Dette brukes en primer til

Jeg har flere ganger fått spørsmål om primere, hva det er, hva det brukes til, og om det i det hele tatt er nødvendig, så jeg tenkte å dele litt nyttig informasjon med dere angående akkurat dette. I tillegg viser jeg dere mine favoritter på primer-himmelen.

For det første finnes det en primer til nesten alt, jeg bruker en til ansiktet, en til øyelokkene og en til leppene. Dersom primere er noe ukjent for deg, lover jeg at du vil få en aha-opplevelse så snart du prøver. Ikke bare gjør en primer det lettere for deg å påføre foundation, leppestift og øyenskygge, men den sørger også for at produktene sitter dobbelt så lenge. Om ikke trippelt.

♥ Ansiktsprimer: En ansiktsprimer kalles ofte også for base eller foundation primer, og brukes for å gjøre huden klar for makeup. En ansiktsprimer glatter ut huden, fyller inn store porer og rynker eller arr, og lager en slags beskyttende hinne på huden din, slik at foundationen sitter bedre og lenger. En primer gjør det mye lettere for deg å legge foundation og sørger også for at du ikke får et skjoldete resultat. Absolutt et must i sminkepungen!

♥ Øyenskyggeprimer: En øyenskyggeprimer gjør samme nytten som en ansiktsprimer, men den hindrer i tillegg øyenskyggen i å legge seg i striper på øyelokket i løpet av dagen. Den sørger også for at øyenskyggen sitter som den skal uten å miste farge. Enkelte primere kan også forsterke øyenskyggens farge. Øyenskyggeprimeren påfører du på hele øyelokket, hele veien opp til brynbenet, før du starter å legge skygge.

♥ Leppeprimer: En leppeprimer brukes under leppestift eller lipgloss, og sørger for at både farge og produkt holder seg. Den hindrer også leppestift i å stripe seg. Perfekt å bruke under farge som ellers forsvinner litt for fort.

Mine favoritter:

Jeg har testet mange forskjellige produkter opp gjennom årene, men det siste året har jeg vært trofast mot disse tre produktene.

Bodyography Veil Foundation Primer: En primer til ansiktet som siden lanseringen har vært et av Bodyographys klare bestselgere. Dette er en lett og oljefri primer, som fyller ut fine linjer og rynker, samtidig som den hindrer kollagenet i huden fra å brytes ned. Primeren gir en silkeglatt, varig og feilfri base. Den irriterer ikke huden og passer også for sensitiv hud. Skal ved bruk over tid hjelpe til med å jevne ut hudtonen.

Bodyography Veil Foundation kommer i andre farger enn Clear, som jeg bruker, blant annet finnes Neutral, som korrigerer hud med pigmentforandringer, solskader og graviditetsflekker, eller Tahitian Glow, en bronzing primer med skimmer for en varm, glødende sommerlook. Du finner alle disse og flere andre her.

Lid Primer Eye Shadow Base fra GloMinerals: Jeg er svak for GloMinerals, de fører fantastiske makeup-produkter og denne primeren til øyenskygge er intet unntak. Dette er absolutt den beste øyenskyggeprimeren jeg har hatt, den gjør at fargen varer og ikke falmer, i tillegg til at den hindrer skyggen i å stripe seg utover dagen. Ønsker du en øyenskyggeprimer som forsterker fargen så mye som 1-2 ganger, anbefaler jeg Put A Lid On It fra thebalm.

Lip Primer fra Studiomakeup: Dette er en kombinert leppe- og øyenskyggeprimer, men jeg foretrekker å bruke den til leppene. Denne er spesielt utviklet for å fylle inn fine linjer og rynker, samtidig som leppfargen er lettere å legge, og vil sitte bedre. Du påfører et tynt lag på leppene, lar den tørke og påfører deretter leppestift eller gloss.

Coverbrands har 20 prosent på alle primere akkurat nå, og det finnes virkelig noe for enhver smak. Smashbox er jo kjent for sine gode primere, og de er faktisk inne hos Coverbrands nå, dersom du vil ta en titt. Too faced har også mange spennende varianter, blant annet forskjellige øyeskyggeprimere som Glitter Eyeshadow Primer, Drop Color Correcting Eyeshadow Primer og Softly Illuminating Eyeshadow Primer. Spennende! Hele utvalget finner du her.

annonse 

Primerkampanjen varer ut denne uken 🙂

98 kommentarer

 1. Bruker du vanlig øyenskyggekost til primeren for øyelokket? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, bruker en concealerkost 🙂

 2. Så greit innlegg, nå bruker eg primeren til Dior på huden men har den lip+ eye primeren. Legger du hudprimer, fundation, pudder og så eye primer før du begynner på øyenskyggen eller legger du i ein annan rekkefølge?

  Ha ein fin kveld viare! Klem

  1. Fotballfrue

   I den rekkefølgen 🙂

   Klemmer!

 3. Frøken89

  Dette var et veldig informativt innlegg. Takk for det, jeg lærte masse! Når vi er inne på temaet sminke, kanskje du kan forklare meg hva en concealer er også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er veldig enkelt og greit makeup som brukes for å dekke over urenheter og å jevne ut for eks. blåtoner under øynene eller rødheter / misfarge i huden 🙂

 4. Så fint innlegg! Jeg er veldig glad i Bodyography sin som har litt farge 🙂 Får så fin glød av den!

 5. Hei!
  Er primeren som en foundation, eller legger du foundation oppå primeren?

  Tusen takk for så mange fine innlegg! Du skriver utrolig bra, og inspirer andre hver eneste dag enten om det er mote, trening eller hva det måtte være! En utrolig fin blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Foundation skal over primer 🙂

   1. Og hva med fuktighetskrem? Skal jeg droppe den, eller skal primeren oppå kremen?

   2. Fotballfrue

    Jeg vasker og renser ansiktet, påfører krem, venter 10 min og starter deretter å sminke meg 🙂

   3. krem som i fuktighetskrem? og deretter primer?

    bruker du forresten fuktighetskrem/primer/begge før du sprayer med sunspa?

   4. Fotballfrue

    primer før sunspa? nei, hvorfor det? :O Den er jo ment som grunnlag til sminke 🙂 Før sunspa sminker jeg meg ikke, det må du ikke 🙂 Sunspa påføres rett på huden etter fuktighetskrem 🙂

 6. Jeg fikk utslett av smashbox sin primer.. skuffende!

  1. Fotballfrue

   Uff, så ille :/ Hvilken brukte du? Har aldri opplevd å få utslett v verken smashbox, bodyography eller thebalm sine 🙂

   1. Renate

    Photofinish, den lilla.. Men jeg har litt sensitiv hud, så mulig det er grunnen. Jeg likte veldig godt hvordan den føltes på huden, som silke! Men det tok ikke lang tid før jeg fikk prikkende følelse og rødt utslett/eksem. Mulig jeg må klare meg uten! 🙂

   2. Fotballfrue

    Uff, så leit! Tror bodyography har en for sensitiv hud, om du vil prøve igjen 🙂

 7. hei om det innlegget ditt om de destinasjonene du ville dra til, så vil jeg absolutt ambefale Cinque Terre. Det var et helt fantastisk sted og jeg vil så gjerne dra tilbake. ANBEFALES!

 8. Hvor lenge varer en sånn flaske med ansiktsprimer hvis du bruker den hver dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Leeeeenge! Har ikke telt hvor lenge, men mener å ha hatt min i minst 4-6 mnd?

 9. Er primer det samme som base? Jeg bruker base på øyenlokkene men finnes det primer i tillegg?

  1. Fotballfrue

   Tenker du nå på basefarge/skygge? For det er ikke det samme 🙂

 10. Husker du brukte smashbox sin primer før, liker du bodyography sin bedre? Hva er forskjellen på de synes du?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg liker den bedre. Den eneste forskjellen for meg er at jeg synes smashbox sin kunne bli litt oljete 🙂

 11. Hei! Har et spm ang primer(: Kan man bruke primer under pudder også? Jeg bruker bare pudder til hverdags, men plages med arr og store porer. Men prøver å la huden min «hvile» fra foundation når jeg ikke skal noe spesielt;)

  1. Fotballfrue

   Primer skal kunne brukes under mineralfoundation, du kan jo teste bareminerals sin i tilfelle 🙂 Ettersom den funker under mineralsminke bør den også fungere under pudder 🙂

 12. Saa utrolig flott innlegg! Elsker dine sminkeinnlegg fordi de er saa godt gjennomfort og bare veldig fine bilder og instrukser! 🙂

  Har et sporsmaal ang. sminke, men naar det gjelder highlighter, hvordan brukes den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg blir så glad for slike tilbakemeldinger, tusen takk 😀 Det er kjempegøy å lage disse også! Higlighter kan du bruke som du vil: Enten blande i bodylotion for glød på hele kroppen, i foundation for glød i ansiktet eller bruke den alene for å fremheve for eks. kinnbein og kragebein 🙂 Jeg bruker litt på overleppen fordi det har en litt forstørrende effekt, samt på neseryggen og kinnbeina for glød og fremhevning 🙂

   1. Anna (:

    Tusen takk! 🙂 Har kjopt den fra Glo og skal da prove den !!

 13. Hei, jeg bruker den ansiktsprimer: og jeg er veldig fornøyd, anbefaler og. Btw, Du ser alltid så bra ut, hva synes du om de skoene ? https://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2013/358009/1193732/COMBINATION+HIGH+HEEL+SANDAL

  1. Fotballfrue

   Jeg har disse fra i fjor, elsker!

 14. Tusen takk for bra forklaring, bruker primer selv, bare i andre merker 🙂
  Skulle ønske du også kunne teste andre produktet enn de du er sponset av, om ikke annet enn så i tillegg.
  Det er litt kjedelig når omtrent alle bloggere anbefaler de samme merkene, finnes jo så mye annet bra 🙂

 15. Det er uten tvil Laura Mercier og Nars som har de beste primerne, men de hører jo ikke til Coverbrands sortiment, så da vil du vel heller ikke anbefale disse produktene. Forøvrig er jeg kjempefornøyd med varene og leveringsrutinene til Coverbrands.

  1. Fotballfrue

   Det er smak og behag 🙂 Laura M har jeg testet faktisk, de førte dette merket hos Be One på Frogner, og jeg var alltid superfan av skyggene hennes 🙂 Men nå har jeg gått over til Bodyography sin primer og thebalm / studiomakeup sine skygger 🙂 Synes disse kan sidestilles, de er jo så og si helt like 🙂

 16. Hei! Hvilken farge bruker du i Bodyography? Bør man velge en farge tilnærmet egen hudfarge?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker clear, som du ser på bildene 🙂 men har lyst til å teste bronzing mot sommeren 🙂

 17. Sjekk disse produktene på makeupalley. De scorer ikke veldig høyt der.

  1. Fotballfrue

   Og så? Jeg har brukt disse over et år og elsker dem 🙂 det finnes som sagt flere alternativ, men disse er mine valg, og på min blogg er det min mening og erfaring om et produkt det handler om 🙂

   1. Kristine Johansen

    Også er det vel en liiiiiten faktor at det er nettopp disse produktene som du får betalt for å skrive om? 🙂

   2. Fotballfrue

    Nei, Kristine 🙂 Jeg hadde ikke samarbeidet med Coverbrands om de ikke førte produktene jeg bruker. Samarbeidet vårt går helt tilbake til 2009, da jeg startet å handle derfra og bruke produktene deres og likte dem så godt at vi startet en dialog, så om de ikke hadde ført produkter jeg bruker, hadde vi ikke samarbeidet den dag i dag 🙂 Jeg får henvendelser fra andre aktører som fører andre merker nesten daglig, men ønsker å være trofast mot Coverbrands og det jeg faktisk bruker. Dette er jo også viktig i forhold til min troverdighet 🙂

 18. Er Bodyograhpy primeren god til mineral foundation? Og hvordan er den til flytende foundation? 🙂

 19. Maria Viktoria

  Hei!
  Tar du på foundation med en gang etter du har tatt på primeren, eller skal primeren «tørke» først?

 20. Hei! Flott blogg! 🙂
  Jeg tenker å kjøpe neutral i Bodyography Veil Foundation Primer. Men er det mye farge i de? Med tanke på at det har ikke vært så mye sol i det siste 😉

  Et viktig spørsmål: Kan de gi kviser? Jeg kan bare ha mineral sminke, og bruke glo mineral pressed base. Jeg får kviser av alt annet. Hvordan er denne primeren?

  Takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Null farge i den jeg bruker, og heller ikke noe farge i de ande 🙂 Mye mulig bronzing-primerene har farge, de skal jo som navnet tilsier, gi deg en solkysset glød 🙂 Primeren er uten olje og skal ikke stoppe til porene, så du skal ikke få kviser av dette 🙂

   1. Rebecca

    Da bestilte jeg i fargen «neutral» siden du skrev her at det ikke var noe farge i de. Vel, for min bleke hud, så er dette farge. Får skille fra ansikt til hals, noe som selvfølgelig ikke er fint. Den er nok fin når jeg blir litt brunere, men kjenner at dette er ganske så irriterende. I tillegg til meg selv, så kjøpte jeg en ekstra i gave (til min eneggede tvilling som har akkurat lik hud som meg). Så nå ender jeg nok opp med å kjøpe to stk «clear» og da har dere ihvertfall fått solgt godt 😉

   2. Fotballfrue

    Jeg tjener ingenting på at du kjøper fra Coverbrands. Lei for at den ikke passet til deg :/ De har jo også cocealere to toner opp, om du ser på hjemmesiden, så det hadde kanskje lønt seg å ta den helt lyse? Visste ikke at du var såpass lys i huden. Beklager det.

 21. Caroline R.

  Hvor har du kjøpt den nydelige sminkepungen som står i bakgrunnen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lisbeth Dahl 🙂 🙂

 22. Hei Caroline:) smører du primer utover ansiktet som en krem?

  Hilsen ei som ikke har peiling på slike ting 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, men jeg bruker min daglige krem først, venter ti minutter og starter deretter å sminke meg 🙂

 23. Hei!

  Dette med primer har jeg også lurt på lenge! Hvordan påføres den? Er det som en krem hvor man bare bruker fingrene eller bruker du noe å påføre den med?

  1. Fotballfrue

   Du kan fint bruke fingrene, noen bruker kost, men jeg foretrekker fingrene 🙂 Det blir som en krem, bare 🙂

 24. Veldig informativt! Takk. Jeg har lenge brukt øyelokksprimer og er avhengig av det, men har enda tilgode å bruke en foundationprimer. Denne så jo skikkelig bra ut da, jeg har bare et spørsmål jeg håper du kanskje vet svaret på: jeg blir ofte litt tørr på huden rundt og på nesen når jeg bruker foundation/concealer der, på tross av regelmessig skrubbing, rensing og god ansiktskrem. Tror du en primer under vil hjelpe på tørrheten? Ellers: tusen takk for en inspirerende, gjennomtenkt og good-feeling blogg jeg er innom hver dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm, vanskelig å si at ettersom jeg ikke har tørr hud selv :/ Men jeg føler jo selv at primeren gir fuktighet, så kanskje? Men som sagt, jeg vet ikke 100 prosent sikkert, dessverre :/

   Klemmer!

   1. Madelen

    De fleste primere vil ikke gi noe fuktighet og virker heller litt motsatt, derfor er det viktig å smøre med god fuktighetskrem Før du påfører primeren. (dette har jeg i allefall selv opplevd, og fått høre når jeg har snakket med makeupartister)

 25. anbefaler du å bruke primer om sommeren og, eller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gjør det 🙂

 26. Lurte på hvor du har kjøpt den fine sminkepungen/toalettvesken som står i bakgrunnen på disse bildene? Har ønsket meg en slik i årevis!!

  1. Fotballfrue

   Lisbeth Dahl 🙂

 27. Linnipinni

  Jeg lurer litt på dette med solpudder jeg. Hvordan funker det? Jeg er ganske blek, med fregner. 😛 Kan jeg bruke det, eller? Bruker til vanlig bare foundation og av og til litt rouge.

  1. Fotballfrue

   Velg et litt lyst solpudder, det kan du fint bruke om sommeren for litt glød 🙂 Bruk litt i kinn, tinning og panne i stedet for rouge for eks. 🙂

 28. Hei,

  Jeg skulle lage cupkakes i går og lette først gjennom boken din, da det ikke var noen oppskrift der, lette jeg gjennom bloggen. Jeg husket nemlig at du en gang hadde skrevet at du endelig hadde greid å få til en lavkarbooppskrift på cupkakes, og ganske riktig, så fant jeg dette innlegget;

  https://fotballfrue.no/2011/09/25/i-made-it-%E2%99%A5/

  Men jeg kan ikke se noe sted at du har lagt ut oppskriften? Jeg aner at jeg kan ha oversett den, da du pleier å ha kontroll og holde det du lover… :p Men kan dette være en glipp, eller har du link til oppskrift? I så fall blir jeg veldig glad 🙂 Beklager at kommentaren ble noe malplassert, når det er sagt er du hverdagens største inspirasjon, og jeg gleder meg alltid over nye innlegg på bloggen 😀

  Håper du har en fin dag i hovedstaden!

  Malin

  1. Fotballfrue

   :O Det er oppskrift på cupcakes i boken min! I kapittelet fra juni i forb. med bryllup 🙂

   1. Det var det jammen meg!! 😉 Som sagt, ante meg at jeg ikke hadde sett godt nok etter! Nå er det frem med forkleet! Takk for svar, på dårlig spørsmål 😉

   2. Fotballfrue

    Nå ble jeg nesten bekymret for at du hadde fått en bok det var noe alvorlig galt med! Så det var godt å høre 😀 Glad du spurte, lykke til med baksten 😀

    Klem!

 29. Det jeg ikke skjønner (bruker hverken primer eller foundation) er hvorfor man ikke kan stoppe etter primerpåføringen hvis den jevner så ut og skjuler porene. Jeg mener, om man ikke vil ha en annen hudfarge enn den man har? Jeg har sikkert misforstått noe:)

  1. Fotballfrue

   Du kan sikkert teste å bare bruke primer for en naturlig look 🙂

 30. Hva er forskjellen på primer og concealer?

  1. Fotballfrue

   Primer er jo klar, den legger seg som sagt i porer og dype arr og gjør at du får en jevn overflate / resultat på makeupen din. En concealer dekker urenheter / rød hud og kviser pluss ringer under øynene, og er ofte hudfarget. En primer har ingen farge og dekker ingenting.

 31. lilleMaiken

  Kjempebra innlegg om primere for oss som er helt grønne på det med make-up 🙂
  Jeg lurer på om du lar primeren «tørke» eller trekke inn før du begynner å legge foundation og resten av make-upen, eller kjører du bare på med resten med en gang du har påført primer? Forsto det sånn at du lar hudkremen trekke inn i 10 min før du legger primer, skal primeren også virke litt, eller?

  1. Fotballfrue

   Du kan fint legge makeup rett over primer 🙂 Kremen bør trekke inn, men primeren trenger ikke noe tid 🙂

 32. Jeg ser at du bruker fargen Cleat i primeren. Men hvordan er de andre i forskjell siden det ikke skal være noe farge i de? Det er en grønn en, naturlig osv. Hva betyr de forskjellige fargene?
  Takk for svar 🙂
  Veldig greit med litt hjelp fra deg deg:-)

 33. Sarpejente

  Hei 🙂 Du skrev at du skulle på SPA i morgen. Er det strømstad spa du snakker om da? I såfall tenkte jeg bare å advare deg mot en ting. I dag reiser rundt 2000 russ til strømstad for å dra på russetreff. Det kommer derfor til å være stor trafikk i strømstad både i dag og i morgen 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke dit vi skal. Har vært på Hankø 🙂

 34. Hei! Bil veldig gjerne kjøpe primer nå som det er salg, men er så usikker: hvordan finner j ut hvilken farge j bør kjøpe i BODYOGRAPHY
  Foundation Primer? Det står ikke noe informasjon om de forskjellige fargene..

  Takk for svar:-)

  1. Fotballfrue

   Du må egentlig se hva du er på jakt etter, står litt informasjon om hver enkelt på siden der 🙂 Ingen av dem gir noen farge husk, selv om det er farge på selve primeren. Jeg er veldig fornøyd med clair 🙂

   Klem!

   1. Skjønner. Men jeg må være blind, for jeg finner ingen informasjon om de forskjellige fargene på coverbrands … Har du en link Evt hvor du finner det?

    Er veldig glad for hjelpen din, bruker selv glo minerals etter du har anbefalt de. Veldig fornøyd:-)

    Takk:-):-)

   2. Fotballfrue

    https://www.coverbrands.no/on-the-cover/primerkampanje/foundation-primer/ Det står jo om absolutt alle sammen her, under hverandre under pris og alt. Limer det inn:

    Siden lansering har Veil Foundation Primer vært et av Bodyogrphy`s klare bestselgere!

    Lett oljefri primer som fyller ut fine linjer og rynker samtidig som den hindrer kollagenet i huden fra å brytes ned. Primeren gir en silkeglatt, varig og feilfri base.

    Irriterer ikke huden og passer for sensitivhud. Ved bruk over tid vil den hjelpe til med å jevne ut hudtonen.

    Inneholder antioksidanter, Vitamin A og E, Grønn Te og Grapefrukt Ekstrakt.

    Du finner den i flere varianter:

    Clear –

    Neutral – Korrigerer hud med pigmentforandringer, solskader, graviditetsflekker, eller for å tone ned fregner. Også prefekt til problemfrihud som ønsker en varm glød.

    Purple – Frisker opp blek vinterhud og gir liv og glød til gulaktig hudtoner. Harr man veldig mørk hud gir den en klar hudtone.

    Green – Minimerer røde toner i huden. Brukes derfor hvis man har problemer med ‘røde kinn’, blodsprengninger i ansiktet eller generell irriteret, rødmusset hud.

    Monaco Matte – Bronzing primer uten skimmer.

    Tahitian Glow – Bronzing primer med skimmer for en varm glødende sommer look.

 35. Takk for godt tips!! Er i slutten av svangerskapet og har fått masse pigmentflekker. Trodde dette var noe jeg bare måtte leve med, men nå er en primer i fargen neutral på vei hjem i posten 🙂 satser på at den gjør underverker!! God helg 🙂

 36. Tusen takk:-):-):-)

 37. Hvordan legger man på primer?

  1. Fotballfrue

   Som en krem, med fingrene 🙂 Du skjønner det når du har den.

 38. Hvilken shampoo og balsambruker du?

  1. Fotballfrue

   Fra Hempz 🙂

 39. Har letat i åtskilliga timmar efter denna informationen!
  Tackar ödmjukast och bockar!

 40. Ellen G.

  Hei! Har virkelig lyst til å handle nå, men det er et problem med å komme gjennom kassa hos coverbrands for å få betalt! :p Er ikke tilbudet bare ut i dag? Jeg har virkelig lyst å handle både MD til 20 % og primer, men er dumt hvis det ikke går an å betale. Vet du noe om dette, Caroline? Takk for en fin blogg 🙂

  Mvh Ellen

  1. Fotballfrue

   Jo, det stemmer 🙂 Dessverre, det høres jo ikke bra ut. Kontakt kundeservice?

   1. Ellen Caroline

    Det ordnet seg, og jeg har fått produktene 🙂 tusen takk for megabra tips, ønsker deg en fin uke, Caroline (navnesøster!) 🙂

 41. Hei! Jeg kjøpte akkurat en øyenskyggeprimer fra Kanebo. Den virker fin og drøy, men jeg føler at øyenskyggen blir altfor kraftig med den under. Til hverdags ønsker jeg ikke å ha så kraftig farge. Vil det bli annerledes resultat om jeg lar den tørke først? Har ikke så god tid på morgenen, men:-p.

 42. Nikoline

  Hei,
  Ville bare legge inn en kommentar på at primeren Bodyography Veil Foundation ikke er oljefri som du skriver. Kjøpte den i den tro at den er oljefri da jeg ikke tåler produkter med olje i, men fant fort ut at denne inneholder flere typer oljer. Det er kun 2 (de mørkeste brune) av de fra Bodyography som er oljefrie.

 43. Madeleine

  Hei! Jeg er også svak for GloMinerals sine produkter.
  Hvilken nyanse bruker du når huden din er vinterblek? Jeg har Natural Fair akkurat nå som glir
  godt sammen med hudtonen på halsen, men føler den kanskje er biiittelitt for blek. Har du et tips?

  1. Caroline

   Jeg har ikke brukt det på vinterhalvåret, så det vet jeg ikke :/

 44. Hei! Jeg bare lurer på hvor er det du får kjøpt Bodyography Veil Foundation Primer? 🙂

 45. Hei, jeg også lurer på hvor du får kjøpt Bodyography Veil Foundation Primer?
  Internettside og butikker.

  På forhånd takk for svar.

  1. Caroline

   Det får du kjøpt på Cover Brands så vidt jeg vet 🙂

 46. Går det bra å bytte ut øyeprimer med ansiksprimer?

  1. Caroline

   Nei, det ville jeg ikke gjort :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *