All white

Pumps Aldo / Bukse DKNY / Skjorte Zara / Øredobber BikBok / Ring Hasla / Kåpe Issue 1.3 (adlinks) / Veske Red Valentino 

Jeg har siklet på disse buksene fra DKNY helt siden jeg prøvde dem i showrommet til my-wardrobe i London, og nå er de endelig mine! Jeg klikket dem hjem på fredag og i dag var de hos meg. Så jeg kjørte like gjerne en helhvit look, nå som vi nærmer oss varmere tider og alt 😉 I forbindelse med my-wardrobe og mitt besøk i London har jeg forresten en utrolig bra konkurranse for dere! Kan jo nevne ordet gavekort og høy verdi, så håper jeg mange vil delta. Legger den ut senere i kveld eller i  løpet av morgendagen.

Ellers må jeg si tusen takk for alle forslagene til juice i forrige innlegg! Dere er så fantastiske å spørre om slike ting, så nå har jeg bestilt meg en juicebok OG handlet inn bær og frukt for over 400 kroner, haha! Riktignok frossen frukt for ismaskinen også, men likevel. Jeg har nesten levd på juice i dag, lagde nettopp en juice på blåbær og før det en juice med jordbær og lime. N.A.M!! Så nå må vi nesten vente litt med middagen, blir jo faktisk mett av alt dette. Flere som spurte hvor maskinen var fra, så tenkte å fortelle at den er fra Princess og kan bestilles her ♥ 

Håper solen skinner der hvor du er også  🙂

105 kommentarer

 1. Elisabeth

  walking angel (:

  1. Fotballfrue

   😀 <3

 2. Marita Ø

  Wow! Hvitt er så utrolig lekkert, og dette var bare helt nydelig på deg 🙂 Kjenner jeg blir veldig nysgjerrig på konkurransen, gleder meg 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

 3. Du er nydelig i helhvitt, Caroline! Selv kunne jeg aldri klart det, siden huden min er ja, omtrent samme farge som buksene dine haha! Jeg Googlet jusmaskinen din, og jeg fant den på tretti.no for bare 879,- Ganske mye penger å spare!

  1. Fotballfrue

   Oi, ja, det var virkelig rimeligere! Da burde du slå til, den er veldig fin 🙂 Tror forresten du hadde vært lekker i helvitt, jeg 😉

   Klem!

   1. Nåh, takk, skjønne deg! Når jeg får litt fregner på skuldrene kanskje.;) Jeg slår til, allerede bestilt!

 4. Laget nettopp laks i limesaus for første gang og det var så syykt godt 😀 Takk for oppskrift, dette skal lages mer! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er kjempegod, skal ha det i morgen selv 😀

 5. Utrolig lekkert med helhvitt! <3

  1. Fotballfrue

   Fine deg <3

 6. Michelle

  du er rett å slett perfekt!!! inspirasjon til tuuusen:)

 7. WOW! For et SINNSYKT rått antrekk! Du er stilig 😀

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

 8. Like fin som alltid! Lars Kristian må være såå stolt av deg 🙂 men du? Vet du hva som hadde vært koselig? Om du laget et innlegg med; Caroline gjennom tidene.. Med bilder med 1-2 års mellomrom og hva som beskrev deg i den epoken av livet! 😀

  1. Fotballfrue

   Har aget noe lignende, med akkurat den tittelen faktisk, her: https://fotballfrue.no/2012/04/16/caroline-gjennom-tiden/
   Har du sett det? 🙂 Ikke akkurat som du beskriver, men nesten 🙂

   Klem!

 9. Flott du er 🙂 Den juicemaskinen frister veldig! Juicen i forrige innlegg så utrolig god ut. Vet hvert fall hva jeg skal ønske meg nå. Er jo så mye god juice man kan lage, og alt er jo bedre enn industrijuicen med fullt av konserveringsmidler… Ha en fin dag videre <3

 10. Helle Alexandra

  Hvor mye spiser du (hva), hver dag? Og hvor mye trener du? 🙂 ser så utrolig bra ut 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser 3 energirike måltider hver dag, spiser til jeg er mett 🙂 Så spiser jeg mellommåltider dersom jeg skulle føle for det, som ost, nøtter, en fiberrik eller to, pålegg, en frukt, bær etc. 🙂 Trener 5-6 ganger i uken 🙂

 11. Hei fine Caroline!
  Jeg skjønner at du sikkert får et lass med henvendelser hver dag. Men, jeg har sendt deg en mail (til pressemailen) ang. et prosjekt jeg holder på med og hadde satt veldig stor pris på om du leste den!
  Ha en nydelig dag!
  🙂

 12. Ingeborg Kristine

  Du er så nydelig!!<3

 13. Dette kledde du virkelig! Elsket hvordan huden og håret ditt er kontraster mot alt det hvite. Også har du jo så fin figur, Caroline! Virkelig fint.

  1. Fotballfrue

   Takk, takk, takk 😀 Nå ble jeg glad! 🙂

 14. Hi Caroline:) Total white is one of my fav trend, it looks so great on you! What a fab style, I like also your earrings, very cool! Too stunning as always, you got a nature allure:) Kisses!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3 😀

 15. Dette er det mest nydelig antrekk jeg har sett på UTROLIG lenge! Dette antrekket skal i moteinpirasjons-boka mi! Angel on earth til tusen 🙂

 16. Du har så utrolig kul stil! Du er virkelig et stilikon, elsker å gå inn på bloggen din fordi den er så inspirerende og kreativ. Du skriver om akkurat de tingene jeg liker å lese om på blogger. <3

  -Digger deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg <3

 17. Jeg fryder meg over hvert nye innlegg fra deg i disse dager, er nemlig fortsatt sengeliggende etter jeg ble påkjørt, så jeg er ganske lei 😛

  Tror jeg skal invistere i en juicemaskin selv, når jeg flytter ut (og jeg får råd). Men for øyeblikket holder det med smoothies. Ha en kjempe fin kveld, flotte fotballfrue, helhvitt kledde du 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, kjære deg <3 Fortsatt god bedring! Håper du kommer deg snart! Virkelig glad for at jeg kan være til fryd 😉

   Mange klemmer!

 18. Vakker og classy som alltid! 🙂 <3

 19. Hei Caroline.
  Elsker antrekket ditt og bloggen din. Er innom hver dag som en del av min ettermiddagsrutine, men et spørsmål. Hvordan forholder du deg til omgivelsene når du er kledd i hvitt fra topp til tå? Regner med at du som jeg har problemer med flekker på hvitt tøy? Jeg bruker bare hvitt i ny og ne og dette fordi jeg får flekker på tøyet før jeg rekker og gå ut døra, og om jeg er så heldig og kommer meg ut døra flekkfri så tørr jeg nesten ikke å sette meg noen vei
  ;-). Som sagt, hvordan forholder du deg til omgivelsene når du er kledd i hvitt?

  Mvh
  Linn 🙂

  1. Fotballfrue

   Hadde planer om å sette meg på den benken, men det gjorde jeg ikke da jeg så den var veldig, veldig skitten 😉 Er bare å være forsiktig, så går det fint 🙂

 20. Marte Hundhammer

  Gud, du stråler! du er så vakker Caroline!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, skjønne!

 21. Så fint antrekk, Caroline! 🙂 Du stråler som alltid!

 22. wow så nydeli antrekk!:D og bena dine ble kjempelaaange :);) du er utroli vakker som alltid 🙂

 23. Marianne

  Hei Caroline!
  Jeg vet dette ikke passer til innlegget ditt, men prøver meg allikevel 🙂
  Hva mener du (og/eller Lars Kristian) om å bruke Vita hjerte´go produkter hvis man har høyt kolesterol?
  Generelt, hvordan fungerer lavkarbo hvis man har høyt kolesterol?
  Jeg har både høyt kolesterol, er konstant trett, er overvektig og ønsker virkelig å få tilbake livet mitt.
  Jeg har prøvd alt av slankekurer, shaker, pulver, piller.. ja, you name it. Har i lengre tid tenkt på lavkarbo, men iom. at jeg har høyt kolesterol, er jeg redd for fett.. smør osv.
  Håper du virkelig kan svare meg! Hadde betydd så mye!

  1. Jeg er ikke noe tilhenger av Vita Hjertego´sine produkter :/ Jeg ville brukt smør til steking og på brødskiva, og så ville jeg benyttet meg av oliven-, linfrø- og rapsolje i salater og dressinger. Spis mye grønnsaker 🙂

   Et lavkarbokosthold med økt inntak av fett og lavere inntak av karbohydrater har dokumenterte positive effekter på risikomarkører for hjerte- og karsykdom i forbindelse med vektnedgang. Øker du inntaket av fiskefett, vil du kunne senke kolesterolverdiene, i tillegg til et evt høyt blodtrykk om du har det?

   Jeg ville pratet med den som evt behandler deg for det høye kolesterolet, og hørt hva han mener. Dokumentasjonen på lavkarbo og vektnedgang er ganske godt dokumentert, og det medfører også positive endringer i lipidverdier om det gjennomføres på en god måte 🙂

 24. Kjempe flott antrekk 🙂 Hadde jeg tatt det på meg hadde det gått 2min så hadde jeg sølt på meg :p
  Men skikkelig flott på deg 🙂

 25. Veronika

  Helt nydelig, Caroline 🙂

  Gleder meg til å ta på hvite klær jeg og. Den hvite buksen ligger klar, hehe.

  Du er utrolig fin med slett hår, forresten! Du er selvfølgelig fin med krøllet og, men det var fint med litt variasjon 🙂

  – V

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! <3

 26. Heisann, har lagt merke til at du oftere og oftere bruker engelsk i overskriftene på innleggene dine (All white, Drink the sun, Striped, I miss the view,Coffee table, I eat shoes for breakfast………………. ).
  Er dette en bevisst, strategisk handling for å tiltrekke deg utenlandske lesere eller er det tilfeldig?

  1. Fotballfrue

   Både og 🙂 Jeg oversetter jo aldri bloggen, så synes godt de kan få overskriften på engelsk 🙂

   1. Hadde du ikke planer om å oversette noen få setninger til engelsk for noen måneder siden?

   2. Fotballfrue

    Jo, men så ombestemte jeg meg. Åpenbart 😉

 27. Dette var et skikkelig fint antrekk! You look smashing 😀

  Og du, jeg har klart å forelske meg heeeelt i Malou-serviset fra GreenGate, men jeg finner bare en butikk i nærheten som selger GreenGate. Hvor pleier du å handle de lekre servisene? Har du noen gode nettsider? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg handler stort sett i butikk jeg, og ikke på nett :/ Så har jeg jo ønsket meg mye til jul og bursdag 🙂 Møllergården har masse 😀 Dansk side 🙂

 28. Utrolig fint med helhvitt. Smashing som alltid:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 29. Du er så nydelig Caroline! Dette var et superfint antrekk! 😀

 30. Det var et nydelig antrekk:)

 31. Hei 🙂 Tar det lang tid for maskinen og faktisk lage juicen? Har hørt noen slike maskiner kan være litt trege.
  <3

  1. Fotballfrue

   Nja, nei. Ikke så veldig 🙂

 32. Nå måtte jeg bare kommentere, for GUD hvor nydelig du er! Kjenner jeg gleder meg såå til fler vår-antrekk 🙂

 33. Det var kjempe vakkert! 🙂

 34. Du ser ut som en brud igjen! Flott antrekk

  Lurer bare på noe med den rumpe-treningsvideoen. (Den med hun dama ved bassenget)
  Jeg får alltid så veldig vondt i armene når jeg skal gjøre den øvelsen helt på slutten. Hvor man står på alle fire og løfter bena 90 grader oppover. Hva er det jeg gjør feil???? Jeg vil prøve den i tretti dager, men orker ikke hvis jeg skal få så vondt i armene….

  1. Fotballfrue

   Så rart, hvor i armene får du vondt?

   1. Fra albuen og opp..

    Skal gjøre den litt annerledes i dag så får jeg se om det gjør like vondt 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, prøv det 🙂

 35. wow, så FLOTT du var her!!! 🙂 kanskje du skulle gått for å bli barnelege likevel, så kunne du blitt den første i verden som faktisk kler støgge hvite legeklær 😀

 36. Ang apper, hva er forskjellen på Pinterest og We heart it? Er det ganske likt? Føles ikke som noe poeng i å ha begge da 🙂

 37. Wow Caroline!! Du ser fantastisk ut, dette kledde du!

 38. Hei! Er stor fan av deg og bloggen din, har fulgt deg lenge:) Håper du fortsetter å blogge i lang tid! Men har et lite ønske om reduksjon av antall antrekksbilder i enkelte blogginnlegg. I alle fall når man er steder med treger internettlinjer kan det bli litt for mange, litt for like bilder innimellom etter min smak.

 39. Og hvilken har du av pixlr-o-matic og Pic jointer? 🙂

 40. Tenk å være så heldig og få lov til å bo med deg resten av livet! *hinthint L-K ;);)* Du er så vakker og liker antrekket! Kjøper du bukser for over 3000 kr kun til å bruke 2-3 ganger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha, søte du :p Nei, denne kommer til å bli flittig brukt gjennom heeele sommeren 🙂

 41. Kjempe fin!

 42. Hei Caroline. Har du noen tips til hvordan man kan trene armer og lår tynnere? Er relativt tynn, har en BMI på 17,5, men har fortsatt en del å ta i på armer og lår(Er typisk pæreform, veldig smal rundt midjen og flat mage, men en del på lår og rumpe). Hadde blitt kjempeglad hvis du hadde noen tips!

  Elsker forresten bloggen din!

 43. Nyforlovet ;)

  Hei! Kult antrekk!
  Jeg har nettopp forlovet meg 🙂 🙂 og har i den forbindelse et spørsmål angående Ernst hotell i Kristiansand. Husker at du var i et bryllup der for en tid tilbake. Hvordan syns du det var der, mat, atmosfære etc? Vil du anbefale å ha bryllupsfest der?

  1. Fotballfrue

   GRATULERER 😀 Hotell Ernst var fantastisk flott, absolutt passe sted for et bryllup 🙂 Vi overnattet bare der, festen var ikke der, så jeg har dessverre ingen preferanser ang. maten :/

   Klem!

 44. Varmere tider, fru Blom:) Ja, det er sol og fint i morges temmelig kaldt. Mistet jo nesten følelsene i fingrene i morges mens jeg ventet på bussen så det er ikke helt vår/sommer ennå. Men håper det blir det snart:) Ganske lei av vinter og snø nå. Det er tross alt ikke lenge til mai.

  1. Fotballfrue

   Har alltod vanskelig for å tro at det skal bli grønt til mai, og i år har jeg aldri vært mer i tvil 🙁

 45. Fin på håååreeeet 😀 Kjempe fint 😀

 46. SÅ fin med glatt hår!! 🙂

 47. Du kan lage SÅ mange forskjellige og nygelige varianter med en slik juicer! Min favoritt er uten tvil grønne epler, stangselleri, agruk, lime og ingefær! Virkelig å anbefale 😀

 48. Kan man bruke «avfallet» eller fruktkjøttet som kommer ut til noe?

 49. Du er søren meg verdens fineste du Caroline!

 50. Ah… nydelige plagg var for seg men jeg likte dessverre ikke kombinasjonen, men var sin smak! 😉 Fine bilder da!

 51. Du er så vakker Caroline! Målløs! Du setter sammen antrekk på en fantastisk måte. Veldig inspirerende å poppe innom siden din på morgenkvisten når jeg selv skl finne ut hva jeg skal ha på meg. 😉

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk <3

 52. Wonderful look and a great nostalgic place! Love your outfit! White on white is fab^^

  1. Fotballfrue

   Ikke noe jeg ville gått med, synes den er litt mye, men det er jo helt smak og behag 🙂

 53. Fine, fine deg!

 54. heterochromiairenium

  Så flott du var med slett hår. Antrekk, tilbehør og hår gir et elegant og sofistikert inntrykk. Likte også spesielt godt skoene og vesken du har brukt til. Et av de bedre antrekkene du har hatt, etter min mening. Snasent!

 55. Michelle

  Helt hvitt kledde du sykt godt Caroline!! du lyste skikkelig opp =D herlig med juice maskin. starter alltid dagene mine med en hjemmelaget juice! Forfriskende og herlig 😉 Ha en strålende dag <3

 56. Isabelle

  Mye mer classy med rett hår. Slike hollywoodkrøller passer ikke i norge.

  1. Fotballfrue

   Hollywoodkrøller passer da like bra i Norge som i Hollywood, hvem bestemmer om det passer i et bestemt land eller ikke? Merkelig påstand, men tusen takk 🙂

 57. Fin du er 🙂

 58. Hei!
  Så nydelig skjorte! Har du kjøpt den nå nettopp?
  Er så mye fine vårklær som har kommet i butikkene nå. Bianco har fått inn mange fine sandaler og jeg kjenner jeg gleder meg til det er så varmt at de kan brukes =D.
  Ha en super dag!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, den er ny 🙂 Gleder meg til å gå med med kjoler og skjørt uten strømper, jeg! *sukk*

   Klem tilbake!

 59. Nice look! invite to me https://rosseann.blogspot.com/ 🙂

  greetings:)

 60. Heisan, råflott antrekk, klikket inn på buksen, ser at XS er utsolgt, men jeg er størrelse 36 og lurer på om S hadde gått fint? Hvilken størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   Denne hadde de kun fra strl. us 4, så jeg fikk bestilt den siste 🙂 Skulle gjerne hatt den en mindre, men den sitter jo fint, så vil si at de er litt små i strl. 🙂

 61. The Fashion Panda

  Love that totally white look! You look gorgeous!!
  https://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 62. GUUURIMALLA, så vakker du var!! :O

 63. Benedikte

  Hei Caroline!
  Lurer på om du har noen tips til antrekk i forbindelse med jobbintervju? Er ikke så veldig glad i sort bokse – skjorte – dressjakkestilen, tror ikke jeg hadde følt meg helt «meg» og komfortabel i det. Samtidig så vil man jo se mest mulig «profesjonell» og velkledd ut, så sliter litt med å finne en alternativ stil som kan funke..

  Du har jo antrekk for en hver anledning, så jeg søker anbefaling fra den beste 😉
  Ha en fin dag videre, skjønne du!

 64. Wow, you keep on suprising me everyday with your more and more sophisticated outfits! You turned into a real fashion queen!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 😀

 65. så kult antrekk =)

 66. du tar bilder på så mange flotte plasser <3

 67. Jeg vil gerne give dig et råd! På dine billeder, har du altid håret foran, jeg tror det ville give et bedre look hvis du tog det om bag skuldrene. Så kan man også de alle detaljer i outfittet. Jeg synes et eller andet sted det er lidt distraherende at kigge på 🙂

  Jeg elsker din blog! Hilsner fra Danmark

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *