Mimrestund

Da var dagens treningsøkt unnagjort, og jeg har nettopp vært i Gamlebyen og hentet storesøster på jobb hvor hun lagde (en av) tidenes beste chai latte til meg! Med vaniljesoya og kanel. Yum! Var 10 sekunder unna å stoppe på Stockfleths da jeg var i hovedstaden i dag, men tenkte å spare meg til denne koppen og det angrer jeg ikke på. Kanskje de faktisk kan sidestilles? Hmmmm. .

Nå skal hele familien Berg snart spise middag sammen, og dette er kvalitetstid jeg har savnet! Vi spiste alltid middag samlet da Anette og jeg var yngre, hver eneste ukedag mellom klokken 16 og 17, en viktig tradisjon jeg alltid har satt pris på og som Lars-Kristian og jeg helt klart vil videreføre når vi en gang vi skal formere oss 😉

I morgen blir det fri fra trening og bare kos på denne skrotten, kjenner jeg mamma og pappa rett er hele hytta fylt med så mye mat og kos at jeg kommer til å rulle derfra før det har gått 15 minutter. Men oi, det ser jeg faktisk virkelig frem til. Håper dere har en fin torsdag, og tenk, i morgen på denne tiden er helgen i gang igjen!

34 kommentarer

 1. oh wow that cake loos super delicious 😛

  https://chicchoolee.blogspot.co.at/

 2. Er så fint med slike ritualer.
  Hos oss spiser vi sammen alle fire så ofte vi kan, selv om noen dager bare ikke funker. Da min bror og jeg gikk på skolen spiste vi også alltid frokost som familie. Er noe som er utrolig viktig mener jeg og skaper et samhold i en ellers stresset hverdag.

  Forresten ville jeg si at du er en stor inspirasjon for meg, spesielt på dette med trening. Har begynt å trene igjen etter lang tid uten. Trener tre ganger i uken men kjenner hvor mye jeg liker det og har lyst å trappe opp. Mandager er dessuten herlige dager! hehe 😀

  Klemmer!

 3. so cosy…:)

 4. Det ser utrolig hyggelig ut. Bordet var så fint dekket. Mammaen din har virkelig sansen, og det har du også 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

 5. Er Anette barista eller noe?

 6. Hørtes ut som en god drikk, tror du at du kan gi henne et glass ekstra vin og lure ut av henne de ulike målene og ingrediensene? Kos dere masse!

  Og vi har også et felles måltid om dagen, når alle er friske vel og merke, det er utrolig viktig. Spesielt setter ungene pris på dette, vi leker i tillegg en lek vi har lært av en annen familie. Si en ting som har vært positivt ved dagen. Si en ting som ikke har vært så bra i løpet av dagen. Fortell om en ting du har lært. Hvor ofte hører du ikke at folk ikke har gjort noe? 😉 Denne setter tankene i gang hos store og små skal jeg si deg!

  1. Fotballfrue

   Hehe, kanskje det :p Den leken likte jeg, viktig med positivt fokus 🙂

   Klemmer!

 7. Så herlig! Bare lurer på hvor den fine boblevesten din er fra? Den var superfin!!

  1. Fotballfrue

   Takk, den er fra GetInspired 😉

   Klem!

 8. åå de brownisene der hadde jeg kjent igjen hvor som helst, jobber søsteren din på mormors? Må alltid ha en når jeg er i fredrikstad, nam!!
  Ha en fin dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør hun 😀

   Klem!

 9. Yum for the sweets^^ Looks as a lovely and cosy place! Kisses Caroline!

 10. Håper du får en veldig fin helg! <3

 11. Kristine

  Hei 🙂
  Jeg kom til å tenke på det samarbeidet med Trine du snakket om for en stund tilbake. Helsematen.no eller noe i den dur, blir det noe av? 🙂 Håper det, for det ser ut som du er fantastisk flink til å lage mat! Klem <3

 12. Åh, det hørtes kjempekoselig ut! Har også trent i dag, lurte på om jeg kunne slenge til ett lite spørsmål:
  Hvordan skal jeg få trent de «nederste» magemusklene. Klarer rett og slett ikke å finne en øvelse som fungerer

 13. Therese Jacobsen

  Ååå det hørtes herlig ut Caroline. Dere må kose dere knall mye på hytta klem fra Flekkefjord. ♥

 14. Så koselig å se at du er i gamlebyen! Kanskje jeg må spørre om å få «din» chat latte neste gang jeg er på mormors. Sist jeg var der fikk jeg en som smakte vann…må ellers si at det er verdens koseligste cafe, da! Maten der er nydelig:)
  Nyt helgen med familien din! Ekte kvalitetstid:)

  1. Fotballfrue

   Ja, gjør det! Er veldig godt med chili også 🙂

 15. Jeg tror du kommer til å bli en fantastisk mor Caroline! Når du og Lars-Kristian en dag bestemmer dere for å få barn håper jeg dere tar med oss på reisen!

  1. Fotballfrue

   <3

 16. Åh, jeg er også vokst opp med å spise middag sammen hele familien hver dag i hverdagene. Det er så koselig!

 17. Maja J.

  Familiemiddag <3 Jeg starter helgen i morgen tidlig klokken 7.30 da jeg jobber nattevakt 🙂 Elsker å være sykepleier og å ha det litt sånn innimellom 🙂

  1. Fotballfrue

   Så deilig å være glad i yrket sitt, lite er bedre enn det 🙂 God helg <3

 18. jente alder 20

  Hei Caroline! Dette kommer litt utav det blå, har ikke noe med dette innlegget å gjøre. Jeg har lest bloggen din i flere år nå og har fått med meg at trening og kosthold er en stor del av hverdagen din. Jeg er ei slank jente som også har stort fokus på trening og prøver å spise sunt samtidig slik at jeg skal få resultater utav treningen min. Jeg trener nesten hver dag. Det som er blitt problemet for meg den siste tiden er at jeg samt er fryktelig glad i søtsaker, men fokuset på å få resultater har tatt overhånd over meg. Jeg vil dermed si jeg har bulimi. Jeg lurer egentlig på om du har vært innom noe lunde det samme, eller hvertfall dette fokuset på kropp og utseende, og om du har noen råd til meg. Jeg har kun fortalt dette til min søster og nå deg(bloggen din). Føles godt å være anonym.
  Det jeg vet en ting helt sikkert, og det er at dette kan jeg ikke fortsette med.

  Vil også benytte anledningen til å si at bloggen din er fantastisk. Selv er jeg ikke flink til å kommentere innleggene dine, men det må du vite at du gjør en kjempe jobb om ikke den beste som blogger her i landet. Du virker som ei kjempe jente. Stå på videre med alt! Heier på deg :-))

 19. Ja, det skal bli deilig med helg! Kos deg på hytta, med masse god mat og drikke! 🙂

 20. Ha en fantastisk helg, ikke noe er som å komme hjem og være sammen med sine kjære..

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme <3

 21. Samlet middag er et av dagens høydepunkt, elsker det 🙂 Vi spiser alltid rundt 20-21, da er alle gjøremål unnagjort og vi kan ta oss tid til å bare være sammen og kose oss. Det å ikke ha den middagen er faktisk noe av det jeg gruer meg mest til med å flytte ut, selv om det er over et år til det skjer…

 22. Hei
  Har du og søstra vært i Hellas, ellers er de produktene du anbefalte mot tørr hud helt toppers

  1. Fotballfrue

   Å, så bra de fungerer! Nå ble jeg glad 😀 Vi reiser 05. mai 🙂

 23. Michelle

  Så sprek og flott du er Caroline! Nam, hørtes kjempe godt ut <3

 24. Den tradisjonen hadde vi også – men vi måtte lage vår egen lille vri da fotballtreningene til knøttegutta våre ble lagt til kl 16 ;-). De dagene tar vi middag på kvelden. Funker også, det viktigste er fellesskapet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *