SOS for de typiske hudplagene

 

Alle jenter har noe å irritere seg over, enten det er et kvisutbrudd i ny og ne, store porer eller ringer under øynene. Men det finnes en løsning! Sammen med Coverbrands har jeg funnet frem til de mest vanlige og kjente irritasjonsmomentene hos oss jenter, og også produkter som kan hjelpe deg på vei 🙂

Store porer:

Derfor har du dem: Porer er åpninger i huden som skiller ut et naturlig fettstoff for å holde huden fuktig. Alle har porer, men hos noen er de større enn hos andre, og for eksempel kan enkelte områder i ansiktet ha større porer enn andre. Dersom huden mangler fuktighet eller om porene er tettet til, kan de se større ut enn  hva de egentlig er.

Dette kan du gjøre: 

1. Du kan dessverre ikke endre på porenes normal størrelse, men du kan forhindre at de blir utvidet mer enn nødvendig. Walnut Complexion Scrub er en skrubb med grove korn som passer til alle hudtyper. Skrubben får frem den naturlig gløden som ligger under laget med døde hudceller, og ineholder også ginseng som trenger dypt ned i porene for å rense. Bruk denne 2-3 ganger i uken.

2. etter Walnut Scrub påfører du Firm Action Mask, som er en poresammentrekkende maske, den fjerner urenheter i porene og gir huden et løft med kinesisk leire og urter. Jeg elsker virkelig disse to produktene, huden blir babymyk!

I tillegg til disse to, er det også viktig å bruke en god fuktighetskrem i ansiktet hver dag og eventuelt også et serum under nattkremen.

Kviser:

Derfor har du dem: Huden produserer fettstoffet talg som kommer ut gjennom porene, og dersom poren tettes, hoper fettstoffet seg opp og en betennelse oppstår. Du kan få lettere kviser av hormonelle årsaker, inntak av mye fet mat og alkohol, stress eller om du pirker mye på huden din. Makeup som ikke lar huden puste kombinert med svette fra for eksempel trening, kan også fremprovosere kviser.

Dette kan du gjøre:

1. Glo Therapeutics har et produkt som heter Spot Fix Blemish Treatment som skal hjelpe mot disse problemene. Blemish Treatment inneholder zink og hudvennlige planteekstrakter, renser og roer ned huden for å pleie og lege utbrudd. Påføres 1-3 ganger daglig direkte på problemområdet.

2. En god rens morgen og kveld er alfa og omega. Husk å rense huden to ganger for å få bort all smuss og urenheter. Glo Purifying Gel Cleanser er en oljefri, vannløselig og sulfatfri vask som rengjør skånsomt uten at huden taper sin naturlige fuktighet. Den er i tillegg tilsatt kraftige, beskyttende antioksidanter og salisylsyre som renser i dybden og virker effektivt kvisedempende.

Mørke ringer under øynene:

Derfor har du dem: Ofte er dårlig livsstil som for lite søvn, dårlig kosthold og en generelt mangelfull evne til å ta vare på seg selv årsaken til ringer under øynene, men aldring setter også sine spor på huden. I tillegg kan dette være arvelig betinget.

Dette kan du gjøre:

1. For å bearbeide dette og bli kvitt det for en liten stund, anbefaler jeg Eyedews. Eyedews inneholder små mikromolekyler dynket med aloe, collagen, Q 10, vitamin A og E kombinert for å gi en avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende anti-rynke behandling for delikate området under øynene. Alt på en gang med andre ord. Og det funker! En dag du våkner og det ser ut som du har storshoppet og lagt alle kuppene i posene under øynene dine, vil eyedews være løsningen for dagen.

2. Ellers er en god concealer å foretrekke, og Under Eye Concealer fra GloMinerals gjør en perfekt jobb som den ultimate concealeren. Denne må ikke brukes på urenheter og kviser, da den tilfører fukt og næring til det sarte området under øyet.

Celulitter:

Derfor har du dem: Celulitter er delvis genetisk, delvis hormonellt og også i veldig stor  grad livsstilsbetinget. Mye sukker og alkohol gjør at cellulittene trives, i tillegg kan for mye salt være årsaken ettersom salt binder vann i kroppen og kan gi deg såkalte vann-celulitter, som er opphopning av vann i kroppen. Det å ikke trene holder ikke akkurat cellulitene borte, så en aktiv livsstil er helt klart å foretrekke dersom du ønsker å få bukt med problemet.

Dette kan du gjøre: Ved siden av en sunn og aktiv livsstil med riktig kosthold, finnes det jo x-antall produkter på markedet som hevder å hjelpe deg med problemet. REN har kommet med en ny lotion spesialutviklet for å redusere forekomsten og synligheten av cellulitter og appelsinhud, Body Contouring Anti-Cellulite Gel. Hvorvidt den hjelper på celulitter kan jeg ikke si noe om, men kremen dufter helt nydelig og gir en deilig, avkjølende effekt på kroppen samtidig som du får babyhud etter noen dager. En veldig god krem er det uansett virkning 🙂

Tørr hud og dehydrert på kroppen:

Derfor har du det: Tørr hud kan du få ved overdrevet vask med vann og såpe, tørt og varmt inneklima, vintervær, overdrevet soling og andre påvirkninger fra omgivelsene har stor betydning for uttørring av huden.

Dette kan du gjøre:

1. Lavendel Body Oil fra Ole Henriksen blir ofte omtalt som et mirakelprodukt og er en fast rutine hver kveld her hjemme. Jeg elsker den! Etterlater huden utrolig myk, kan brukes som massasjeolje og også som dusjolje.

2. Konjac Sponge har på kort tid blitt utrolig populære, og nå har de lansert en ny svamp i serien: Body Sponge for både tørr og sensitiv hud. Dette er en kroppssvamp med fordelene fra fransk rosa leire, en blanding av hvit og rød leire, som anbefales til sliten, sensitiv og tørr hud. Den er foryngende og vil hjelpe huden å få tilbake sin naturlige elastisitet. Passer perfekt for hud som har vært utsatt for mye soleksponering. Kan brukes flere ganger, men la den tørke etter bruk, ikke la den ligge fuktig.

annonse 

Synes du produktene høres spennende ut? Ved å bruke rabattkoden j2quz får du 20 prosent rabatt på alle produktene bortsett fra på Konjac Sponge. Den får du 15 prosent rabatt på. Koden varer ut 12. april 🙂

164 kommentarer

 1. Jeg synes det er leit at noen tar disse velmente rådene som personlig kritikk. Deres sure kommentarer tilfører, etter min mening, ikke noe konstruktivt til diskusjonene. Jeg tror ikke Caroline mener at det er din skyld at du har viser, men hun vil hjelpe dem som ønsker å gjøre noe med problemet. En god regel for alle: ikke ta ting personlig.

 2. Finnes det coverbrands i Norge som i butikk??

 3. Når jeg prøvde mask og scrub fra ole henriksen endte jeg opp med masse kviser. Kan det være at disse kommer før alt blir bedre eller passer ikke de produktene for meg?

  1. Fotballfrue

   Det høres veldig rart ut ettersom hans produkter er laget av naturlige ingredienser, men det ka selvfølgelig være at du har fått en reaksjon. Merkelig at du skal få kviser av skrubb og maske, dette er jo ikke noe som tetter porene? Dersom det er nupper og ikke kviser, kan det være at skrubben er for grov for deg. Alle produkter passer ikke alle, så jeg ville gått til en hudlege eller en hudpleier for å se på hva situasjonen din er. Jeg har jo brukt OH i 3 år, og har aldri hatt finere hud 🙂

   1. Når jeg ser nærmere på det, så er det nok en reaksjon og ikke kviser som jeg trodde.

   2. Fotballfrue

    Det var enda godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *