Lansering: MAST Vol. 2

Endelig kan jeg fortelle dere den fantastiske nyheten om at makestyle nå har lansert en ny krøllstav i MAST-serien: MAST Vol. 2.

Denne er tykkere enn den forrige, det vil si at den egner seg utrolig bra for deg som ønsker litt større krøller og mer naturlige krøller enn den forrige, som gir mer stive lokker. MAST Vol. 2 er 38 mm. og har dermed helt lik tykkelse som den samme tangen jeg har benyttet meg av en stund nå, som flere av dere har etterspurt. Dette er altså en typisk hverdagstang for meg, men også en tang jeg bruker når jeg skal pynte meg litt ekstra, da tar jeg gjerne mindre partier med hår i tangen slik at jeg får flere krøller.

MAST Vol. 2 er både enkel og kjapp å jobbe med, har 2-års garanti og er varmeregulerende helt opp til 210 grader. Jeg har den alltid på det varmeste, men om du har veldig slitt hår, anbefaler jeg deg å bruke 180 grader.Det følger med en fingerhanske i pakken som jeg anbefaler å bruke, jeg har en tendens til å brenne meg litt ofte fordi jeg glemmer å bruke hansken. Bare se i videoen 🙂

Et annet tips er å bruke denne tangen på hår som ikke er helt nyvasket. I denne videoen har jeg hår som er stylet en gang fra før av og dermed sitter det fortsatt litt produktrester i. Dette gjør at krøllene holder seg mye bedre og de får litt mer spenst enn om du har helt nyvasket hår. Skulle du likevel ha nyvasket hår, anbefaler jeg deg å spraye håret godt før du starter, Styling Soft Spray fra Gun-Britt er kjempebra. Før du sprayer, bruk litt varmebeskyttende olje i håret, også om det ikke er nyvakset. Arganoljen fra Gun-Britt egner seg til dette, den gir glans og er i tillegg varmebeskyttende.

Linker til produktene jeg har brukt: Olje / Spray / Clips.

annonse

Sjekk ut video av MAST Vol. 1 her dersom du er nysgjerrig på forskjellen 🙂 Ettersom det nå er lansering av MAST Vol. 2 får alle som kjøper den 200,- i rabatt. Du finner krøllstaven her.

I tillegg får alle mine lesere 20 prosent på alle GB-produkter og alle delingsclips ved å bruke rabattkoden Frumakestyle15, som varer ut neste søndag.

93 kommentarer

 1. Det står «video not published» .. ?

  1. Fotballfrue

   Du må oppdatere siden 🙂

   1. får ikke sett den jeg heller:(

 2. Christine

  Ååh tok meg selv i å sitte å smile på slutten av videoen!! Du er så nydelig 🙂 Fantastisk inspirerende kvinne!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 3. Caroline

  Kjempeflott innlegg, man kan tydelig se at du har jobbet mye med dette 🙂 Hardt arbeid skinner igjennom 😉 Lurer på om jeg ikke må gå til innkjøp av denne, det var jo så flott tilbud! Hvilken sang er det du har i bakgrunnen her? Utrolig fin 🙂 God søndag kjære navnesøster! 🙂

  1. Fotballfrue

   Illuminate the sky av Martin Halla 🙂

 4. veldig fin 😉

 5. Hva bruker du den lilla dingsen som ligger ved siden av clipsene på bildet til? Har aldri skjønt hva jeg skal bruke den til.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo den fingerhansken jeg skriver om 🙂

 6. Kjøpt og betalt 😉 Har en tynnere krøllstav som jeg elsker, men krøllene er ikke akkurat hverdagslige første dagen .. Så håper denne skaper de hollywoodkrøllene jeg har lengtet etter, men ikke fått til 🙂

  1. Fotballfrue

   Håper du får det til 🙂 Pass på at den er ordentlig varm først 🙂

 7. oh it looks so easy when you do your curls :((
  i never get them as perfect as yours…

  https://chicchoolee.blogspot.co.at/
  https://chicchoolee.blogspot.co.at/
  https://chicchoolee.blogspot.co.at/

 8. Hi! I want to ask you a question, but has nothing to do with this post. Well, Im not a fat girl, rather normal (measured: 1,68 m and weight: 50 kg), but i want to reduce my waist. It’s not because that part of my body is fat, because i work a lot my abs, and core in general, and I think that the reason my waist its not so tiny, it’s just genetic. So do you know some excercises or any other things I could do to reduce it? I’ve hear that the only way it’s putting me a corsican or a girlde, and if I spend some daily hours for a period of time with that , I will obtain a thinier waist, but I would like to know first your opinion.
  A lot of kisses from Spain:)

 9. Noen tips til et hår som ikke lar seg krølle?! Har en stor tang siden jeg ønsker store krøller og har et ganske langt hår.
  Jeg har exstensions, og hverken det eller mitt ekte hår krøller seg..? Må holde i evigheter, men enten blir det rett og slett ikke krøll eller så forsvinner de veldig raskt.. Irriterende! Er det noe galt med krølltangen, eller noe jeg må tenke på når jeg vasker det..? Bruker bare vanlig balsam..
  (Håret mitt er liksom ikke så fint dagen etter vask, så vasker det før jeg krøller.. ;))

  1. Fotballfrue

   Det kan være krølltangen, mine lokker faller fort ut om jeg bruker vanlig krølltang og ikke stav, men med krøllstav holder de heele dagen 🙂

 10. Caroline, could you please make a video-tutorial how to do a make-up you have? you look fab 🙂

 11. Du er suuuperflott!!

 12. Kjøpte den første tangen i mast serien, og har prøvd å bruke den fingerhansken som følger med. Men jeg anbefaler IKKE å bruke den, følte ikke at jeg fikk ordentlig tak på håret eller at det var lett å dele opp.. Mye bedre uten hansken å heller prøve å ikke brenne seg for mye..

 13. One of the things always love to see in the photos is your hair cause you got a fantastic one:) Have seen the video, you are so good to it, I should learn how to use it too! Kisses Caroline!

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

 14. Hei! Hvor er blusen fra?

  1. Fotballfrue

   H&M Trend, 3 år gammel :/

 15. Benedikte

  Du maa jo vaere den mest skjoenne paa jorda! 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk!

 16. Hvilken siden kan jeg finnne GB produktene på? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har linket til alle sammen 🙂

 17. Elisabeth

  Jeg får ikke opp videoen? Hva gjør jeg galt? Får opp de andre videoene på siden din..

 18. Utrolig fint resultat! Det er alltid spennende når du legger ut videoer 🙂 Men jeg lurte på om du kan legge ut et bilde av deg i 14-15 års alderen? Det er så gøy å se tilbake i tid syns jeg, hehe. Klem

 19. får heller ikke sett den:(

 20. Margrethe

  Kjære Caroline! Jeg og jentene på laget mitt lurte veldig på om du kunne komme på kampen mannen din skal spille på husøy til uken! Jeg er fast leser av bloggen din og du er en stor inspirasjon 🙂 vi spiller på husøy-føynland j15/16 også skulle vi jobbe ved banen under kampen .
  Mange gode klemmer fra Margrethe!

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer dessverre ikke :/

   Klemmer 🙂

 21. Jeg brenner meg nesten alltid på øret når jeg krøller håret! *ler*

  1. Fotballfrue

   Nei, så ille :O

   1. I know! Fingrene går det bra med, men venstre øre får alltid svi.:) Kanskje man skulle tatt patent på øre-beskyttelse? *lol*

   2. Fotballfrue

    Det synes jeg du skal 😉

 22. Hei 🙂 videoen synes ikke på iPad eller iPhone :/ har prøvd å oppdatere siden flere ganger..

  1. Fotballfrue

   Du må laste ned appen til videofy.me 🙂

   1. Eg har appen, men får likevel ikkje sett videoen.

   2. Fotballfrue

    Så synd, den er tilgjengelig, så det er ikke noe mer jeg kan gjøre, dessverre :/

 23. Tnå, du er så herlig! Smilet ditt er så nydelig og det smitter alltid over. Tusen takk for en kjempefin video! Jeg e-l-s-k-e-r slike krøller! Synes de blir finere enn med vanlig krølltang.

  Jeg håper du får en strålende kveld videre, vakre! Lenge siden jeg har kommentert nå, men jeg er innom flere ganger om dagen uansett <3 Min lille kosestund og dagens høydepunkt. Mange gode klemmer <3 :*

  1. Fotballfrue

   Fine, gode deg <3 Håper du har det fint!

   Mange klemmer <3

 24. Hvilken anbefaler du? Den tynne eller den tykke krølltanga? Skal bestille nå, men veldig usikker. Har prøvd den tynne, og synes den var super. Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg liker best den tykke 🙂

 25. Hei..
  Nå har jeg og bestilt meg en slik, gøy når en kan lage litt varriasjon i håret 😉 Flott innlegg og video..
  Men over til noe helt annet.. Hvordan fikk dere inspirasjon til å begynne på lavkarbo? Og klare å fortsette med det? Jeg har gått på lavkarbo engang før, og funket som bare det, likte kostholdet godt, gikk masse ned i vekt og cm + fikk mye mere energi.. Men mitt problem er at jeg er veldig kresen på mat og blir veldig for lei av ting, (derfor gikk det galt første gangen), tror jeg må være en av de få som ikke klarer å spise mat med masse og store frø i (tenker på lavkarbo brød og knekkebrød).. , har funnet ut at kroppen min tåler rett og slett ikke for mye sukker eller karbo(i form av gjærbakts og brød) uten av jeg har noe som helst allergier, blir bare uggen i hele kroppen.. Har du noen tips til hvordan få opp motivasjonen ? og fortsette der,fordi jeg har ganske mange kilo jeg må ned, men vil heller prøve å se på det som en livstilendring der kiloene og cm kommer som en bonus i tillegg.. ! Og hvordan klarer dere å la vær å spise vanlig kaker ,brød ovs..jeg jobber 100%i en barnehage hvor vi til tider lager litt godt og det er vanskelig å ha med seg mat i tilfelle vi drar på turer osv.. i tillegg har jeg ei jente på 7 og vi bygger hus.. (føler meg litt utenfor på en måte da vist jeg spiser noen annen enn de andre)….
  Huff, dette blei ett litt langt innlegg.. Men håper du/dere tar deg tid til å svare.. Jeg beundrer virkelig livstilen deres, både ang kosthold og trening …

 26. Pernille

  Super filmsnutt, Caroline! Men lurte egentlig på om det er lurt å bruke håroljen før man bruker tangen! Har lest så mye forskjellig om dette, og de som ikke er «for» å bruke det før man benytter seg av varmeverktøy argumenterer med at dette ødelgger håret mer siden man på en måte «steker» håret i oljen selv om den er varmebeskyttende, og at man derfor kun må ta det på i etterkant for pleiende effekt. Noen som vet om dette egentlig stemmer? Blir så sykt forvirret!

  1. Fotballfrue

   Denne håroljen er i tillegg varmebeskyttende, det står på flasken, så jeg regner med at den fungerer varmebeskyttende og ikke steker håret 😉

 27. karianne

  takk for video! inspirerende:) jeg har et lite spørsmål å stille, hvorfor velger du å kjøre video i slowmotion og «le», er det for at det skal se bedre ut? hadd vært bedre om det var mer naturlig. blir så påtatt når du skal kjøre slowmotion og late som du ler litt- typisk som du ser på reklamevideor. regner ikke med at det er lars kristian som står å tuller i bakgrunnen?

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg synes det gir en feel good-følelse, ikke for noen annen grunn 🙂

   1. Jeg syntes det var veldig passende jeg 🙂 du stråler som en engel! Blir så glad av hele deg 🙂

 28. Wonderful hair. but what is the title of the song in this movie? 🙂

  1. Fotballfrue

   Illuminate the sky by Martin Halla 🙂

 29. for en nyyydelig leppestift du hadde på deg, Caroline! Hvor er den fra??

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra Barry M, den jeg skriver om i dette innlegget: https://fotballfrue.no/2013/03/20/sminkepungen-kjop-behold-oppdater/

 30. Karoline

  Hei 🙂 Jeg lurte på om du hadde en favoritt av de to makestyle-krølltangene? Hvilken bør man investere i?

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker helt klart den siste, da den gir mer naturlige krøller 🙂 Det kommer jo litt an på hva slags resultat du ønsker? 🙂

 31. Hvor lenge varer tilbudet?

  1. Fotballfrue

   Som det står, ut neste søndag 🙂

 32. Jeg finner ingen video i innlegget i det hele tatt…?

  1. Fotballfrue

   Ser du via mobil? Da er det fordi du ikke har videofy.me appen 🙂

 33. Uiii, such a cute video 🙂 Love it ! Do you have extensions or is that all your hair ?

  1. Fotballfrue

   I have extension 🙂

   1. Ok 🙂 Nice curls. A lot of work .But it it´s worth it^^

   2. Fotballfrue

    <3

 34. Hei 🙂 Jeg får ikke opp filmen din på verken mobil eller IPad.. Bruker nettleseren Safari begge steder. Har aldri hatt problemer med å se filmene dine før. Nå er det bare helt hvitt (som om det mangler tekst) hvor jeg tror filmen skal ligge.. Vet ikke om jeg er den eneste med problemet? 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk inn via safari nå og jeg får den opp. Så utrolig synd :/ Har du appen til videofy.me? Den må lastes ned for at du skal kunne se den på mobil / iPad 🙂

   Klem!

 35. For en herlig video! Jeg har naturlige krøller selv, og bruker verken krølltang eller rettetang,
  men syntes det var interessant å se videoen likevel- og for en herlig sang! Du hadde passet bra i en musikkvideo 🙂
  Og så kom jeg på en(sikkert litt rar) ide/utfordring til en video, hvor du tar av løshår og sminke og bare viser din naturlige skjønnhet!
  Jeg har jo sett bilder av deg uten sminke, så jeg vet at den er der 🙂

  Og forresten: jeg ser noen andre har kommentert det her, men jeg synes den latteren på slutten er helt herlig! Fortsett med å spre glede og positivitet: Det er så bra! Bloggen din er virkelig et lysglimt i hverdagen min! Natta 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Jeg skal tenke på forslaget ditt, men løshåret sitter jo på permanent, så det kan jeg ikke ta av. Likevel: Jeg planlegger en sminkefri kampanje ala bikinikampanjen i fjor, det hadde vært gøy 🙂

   1. Tina A

    Aha, det visste jeg ikke at gikk an! Avansert «løshår» som sitter fast 🙂 Neida, bare skøyer.. Ørlitegranne trøtt her jeg sitter, så da blir det sånn 🙂 Ja til sminkefri kampanje! Bikinikampanjen var i hvert fall veldig bra. Gleder meg til dagens første innlegg. Ha en flott dag! 🙂
    Klem

 36. Ca hvor lang tid brukte du på å krølle hele håret? 🙂

  1. Fotballfrue

   30 min. 🙂

 37. Caroline, hvor er blusen din fra? Kjempe fin!

  1. Fotballfrue

   H&M Trend i 2010 🙂

 38. Hi Caroline,

  Would be great to have an English version…even though I can more or less figure out what is being said, If I pause the video and read over the text a few times 😉

  Great video anyway, now I have another item for my wishlist!
  <3

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for your kind words, Mimi! <3

 39. Kan du ikke legge ut bilder der du viser forskjellen på den tynne og tykke MAST krølltangen, er så usikker på hvilken jeg skal kjøpe meg!! 🙂

  Du har et helt fantastisk nydelig hår! 🙂

  Mvh Julie

  1. Fotballfrue

   Det er bare å klikke seg inn på den nye videoen og denne https://fotballfrue.no/2012/08/26/video-slik-styler-jeg-mitt-everyday-har/, så ser du det veldig fort 🙂

 40. Loved the video, Caroline! I have a question about your extensions. Do they damage your natural hair a lot? I wanted to get them, but was told they can leave bald patches on the scalp from prolonged use. Have you had such an issue?

  Regards,
  Paula

  1. Fotballfrue

   Oh, no they don’t 🙂 I’ve had these for 3 years, and my hair is fine 🙂

   1. With 3 packs of extension in your own hair !! Do it excist? – can`t be much left if you remove them.. But glad for you that your own hair is fine!

 41. MsEdvardsen

  Et lite tips til de som føler at krøllene faller raskt ut. Sjekk at
  krølltangen du bruker er keramisk og ikke i stål eller annet materiale.
  Keramisk stav gjør at co2 slipper igjennom håret og at det ikke blir brent
  i prosessen, men bare formet 😀 og den lager krøller som sitter i flere dager.
  Dessuten bør man sjekke at krølltangen har kapasitet nok til å varmes
  opp raskt, det vil si under 60sek, det er viktig for et holdbart resultat at
  håret får lik temperatur hele veien.

  Ha en fin dag Caroline 🙂 takk for en søt og inspirerende blogg!

 42. Angelina

  Fantastisk video!! Må prøves 🙂

 43. Hvor har du kjøpt den «stigen» som du har håndklær på?:) Den er så fin, men jeg har ikke funnet en som er helhvit enda.

  1. Fotballfrue

   Den har jeg bestilt fra Ellos 🙂

 44. Hvor lenge varer tilbudet på Mast 2 ?

  1. Fotballfrue

   Står i innlegget, ut neste søndag 🙂

 45. Hvor lang tid tar det før den kommer i posten?

 46. Hei Caroline;)
  Jeg lurer på hvor man får kjøpt MA.ST krølltangen nå? Jeg fant den ikke på linken du la ut i innlegget, men så er jo det en stund siden også 😛

  1. Eg lurer på det samme 🙂

 47. BrieAnne

  Hi, I’m new to your blog and was wondering if the camera you use is the one advertised at the top of your page? I love the pictures. Thanks

 48. Anette Nygaard

  Hei! Er det noe galt med videoen eller er det bare min pc som ikke vil spille den av? Har MAST2 selv,men får aldri til så fine krøller som du har,så tenkte jeg skulle se videoen igjen,hehe 🙂

 49. Katrine M

  Videoen funker ikke. Får elendige krøller med mast staven, så trenger også å se videoen…….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *