Tips til frokost-topping

God morgen, dere ♥ I dag ble det litt ny topping til frokost, jeg ristet tørket kokos og tynne mandelskiver med litt sukrin i ovnen på 150 grader i ca. 10 minutter, og det ble så godt! Dette må dere teste, helt nydelig på toppen av tyrkisk yoghurt som jeg blandet ut med et helt beger av den nye yoghurten til Synnøve Finden: Ekte Gresk Yoghurt med jordbær. Mamma messet sånn om den i helgen at jeg måtte kjøpe den med meg i går, og den var jo virkelig SÅ god! Sleng gjerne noen bringebær og blåbær på toppen også. Og forresten, viktig å passe godt på i ovnen underveis, dette blir fort brent!

I dag er det bare hjemmekontortid og ingen trening før i kveld. Må forberede litt til et møte i Oslo på torsdag, i tillegg til både onsdag og torsdag som blir i Oslo neste uke, og så holder jeg på å planlegge innlegg med forskjellige temaer fremover for Coverbrands. Noen ønsker når det kommer til makeup-tips eller produkter som de fører? Bare kom med det 🙂

Håper dere får en fin tirsdag ♥

57 kommentarer

 1. Elin Sofie

  Dette må helt klart prøves 😀 Du er til stor inspirasjon, både med mat trening og livsstil =)

  Hadde vært fint om du kunne skrevet litt om MD formulations sine produkter.

  Klem

 2. Det så godt ut!

  Ser du likhet mellom Lars Kristian og Steve Buscemi? Synes selv de er litt snarlike! 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Ellie77

   Haha, så festlig at det ikke bare er meg som har lagt merke til det! Synes også de er like 🙂

   1. Elsker bloggen

    Fyvære, LarsKristian er lekker og skjønn å han der dere snakker om ser bare ekkel ut. Som tidligere sagt her i komentarfeltet, smaken er som baken uff tror øynene dere har vært en tur innom baken.

    Syns bare d var så stygt sagt og tenkt

   2. Fotballfrue

    Hehe, det er det merkeligste jeg har hørt. De finnes ikke like 🙂

 3. Marte Hundhammer

  Det så kjempe godt ut! Håper du får en fin dag Caroline 🙂

 4. Hei 🙂 Ser du på deg selv som en WAG? Du har skrevet om det før husker jeg, men nøyaktig hva er det? 🙂

  1. Fotballfrue

   En WAG er en som er kjæresten til eller en som er gift med en fotballspiller, så disse finnes det mange av i Norge, meg inkludert 🙂 Men begrepet blir ikke brukt noe særlig her hjemme, det er mest i England at det er utbredt 🙂

 5. Jeg har blitt tvangssykemeldt pga prolapsen denne uken, men jeg er sikker på at jeg kan eksprimentere med mat uten å bli verre. Dette skal testes ut! Og du…. i dag er det Grand Finale, økt 100/100! Jeg klarte det, jeg. 😉

  Ha en super dag!

  PS. Ønsker innlegg om rimelige ansiktsmasker og mascaraer som forlenger vippene helt sinnsykt. 😉

  1. Fotballfrue

   Gratulerer, for en god følelse det må være 😀 Og du, god bedring til ryggen <3 Og til deg!

 6. Hei:) Lurte på om du kunne skrive litt om primerne til smashbox, er jo så mange forskjellige. Og får man virkelig porselenhud som de reklamerer for?:)

  Takk for svar:)

 7. Å, Caroline, du er så flik og du er en enorm insirasjon for meg!:-)

  Men jeg lurer på en intg. Nå som det er 20% på primere på coverbrand, lurte jeg på om du hadde noen tips til meg om hvilken av den som er bra til en kombinert/fet og lys hud?

  Og den frokosten skal jeg definitivt prøve!;-D

  1. Fotballfrue

   Det kommer et innlegg om primere i morgen 😀

 8. Kanskje noen sminketips til oss med fregner? Jeg føler jeg fort blir blek og rar i ansiktet hvis jeg sminker bort fregnene.

  Ha en fin dag 🙂

  1. Slenger meg med på den altså! Om sommeren blir jeg kjempebrun i ansiktet (pga fregner tett i tett i tett) og så blir jeg aldri brun på halsen. så det ser bare rart ut. Derfor føler jeg at jeg må sminke bort fregnene, men det ender alltid opp med å bare se helt feil ut uansett… 🙁

   1. Kristin

    Men fregner er jo så FINT!

  2. Johanne

   Om du ikkje har nokon ureinheitar eller røde områder du føler må dekke til, så er det jo ring med berre litt pudder over, lagt med kost. Då blir det naturlig:) Måtte berre svare på dinna, kjenner så mange med det «problemet». Fregner er heilt naturlig, og skikkelig norsk. Vis dei fram og vær stolt!:(

 9. Takk for kjempefin blogg, Caroline!! Hva med et innlegg om ulike solpudder? Nå som vi går sommeren i møte 😉 Litt om ulike produkter/typer solpudder og litt om hvordan man bør påføre solpudderet.

  – Nina – <3

 10. Hei 🙂

  Har du tips til en krem i ansiktet for tørr hud som ikke er så dyr? 🙂

 11. Det så veldig godt ut. Den nye greske yoghurten er bare digg =)
  Hvis jeg kan komme med et ønske om makeup-tips så må det være produkter fra ID bare minerals =) elsker denne serien.
  Ha en fin dag =)

 12. Jeanette

  den greske yoghurten til synnøve inneholder faktisk 80 % sukker! hverfall de enkeltbegerne

  1. Fotballfrue

   Den har 13 gram sukker og jeg er enig i at det er altfor mye, men den er god likevel og er ikke noe jeg kommer til å spise hver dag 🙂

 13. Marita Ø

  Mmm, ser kjempegodt ut! Her blir det lesedag i dag, eksamenstid tærer på kan man si. Skal bli SÅ godt når mai måned er over! Glad jeg har masse godsaker som nøtter, te, smoothie og frukt å kose meg med! Hihi 😀 Ønsker deg en fin tirsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg, gjør alt så mye lettere 🙂 Lykke til <3

   Klemmer!

 14. Det så veldig godt ut! Digger mat tipsene dine! Elsker spesielt middags oppskriftene som kommer på onsdager! Jeg ønsker meg litt ‘how-to’ tips. Feks hvordan legge øyenskygge av ulike stiler, foundation osv. Hvor mye, hvilke produkter, hvilke redskaper osv. Ha en fin dag videre!

 15. Merethe

  Ønsker meg en skikkelig Coverbrands «reisespesial» når det nærmer seg sommeren! Som omfatter f.eks. God solkrem, kanskje noe lettere foundation/bb cream, en fin selvbruning for å kickstarte bikinisesongen, praktiske toalettmapper, og andre duppeditter som er kjekke på reise osv. 😀

  1. Fotballfrue

   Kjempefint tips til innlegg! Dette skal jeg notere meg 🙂

   1. helst litt før sommeren, jeg reiser om 1 mnd 😀

 16. Og jeg søker hjelp hos moteguden igjen! 🙂
  Vet du om noen butikker/nettbutikker som har klær som er litt rocka i stilen? Jeg selv bor i Trondheim, og har ikke snøring på hvor jeg skal se og begynne. Skal sies at jeg tidligere har bodd i Fredrikstad og er her nå og da, så kan ta en tur til Oslo og 🙂

 17. Hei, jeg har alltid lurt på hvordan man skal legge den perfekte øyenskyggen. Jeg har min egen lille metode men det er bare en måte å legge den på. Det hadde vært fint om du kunne laget et innlegg på forskjellige måter å legge øyenskygge, samtidig som du bruker forskjellige farger. Jeg liker veldig godt å lese bloggen din og jeg finner mye inspirasjon, spesielt innenfor mote. Jeg pleier å kopiere din stil. Du har jo veldig mye stilig og jeg skulle ønske jeg hadde alt du har.

 18. Er inne i en musli og youghurt-periode selv. Og vet du hva de har her i England? Gresk kokosyoughurt. Ren frokostlykke! Skulle gjerne sendt deg en boks, men tror kanskje det ville gått dårlig med den i posten 😉 Ha en super dag! Klem

  1. Fotballfrue

   Å, himmel! Send meg et lager for flere år <3

 19. Mmm, det så kjempegodt ut! Jeg har fått så hektet på tørket kokos som topping sammen med bær i det siste, så dette må jeg prøve 😀

 20. Elisabeth

  Kunne virkelig trengt et helt grunnleggende «Hvordan legge øyenskygge» kurs! Har nemlig overhode ikke peiling:(
  Tenker både til hverdag og fest. Gjerne steg for steg..

 21. Off topic men har du hørt at du ligner på hun Carrie i serien om ungen Carrie Bradshaw??! Tar meg i å tenke at det er deg 🙂

 22. Susanne

  Jeg ønsker meg et innlegg om foundation som ser litt «naturlig ut». De fleste foundationer blir så tykke på huden synes jeg. En foundation som dekker men som samtidig ser naturlig ut, hvis det finnes:)

  Ellers ønsker jeg meg et innlegg om produkter som får øyenskyggen til å sitte hele dagen/kvelden uten å samle seg til en strek på midten av øyelokket.. Har en primer fra makestyle, men den gjør ikke nytten sin..

  Ha en super fin uke, nydelige du 🙂

 23. Ååh, Caroline du må smake den nye naturelle greske yoghurten. Den er himmelsk, og veldig lite sukker i 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fant den ikke 🙁

   1. Ja! Den med honning og pekannøtter. Den minner meg om frokost i hellas om sommeren med deilig gresk yoghurt med honning og nøtter. Nammenam!

 24. Tusen takk for supert tips. Det må prøves! Så utrolig godt ut.

 25. Hei – «wannabe flink kokk» som skriver igjen:) Fikk boken din i posten forleden og koser meg med tekst, oppskrifter og bilder 😀 MEN jeg fikk ikke helt til den nøttemiksen din. Skal den være sprø? Min ble litt sånn bløt og merkelig. Tok den litt lenger i ovnen etterpå, men fortsatt ikke helt fornøyd. Mulig jeg hadde for mye olje på bakepapiret…

  Ellers har jeg fått dreisen på brødet, vaflene og den søte müslien!! Jippi!! Kjøpte slik tyrkisk yoghurt (som egentlig er gresk) i spann på Meny – deilig start på dagen 🙂

  – klem fra meg med alvorlig gangsperre i lårene (vondt og godt på samme tid)

  1. Fotballfrue

   De skal bli knasende sprø 🙂 Så godt å høre at du har fått dreisen på det andre! Sant det er gøy? 🙂 Oooh, støl er ikke like gøy, men deilig å kjenne at man har trent 🙂

   Klemmer!

   1. Sintus

    Prøvde igjen, og kjørte på med litt varmluft på slutten. Klarte til og med å «redde» forrige batch på denne måten! Nå er alt knasende sprøtt 🙂 Tusen takk for at du tar deg tid til å svare på alle de rare spørsmålene mine, for det er mye gøyere når ting blir vellykket. Håper formen din er bedre, kjedelig å hangle seg gjennom dagene.

    Jeg fikk trent bort litt av den verste gangsperren, heldigvis. 2-dagers stølheten er den verste…

    Klem 🙂

 26. Hei! Såg godt ut 🙂 Litt utenfor blogginnleggets emne, men jeg ser på deg som en slags erfaren ekspert når det kommer til å handle klær fra utlandet. Jeg har nå bestilt tre shortser, en kjole og en t-shirt til en sum av 543 kr fra asos. Vet du omtrent hva tollen kommer på?`
  Du har en herlig blogg, utrolig inspirerende!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Regn med at du må betale 10,7 prosent av kjøpesummen for tolling av varen. I tillegg må du betale mva, som er 25 prosent av kjøpesummen og tollingen.

   Klem 🙂

 27. Solveig

  Hei:)

  Hadde vært bra om du kunne laget et «sommer» innlegg, hvor du kan vise enkle tingsom er lett å pakke i kofferten til syden 🙂 litt som tangle teezer(den hårbørsten) :))

 28. mmm så godt ut! Lagde din granola i går igjen, den er også så god 🙂

  Den greske yoghurten bør du sjekke innholdet på, er visst ikke helt ekte jordbær i den. De er lagde på en måte, datteren min hadde kjøpt og var sjokkert da hun leste hva som var i.

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, så ille :O Jaja, det var synd. Den var uansett god, så er glad jeg har smakt den. Godt alternativ til dessert 😉

 29. Hvordan velger jeg i jungelen av primere, og hvordan vet jeg at jeg har behov for primer? Hva ER primer egentlig? Jeg er en av de som drømmer om å kunne bruke foundation, men som ikke får det til fordi jeg opplever huden min som krevende. På en eller annen måte, tror jeg det kan være noe å hente ved bruk av primer, men blir jo helt overveldet av det store utvalget, og ikke minst, hvordan finner jeg en primer som passer meg og også min lommebok. That is a big question. Hehe. 😀

 30. Ann Marlene

  Har tenkt å bestille en del varer fra coverbrands, hadde vært fint å fått noen tips ang. hud-produkter og sminke 🙂

 31. Hva med et innlegg om koster? Vet du har skrevet om det tidligere, men synes det ble så uoversiktelig når det var billig og dyrt-sammenligning…

 32. Cathrine

  Jeg syntes det hadde vært kjempe flott om du kunne lage et innlegg om foundation og kanskje også hvem du bruker selv også. 🙂 Det hadde vært til stor hjelp. Ha en fortsatt fin kveld! 🙂

 33. Camilla

  Du må gjerne anbefale et produkt som hjelper for sorte prikker:)

 34. NAM! Det skal jeg teste ut! Jeg er alltid keen på å finne nye toppinger til yoghurt (fullstendig avhengig av gresk eller tyrkisk yoghurt!) Du er så flink!

 35. Åh, deilig! 🙂 Jeg er helt hekta på yoghurt, honning og musli fortiden, beste som finnes. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *