På en lørdag. .

. . har jeg hatt noen timer med dette:

Jeg har startet å se Pretty Little Liars igjen ettersom jeg har tatt igjen The Vampire Diaries, og nå har jeg bare få episoder igjen av dette også, før jeg er i mål. Egentlig litt frustrerende å tenke på, men jeg klarer ikke å løsrive meg. Så jeg har sett to timer med disse stakkars jentene sammen med kirsebæryouhurt, blåbær og latte macchiato fra dolce gusto. Jeg har blitt fullstendig hektet på den kaffen i det siste, prøver å begrense meg til to kopper. . Flere som har smakt den?

Vel, nå er jeg klar for å sette kursen mot Oslo, så vi skrives derfra ♥ Vi skal endelig se igjen et vennepar i kveld, de blir med Lars-Kristian på Artistgallaen mens jeg sitter i telefonen 🙂 Gleder meg! Håper kvelden deres blir fin ♥

110 kommentarer

 1. Så deg nettopp i bakgrunnen på tv! hehe 😀 Lykke til videre i kveld, håper dere når det målet som er satt <3

  1. Fotballfrue

   Over 10 000 meldte seg som faddere i går! Herlig 😀

 2. Hei! Hvilken sesong er du på? Er helt hekta på PLL kan du si 😉

  1. Fotballfrue

   Siste 🙂

 3. Så flink du er som sitter i telefonpanelet Caroline!
  Forresten, lukter Hellstrøm godt? 😉

 4. Susanne

  Hvor har du kjøpt det Ipad coveret og hva kostet det? Såå utrolig smart! 🙂 har smartcover nå, men det kan man ikke ha på sånn halveis-ligge posisjon det må enten stå eller ligge helt. Så dette var jo et mye bedre cover og ikke minst nydelig farge! 🙂

 5. Jeg har blitt direkte hekta på Pretty Little Liars selv, og har sett ferdig sesong 1 på Netflix, så nå må jeg tvinge min kjære til å laste ned resten av sesongene for meg! 😉 Fargen på ipadcoveret ditt er ‘spræk’! Ordentlig fresh 🙂

  Ha en god helg videre! 🙂

 6. Latte macchiato er kjempegodt! Du burde også prøve latte macchiato caramel!:) på meny får du også kjøpt karamell sirup fra Barista som du kan tilsette i latte’n..utrolig godt!!:-)

 7. Hvor er det du ser seriene?:)

  1. Fotballfrue

   Ser på cokeandpopcorn.ch 🙂 🙂

 8. Hei! Jeg bare lurer på hvordan du trykket på navnene på bordkortene du laget til nyttårsbordet? De var så fine! Samtidig vil jeg benytte anledningen til å skryte av deg. Du er hardtarbeidende og velger ingen snarveier og lettvindte løsninger og det gir resultater i alt du gjør. Det er bare så synd at det faller noen så tungt for brystet at de trenger å bruke skikane og sure kommentarer mot deg og det du står for. Det skjønner jeg ikke. Du representerer kun deg selv og det er johøyst frivillig å lese bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Printet ut på gråpapir fra skriveren 🙂

   Klem til deg!

 9. Solveig

  Hei 🙂 Du ligner så mye på hun ene skuespilleren i filmen spring breakers, den må du se! Husker ikke hva hun heter.

 10. http://www.klikk.no/produkthjemmesider/herogna/article827830.ece
  Her & Nå azz… Du har jo aldri sagt at du har hatt spiseforstyrrelser, bare en liten periode mot slutten av 2006 (?) der du ikke hadde så godt forhold til mat og trening.. .

 11. Sykt mye blåbær du spiser da….

 12. Hei. Håper du har hatt en fin stund over telefonen ikveld. 🙂
  Mange nye faddere – det er så braa!!
  Ser du har fått dilla på latte Macchiato kaffe. Da skulle du prøvd den som heter latte Macchiato Vanilla!!! Den er magisk. Må prøves. 😉

  Fortsatt god helg.

 13. cecilie

  Hei,

  Må påpeke at jeg spør av nyskjerrighet og ikke av frekkhet. Har du lagt opp en plan for hva du vil gjøre når bloggen din ikke lenger er en «it» blogg? Det er jo dessverre sånn med sosiale medier at de er dynamiske, og før eller siden vil noen andre overta etter deg- eller så blir blogger generelt utdatert. Du har jo en utdannelse innenfor journalistikk, så du får jo sikkert ansettelse et sted. men navnet ditt er fullt av assosiasjoner, så et framtidig arbeidssted må jo ta med dette i betraktning…
  ellers vil jeg takke for en flott og inspirerende blogg som jeg håper lever i mange år:)

 14. Hei! Liter på en ting som ikke har noe med dette å gjøre, men må spørre likevel 🙂 Har du tips til en god stroppeløs bh? Leter etter en jeg kan ha under brudekjolen 😉

  1. Fotballfrue

   De fra VS er helt supre! Hadde aldri klart meg uten 🙂

 15. Takk for flott blogg! Leser ofte 🙂 Har du prøvd Gossip Girl? Det er min favoritt å jogge til. Også mulig å prøve Sex and the City! Anngående favoritt bukser har jeg J Brand som stor favoritt. Sitter kjempe flott år etter år og er gode å ha på seg! flott kvalitet!!! Jeg har 4 par. den hvite er mest elsket 🙂 men ola jeans er også kjempe fine!!

  1. Fotballfrue

   Ja, har sett alt som er 🙂

 16. Kan du lage et innlegg om hvor du ser pretty little liars?? På ipaden

  1. Fotballfrue

   Ser på cokeandpopcorn.ch 🙂

   Klem!

 17. Hvor ser du PLL på ipad? 🙂 er helt hekta selv;)

  1. Fotballfrue

   Ser på cokeandpopcorn.ch 🙂

   – C

 18. Hei:) hvor er det du ser seriene fra på ipaden?

  1. Fotballfrue

   Ser på cokeandpopcorn.ch 🙂

 19. Serietips: The Carrie Diaries! Sesong 1 er akkurat ferdig i USA. Serien handler om Carrie Bradshaw som tenåring og hennes første møte med manhattan.

 20. Hei! Lurer på en ting, og ser at du sliter med å svare alle på epost og foretrekker å få spørsmål her i kommentarfeltet. Jeg prøver derfor på det 🙂 Jeg skal gifte meg og synes å huske at i ditt bryllup hadde dere hvite stoltrekk med sløyfe på stolryggen?
  Jeg lurer på hvor du bestilte disse stoltrekkene fra, og hva de lå på i pris pr stk?
  Håper du kan svare meg! Forøvrig synes jeg du er fryktelig flott 🙂 Hilsen fast leser

  1. Fotballfrue

   Disse stoltrekkene var det herregården som stilte med 🙂

 21. vet du hva? jeg prøvde den rumpe treningsvideoen du la ut her om dagen, SHIT om jeg er støl! har faktisk ikke vært så her støl siden jeg var 14 år og gikk over til hardtrening i ballett fem ganger i uka! Jeg lurer på om disse øvelsene bør gjøres 2 ganger i uken, eller tror du 1 gang er nok? jeg ble så glad når jeg våknet dagen etter og kjente at det verket fra korsryggen og ned til leggene 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, så bra 😀

 22. For noen herlige bilder! Jeg kjøpte både jordbær og blåbær, som jeg hadde til film-snacks i går 😀
  Gratulerer med flotte resultater i går, til deg og alle andre som var med på det!!
  Håper du koser deg i Oslo 🙂 Nå har jeg endelig sett «Typen til». Hahaha, som jeg lo. Du, eller dere var jo så skjønne. Kålslangen var fryktelig festlig. Jeg blir jo alltid like inspirert når jeg ser noe fra huset deres. Dere har det så fint. Jeg elsket(!) det nye bordet du la ut tidligere i uken. Selv om det hørtes veldig koselig ut med dynene på gulvet i påsken :p Fikk sånne barndomsminner av det.
  Ha en fin søndag. Klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Jeg skal spise jordbær i bilen på vei hjem vet jeg 😀 Tusen takk for så fine ord, alltid gode deg <3 Nyt søndagen!

   Klemmer 🙂

 23. Hei! Jeg lurer på en ting. Du sier du bruker nike+ ipod når du trener. Men jeg finner den ikke, selv om jeg har iPhone. Heter appen «nike+ ipod» i App Store? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er på iPhone fra før av 🙂

   1. Åja! Takk, jeg hadde bare ikke «slått den på» 🙂

 24. Ah Pretty Little Liars er en fantastisk serie! Har nett tatt den igjen selv og gleder meg vilt til den nye sesongen 🙂
  Ha en flott kveld!

 25. Hallo.
  Du har en kjempe fin blogg som gir meg masse inspirasjon<3
  Men jeg bare lurte på hvor du har kjøpt iPad dekslet ditt?

  1. Maren Sofie

   Heter @marensofieg på instagrem vis du vil ta en titt

 26. Det så ut som en herlig lørdag! 🙂

 27. hvor er fatet/brettet fra? 🙂

 28. Har selv begynt å se denne serien nå, og ser du skriver at resten går på cokeandpopcorn.ch.
  Er det trygt å laste ned på ipad`n? er livredd jeg skal få noe virus eller annet tull som gjør at den klikker….
  Kan du kort fortelle hvordan du gjør det med nedlasting, jeg er litt grønn når det gjelder sånt men jeg bare MÅ fortsette på sesong 2

  1. Fotballfrue

   Du laster det ikke ned, bare trykk på internet links, og se det via den 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *