Drink the sun

Ikke dårlig å våkne opp til ferskpresset juice? Fikk skikkelig flashback til Mexico, der drakk jeg ananasjuice til frokost hver eneste dag, og denne ble minst like godt, om ikke bedre. Vi har kjøpt oss en juicemaskin fra Princess, og jeg kan si allerede nå at den kommer til å bli flittig brukt. Ananasjuice var i hvert fall en ener, kunne drukket minst 5 glass til. Nam! Noen som vet om andre ting som blir godt i en juicepresse? Sånn bortsett fra de åpenbare eplene, druene og appelsinene. Vet at mange liker grønnsaksjuice, men jeg er skeptisk. Kom gjerne med tips 🙂

Ellers skinner solen, selv om det bare er noen få plussgrader her i dag, så jeg er veldig glad og har SÅ lyst til på en lang gåtur i den friske luften. Får se hva skjemaet tillater, kanskje det kan bli en kveldstur som i går, det var så deilig! Nå skal jeg i hvert fall komme i gang, så sees vi senere. Ha en fin tirsdag ♥

162 kommentarer

 1. Hei
  Jeg har to favoritter: 1) eple, gulrot, ingefær, stangselleri og sitron 2) eple, kiwi, brokkoli, spinat, sitron og ingefær Høres kanskje ikke så godt ut, men blir veldig bra. 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   1. jennifer ringsparr

    3 små rödbetor, 3 morötter, 2 äpplen (röda ska dom vara), 3 appelsiner och 1-1/2 ananas… Nam 😀

 2. God morgen! Jeg har også en juicemaskin, det er så herlig, Jeg liker veldig godt å blande eple, gulrot og litt ingefær, blir veldig friskt:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det skal jeg prøve 🙂

 3. Hei Caroline! Følger trofast bloggen din og må at jeg klikker meg inn et par ganger om dagen! Jeg har endel krøller som medfører frizz. Vet ikke hvor mange tusen jeg har kastet bort på hårprodukter. Jeg har prøvd Morrocan oil, men klarer ikke komme frem til riktig mengde. Ender alltid opp med å bruke for lite, som resulterer i at håret nesten er like frizzy som da jeg startet. Har du noen erfaring med hårolje? Hva slags rutiner har du på håret og hvilke produkter sverger du til? Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Elsker moroccanoil selv, men akkurat nå bruker jeg hempz 🙂 Har du prøvd det? Bruker sjampo og balsam, samt kur 1 gang i uken. Går alltid over håret med 2-3 pump av oljen deres før føning og deretter 2 pump etter føn og rettetang 🙂 Oljen bruker jeg hver dag, 1 pump etter krølling og retting 😉 Håper dette var til hjelp 🙂

   Klem!

   1. Katrine

    Tusen takk! Glemte å si at håret ditt alltid ser fantastisk ut!

   2. Helene

    ALDRIaldrialdri (!!!!) bruk hårolje før bruk av rettetang! (føn går greit ettersom varmen ikke er ekstremt konsentrert) Da får håret rett og slett en riktig frityr-behandling, og det er vel ikke mest ønskelig resultat.. Hihi

   3. Fotballfrue

    Dersom oljen også er varmebeskyttende går det fint 🙂

  2. Jeg hadde samme plage som deg, Katrine, og jeg ble tipset av frisøren å begynne å bruke Moroccanoil-kur en gang i uka. Dette hjalp utrolig mye, og jeg er superfornøyd! Den koster vel et sted imellom 300-500kr, husker ikke helt. Den er drøy i bruk, altså varer den lenge- jeg er ikke engang halveis i boksen, og jeg kjøpte den i januar
   Den kuren har reddet håret mitt 🙂

   Shampo og balsam pleide jeg å bruke Aussi, som koster rett i underkant av 100kr pr. Flaske. Jeg byttet for en stund siden til Define sin nye Morrocanoil shampoo og balsam, som er billigere enn Aussi, og jeg får igrunn mye mer ut av den, den fungerer kjempebra på mitt frizzy og slitte hår.

   Etter hver dusj bruker jeg også 2-3 pumper med arganolje (Moroccainoil) proffs sin.

   Alle disse produktene jeg har skrevet om går jeg god for! Også Aussie shampoen, den lukter nydelig godt og er god i håret, men Define sin passey bedre for mitt hår 🙂

   Lykke til med håret! Vet hvor utrolig irriterende det er når håret ikke fungerer som man ønsker 🙁

 4. Hei Caroline!
  Jeg leser masse på bloggen din og synes du har en fantastisk fin blogg!
  Ang ferskpresset juice, så anbefaler jeg at du kjøper «The funky fresh juice book»
  Det er en utrolig artig bok, hvor du finner masse oppskrifter på forskjellige juice som du kan lage
  Juice for «gravide, hangover, diabetikere etcetc.. masse! boka er for alle!
  Håper den kommer til rette om du tar en titt på den!
  Ha en fin dag videre!

 5. Snakk om sola (praktisk talt hehe), jeg sa akkurat til mannen min i går at jeg vil kjøpe meg en juicemaskin 🙂

  Så du var fornøyd med den fra Princess, hvor mye koster den sån ca? Jeg fikk smoothiemaskin til jul og den er i daglig bruk, nå har jeg lyst å begynne å lage juice selv, så jeg håper du får mange tips til hva vi kan putte i juicemaskinen:-)

  Ha en super dag i finværet! Selv sitter jeg inne på kontor og skulle ønske jeg kunne vært mer ute…

  Klem.

 6. Følg jojanonne, damen bak Veganmisjonen, på Instagram. Hun presser en ny juice nesten hver dag, mange gode tips!

  Ellers kan det meste presses og drikkes uten at det smaker GRØNNSAK dersom man tilsetter lime og/eller eple. 🙂

 7. Hei Caroline!
  Jeg leser masse på bloggen din og synes du har en fantastisk fin blogg!
  Ang juicepressing så vil jeg anbefale at du kjøper «The funky fresh juice book»
  Det er en utrolig fin og artig bok hvor du finner all slags mulig juice som du kan presse
  For de gravide, hangover, diabetikere etcetc, boka er for alle!
  Håper den kommer til rette om du tar en titt!
  Ha en fin dag videre!

 8. Å, nypresset juice er så godt! Jeg elsker å presse slike gule og prikkete epler med sitron, blir perfekt som limonade!

 9. Cathrine

  En blanding av Appelsin, Ananas og Jordbær er supergodt 🙂

 10. granateple blandet med grapefruit.

 11. Anbefaler deg å prøve med appelsin, ananas, ingefær og gulrot. Det er en herlig kombinasjon, lun og god. 🙂 Elsker juicemaskinen. Kiwi og agurk sammen med eple fungerer også meget bra. Ha en fresh dag!

 12. Avokado, eple og sitron er kjempegodt 🙂

 13. Godaste Juicem;

  Äpple (ca 2st)
  Rödbetor(ca2-3 st)
  Morötter(ca4 st)
  Citron (1/4)
  Ingefära (efter smak men ungefär 2-3 cm).

  Du kan avsluta med kanel på toppen om du gillar det.

 14. Kristine

  Så deilig ut! Hva var prisen på den juicepresseren? 🙂

 15. Bringebær, eple og appelsin!! 😀 kjempe godt!

 16. Juicemaskin er genialt! Her drikkes det grønn juice ca. fem dager i uken. Eple, stangselleri, spinat og agurk, eventuelt litt brokkolistilk. Så godt! Eplet gjør hele greia søt, så det smaker ikke gress, hehe.
  Hvis du vil ha rosa juice kan jeg anbefale å lage en lys juice, med en bit rødbete. Juicen fra den gir fra seg en skikkelig frisk farge. ¨
  Ha en deilig dag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, takk for tips 😀 Dette kan jo bli kjempegøy 😉

   Håper du har en fin dag <3

   Klemmer 🙂

 17. Jeg pleier å bruke mango. Denne kan du kombinere med det meste du synes er godt, men modnet mango er i hvert fall en perfekt frukt å bruke til hjemmelaget juice. Lurer også på om ikke rabarbra i kombo med litt ingefær vil være en god symbiose når rabarbrasesongen er i gang om et par måneder. Litt sånn frisk og freidig smak:-) Må nok søtnes litt for ikke å bli altfor frisk og freidig.

 18. Marita Ø

  Mmm, ferskpresset juice er jo det aller beste 🙂 Her blir det alltid ett glass juice til frokosten, syns det er en frisk start på morgenen, særlig på sommers tid 🙂 Håper du får gjennomført en tur ute i frisk luft, selv skal jeg komme meg avgårde til trening nå 🙂 Ha en fin dag!

 19. Jordbær og lime!

 20. Kristine

  Var nettopp i Tyrkia hvor de hadde juicebar, her prøvde jeg en som inneholdt: appelsin, eple, gulrot og jordbær <3 Eller så kan du alltids prøve granateple, det er veldig sundt og beskytter mot kreft 🙂

 21. Hei 🙂

  Takk for inspirerende blogg!
  Spm til deg, eventuelt Lars Kristian om antall karbs hvis man vil i ketose; Jeg har bestilt shaker fra CampKilo som lover deg å komme i ketose ved kur. Det er imidlertid ca 100 gram karbs per dag i denne kuren, og jeg syntes det høres veldig mye ut dersom man vil i ketose. Har du/dere noen synspunkter på det?

  Mvh Elisa

 22. 1 granateple og 3 gulrøtter er min favoritt… Denne blander jeg ut med 1/3 vann. Mannen min liker den ikke, og sier den smaker sundt;), og ikke godt… Jeg synes den smaker veldig godt… Denne har jeg https://www.sanabona.no/kjokkenutstyr/116-omega-juicer-8226 som tåler godt harde grønnsaker som gulrot, men det gjør de vel alle…. Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Ha en fin dag du også <3

 23. Granateple (eller granateple og appelsin) er utrolig godt! Ellers er vannmelon med jordbær eller jordbær og appelsin også veldig godt. Vannmelon med jordbær er veldig forfriskende, syns jeg (:

 24. Anja Julie

  Gulrotjuice, med et eple og litt sitron er veldig godt=) samtidig som jeg har hørt at det er godt for magen og fordøyelsessystemet=) ikke at man må ha noe problem med magen for å nyte denne da=P

 25. Hemmafru

  UTROLIG fin juicepresse! Men bare en ting, hvordan passer ananasjuice med kostholdet ditt? Eller er det ikke så farlig? Elsker at du er så avslappet og ikke er fanatisk!

  1. Fotballfrue

   Ett glas gjør ingenting 🙂 Ikke for meg i hvert fall, er jo inne noe jeg drikker hver dag uansett 🙂

   1. Marianne

    Regna med spørsmålet kom kjapt 🙂 Men du har vel aldri sagt at du ikke skal ha karbohydrater, bare at du vil ha riktige karbohydrater, og fra ting som er sunne og gjør godt for kroppen 🙂 Kos deg med juicen! <3

  2. Tror egentlig frukt er helt greit, selv om man går på lavkarbo. Sukkeret i frukt har jo liten påvirking på blodsukkeret.

   1. Besserwisser

    Sukkeret i frukten har jo nøyaktig samme påvirkning som vanlig sukker.

    Men forskjellen er at i juice får man med seg noen næringstoffer, mens i reint sukker finnes det ingenting annet enn sukker.

    Jeg drikker aldri juice, men »bruker» heller karbohydratene mine på andre ting.

   2. Kommer helt an på hvilken type frukt det er snakk om, uansett vil fiberinnholdet i frukt senke absorbsjonshastigheten. Hvor mye frukt eller juice man skal tillate seg er veldig individuelt. En som er overvektig bør styra unna juicen, og heller velge frukten, evt kutte den helt ut. Er du normalvektig kan du fint forholde deg til statens råd som er 200 gram om dagen 🙂

   3. Du får ikke i deg fiber når du lager juice. Det meste blir liggene i gjen med rusket 🙂

   4. Siktet til frukt 😉

 26. Heisann 🙂 dette har ingenting med inlegget å gjøre, men trenger litt hjelp fra eksperten selv hehe 🙂 jeg lurer på om du har noen tips om hvordan å kle seg til konsert? Skal på bieber konsert nå snart, og mellom alle disse skrikende og ville belibersene ville det jo vært lurt å kle seg så comfy som mulig, men jeg vil jo pyyynte meg å gå med heler, men vet ikke om det blir så lurt! Haha. Klesrommet mitt er stappet, men uansett hvor mye klær som finnes der inne klarer jeg liksom ikke helt å finne noe å sitte sammen. Er foressten 23, og ingen kjempe beliber, så blir ingen t-shorter med bieber print eller joggesko haha tenker meg noe casual chic men trenger litt hjelp 🙂
  Elsker bloggen din, ekstra mye nå virker som du er inne i en skikkelig feel good periode, og du virker som en god person tvers igjennom 😀 ha en fin dag videre og stor klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, søte deg 🙂 Det er jo gøy på konsert med Bieber uansett om du er Belieber eller ikke, tenker jeg 😀 Han leverer jo garantert show! Jeg ville kjørt en litt rocka shorts om det ikke blir for kaldt, ala runwaydreamz, en t-skjorte med print og en bomber-jakke for eks.? 🙂 Det kan du fint ha et par kule sneakers til 🙂

   Klemmer!

   1. Takk for tips fine deg 🙂

 27. Hei, jeg digger bloggen din! Du har gitt meg masse inspo til trening, mat og klær. stilen din er ab fab! Juicen ser god ut, men er det ikke vldig mange karber i ananasjuice? Jeg ville ikke drukket det, for å si det sånn…

  1. Fotballfrue

   Ett glass gjør ingenting, men mindre du er fanatisk 🙂

   1. Hm, kanskje jeg kan unne meg et glass juice av og til? Det er bare det at jeg har vært så flink med mat og trening så lenge nå, og så er jeg redd for å skeie ut for mye… Men du har jo drømmekroppen, og hvis du kan ta et glass juice, så kan vel jeg og det? 🙂

   2. Fotballfrue

    Hehe, jeg lover deg at det kan du 🙂

   3. Engstelig for å skeie ut med ett glass juice hørtes veldig trist ut.
    En frukt eller ett glass fersk fruktjuice er bare bra for kroppen.

   4. Hemmafru

    Hei samen. Det er ikke frekt ment altså. Jeg synes det er bra at du får inspo fra fotballfrue. Hun er et utrolig viktig forbilde for meg også, og jeg henter også mye inspirasjon derfra. (Elsk på oppskriftsonsdag). MEN, det virker som om du helt glemmer å tenke sev. Caroline har jo sagt flere ganger at du må gjøre det som er rett for deg! Hvis du kjenner at du har lyst på juice, må du jo kunne gjøre det uten at Caroline «godkjenner» det. Viktig å ikke bli fanatisk!

 28. Ahh det så fresht og godt ut !! Deilig start på en tirsdagsmorgen !! Lurte forresten på en ting, du er så flink å bruke det stilige treningstøyet til Get Inspired og lurte på om det kommer noe rabattkode på bloggen din snart ?? Ha ellers en strålende dag i sola ! Klem fra Sørlandet 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal se hva jeg kan få til 😀

   Klemmer fra sola <3

 29. Jeg bruker eple,kiwi,litt spinat og brokkoli:)

 30. Og forresten,når jeg virkelig skal kose meg lager jeg ananasjuice av fersk ananas og putter i blender med kokosmelk og mango,DET er godt det:)

 31. Det så nydelig ut, vi har også kjøpt oss juicemaskin som blir flittig brukt om dagen 🙂 Kombinasjonene er jo uendelige så her kan man virkelig eksprimentere 😉 Juice av eple, kål, agurk og litt sitron blir veldig godt – forfriskende og dessuten supersunt!! 🙂

 32. Du må også igang med at eksperimentere lidt med grøntsagerne 😉
  Hjemme hos os er selv min mand blevet overbevist og drikker dem med glæde.

  Vores yndling lige for tiden er
  spinat, bladselleri, agurk, æble, en halv citron ( med skræl og det hele), broccoli – Juicet og efterflg. blendet med en avocado og to spiseske fulde livets olie.

  En anden favorit er:
  gulerødder, rødbede, ciron, æble, ingefær og livets olie

  Generelt flere grøntsager end frugt …….. Men mmmmmm

  God fornøjelse og tak for fantastisk inspiration 😉
  kh
  Kristine

 33. Hvor er juicemaskinen fra?:)

 34. Oda Sofie

  Noe jeg smakte for første gang på en kafe som heter FRESKO ved solli/frogner for noen dager siden var med appelsin, gulrot og lime/sitronn. Den var sinnsykt god, frisk men likevel litt mild med gulrotsmaken. Anbefales 🙂

 35. Benedicte

  Sykt godt med «hjemmelaget» Juice 😀 Ha en fin dag, Caroline 🙂

 36. Dette minner meg på at jeg må kjøpe ny juspresser! Jeg synes alt med ingefær er godt, og skal begynne med «grønne juser» når jeg får ny maskin. Det kan bli litt sterkt for magen om man drikker mye, så min plan er å lage jus av f eks eple, stangselleri, ingefær og broccoli for å deretter putte det i en smoothie med avokado, banan og Purely Greens. I mitt hode kommer det til å bli døds bra haha!:-)

  Denne maskinen så veldig fin ut. Hadde en fra Philips tidligere, men fruktkjøttet ble liksom så vått. Ditt så jo fint og tørt ut. Kjøpte du den på nett?

  Ha en fin dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, den er fra Princess, kjøpte den online 🙂

   Klem!

 37. Oppstår det mye fruktkjøtt med den maskinen, eller er det minimalt ?

  1. Det kan du velge ved å bruke innstillingene 🙂

 38. Den beste juicen er 1 eple, 1/3 agurk, 2 stilker selleri og en tykk skive sitron. Frisk og rensende på samme tid. Enda finere farge om man har i en neve spinat også 🙂

 39. Pærejuice er utrolig godt!

 40. Ønsker meg veldig en juice-maskin! Må være deilig å ha ferskpresset juice til frokosten 🙂

 41. Ananasjuice med havregryn er godt og litt mettende:)
  Må bare si at jeg får veldig positivt inntrykk av deg når jeg leser bloggen. Du tar deg tid til å svare kommentarer og mailer! Også virker du ydmyk til tross all din suksess og tar konstruktiv kritikk bra! 🙂 er imponerende!

 42. Hei caroline 🙂

  ganske ny leser av bloggen din, men nå tror jeg at jeg har fått lest med meg alt av innlegg fra i år hvertfall 🙂
  Hatt en litt stille jobbdag for å si det sånn:)
  Juicepressa ser jo super ut. Bruker du fruktkjøttet/massen som kommer ut til noe da?
  Lurte på en ting etter å ha titta rundt her inne. Kjolen du har på deg på det siste bilde under kategorien «om meg», den med blomstertrykk, en skikkelig sommerdrøm. Hvor har du kjøpt den? Var helt utrolig lekker, spessielt med de brune sandalene til. Tror du den finnes å få kjøp enda? Det er vel kanskje et gammelt bilde, men hadde vært perfekt å ha på i et bryllup jeg skal i i slutten av mai 🙂

  Ha en super dag

  1. Fotballfrue

   Den er gammel, dessverre :/ Den er fra Rare Fashion, tror fra 2010 🙂

   I dag gikk fruktkjøttet i søpla 😉

   Klem!

 43. May Liss

  Bland inn litt grønnsaker med frukten, gulrøtter blir kjempegodt, brokkoli også 🙂 Jeg orker ikke ren grønnsaksjuice, syns det blir litt too much men en fin mix er bra.

 44. Benedicte

  Rødbet, gulrot, ingefær, siton og eple 😀

 45. Veronica

  Hei!
  Jeg kan anbefale gråpærer og agurk! Smaker helt fantastisk:O)

 46. Marianne

  Hørtes veldig godt ut med hjemmelaget juice, tror jeg må anskaffe meg en slik maskin selv 😉

  Et spørsmål ift lavkarbo; Er det slik at jo mindre karbohydrater jeg spiser, jo mer fett kan jeg spise? Bør/må jeg i såfall spise mer fett? Jeg er grønn på området… Er mer eller mindre avhengig av brød/knekkebrød i løpet av dagen, har forsøkt å bake et lavkarbobrød, og det metter som bare den, selv om det kanskje ikke var det beste brødet jeg har spist. Vet det finnes mange oppskrifter der ute, så jeg får fortsette å teste det ut.

  Du har gitt meg så masse inspirasjon, så den siste måneden har jeg løpt 4-5 km 4 ganger i uken. Har mestret å gå OPP i vekt (2 kg) 🙁 Målet er jo å gå ned, så jeg får teste ut lavkarbo og se om det er tingen 🙂

  Ha en strålende dag 🙂 Klem

 47. Gratulerer så mye med juicepresse! Jeg har en vidunderlig frokostjuice som jeg bare må tipse deg om, den gir en utrolig kick-start på dagen!

  Tre epler, en agurk, en stang selleri, en halv sitron, og litt ingefær. Dette rekker til to stoore glass : )

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀 Skal hadles inn i dag!

   Klem!

 48. Dette er kanskje ikke innlegget for å stille spørsmål, men jeg lurte på om du har merket noen sammenheng mellom å gå på f.eks p-piller og effekt av trening? Leser jo overalt at dersom man går på p-piller vil man få «mindre utbytte» av treningen pga hormonene osv, men jeg vet ikke hva jeg skal tro. Kanskje du eller Lars Kristian som virker inne i dette med kropp og helse noe innspill? 🙂

 49. Trude Sundblad

  Hei – hvis du sjekker ut siden http://www.rawforbeauty.com finner du mange gode grønnsaks- og frukt smoothier/drikker til forskjellige formål.(f.eks hva er en god mix for forkjølelsen, detox, influensa, energi etc.) De har også en facebook-side. «Cluet» er selvfølgelig å benytte seg av økologiske varer så langt det lar seg gjøre. Lykke til 😉

 50. Cathrine Førsund

  Hei, jeg er på utkikk etter en god juicemaskin. Hvor var det du kjøpte din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte den online, den er fra Princess 🙂 Kostet 1399,- 🙂

 51. Jeg lagde nettopp en juice av ananas, eple, spinat og litt ingefær + litt stevia. Nydelig!

 52. Anbefaler boken til Carina Hultin Dahlmann, JUICY (www.juicydrops.no). Mange gode tips!!

  1. Ja, den boken er helt super:) Mange gode og fristende oppskrifter. Selv maser jeg på typen om å gå til innkjøp av en juicemaskin fra Philips;

   https://www.flust.no/kjoekken/kjoekkenapparater/juicer/philips-avance-collection-juicer-hr186930/?cid=_kelkoo_cpc

   Den er nok hakket kraftigere enn den du har, Caroline. Da juicer den rødbetter og gulrøtter lett også;)

 53. Ida Korneliussen

  Jeg lager alltid med jordbær, ananas og kiwi. NAM 🙂 ha en super dag- og du nå er det mindre enn 9 uker til jeg flytter til Hawaii for 2 hele år. Fy søren, dette blir såå bra 🙂 Klemmer i fleng!

 54. Så gøy, da har du mange gode muligheter!
  Min favorittkombinasjon er rødt eple, grønt eple og gulrot.
  Og en liten bit rødbete oppi gir en fantastisk farge og ekstra god smak=)

 55. Ingefær, stangselleri, pære, mango, appelsin og røbete. Kjempegod og med nydelig rosa farge. 🙂

 56. Vet du hva, på dette området er jeg helt basic, jeg presser nemlig appelsinene med en helt alminnelig juicepresse, altså uten teknisk hjelpemiddel!
  Det blir deilig frisk juice hver morgen, og det smaker helt fantastisk! Ikke har jeg vært forkjølet en eneste gang i vinter, heller… 🙂 Knock on wood!

  Veldig fresh og herlig den juicen din… blir tørst på den! 🙂
  Den får frem minnene om luksusferier i Egypt, der den ferske nypressede juicen var standard hver morgen. :-))

 57. I Danmark selges en bok der heter «safter» av søren Ejlersen, den er super, gir masser av gode oppskrifter på frukt og grønnsaks juicer. Grønnsaksjuice smaker godt, om de får de riktige tilføjelse av f.eks. Ingefær, epler, pære ol. Så kommer du til København i løpet av året, titt etter boka ( bokhandlen Arnold Busck har den)

 58. Hei, Caroline!

  Jeg elsker også ananasjuice, og pleier å ha litt lime i juicen – da blir den sååå god! Skikkelig sommerfølelse av det. 🙂

 59. Appelsin+Ananas+Jordbær! Fantastsik god blanding.

 60. Å, nam, ananasjuice er så godt! Juicemaskin står på ønskelisten min om dagen 🙂

 61. Min favoritt for tiden er appelsin og ingefær. Grønnsaksjuice er godt, men kan fort bli litt bitter, men det løser man ved å tilsette litt sitronsaft (pussig nok)

 62. Jeg trodde ikke at juice var med på kostholdslisten deres? Men det er jo bra, siden det er så godt og sunt 🙂

  1. Fotballfrue

   2 frukt og 3 grønnsaker om dagen 🙂 Det gjelder vel de fleste? 🙂

   1. Her har dere jo skrevet at dere unngår frukt ( https://fotballfrue.no/2012/08/21/vart-kosthold/), så det virket bare ikke som at det gjaldt dere 🙂

   2. Nei, det står at vi spiser moderate mengder av det 🙂

 63. Blåbærjuice er supert 😀 Bland med druer 🙂

 64. Nam! ser godt ut

 65. Ann-Theres Lorentzen

  Gratulerer med juicepresse!

  Anbefaler også Dahlmanns bok, og bloggen hennes. Hun er utdannet juiceterapeut, så har MYE å velge i! Jeg juicer fra boka henes hver eneste dag, er blitt helt avhengig! I tilegg har hun juicer til fest, hverdag, som er spesielt bra ved ulike plager, og juicesmoothier. Herlig!!

 66. Hvis du sjekker ut Joe & The Juice og Fresko (begge to finnes her i Oslo) sine juice-menyer, så får du nok massevis med inspirasjon. 😀 De har jo HELT fantastiske juicer som ikke er noe problem å gjenskape hjemme dersom man bare har ingrediensene!

  I går storkoste jeg meg med en «5a Day» fra Fresko, som består av eple, appelsin, gulrot, stangselleri og jordbær. SÅ god og SUPERsunn! 🙂 Ellers kan jeg også anbefale kombinasjonene stangselleri, sitron og eple eller jordbær, eple og ingefær. NAM!

 67. Hei Caroline!
  Mango er supergodt som juice. Jeg drakk nypresset mangojuice hver morgen i Zambia for et par år siden. Mmmm 🙂

 68. Hei, har akkurat begynt å lese bloggen din, og vil bare si at du er en fantastisk fotograf og en herlig person ♥ Fortset med bloggen og ALDRI ta deg nær av stygge kommentarer!♥

 69. Kjøp boka Juicy! av Carina H.Dahlmann 🙂 Mange bra tips og oppskrifter.

 70. Fersken-juice er himmelsk! 😀

 71. Gratulerer med juicemaskin! 🙂

  Min favorittjuice for tiden: 1 brokkoli, 2 store stilker selleri, 1 stort grønt eple, og 10 cm agurk: Friskt, grønt og velsmakende. 🙂

 72. Lizbeth Osnes - Blir mamma til ei lita jente 31.08 ♥

  Noe så fantastisk da! En slik MÅ vi investere i selv også, det er jo det beste med ferier =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 73. Hei! Jeg har også en juicemaskin, men bruker den aldri… Lager heller smoothie jeg, da går det ikke så mye vekk av sunt fruktkjøtt!! Eller kanskje tenker jeg helt feil? Vil helst bruke den, kostet jo en del:)

 74. Magic-machine))) Foto is so tasty!

 75. Jeg arbeider på kafe, min favoritt er vannmelon, appelsin, ananas å bittelitt lime.

  Jeg prøver å venne meg til grønnsaker og, siden det er vel sunnere; en gulrot, litt selleri, biittelitt ingefær er ok hvis du har masse eple som ‘base’ 🙂

  Kjempeherlig blogg, jeg har aldri kommentert før, men har vært fast leser siden 2010 og bruker stadig oppskriftene dine. Kjempe inspirerende!

 76. Åå, jeg elsker ananasjuice, og ananas generelt, men tåler det ikke. Stikker og klør i munnen og halsen hver gang jeg spiser/drikker det, og det er så kjipt :p Ser hvert fall ut som en perfekt start på dagen. Jeg startet med kaffe og omelett (som jeg setter i ovnen med stekepanne og alt, da blir den sååå fluffy). Ha en super dag, Caroline 🙂 En dag nærmere sommeren! Klem

 77. The Fashion Panda

  Mmmm looks good 🙂
  https://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 78. Jeg elsker denne; Eple, ingefær, appelsin, sitron og evt kanel og chilli!
  Klem fra Ungarn:-)

 79. Tine Marie

  KIWIjuice er utrolig friskt og godt! Det blir kanskje litt mer syrlig enn alle de andre typiske juicer, men den blir veldig frisk og smaksfull! 😀

 80. Cathrine

  Mango og papaya – bland deretter med farris = verdens beste brus

 81. Hei! 🙂 husker du fikk FRES energitabletter for en stund siden? Hardu prøvd de, og hvordan virket de? 🙂 går inn i en periode me mye overtid osv på jobb, så har bestilt meg FRES så jeg skal ha energi til å komme meg på trening etter arbeidsslutt! Vet man ikke skal unngå å ta det på kveldstid, men så blir ikke jeg påvirket i så stor grad av koffein (kan drikke bøttevis med kaffe om jeg vil, hehe)
  Har hørt litt forskjellig om disse tablettene, så vil gjerne høre din mening om de 🙂

  Ha en fin ettermiddag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg drakk kaffe også, så det ble for mye for meg :/ Kuttet de ut da jeg fikk hjertebank, ble kjempestresset 😉 Men en slik alene går nok helt fint om du kutter ut kaffen 🙂

 82. Mange fine tips! Jeg liker veldig godt 1) Et eple, en halv gulrot, bittelitt ingefær og en appelsin, 2) Bringebær, et eple og litt limesaft. 🙂

 83. Ananas og jordbær! Mmmm 🙂

 84. gulrot,appelsin og sitron.
  Broccoli,spinat,squash,eple, og sitron.

 85. Christina

  2 jordbær + 1/2 eple + 1/2 presset appelsin og evt. litt ingefær .. smaker himmelsk 🙂

 86. Looks fresh, healthy and so delicious!:)

 87. Åå!jeg har ønsket meg juicepresse så lenge!!men har hørt de er forferdelige å vaske?vet ikke om det er mulig å putte i oppvaskmaskin,men det har jeg desverre ikke uansett:(
  Kunne du hver så snill svare meg på dette?Virker fantastisk å ha mulighet til å presse deilig juice til frokost!

  1. Fotballfrue

   Delen hvor kjøtt og juice havner kan du ta i oppvaskmaskinen 🙂 Men selve mikseren tror jeg det er best å vaske for hånd? Det har vi gjort i dag 🙂

 88. Jeg digger juice! Eple, stangselleri, ingefær, agurk og sitron er godt eller jordbær og ananas! Det er bare å eksperimentere med grønnsaker og frukt, det er det som er gøy! Oppdage ting som man ikke hadde trodd hadde funket sammen, mynte for eksempel er supert i juice. For gode juiceoppskrifter sjekk: http://www.juicemaster.com. Videoene på nettsiden anbefales også, Jason Vale er kjempeenergisk og inspirerende. Jeg holder på med en 5 dagers detox kalt «the big juice spring clean» er på dag 3 og syns det funker for meg.

  Håper du finner oppskrifter som faller i smak og lykke til med juicingen! Takk for at du skriver så inspirerende! 🙂

 89. Uhm ananasjuice er simpelthen så lækkert og friskt!

 90. Hei Caroline.

  Dagens antrekk er ikke publisert på bloggen.
  Ble det feil innstilt?
  Gleder meg til og se den :)))

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Hvordan da mener du? :/

 91. Jeg er ikke så glad i grønnsaksjuicer selv, men denne er kjempe god og frisk 🙂 Grønnkål, granny smith epler, en sitron og litt ingefær 🙂 Grønnkål er ekstremt næringsrik, ikke så veldig god, men i denne juicen smaker man den ikke 🙂

 92. Jeg vil egentlig bare anbefale frukt.no! De har utrolig mange smoothie-oppskrifter med blant annet grønnsaker, men de har også mye juice der 🙂 I linken har jeg rett og slett søkt på noe tilfeldig, for å få opp avansert søk-muligheten, og så bare krysset av på drikke og fjernet friteksten (ja, litt tungvint, men det funker). Mye godt her!

  https://www.frukt.no/oppskrifter/?searchText=&pages%5B%5D=294&sendAdvanced=

 93. Hei:)

  Juice er bra, men husk at også restene fra frukten kan brukes til noe og ikke bare kastes!:)
  Noe egner seg i kakebunner/brød (feks gulrot, eple og sikkert andre rester).
  Og andre ting kan man fryse ned og bruke i feks smoothie:)
  Sikkert masse andre ting man kan bruke det til også, dumt å hive så masse fersk frukt.
  Nesten umulig å skvise ut all god smak og gode næringsstoff til juicen.

  Ha en super juice-uke! 🙂

 94. Smaksfavoritter

  Jeg lagde den i blender, men vil tro den kan fingere like fint i juicepresse?
  https://smaksfavoritter.blogspot.no/2013/01/grnn-superdrikke.html

 95. Så deilig! Gulerot, eple og ingefær er super godt. Frosne jordbær, sitron, rød chili, eple og inefær er også en favoritt!

 96. Smaksfavoritter

  https://smaksfavoritter.blogspot.no/2013/01/grnn-superdrikke.html

  Bør vel fungere like godt i en presse som i en blender? 😉

 97. Lagde en skikkelig god her;
  Eple,spinat,litt ingefær, litt chilli,sitron(bare litt hvis ikke du vil ha den for syrlig) tomat,og masse agurk! Nam nam nam,,,

 98. grønnkål, spinat, grønne druer, mandel melk, appelsinjuice og vanilje youghert!
  + isbiter om du vil ha det. smaker SUPER godt, og ikke minst veldig healthy!!

 99. Elisabeth Marie

  Granateple og jordbær! Namnamnamnam 😀

  Det blir endel fruktkjøtt til overs når man lager juice. Hva gjør du med det? Kan det brukes i smooties kanskje?

  Fikk igrunn litt lyst på juice nå jeg hehe 😉

  Ha en super onsdag!

 100. Eple, ananas, appelsin, vannmelon og gulrot! 🙂 NAM!

 101. Sukker er sukker – tror neppe blodsukkeret trives med for mye nipping av juicer om man holder på med lavkarbo (sjekk ut JuiceMaster)

  1. Kommer helt an på mengden 🙂

 102. Jeg pleier å lage gulrotjuice! Supergodt, og ikke minst sundt! Tror den kanskje hjelper litt til på brunfargen i tillegg.

 103. så deilig da =) ha en fin dag =)

 104. ingenting slår mangojuice! supersøtt og godt
  og grønn juice er jo kjempegodt, og fint å starte dagen med. Jeg bruker kiwi, eple, stangselleri, chili, agurk og spinat 🙂

 105. Mango, skogsbær, kiwi, mandarin og jordbær er godt som juice 🙂 Det går også ann å blande frukter som f. eks. jordbær og mandarin. Mandarin juice er den enste juicen hvor det ikke er vanlig å tilsette ekstra vann.

 106. Favorittjuice: 6 granny smith epler, 1/2 ananas, en liten bit lime, en håndfull spinat. Serveres med isbiter. Smaker helt fantastisk og er supersunn 🙂
  Ellers er ananas + sitron en uslåelig kombinasjon.

  Lykke til med juicing 🙂

 107. Graphefrukt med en halv sitron. Veldig godt og sunt 🙂 Du kan også tilsette en gullerot om du ønsker, smaker godt det også:)

 108. juicing.no tror det fins masse bra tips på den siden! Jeg har ihvertfall fått mange gode tips derfra 🙂

 109. Har du litt epler eller pære pluss sitron i grønnsaksjuicen så smaker den veldig godt. Lover!

 110. Synes kiwijuice er veldig godt, ferskpresset. Man kan også kombinere kiwien med appelsin nam nam

 111. Vi har blitt helt hektet på gulrot og appelsin juice:) vi lager alltid for mye bare fordi det er sååå godt:)

 112. Hei
  Jeg er utdannet juiceterapeut og har jeg opprettet min egen hjemmeside. Anbefaler deg å gå inn på http://www.juicing.no – på bloggen for oppskrifter eller på facebook Juicing Norge. Legger jevnlig ut nye oppskrifter.

  1. Fotballfrue

   Spennende 🙂

 113. Eg pleiår å ha i appelsin, kiwi og litt asparges! Drit godt rett å slett!

 114. Elisabeth

  Min favoritt er 2 røde appelsiner (evt. blodappelsin) og 4 plommer! 🙂 Ellers går det mye i 4 gulerøtter, 1 eple og 1 neve spinat.
  Grønnsakjuice er ikke så godt, synes jeg da. Men det blir mye bedre hvis man juicer en frukt i tillegg 🙂

 115. En juice som jeg pleier å lage smaker som frokostjuicen man får kjøpt på butikken, bare enda bedre!

  – 1 pakke jordbær
  – 2 appelsiner
  – 1 eple
  – 1 gulrot
  – 1 håndfull spinat

  Smaker himelsk godt!!

 116. nam! hørtes veldig godt ut!
  Jeg syntes appelsin, eple, sitron og gulrot blir til en utrolig god juice. Burde testes ut! 🙂

 117. subasna nicole

  Hei!
  En juice som er fantastisk god og som jeg alltid pleier å ha når jeg er ute å reiser er
  1/2 Agurk, 1 grønt eple, 2 stangselleri, en neve mynte, litt spinat og 1/2 lime
  God å frisk, og kjempe fin farge : ) kos deg videre
  klem

 118. Hi Caroline,

  Try JuiceMaster.com website. Jason Vale has lots of great tips and recipes on juicing.
  My fave is Super Juice:
  2 apples
  1/4 pineapple
  1/4 long cucumber
  spinach – handful
  1/2 lime (peeled)

  juice those and pour the juice in blender with 1/4 avocado, tea spoon of spirulina powder and couple cubes of ice.
  blend for 45 sec.

  done!
  amazingly tasty and energizing!

  good luck with your juicing and compliments on beautiful blog and style!

  kind regards,
  Laura

 119. Marthine

  På jobben lager vi ferskpressede juicer og to av bestselgerne er «energyser»mog immunity boost. Den første er 1/2 banan, 1 eple, 1/2 grapefruit og fylles så på med appelsin til ønsket mengde. Nr 2 er pære, jordbær og appelsin. YUM!

 120. Varje morgon gör jag en grön juice med grönkål, persilja, spenat, ingefära, citron och äpple. Riktigt gott, fräscht och nyttigt.

 121. Hei Caroline!

  Velkommen som «juicer»;) Moro å se at det juicy budskapet sprer seg og takk til dere som snakker varmt om boken min Juicy! i kommentarfeltet. 🙂 Jeg er Norges første juiceterapeut og har jobbet med juicing og helse i mange år og det er moro å se at budskapet bærer frem. Ta gjerne en titt på nettsiden min http://www.juicydrops.no hvor du kan laste ned flere gratis e-magasiner som jeg har utviklet med juiceoppskrifter, om råvarer, tips og triks m.m..

  Er det noen som trenger tips til juicemaskin har jeg laget en stor juicemaskin test for TV2 Hjelper Deg som vises kl. 2030 18 april.

  Happy Juicing!

 122. Hei. Jeg kjøpte denne juice maskinen i dag. Jeg får den ikke til å fungere, og har søkt nettet rundt etter noen med tips, men uten hell. Har du noen? Ellers får jeg bare opp alle butikkene som selger den. Dagens nedtur å ikke få den til å fungere. Takk for tips.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *