dag 24..sminket og strigla på alle bildene..så nå vil vi se sannheten 😉

  1. Fotballfrue

   Du har ikke lest bloggen min lenge, eller? Synd du er så fordomsfull.. Har lagt ut svettebilder, joggedressbilder og bilder uten sminke flere ganger.

   1. Michelle

    hehehe, at folk virkelig gidder å komme med slike kommentarer! blir flau på deres vegne 😛

  2. Hun har lagt ut bilde flere ganger uten sminke, hun er vakker uansett!

   1. Fotballfrue

    <3

 10. Marianne

  SÅ GØY! GLEDER MEG! 😀

 11. Å, jeg elsker å følge med på slike utfordringer! Jeg gjennomførte en sånn på bloggen min for litt siden, men med litt andre utfordringer enn i denne ser jeg 🙂

 12. Hei Caroline.

  Jeg har tidligere vært en fast leser hos deg, men den siste tiden har jeg sluttet å lese bloggen din. Hvorfor jeg vet ikke, men det har bare blitt sånn. For noen år siden så jeg deg som et fantastisk forbilde for meg og ønsker som mange andre å bli «som deg», om du skjønner hva jeg mener. Det fine livet med flott mann, flott leilighet (nå hus) og en slank kropp med det perfekte håret. Jeg innså vel til slutt at jeg aldri kom til å bli som deg (tok vettet til å lære min egen kropp og mitt liv.) Misforstå meg rett, jeg er nok fortsatt misunnelig på mye av det som legges ut på bloggen og hvordan livet ditt virker som et lite eventyr i blant 🙂

  Grunnen til at jeg kommenterer her er fordi jeg så artikkelen om Nina som ble syk etter å ha «forlest» seg på bloggen din, og jeg ble oppriktig provosert. Jeg syns virkelig synd på deg som får så mange stygge kommentarer og at media skal anklage deg for noe som i teorien er hvert individ sitt eget valg. Denne frøken Nina ville helt sikkert ikke bli anorektisk og jeg kan skjønner at usikre jenter kan lett bli påvirket av andres treningsvaner osv, men det gjelder ALLE bloggere! Jeg syns det er jævlig at du får så mye pepper fordi du kanskje er hakket tynnere og løper hakket mer enn andre bloggere der ute.

  Poenget mitt her er vel at selv hvor mye press og dritt du får slengt etter deg så er du faen meg tøff som tør å stå for ditt og det du mener er riktig for DEG og DIN livsstil. En blogg er en personlig måte å dele SINE tanker og oppfatninger på, ikke et magasin som konstant forteller hva som er riktig og galt.
  Aldri gi deg, Caroline. Jeg heier på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Fantastiske du, tusen takk for ordene dine <3

 13. I love this challenge! I wont start today but will definitely come back to it next month 🙂 I can’t wait for tomorrow for the 10 facts that no one knows about you 🙂

 14. Så artig innlegg!! Alltid gøy å lese bloggen din! Koser meg!! Mente jeg så deg i Torvbyen på torsdag og? Jeg og min søster driver 2 butikker der ! Hadde vært moro om du stakk innom en gang! De heter Citybag og BAG. Masse lekre vesker og sko OSV…fin kveld videre! Klemz

 15. Det verserer en 40 days challenge versjon også. 🙂 Det er vel egentlig den som er utgangspunktet for 30 days challengen tror jeg 🙂
  Og jeg har min egen 70 dagers «how to give a shit!» challenge. Jeg ble litt provosert av trenings og snope challengene som er på instagram.. 😉

  Vil bli morsomt å følge med på dine poster da 🙂

 16. Så gøy! 😀

 17. yaya nova

  hei:) tusen takk for et fantastisk innlegg om skjønnhet!(skriver det her i og med at det er sikkert disse kommentarene du ser idag) jeg blir fortalt hele tiden om å forandre tankegangen min om meg selv, og den videoen vekket meg skikkelig, og dine fine ord også. du sier no der når du sier at man burde fremheve det man er fornøyd med.vi er absolutt vakrere enn vi tror!
  likte innkjøpene dine:)

 18. Hei! Så utrolig lenge siden jeg kommenterte her 🙂
  Må bare si at jeg er fortsatt en fast og trofast leser av bloggen din, og elsker
  de nydelige bildene du legger ut! Ha fortsatt en fin kveld videre, vakre deg <3

 19. Hanne C.

  Er tydeligvis besatt av peanøttsmør for tiden (fordi den du tipset om var så god)… Hva med ostekake med peanøttsmør (uten chunks kanskje), tror du det er godt? 😀

  1. Fotballfrue

   Ah, ja!!

 20. Åh! Nå er det noen dager jeg gleder meg til kjenner jeg 😀

 21. Dette høres så morsomt ut! Kan ikke vente med se de neste dagene 😉

 22. Kan du legge ut treningsdagbok for uke 16? Blir alltid så inspirert over alt du får til på en uke av trening.

 23. Så kult! Mennseriøst.. Kan du svare 150% ærligmsnart på om duner gravid nå??? 😉 har sååååå det på følelsen!!!:):):):)

  1. Uff skriver med ipad så blei visst en del skrivefeil gitt!

 24. Heisann.
  Arti challenge 🙂
  Men æ har ett helt anna spørsmål…
  Kunne du ikke tenkt dæ å laga en salgsblogg på klær, sko osv du ikke bruke mer?
  Det treng jo ikke være i samme omfang som nettbutikken, men bare sånn i ny ne, sleppe ett å anna du ikke bruke ut…:)
  Æ syns jo det hadde vært knallbra, førr du har så utrulig mye fint, klær, tilbehør osv… å det e dessverre så masse av det æ kunne tenkt mæ å fått fingran i 🙂

 25. Elsker bloggen fortsatt

  Hei igjen skjønne deg?
  Har de virkelig undertøy på hm som er små nok rundt ryggen? I så fall blir jeg kjempeglad 🙂
  Bruker selv 65 eller70 rundt, og her jeg bor er d vanskelig å få tak i. Men da skal jeg sjekke h/m:)

  Takk for at du inspirerer så mye. Positiv energi.

  1. Fotballfrue

   De har i hvert fall 70 🙂

 26. Dette var en kjempegod idè da! 🙂

 27. Bruker du photoshop når du redigerer bildene dine?

  1. Fotballfrue

   Nei, kun når jeg legger over tekst 🙂 Dersom jeg redigerer bilder er det kun lyset jeg redigerer, og da bruker jeg picasa. Akkurat her har jeg brukt pixlr. 🙂

 28. Åååå, så gøøøøøy 🙂
  Gleder meg til den neste måneden med morsom lesing 🙂

 29. åh, så gøy, begynte med den utfordringen for en liten stund siden 😀

 30. Oh this is such a great idea… here’s my Day 1: Padded Bikini top for Petite Girls. https://katieheartsdc.blogspot.com/2013/04/30-day-blog-challenge-day-1-and-bikini.html

  Such a Beautiful bra and panties. Love your website and your inspiration. I have added more miles in my daily runs since reading your site and it’s paying off. I feel wonderful.
  Thank you so much, lovely lady x

 31. Hei!
  Bare for å optimalisere utfallet her: teller treningsbag som veske?

  1. Fotballfrue

   Nja, kanskje? Hva synes du? Det kan man sikkert velge 😉

 32. […] Dagers Utfordring 1 svar Fotballfrue har nettopp startet opp med en ’30 days challenge’, etter inspirasjon fra leserønsker […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *