Vårt hytteparadis

Her tilbringer jeg helgen 🙂 Hytta har vi hatt siden jeg var 14, og tidligere i dag fant jeg frem hytteboken fra den gangen. SÅ mange fæle, gamle bilder! Haha, kanskje jeg skal dele noen med dere i morgen. Uansett, her kommer et bildedryss fra den fine plassen vår, jeg elsker å være her og skulle ønske jeg bodde mye nærmere ♥ Stedet hvor den ligger heter forresten Ullerøy og ligger i Skjeberg.

Kan jo ikke komme nærmere vannet? Elsker virkelig beliggenheten! Nå er det allerede et par timer siden vi kom hjem fra en lang, lang gåtur. Vi fikk ikke mer enn 6 kilometer i beina, men var faktisk ute i 2 timer og 20 minutter. Hehe 🙂 Blir sånn når vi stopper og prater med folk i over en time underveis. Veldig hyggelig, og så speedet vi skikkelig opp de siste bakkene. Da vi kom tilbake trente jeg litt mage og rygg før det ble rosévin i solen. Nå skal jeg ta meg en dusj, så kommer snart storesøster 🙂

Håper dere har det fint, heia ODD!

81 kommentarer

 1. Ragnhild

  Heldige som har ett så flott sted.og for legge til att hytta ligger på Komperød.

 2. Jeg blir skikkelig misunnelig 😉 Hvem har vel ikke lyst på hytte i Skjeberg? Er den i nærheten av leirskolen?

 3. For en utrolig lekker hytte! Får så lyst til å ha min helt egen hytte og innrede, maritim stil er bare så fint! 🙂

 4. Wow, what a place, pure bliss! The photos are outstanding! xo

 5. kjempe fin hytte! men hvor sover femte mann?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det er sengeplasser til 6 her, 2 soverom inne som du ser og et ute med en stor dobbelseng 🙂 Det er en gjestebod ute, ser du? 🙂

   – C

 6. Monica M.

  Heeerlig hytte…. Maritim og herlig… :o) Elsker det maritime

 7. For en fantastisk hytte!!

  Det er så koselig å lese bloggen din igjen, Caroline. Pappa sovnet inn forrige helg! Bloggen din gjør mørke tider litt lysere..

  1. Fotballfrue

   Jeg er så lei for det, kjære deg <3 Sender deg gode tanker. Ord blir så fattige i slike situasjoner <3

 8. Fantastisk flott hytte. Heldig som har det.

  Når «mister» dere solen da? På den siden har dere vel bare formiddagssol.

  1. Fotballfrue

   Har tatt en del trær, så om sommerenhat vi den på verandaen til rundt 19 tror jeg 🙂

   1. Det er jo supert da. Har ei venninne som har hytte på samme side, men de er ikke like heldig med tanke på ettermiddagssol.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *