Drømmeantrekk: Inspirert av Selena Gomez

Jeg synes Selena Gomez var så sinnsykt flott på premierefesten til Spring Breakers i Austin Texas, så jeg måtte bare lage en stjel stilen til dette. Slik vil jeg gå i sommer! Hawaii-mønster er hot denne sesongen og jeg har allerede skaffet meg pumps og clutch med mønster som minner om Aloha State, men ville gitt mye for en topp lik den Selena har på seg også. Jeg har dessverre ikke funnet identisk antrekk, men har latt meg inspirere og laget en look i litt andre farger 🙂 Identisk antrekk får du derimot om du kan og vil handle fra Dolce & Gabbana sin vårkolleksjon for 2013.

Skjørt Calvin Klein / Topp Republic / Øredobber Asos / Pumps Nelly 

Ellers har Siri nettopp dratt hjem og nå er Lars-Kristian rett rundt hjørnet. Jeg hadde helt glemt hvor fin Breaking Dawn Part 1 er! Selv om jeg egentlig ikke får med meg hele filmen siden vi alltid skravler sånn – hihi 🙂 Nå skal det bli godt å få sovet litt, jeg er helt utslitt. Treningen måtte dessverre utgå i dag, jeg satt og redigerte film 3 timer mer enn planlagt, så da ble det knapt med tid. Men man må jo prioritere, så nå ser jeg veldig frem til en ny ukestart! Det trenger jeg. Håper dere har hatt en fin kveld, sov godt ♥

11 kommentarer

 1. Åååå tuusen takk for et veldig bra innlegg og nydelig inspirasjon!!!

 2. Nydelig antrekk både på Selena og det du har klippet sammen:) Litt rart spørsmål, men har du noen peiling på hvordan lebestift Selena har på seg her? Altså da tenker jeg hva fargen heter? Har elsket sånn farge på lebestift i hvertfall et par år nå,men aldri klart å finne den…:S Når jeg har prøvd å forklare fargen til en butikkansatt så kommer jeg liksom for kort. Den er jo ikke oransje, og ikke fersken… Så da tenkte at du som er et lite orakel innenfor sminke og slike ting, kanskje kunne ha hjulpet?:)

  1. Fotballfrue

   Den er korallfarget 🙂

   1. Åhh, yeah! Nå ble jeg glad!:) Tusen takk:)

   2. Fotballfrue

    🙂

 3. Nydelige antrekk, både Selena sitt og det du har satt sammen!

 4. Michelle

  For et fint outfit ja! Elsker Hawaii mønster, skikkelig sommerfølelse!

 5. Selena sitt antrekk var kjempefint! Ditt også, men jeg tror det ville passet bedre på en brunette enn en blondine… Blir fort for sukkersøtt med blondt hår, rosa skjørt og magetopp.

 6. Benedicte

  Kjempe fint antrekk 😀 Skulle gjerne hatt begge antrekkene!

 7. they change her lips a bit she didnt have neon lipstick there 😉

  http://joannasylvia.blogspot.com
  http://joannasylvia.blogspot.com

 8. Hei! Den toppen du har funnet fra republic er kjempefin, men jeg finner den ingensteder på nettet, kanskje du kunne lagt ut en link til den?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *