Theory

Bukse Theory / Pumps Bionda Castana / Topp BikBok / Blazer GoodNightMacaroon / Smykke Anton Heunis / Clutch Mango 

Til dette antrekket hører egentlig sol og blå himmel, men det får bli en annen gang. Satser på bedre forhold i morgen 🙂 Ellers: Fullstendig forelsket i disse pumpsene, i mine øyne er de perfeksjon, mye på grunn av formen og at å ha dem på føttene føles som å gå på fløyel, men også på grunn av de nydelige fargene. Disse går jo til alt fremover: Fersken, rosa, grått, burgunder, oransje, off-white, hvitt – med andre ord: Perfeksjon.

Yoga var helt fantastisk og altfor lenge siden, så det skal jeg gjøre igjen neste uke, men nå gleder jeg meg til en svett økt i morgen. Det ble aldri noe løpetur i dag, jeg har egentlig vært i ganske dårlig form og håper ikke jeg brygger på noe. Kanskje litt fondue kan hjelpe, nå er det nemlig middag her ♥

44 kommentarer

 1. Den er halskæde er jo TO DIE FOR! Så yndig 🙂

 2. Ikkje mine favorittsko, men saman med resten av antrekket vart dei fine! Du er så flink å kombinere, Caroline 🙂

 3. Trenger ikke sol og blå himmel der du er ;))da blir det vakkert uansett <3 Flott,som alltid:))Ha en fin kveld! Tirsdagsklem <3

  1. Fotballfrue

   Snille du <3 Tusen takk!

   Klemmer 🙂

 4. Så fint antrekk 🙂 Buksene var superfreshe! Nydelig farge 🙂
  Kos deg med Fondue og ha fortsatt ein fin kveld <3

 5. Det eneste som manglet var sol, men man kan ikke få alt hver gang? Du kan jo sikkert bruke det flere ganger. 🙂

 6. Wow, nydelig! Jeg elsker fargene sammen 🙂

 7. Camilla

  Leste at du skulle til Sarpsborg senere i uka, kunne du, om du får tid, sett om du kunne lagt ut flere bilder fra da du var yngre? Vet du har lagt ut tidligere, men vil gjerne se flere, er så gøy å se hvordan folk så ut da de var yngre:)

 8. Kristine

  Hei! Får du sponset de produktene du har linket til eller tjener du noe dersom noen handler via linken? Er bare nysgjerrig på hvordan det fungerer og ikke negativt ment 😉 Vet jo at dette er jobben din.

  1. Fotballfrue

   Jeg tjener noe dersom noen handler via linken 🙂

 9. Victoria

  Bare ett spørsmål helt ut i det blå som jeg tenkte på , har du kjøpt brudekjolen din på jenjen house? Såg en lignende brudekjole der!❤

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke, jeg fikk min designet og sydd i London 🙂

 10. Gunn Alice

  Hei.
  Kansje du kunne ha skrevet et innlegg om
  Hvordan du tar vare på føttene i
  Høye sko?

  1. Og, hvordan du klarer å alltid gå barfot i skoene uansett vær og temperatur? Selv blir jeg iskald! Jeg har lurt på om du faktisk går med slike sko på fotballkamp etc, eller om det bare er for antrekksbildet sin del. 🙂

 11. Så vakker du er! Flotte du 🙂 Så kjedelig at du ikke er i form. Er ganske dårlig om dagen selv, men det av helt andre grunner enn sykdom. Hihi 🙂 Klem!

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Har nok en mistanke om hva det kan være 😉

   Klemmer!

 12. Hei!
  Må man nødvendigvis få gangsperre etter trening for at den skal være virkningsfull? Trener styrke 2-3 ganger i uka og føler at jeg sliter meg helt ut på treningene, men jeg før ikke gangsperre! Fikk det den første ganga, men siden har jeg bare kjent me trøtt i kroppen!

  Takk på forhånd for svar!

  Du er god! Klem!

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂 Gangsperre er vel et tegn på at du har trent muskler som du vanligvis ikke trener? Og at du har trent dem veldig hardt 🙂

   Klemmer!

 13. yaya nova

  bloggen din er bare så inspirerende 🙂 og jeg elsker at det er et sted jeg kan klikke meg inn på og bare kose meg med fine bilder og fin tekst 🙂 er veldig glad for at det ikke er et sted der du diskuterer seriøse ting hele tiden 🙂 sånn som på dager som i det siste når det skjer mye trist omkring, er det deilig å avkoble med bloggen din, hvis du skjønner 🙂 må bare si at det antrekket bra bikbok var bare 2 die for 🙂 idag startet jeg å trene skikkelig igjen og her sitter jeg med allerede sår rompe etter en hard spinning time, #denfølelsen
  ha en god natt fine <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk for så fine ord 😀 Du gjør meg glad!

   Og du, den såre rumpa er et godt tegn 😉

   Klem!

 14. Hei:)
  Du er nydelig som alltid. Lurer på om hvor mye du veier?

 15. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Så fint antrekk, skikkelig vårlig! 🙂 Og ja, helt enig angående skoene – bare så synd at jeg overhodet ikke kan pine meg selv til å traske rundt i høye hæler på en stund, hehe. Krysser fingrene for at sykdom holder seg unna, og at du er frisk og fin i morgen 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 16. Du blir bare vakrere og vakrere. Bilde nr. tre er jo perfeksjon!
  Ha en deilig dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, fineste deg <3

 17. Michelle

  så nydelig outfit, elsket smykke 🙂

 18. Hei.

  Lekkert antrekk 😀
  Det smykket var bare så nydelig ♡

  Klem Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀

   Klemmer!

 19. Vilken härlig färg på byxorna =) Så snyggt med en vit kavaj.
  Hoppas du mår fint och får en härlig dag. Kram fina <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Elsker dem! Håper du får en fin dag også <3

   Klemmer!

 20. Hei Caroline

  Dagens antrekk var nydelig! Så fresht, lett og deilig vårlig. Den buksa må eg bare få tak i 🙂

  Eg har bare ein ting eg lurer litt på. Håret ditt ser alltid så mjukt og sunt ut. Etter den kalde vinteren her i Trondheim og med ekstra skulestress med innlevering av masteren om 3 veker (iik) så føler eg håret mitt har blitt veldig tynt og elektrisk. Har du noke tips til kva eg bør unne det no når sommaren forhåpentligvis snart banker på døra?

  Stor regnhilsen frå Barteby 🙂

  1. Fotballfrue

   Tipper en god proteinrik kur vil gjøre susen, jeg er veldig glad i det selv i hvert fall 🙂 Hempz sin hårkur er kjempegod! Anbefaler også sjampo, balsam og olje fra samme merke 🙂

   Klemmer!

 21. Herlig og sommerfriskt! 🙂
  //Beate 🙂

 22. Så søtt antrekk:)
  Jeg lurer på noe som kansje du eller LK kan svare på; jeg skal drastisk ned i vekt (og vil gjerne bli fit), men jeg lurer på om jeg trener for lite. Jeg trener vekter hver dag, gjerne 4-5 øvelser med 2-3 reps. I tillegg mosjon 45 mins pr dag. Jeg har spist lavkarbo i hele år, og får i meg nok vann + vitaminer osv. Men øvelsene er jo egentlig over på et blunk og jeg er ikke akkurat i storform:p Bør jeg legge til noe ekstra trening tror dere?

  1. Mtp vektnedgang ser jeg ikke noe behov for å øke den treningsmengden, men heller se på kostholdet. At du trener styrke kan jo også føre til at vekten er stabil eller øker, men fettprosenten går ned. Har du målt deg, eller jobber du kun ut i fra vekt?

 23. Kristine

  Fresht antrekk! Du er nydelig <3

  Et spørsmål i samme slengen; bruker du selvbruning? I så fall; hvilket merke/navn anbefaler du? 🙂

  Klem fra fast leser! 🙂

  1. Fotballfrue

   Her finner du mange linker til min favoritt 🙂 Til og med video 😀 http://fotballfrue.no/?s=sunspa

 24. Jeg har jo relativt mye fettprosent, så satser på å få den ned. Har kun målt med måleband da jeg ikke har vekt, men vet jo sånn ca. Jeg spiser ganske strengt for tiden, og spiser kun når jeg er sulten. Jeg er 173 og ligger mest sannsynlig godt over 80-tallet i kg.

  1. Hvordan har nedgangen vært siden du startet? Inntar du noen flytende kalorier i form av juice, melk osv?

   1. Jeg tror den har gått sakte men sikkert ned, kansje litt vel sakte. Det er igrunnen derfor jeg spør dere;) drikker kun vann, pepsimax i helger. Jeg begynte med vekter for rundt en mnd siden, + jeg prøver å holde meg i ketose. Går mye i egg, kjøtt, fisk, grønnsaker, ja ren mat. Tåler ikke gluten.

 25. Nydelig antrekk;D

 26. Solveig

  så fint!

 27. Nydelig outfit 😀

 28. Caroline, you are so sleek and smart with this combo:) Love the colors, the nectarine pants are so perfect with the white blazer! The printed heels give a nice and bright touch to the whole outfit, very springy! Looking bellissima!:) Kisses! xo

 29. Hårfargen din er så utrolig fin nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *