Overraskelsesbesøk

Se hvem som plutselig kom til oss! Mamma og pappa ♥ Vi hadde nettopp kommet hjem fra en 6 kilometers lang gåtur da en bil tutet i bakgården, og der stod plutselig disse to turtelduene med bredt smil, prosecco og jordbær 🙂 Så vi har hatt noen kjempehyggelige timer sammen nå, og de er allerede på vei hjem igjen. Savner dem allerede! Har faktisk ikke sett hverandre siden februar en gang, og det er nesten for ille. Nå sees vi heldigvis igjen allerede på torsdag, da reiser jeg til Sarpsborg og blir der til helt søndag.

Jeg sitter fortsatt i turtøyet og ettersom vi gikk ganske fort med solen høyt på himmelen (hurra) ble jeg ganske varm, så det er på høy tid å komme seg i dusjen og koseklærne før vi setter i gang med matlagingen for kvelden 🙂 Her blir det bare film og avslapning i kveld, Lars-Kristian reiser til Stavanger tiiidlig i morgen, så det blir opp og hoppe allerede rundt syv.

Ha en deilig kveld, fineste lesere ♥

53 kommentarer

 1. Åå, så koselig!! 🙂 Moren din er kjempeflott, og jeg bare elsker stilen hennes 🙂 Hih, måtte bare si det! Ha en fin lørsdagskveld <3

 2. Camilla

  Må si moren din utrolig flott ut til å være femti! De gangene du har postet bilder av henne ser hun alltid så fin ut i klessveien, ser hvor du har det fra;)

 3. Så koselig med besøk 😀
  Ha ein fin kveld! Her blir det lasagne og serietitting med kjæresten 🙂

 4. Så koselig overraskelse=)!! Så flott par de er forresten=)

 5. For noen fine foreldre du har! Håper jeg holder meg like godt som din mor, for hun er smashing! 🙂

 6. Så herlig, da! Jeg ser mamma’n min i morgen, to ganger på en uke pga sykehus og at jeg bor nærmere. Herlig herlig! <3

  Kos dere med matlaging, her blir det cider og boksing (kanskje jeg trekker meg litt tilbake og ser på "The Real Housewifes" innimellom), barna kommer ikke før i morgen. Nå skal jeg lage cupcakes til mamma som har bursdag 19.april (jeg ser henne ikke på dagen så vi feirer litt før med gaver i morgen).

  PS. Jeg er med på å teste en ny tannbørste fra Colgate, den heter Colgate ProClinical A1500, har du testet denne? Lover hvitere tenner og da er jeg "all in"! Du kan lese mer her om du er nysgjerrig: https://avdelingholt.no/anja/?p=19025 Jeg har til nå sverget til Oral-B sin, og synes det er lenge å vente 16 timer før den kan brukes første gang. 😉

 7. Bare lure på en ting 😀
  Er det denne buksen du har i det antrekket som heter Sweet like candy:
  https://bikbok.com/no/Categories/Collection/Trousers-Tights/L-Trousers/PW-Amanda-new/p/7123803-200-L-Orange

  1. Fotballfrue

   Det ligner på den 🙂 Men min er veldig babyrosa, så det er merkelig at det står orange?

  2. Jo, det er den:) Jobber på Bik Bok:)

 8. Is it Your mom and dad?
  They look so sweet!

  Have a nice weekend!

  1. Fotballfrue

   Yes 😀 And they are 🙂

   Hugs!

 9. Å, for en koselig overraskelse 🙂

 10. Camilla

  er så fasinert av samspillet mellom deg og din kjære. Står du opp like tidlig søndagmorgen når han skal ut å reise? Jeg hadde nok ligget i sengen, hvis ikke datteren vår allerede hadde vært våken;)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg får ikke sovet videre når han har dratt uansett, og han trenger jo gjerne hjelp til frokost og til å i det hele tatt komme seg avgårde 🙂

   1. Frkpositiv

    Og da er det vel bare å telle ned til diskusjonen om LK kan lage sin egen frokost starter ….

   2. Fotballfrue

    Han lager faktisk frokosten hver dag til oss begge, med mindre jeg vil ha noe helt annet enn det vi vanligvis spiser, men på kampdag liker jeg å bidra 🙂

 11. Åååå så koselig! Husker en hang søsteren min kom hjem på overraskelses tur(hun er studient i utlandet) og jeg ble super glad! Ønsker deg alt godt! Du er så god <3

 12. Marita Ø

  Såååå koselig! Nå savner jeg bare mamman og pappan min enda mer, haha! 🙂 Gleder meg til drøyt 3 uker, da blir det gjensynsglede igjen 🙂 Jeg og venninnen min er akkurat ferdig med dagens enkle middag – mandelgrøten din! Å guri malla, jeg har aldri smakt mer mektig mat, haha 🙂 Men elsket smaken på den 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, ja, den er mektig 🙂 Men veldig god 🙂 Glad dere likte den!

   Klem 🙂

 13. Så koselig at de tok seg en snartur til dere, er jo tross alt ganske langt å kjøre fra Sarpsborg til Siljan..
  Kos deg videre i kveld Caroline!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Så det hadde jeg aldri trodd, fikk jo helt sjokk 🙂 De brukte visst bare 1 time og 15 min, fra fergen og til fergen er det jo heller ikke lange biten, så dette vil de gjøre oftere sa de 😉

 14. For en flott mor du har! Hun ser jo helt stunning ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 15. Så koselig ut! Jeg bor i Sarpsborg 🙂

 16. Caroline, det er jo ikke rart at du er så vakker som du er med ei så flott mor! =) Skjønner hvor du har utseende fra.
  Så utrolig koselig med overasskelsesbesøk da, det er jo alltid så koselig! =)

  Ha en god lørdag videre
  klem! =)

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg ble så glad 🙂 Tusen takk for så fine ord om mamma, hun blir så glad når hun leser det 🙂

   Stor klem!

 17. Baby born… Memory lane… Sjåfør fra fest… Mor og far kommer på besøk for å feire..? Og hjem til mor og far og hvile og kose seg? Gratulerer med en hemmelighet..? 😉 det der var presis min oppskrift på tidsbruk i første trimester.

  1. Fotballfrue

   Baby Born fant jeg i en annonse i en lekebutikk-katalog, og det er jo virkelig flashback til da jeg var liten og lekte med min Eline hver dag samme med Elise sin Tonje. Har ikke sett den annonsen på kjempelenge, så det var derfor jeg la den ut på intsgram. Sjåfør var jeg fordi Lars-Kristian hadde lyst på et par øl, og jeg følte ikke det var et så stort must for meg med vin at vi måtte betale 1400,- med taxi tur-retur for noen timer på restaurant 🙂 Mamma og pappa kom helt overraskende fordi pappa har vært syk i det siste og nå går på antibiotika. Han kjeder seg fordi han og mamma ikke kan kose seg med vin og matlaging som de pleier i helgene, og da tok de like gjerne turen hit 🙂 Som du ser er det to champagneglass og to farris-glass på bordet, et farris-glass til Lars-Kristian som skal spille kamp i dag og et glass til pappa som skulle kjøre hjem igjen. Så alt har en logisk forklaring 🙂

  2. Mari! Ærlig talt, eier du ikke folkeskikk? Siden du har vært gravid selv synes jeg det er ekstra trist å se deg spekulere på denne måten. Hadde ikke du synes det vært dumt hvis du ikke skulle fått lov til å fortelle det selv til folk? Hva om du hadde sagt det til en vennine og hun hadde sagt det til alle andre? Eller hintet det frem til folk, og når du først kom å skulle dele den gledlige nyheten var alt du fikk «Det var det jeg visste»? Det er en ganske stor glede å ta fra folk. Og uansett er det vel ingen ting vi har noe med? Du sier det selv: «Gratulerer med en HEMMELIGHET». Dette er kanskje teit av meg, men jeg blir faktisk mektig provosert. Det er folk som spør i nesten hvert innlegg om dagen, og må bli ganske slitsomt i lengden kan jeg se for meg. For å sette det på spissen er det mange som ikke kan få barn, og bare -tenk- deg om hvis det hadde vært Caroline i dette tilfellet. Hun kan ikke få barn, og bli minnet på det nesten hver dag? Ikke mye kult.

   Uansett, nå er jo alt dette satt på spissen, men jeg vil bare prøve å påpeke at slike ting er ganske private, og det er viktig å være litt var i slike situasjoner, og ikke bare buse ut alt man har i hue. Uansett om det du sier stemmer eller ikke. Ha en fin dag!:)

 18. Caroline, nå tror jeg du er gravid 🙂
  For det første har jeg aldri før sett deg skrive at noen av dere har vært sjåfører (regner med at dere har god nok råd til å ta en taxi) Og for det andre så sto det kun 2 vinglass på bordet deres. Ett til moren eller faren din (den av de som ikke kjørte) og ett til L.K. Hvis jeg har rett, HURRA for det!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ga akkurat en lang forklaring over her 🙂

  2. Herregud! Jeg visste at slike kommentarer skulle komme. Hvorfor kan ikke folk bare la være å tro at du er gravid hver gang du gjør noe «uvanlig». De kan heller vente til DU sier at du er gravid i steden for å alltid påpeke alt du gjør og si at du er gravid. Anyway, du har en utrlig vakker mor Calorine, ser hvor har utseende din fra. Mor og far din ser så søte ut sammen 😀

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 19. Koselig! ha en flott søndag!

 20. I like your ability to make everything beautiful and comfortable around you!!!!! You are gorgeous!!!

 21. Åh, for en hyggelig overraskelse! Og for en flott mor du har! Det må jeg virkelig si 🙂
  Ha en strålende søndag! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 22. Det er så koselig å lese alle de fine komplimentene til foreldene dine. Jeg hiver meg på jeg også! De er flotte mennesker, og selv om jeg ikke kjenner de så virker de så stabil og forelsket. Det er fint å se, for det er ikke mange igjen som forsatt er gift, i alle fall vår generasjons foreldre. <3 Det er kanskje litt rart å si, men jeg ser mye mer familielikhet mellom deg, din mor og din søster nå som du har blitt litt eldre. Dere er nydelig alle sammen!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo helt utrolig! Blir helt satt ut, jeg :O Tusen takk <3

 23. Michelle

  Så søte de er 🙂 koselig med slike overraskelser! Er så trist når det går så lang tid mellom hver gang. merker det veldig selv nå når jeg studerer i en annen by.. men ekstra stas er det når man først møtes igjen da 😀 <3

 24. Your parents are such a beautiful couple! They look so young! =)

 25. Du har..KANSKJE den heiteste moren noensinne! Fy søren så fresh hun er! 🙂
  C

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk 😀 Hun er så flott <3 Håper det er arvelig!

   1. DET er det! Du er nydelig, og kommer alltid til å være det 🙂

 26. Marita Staurset

  Herregud! Moren din er jo like nydelig som deg! Ser virkelig hvor du har fått det fra 🙂

 27. for en NYDELIG mor du har :-)) veldig vakker!

 28. For en flott familie! Synes du og Lars-Kristian ligner på moren og faren din som par (spesielt på bilder). Så kanskje man går etter likheter hos egne foreldre?

  1. Fotballfrue

   Ja, kanskje det 😀 Tusen takk <3

 29. Oi så pen mammaen din er! 🙂 Trur det er arveleg for din del, hehe.

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 😀

 30. Gravid????

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skulle jeg være det????

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *