River Island hos Nelly.com

Rett over klokken 12 i dag ble River Island lansert hos Nelly.com, dette er dermed den første og eneste butikken i norden som selger dette merket, og et må jeg jo dele med dere! Er det ikke fantastiske nyheter? Jeg elsker det! Nå slipper vi altså å bestille fra utlandet eller vente helt til neste Londontur med shoppingen 🙂 De har begrenset utvalg akkurat nå, men jeg tipper de vil få inn mer på løpende bånd. Dette er mine favoritter så langt:

1. Kjole her 2. Clutch her 3. Pumps her 4. Lang skjortekjole her 5. Peplumgenser her 6. Bikini her 7. Sneakerwedges her 8. Jakke her  (annonselenker) 

Fineste kjolen! Og de hvite pumpsene er perfekte, har vært på jakt etter noe lignende lenge. Men jeg tenkte jeg skulle prøve å styre meg 🙂 Vel, nå er det hårfarging på gang her!

46 kommentarer

 1. LIKER LIKER LIKER! takk som sa i fra! :):):)

  1. Fotballfrue

   🙂

 2. Hei,
  Jeg ble så interessert etter ditt innlegg om juicemaskinen, og vurderer å kjøpe en selv. Så jeg ville høre: hvorfor falt valget på den modellen du har? og er du fornøyd med den? Er det noe spesielt man bør overveie når man velger en juicemaskin?

  Takk for en inspirerende blogg! Liker spesielt godt matinnleggend dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke egentlig, den virket veldig lovende, så det var vel derfor 🙂 Jeg har egentlig null peiling på juicemaskiner, men er veldig fornøyd med vår 🙂

 3. Jeg skrev en kommentar undrer instagram-innlegget
  i går, men det har ikke blitt godkjent?!
  Den var til din flotte mann i grunn, eller deg, om kosthold.

  Ellers vil jeg bare si tusen takk for en flott blogg.
  Har fulgt med fra starten, skikkelig dårlig til å kommentere.
  Skal prøve å bli flinkere.
  Takk for mye inspirasjon, glede, hverdagsro.
  Jeg koser meg med bloggen din. Det blir som å sette på
  en pauseknapp i en hektisk hverdag, det er gull.

  1. Fotballfrue

   Beklager, han har ikke rukket å se på den ennå 🙂 Sier ifra 🙂

   1. Enda ikke blitt godkjent, men det er greit det altså 🙂
    Ikke noe stress uansett, og forventer jo ikke svar.
    Bare måtte jo spørre litt, da dere har peil.
    Men kommentaren kunne jo blitt godkjent uansett?
    Den var i hvertfall ikke noe stygg.

   2. Fotballfrue

    Mye mulig den ligger i spam? Finner den ikke. Godkjenner den når jeg finner den 🙂

 4. Heihei 🙂

  Jeg har et spørsmål, har du hørt om, evt. prøvd, geriljakardio? Jeg har nemlig veldig lyst til å prøve dette, men synes 12 min høres ut som en veldig kort kardioøkt (uansett hvor intensiv den er). Jeg lurte derfor på om du eller Lars Kristian vet noe om det ødelegger den fantastiske fettforbrenningseffekten det tydeligvis skal ha, om man etter geriljakardioøkta fortsettere å jogge en halvtimes tid? For meg høres det ut som dette bare er positivt da man er lenger i aktivitet, men hva vet vel jeg – jeg skjønner ikke «mekanismen» bak geriljakardio, så kanskje dette vil ødelegge hele greia 😉

  Skjønner om du/dere ikke har svar altså, bare tenkte jeg skulle prøve 🙂 Føler jeg har raidet hele google uten å finne svar skjønner du, hehe.

  Og tusen takk for at du gleder så mange hver dag med bloggen din, den er virkelig et must hver gang jeg er inne på dataen. Sitter ofte og leser i kommentarene dine, rett og slett fordi du virker som et herlig og jordnært menneske, og jeg elsker at du tar deg tid til å svare leserne dine så koselig 🙂 Helt fantastisk 🙂

  Klem!

 5. Nydelig!

 6. Jeg har peplumgenseren du har lagt ut bilde av (nr. 5) og den er helt super på! Elsker den 🙂 Kos deg med nett-shoppingen!!

 7. Karoline

  Hei! Jeg fant ut for en stund siden at vi har samme type tredemølle, (ble litt starstruck, hehe) men jeg lurte egentlig bare på om du har et favoritt-program du pleier å løpe etter? Eller løper du på manuell? Ha en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjører på med manuell jeg 🙂

 8. Hei hei:) jeg lurte på, hvordan/hvor redigerer du bildene dine som oftest?
  har du noen gode tips til enkle nettsider, til å lage fine collager og redigere de litt?

  takk for svar
  bloggen din er veldig innspirerende

  XO

  1. Fotballfrue

   Bruker picasa og cs5 🙂 cs5 til å sette bilder ved siden av hverandre og å lage collager 🙂

 9. Rebecca

  Har allerede bestilt meg en del *Hurra* 😀
  Bare lurte på noe i samme sleng: Må du betale toll med ekspress levering?
  Handlet for litt over 1000kr på asos og må betale toll nå på hele 700kr.. Plutselig ble varene ganske dyre 😛

  1. Fotballfrue

   Ikke hos Nelly 🙂

   1. Rebecca

    Men toll med ekspress hos Asos :/ ?

   2. Fotballfrue

    Ja 😉

 10. MRS.SMITH

  Åå, så sykt fine hvite pumps! Det er jo et must til sene kvelder om sommeren! 😀

  http://www.mrs-smithh.blogspot.com

 11. I like the first dress and the peplum top! xo

 12. Hei caroline 🙂 Jeg vil gjerne kjøpe noen av de produktene du viste i et innlegg for ikke så lenge siden, så lurte jeg på om det går an å handle på coverbrands viss man er under 18? og får man bare bruke rabattkoden viss man er medlem?

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg skal gå fint? 🙂

 13. I like the peplum top and the studded purse!

 14. Hei jeg skal konfirmere meg om 17 dager, og har kjøpt meg et slikt smilelab sett. Vil du anbefale og ta en til dagen i 14dager eller 2 til dagen i 7 dager? Jeg vet ikke helt hva som er lurest?:)

  1. Fotballfrue

   1 hver dag i 14 dager 🙂

   1. Tusen takk 😀

   2. Yvonne

    Kjære konfirmant. Ikkje bleik tennene dine. Du treng det like lite som ansiktsløfting, skilsmisseråd, muggsopp og kolera. Puss tennene dine. Les ei bok. Du er ung og nydeleg. Gratulerer med dagen.

   3. Rita Hansen

    Amen 🙂

 15. Ah, kjolen der vurderer jeg sterkt å kjøpe til jeg er ferdigutdannet nå i juni! 😀 Aldri mer skole og eksamener!

 16. Hei, jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om treningstøy. Du er jo så flink til å finne det fine.

 17. Hei! Det har lenge vært mye oppmerksomhet rundt deg og kroppen din i media. Ufortjent kritikk om hvordan du ikke er et godt forbilde – rett og slett pga kroppen din. Vet at det er flere jenter og kvinner som blir sett ned på fordi de er «for» tynne og dermed egner de seg ikke som forbilder til yngre jenter. Dette provoserer meg veldig. Derfor håper jeg at du kanskje vil ta en titt på dette intervjuet jeg fant på youtube, som handler om det å bli sett på som «altfor tynn». Jeg håper du kanskje også vil dele dette med leserene dine da intervjuet har et svært viktig budskap i dagens samfunn 🙂

  Link: https://www.youtube.com/watch?v=mxTiqSawBMw

 18. Elsker det! Det er allerede bestilt! 🙂

  Også må jeg bare si at jeg elsker bloggen din, du gir meg motivasjon og inspirasjon i forhold til trening og kosthold!!

 19. OK dette er heeeelt random, men han mannlige modellen i bildet over har instagram; «marianodivaio». For de som vil se litt mere hawt hawt hawt eller noe

  1. Haha, det hadde jeg også tenkt å kommentere! Han er jo bare gorgeous 🙂

 20. Caroline Christine

  Å, nei! Jeg var inne på nelly.com i går og fant meg så mye fint fra River Island, og nå er det borte..
  Håper de får inn flere varer igjen – skulle ikke ventet med å kjøpe..

  1. Fotballfrue

   Jeg så det :/ Får håpe de fyller på igjen 🙂

 21. Benedicte

  HeiHei.. Vet du hvordan River Island er i størrelsen? stor eller liten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Normale 🙂

 22. Elizabeth

  hei! Jeg ble så veldig interessert i den skjorten som er på modellen. Vet du om de selger den i Norge?? 🙂 vet du hvor jeg kan få tak i den? 🙂

  1. Fotballfrue

   De får den sikkert inn hos Nelly ettersom de bruker den på egen modell 🙂

 23. oioioi, plutselig kjente jeg en trang til å nettshoppe. Og jeg som skulle «spare», haha. Jaja, skal iallefall ta en joggetur når det for en gangs skyld er sol oppi i nord! 😀 Ha ei fin helg Caroline 🙂

 24. elisabeth

  Hei flotte Caroline! dette var et utrolig inspirerende innlegg om nellys nye klær som har kommer inn! Har tittet litt frem og tilbake, og igår nårbestille jeg den peplum toppen og idag var den utsolgt. kjolen var utsolgt for noen dager siden så det gikk tydeligvis fort!
  Får du inn en fotballfrue rabattkode snart? elsker å lese bloggen din! du er så inspirerende ! imorgen blir det intervaller på mølla igjen! ha en deilig søndag ! Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig! Det forvsant fort fra den kolleksjonen :/ Jeg skal prøve å fikse en rabattkode 🙂 Jeg vet jeg får tilgang til et hemmelig salg snart også 😉

   Klemmer 🙂

 25. Ingeborg

  Hei! Vet du om det går an å bestille kjolen fra en annen nettside, siden den er utsolgt på nelly??:)

  1. Fotballfrue

   Du kan sjekke asos 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *