Blå favoritter: Hemmelig salg hos Nelly.com

Jeg har fått en del spørsmål om rabattkode hos Nelly.com den siste tiden, og i dag klokken ni får du som leser bloggen min ekslusiv tilgang til salget hos nettopp Nelly.com! Du klikker deg bare inn her eller på banneret under, og bruker koden FOTBALLFRUE.

Allerede i natt fikk jeg surfe litt rundt på salget, så jeg satt oppe akkurat litt for lenge og laget en collage til dere inspirert av sommerens pastellfarge lyseblå. Synes isblå og lyseblått er helt nydelig nå mot vår og sommer, og spesielt forelsket jeg meg i pumpsene samt i skinnjakken, olatoppen og skjorten. Både pasteller og det meste i olastoff er hot fremover, så dette er absolutt en farge verdt å shoppe på salg.

1. Blazer her 2. Skjorte her 3. Skinnjakke her 4. Bustier her 5. Olaskjorte her 6. Shorts her 7. Belte her 8. Pumps her 9. Armbånd her 10. Neglelakk her 11. Hårføner her 12. Duftlys her (adlinks) 

Håper du kan hente litt inspirasjon 🙂

14 kommentarer

 1. Maja J.

  Så mye fint! Jeg har akkurat kjøpt meg en pastellblå bukse, men syns det er litt vanskelig å style den, og hvilke farger jeg kan bruke. Har du noen tips, borsett fra å bruke hvitt og andre blåtoner? 🙂

  Ha en fin dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Andre pasteller, som mintgrønn, rosa, lilla og gul er nydelig til 🙂

   1. Maja J.

    Ok, tusen takk for tips 🙂

 2. claudia

  God Morgen fine deg 🙂

  Så gøy det! Det var en bra start på dagen. Selv om det regner.
  Forresten den fine blomstrete hårføner er jo bare så søt da. :))))

  Ha en fortsatt fin dag. 🙂

  1. claudia

   Så gøy da.
   skulle jeg skrive. 🙂

  2. Fotballfrue

   Ja, sant den er søt? Falt helt for den jeg også 🙂

 3. Gleder meg til kroppen er min igjen etter fødsel nr 2,
  da skal jeg la meg inspirere av deg 🙂

 4. Hvor lenge varer salget? 🙂 God mandag!

  1. Fotballfrue

   Til det er tomt, men det åpner for allmennheten på torsdag 😉

 5. Marita Ø

  SÅ mye fint! Masse fin inspirasjon å hente 🙂 Elsker disse fargene 🙂 Ønsker deg en fin mandag og håper du får en fin start på uken!

 6. Så mye fint! Forelsket meg veldig i den skinnjakken, spørs om ikke den skal få ta turen hjem til meg 🙂 Synes det er så fint at du lager slike innlegg, jeg får så mye fine tips:-)
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem <3

 7. Åh, så mye fint! Og takk for kode 😀 Jeg fant et par sko jeg har ønsket meg lenge der på -50%, så da måtte jeg jo bare slå til!

 8. Lekker kollasje – og la meg legge til Kashmina sitt isblå, delikate sommerskjerf i 100 % kashmirull. Du finner ikke bedre skjerf denne sommeren!

  http://www.kashmina.no/sommerkolleksjon-2013/sommerskjerf/summerscarf/

  Med beste hilsen
  Monica/KASHMINA

 9. Love your finds, especially the jacket! Kisses!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *