Siden sist @fotballfrue

Har helt glemt å lage et inlegg med de siste instagrambildene mine, så det kommer her, med en solid tekst for hvert bilde som alltid 🙂

1. Årets første utekaffe (chai latte) i solen med Siri 🙂 2. Hadde så lyst til å kjøpe med meg absolutt alle disse! De ble oppdaget da jeg stod i den lengste køen noensinne på Tullis. Det var solskinn denne dagen, andre påskedag og alle ville ut og drikke kaffe. Franske makroner er og blir min svakhet, og lavkarbostyle smaker liksom heeelt det samme. Får dem aldri fluffy nok. Noen tips her? 3. Hugo har vært én av to SKIKKELIGE røvere og måtte bade for tredje gang på RAD denne dagen! Han og Ronaldo kom plutselig hjem utrolig klissete, de luktet jeg-vet-ikke-hva og jeg brakk meg bare av å se på dem. Det hang noe som lignet sikkel fra hale, ører og munn, og pelsen til begge to så totalt ødelagt ut. Vi har kommet frem til at det må være matfett de har funnet et eller annet sted og dette har de antageligvis rullet seg i, spist og kost seg med. Så nå har vi kortet inn løpesnoren, så går den ikke så langt 🙂 Skrubbet og vasket og gredde og tørket og gjentok tre ganger, uten at det hjalp så veldig mye, så her måtte vi ta det i omganger. Det sitter fortsatt litt igjen. Faktisk. 

4. Klar for årets første kamp (for min del) på Skagerak. Og jammen endte det ikke med seier til ODD 🙂 5. På plass for å motta telefoner og gjøre dugnad for Leger Uten Grenser med mange andre flotte og kjente fjes. En kjempefin kveld! 6. Min ROSA, nye og kjempefine bikini fra Victoria’s Secret som jeg skal bruke om bare 25 dager! Lykke på jord!

7. Innom BikBok på Arkaden i Skien etter tidenes treningsøkt i dag tidlig, jeg fant meg et kjempefint antrekk som jeg viser dere på om ikke lenge. Hadde veldig lyst på noe i fine farger, men endte selvsagt opp med militærgrønt og sort. De har fått inn en utrolig kul jakke med skinn på ermene som er militærfarget ellers, og en slik har jeg lett etter kjempelenge og jeg ble SÅ glad da jeg fant den! 8. Dette dumpet ned i postkassen min for noen dager siden, fra den beste og fineste Elise-venninna som finnes ♥ 9. Klar for chihuahua-attack og proteinshake etter dagens treningsøkt som bestod av sykkel intervall i 40 minutter etterfulgt av styrke ala bootcamp med hopp og sprett og tjo og hei i 30 minutter. Fy søren, jeg hadde gangsperre allerede FØR jeg kom meg i bilen, så du kan trygt si at jeg er spent på morgendagen. SLITEN!

Nå skal jeg svinge meg på parketten, for dette huset trenger en onsdags-vask! Onsdag er jo vaskedag og kanskje, bare kanskje, rekker jeg vinduene også. Men jeg har mine tvil og tror de må vente til i morgen. Så har jeg innmari lyst til å bile en tur ut igjen, for jeg fikk plutselig for meg at huset trenger en update. Jeg skal kvitte meg med litt engler og få inn litt andre ting fremover, nye puter, nye vaser, nye småting. Det blir så fint 🙂

Nyt solen og ha en fin dag, dere ♥

59 kommentarer

 1. Å, nusselig stjernesmykke – kan man finne ut hvor dette er fra ved å spørre her, mon tro? Fikk lyst til å gi dette til mine stjerner 🙂

  1. Fotballfrue

   Gina Tricot 🙂

   1. <3lig takk 🙂

 2. Marita Ø

  Høres ut som en fin onsdag i mine ører! I tillegg til at solen skinner, ja, da blir jo det meste en glede 😀 Har planlagt å vaske selv i dag, og når solen skinner ser man virkelig hvor mye skitt som finnes på vinduene, bah… Syns ikke det er lenge siden jeg vasket de engang! Hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Gud, jeg vet! Jeg vasker alltid på onsdager og i dag ser jeg jo virkelig at det trengs :O

   Klem!

 3. Den bikinien fra VS er nyydelig. 🙂 har aldri vært sikker på størelsene der.. spesielt cup størelsen. hvilken er din rosa bikini i? =) den ser ca passe ut!

  1. Fotballfrue

   Jeg bestiller bare samme som jeg bruker i bh fra H&M, passer alltid 🙂 32a er for eks 70a, 34a er 75a også videre 🙂

 4. Adorable moments! Your puppy is too sweet and I really agree with that quote, the necklace is very cute! Kisses! xo

 5. Åh herre så utrolig søtt det var det smykket og den teksten ♥ smelt ♥ Fineste 🙂
  Love the bikini! Var på VS her forleden, og kjøpte meg to lovlies, men den der så jeg faktisk ikke. Darn. Jaja, to får da holde! Ha ha 🙂

  Ha en fin onsdag sweetie
  *kisses*

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja, to får holde 😉 Har lyst på flere fra denne sesongen, men de fra i fjor er jo fortsatt like fine, så litt fornuftig må man være 😉

 6. Så utrolig fint halskjede,vet du hvor det er kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Gina Tricot 🙂

   – C

 7. Synnøve

  Den bikinien er på vei hjem til meg også! Gleder meg masse! 🙂

  Har et spm ang. Ole Henriksen. Har du forslag til en krem med solfaktor (gjerne rundt 15) som passer til hudtype som er fet? Håper på svar! 🙂

  Ha en strålende vaske-onsdag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne skal jo passe alle hudtyper https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/skin-insulator-comforting-creme-spf-15/ men den er ganske rik, har den selv 🙂 Så jeg vet liksom ikke hvordan det blir til fet hud :/

 8. Hei Caroline! Lyst å tipse om noen sider på nett hvor de har fine cover til ipad? Ønsker meg noen med diverse mønster som er de hotteste i sommer, men jeg finner svært få.. Håper du vet om noen 🙂

 9. Dette er noen av de verste innleggene dine, jeg orker virkelig ikke å lese en så lang sammenhengende tekst, uten avsnitt eller noe. Punktene inne i teksten hjelper ikke meg :/

  1. Fotballfrue

   Så synd at du ikke orker å lese :/ Har endret på det nå, så kanskje du synes det var bedre?

   1. Tina A

    Å, så kjekt at du endret på oppsettet! Jeg har pleid å lese bildeteksten likevel, men det har føltes litt tungvindt.
    -Mye mer behagelig å lese nå! Tommel’n opp! 🙂

   2. Fotballfrue

    😀

   3. Ja, det hjelper masse 🙂 Tusen takk!

 10. Macarons <3 Was introduced to it just a few weeks ago and discovered how delicious it was!
  And love the bikini, really pretty!

 11. Hugoooo! xD han er så søt der hodet stikker opp fra badekarret!

  1. Fotballfrue

   Hihihi, takk 😀 Han er en skjønning <3

 12. Alexandra

  Hei! Jeg har faktisk vært fast leser en god stund, men det er første gang jeg kommenterer. Og det gjør jeg bare fordi jeg synes det er på tide å fortelle deg at jeg liker bloggen din veldig godt, og synes det er like arti å lese alle innleggene dine 🙂 Du gjør en super jobb! Jeg lyser litt opp når jeg ser at du har postet et nytt innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, tusen takk 😀

 13. For en fantastisk pen bikini!<3

 14. Hvis du er interreresert i mote og skjønnhet, ta et titt på vårt online fashionmagazine<3

 15. Hørte du noe feil med bilde og kommentar på bilde 5 og 6?

  5 Dugnad for Leger Uten Grenser

  6 Ny bikini – lykke på jord!

  …..

  1. Fotballfrue

   Hva er feil med det? Mener du at man ikke kan gjøre en god gjerning og deretter kjøpe seg en ny bikini? Skal man straffes fordi andre har det vondt et annet sted i verden? Er det ikke bedre å bidra til at de som har det vondt kan få hjelp? Man skal ikke stoppe og leve livet sitt selv om det finnes land hvor forholdene er grusomme. Det ville vært svært trist om verden var så sort/hvit.

   – C

   1. Må si meg enig med Caroline her 🙂 Det er viktig å bruke energien sin der den faktisk gjør en forskjell for noen andre. Ser ikke noe problem med å gjøre en god gjerning også etterpå kjøpe seg noe fint ? mange gjør bare sistnevnte..

 16. Elma og Selma

  Hei!
  Jeg må bare si TUSEN TAKK for at du svarer tilbake 🙂
  Setter stor pris på det. De fleste bloggere svarer verken på mail
  eller på bloggen. Det er faktisk den ene grunnen til at jeg leser
  kun DIN blogg. Elsker virkelig bloggen din <3.
  Før jeg avslutter så lurer jeg på hvor jeg kan kjøpe boken din,
  har sett overalt i butikkene og det eneste dem sier er utsolgt!!
  Vet du om en nettside der jeg kan bestille boken din (billig?)
  Igjen Tusen Takk for at du svarer tilbake.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, takk for så fine ord 😀 Du kan for eks. bestille hos lillemaane.no 😀

   Klemmer!

   1. Sintus

    Jeg bestilte boken din i forgårs (via Coverbrands) – gleder meg MASSE til den dukker opp!!
    Sukk ja, franske makroner… Nam nam og sukkersjokk deluxe 🙂 Ha en strålende dag, nydelige Caroline!

   2. Fotballfrue

    Så utrolig hyggelig 😀

 17. God kveld:)
  Dette har ikke noe med innlegget her å gjøre, men må bare få takke deg for alle de gode tipsene du gir oss leserne!!
  Har nettopp spist laks- og mangospyd i kokos til middag, og igjen en lykke for både liten og stor:) For noen deilige smaker!!! Virkelig en smaksopplevelse:) I morgen er det denne onsdagens oppskrift på menyen, og gleder meg allerede! Du har ikke skuffet en eneste gang med oppskriftene dine, og jeg har snart prøvd alle i boken din;)
  klem

  1. Fotballfrue

   Å, så bra du likte det! Så bra alle likte det! Tusen takk for så fine ord 😀

   Klemmer!

 18. Smakte du de makronene? I så fall, var de gode? Har sett dem på Deli de Luca, og har hatt lyst til å kjøpe dem. Men, det har aldri blitt noe av, så lurer veldig på om det er verdt det 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg hadde fått min kvote sukker for påsken 😉 Det får bli neste gang jeg er der og ikke har spist sukker for et helt år :p

  2. Elizabeth

   De selger jo enkle også i disken på Deli de Luca, jeg har vært uheldig et par ganger og fått harde makroner, ser for meg at de som er i pakker også kanskje har ligget en stund og er harde… men vet jo ikke 🙂 Uansett, godt er det, om du får de «ferske»! 😀

 19. Åh, den bikinien er bare såå fin..

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Og den er så riktig rosa også 😀

 20. Hei, kan du skrive litt om størrelsene, toll og frakt når du bestiller bikini fra vicotria secret?

  1. Fotballfrue

   Jeg kan fikse et innlegg 🙂

 21. Jeg hadde min egen lille hopp og sprett og tjo og hei her i dag og jeg kjenner gangsperren allerede! Gleder meg ikke til så mye til i morgen *ler* Men det er jo litt godt likevel! Jeg har en hund som elsker å rulle seg i gjørme! Og en gang må det ha vært litt bæsj i den gjørmen for det luktet helt grusomt av han. De dyra asså <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, ææææsj :O Ja, de dyra :p

  2. Hehe må le litt her og komme med en historie fra min firbente venn 🙂 Vi reiste på besøk til mamma og stefar som bor på landet, og da vi lukket opp bilburet til Dennis, løp han rett ut på jordet og rullet seg i «nysprayet» kumøkk.. det verste var at vi brukte flere minutter på å få tak i han, var visst helt elsk å rulle seg i kumøkk. :-p

 22. Hei Lars Kristian.

  Håper det går greit at jeg spør noen spm?
  Jeg prøver å gå ned i vekt, og har et moderat
  lavkarbo-kosthold. Jeg spiser ca 1500 kcal om dagen.
  Men må jeg telle grønnsaker? Jeg spiser MYE
  grønnsaker, og når jeg teller alle så kommer jeg langt
  over 1500. Men legger man på seg mye av det?

  Når jeg er ute og er sulten, men ikke har tid til
  å spise noe ordentlig mat. Er en atkins bar greit?
  Eller er det godteri?

  Karbohydratene i mitt kosthold består mest av
  grønnsaker og meieriprodukter.
  Spiser lavkarbobrød, men det er ok? Av og til knekkebrød/fiberrik.
  Ligger på 100-150 karbs dagen, men da tror jeg også
  grønnsakene er med også.
  Veldig glad i typ kikerter, bønner og gulrot. Det er kanskje fy?

  Veldig glad for svar!

 23. Her ble onsdagsvasken byttet ut med kosedag med ett av mine tantebarn, noe jeg synes er helt greit 🙂 Nå har minsten sovnet, og jeg skal plante rumpa i sofaen å se 4-stjerners middag! Håper på å få se innkjøp om det ble noen idag 😉 Også håper jeg du har hatt en fantastisk onsdag vakre Caroline <3
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, det hørtes veldig greit ut 🙂 Håper du har en fantastisk onsdag også <3

   Klemmer!

 24. Christina

  Tuuusen takk for at du har en sånn fin blogg jeg kan koble litt ut av hverdagen med! Skravleinnleggene dine er alltid så hyggelige 🙂

  Jeg vil gjerne komme med et tips jeg har fått av min frisør,siden du er så snill og tipser oss lesere om alt mulig rart 🙂 håper ikke du synes jeg pirker fryktelig nå,men jeg har sett at du bruker hårstrikker som har en sånn metallbit på midten 🙂 disse sliter visst fryktelig på håret over tid,og man bør helst bruke strikker som ikke har disse.
  Vet ikke hvor mye dette har å si for deg,egentlig,men du som legger en del i håret ditt kan vel dra nytte av alle slags råd? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker alltid hårstrikker fra BikBok, de er uten den metalltingen og absolutt best 🙂

   Klem 🙂

 25. Hei! La du merke til en sort bil i gården deres her om dagen? Så bilde på facebook at to bekjente hadde kjørt opp til deg og tatt bilde foran huset ditt, hehe.

  1. Fotballfrue

   :O :O :O

 26. Liker heller ikke disse innleggene, det ser så rotete ut!
  Ser at du har endret og laget mer mellomrom, men når man leser på mobilen, må man dra siden opp og ned hele tiden for å se bildet som hører til teksten…
  Ser ikke bra ut, dessverre 🙁

 27. Å helledussen, Hugo på det bilde! Hahaha så søtt! <3 Måtte le når jeg så det, litle hodet som stikker opp i det store badekaret haha xD 😀

 28. Heisann 🙂

  Tusen takk for at du plukket ut av så mange i konkurransen om boken din, jeg gleder meg masse til å lese den 🙂 Men jeg ble litt usikker på om jeg oppga riktig email adresse forrige gang? Jeg har hvertfall skrevet riktig nå, og det kan bare være at dere ikke har fått sent ut emailer til vinnerne allerede og. Men greit å si ifra at jeg slurver alltid på viktige dokumenter.

  Som sagt, gleder meg masse til boken er i mine hender! <3

 29. Så herlige bilder!
  Eg må bare få si at eg liker bloggen din utrolig godt! Så utrolig mye bedre en disse «jeg-er-18-å-og-drikker-meg-full-hele-tiden»-bloggene!!
  Har du hørt om en nettside som heter Sheinside.com? Jeg liker store deler av klærene der veldig godt! Håper du også kan få glede av den, jeg venter nemlig på to bluser der ifra 🙂
  Mvh Hilja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *