Daredevil

Skjørt BikBok / Topp BikBok / Jakke BikBok / Armbånd BikBok + Identify / Veske BikBok / Sko Zara / Hatt Zara 

Kom nettopp hjem fra tidenes mathandlerunde, siden jeg fikk ansvaret i dag kan du si jeg gikk mer enn litt bort fra den planlagte handlelisten. Å sende meg på handletur når jeg er sulten er vel alt annet enn smart, for jeg har lyst på alt i butikken og spiser opp en del av det allerede i bilen på vei hjem. Haha 🙂 Så i kveld blir det lavkarbobrød som jeg skal bake snart, og masse, masse deilig pålegg til. Deilig med noen sånne måltider innimellom også, i hvert fall om du er litt middagslei. Kom altså hjem litt senere enn ventet, så nå blir jeg nok bare sittende her noen timer for å jobbe litt. Håper dere har hatt en fin mandag ♥

95 kommentarer

  1. AH, det anntrekket hadde så mye potensiale! You totally worked it med det grønne skjørtet og svarte magetoppen! elsker stilen, og elsker at du tørr å gå sånn! men litt overkill med grønn jakke i tillegg.. Hadde vært så fint med en annen jakke!

    Sånn ellers, love you girl!! you inspire me everyday

  2. Ææ så fin du er! Begynte å følge med på bloggen din etter at jeg så «Typen til» med Leo Ajkic. Utrolig fin blogg du har! 🙂

    1. Fotballfrue

      Tuuusen takk 😀 😀 Og velkommen hit <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *