I eat shoes for breakfast

Det stemmer! DHL var her nettopp med en levering, og her er nyeste tilskudd i familien. . på rekke og rad:

Gleder meg til å ta alle i bruk, helst på en og samme gang.

Må selvfølgelig ha litt annet enn sko til frokost også, så det ble mandelgrøt (oppskrift her) på lyst mandelmel i dag, toppet med hakkede mandler, blåbær, sukrin og tørket kokos. Så godt!

Brune sandaler her / Rosa sko Zara / Maritime pumps her / Flate boots her (adlink) 

I dag har jeg treningsfri, så jeg blir bare sittende og jobbe til utover dagen før jeg skal møte Lars-Kristian i byen rundt klokken fem. I morgen skal jeg forresten på årets første ODD-kamp for min del, og jeg gleder meg! Det er jo kjempelenge siden sist. På lørdag er det artistgalla på TV2 for Leger Uten Grenser, og dit skal jeg! Forteller dere mer når det nærmer seg 🙂

Nyt dagen og solen til vi sees igjen! Senere kommer ukens leserspørsmål, og denne gangen dreier det seg om apper ♥

71 kommentarer

 1. Ragnhild

  Hei!
  Jeg må bare spørre hvor de rosa, superlekre skoene er kjøpt?
  Du har en kjempefin blogg!

  – ragnhild

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

 2. Hei Caroline.

  Kjempe fine sko 🙂
  Har veldi lyst på de svarte skoene fa gårsdagens antrekk. Nelly.
  Blir det rabatt fra fotballfrue snart?

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Ikke som jeg vet, men jeg kan jo høre 🙂

   Klem!

 3. Hei Caroline 😀 (skulle egentlig sende mail, men så du villa ha ting her 😉 )

  Jeg har vært fast leser av bloggen din siden jeg så deg på vg tv i serien fotballfruer 😀 Syntes det er spesielt interessant å følge med på din kost- og treningsreise, da jeg selv studerer ernæring! Du er utrolig inspirerende, full av energi og virker som du lever livet til det fulle. Jeg har (som du også skriver) kanskje ikke vært den jenta som var mest glad i gym på skolen, men har senere funnet stor glede i å trene på treningssenter 🙂 Dessverre fikk jeg for 7 år siden diagnosen ME og måtte bytte joggesko og løpetights med pysj og dyne. Jeg var sengeliggende i nesten to år, men har etter det kommet meg en del. Likevel klarer jeg ikke komme tilbake til mitt egentlige meg som jeg kaller det 🙂 Jeg er jenta som elsker å stå opp med solen, løpe ute, gjøre det bra på skolen, være sosial og generelt nyte livet. Jeg brenner også for ernæring og elsker å bake og lage mat 🙂 når jeg leser bloggen din blir jeg inspirert, men så har jeg ikke kreftene til å leve ut det jeg ønsker.

  Dette er ikke en epost om hvor fælt jeg har det med ME. Jeg er friskere enn mange andre! Jeg har en fantastisk familie, kjæreste og venner! Jeg studerer det jeg ønsker (fra sofaen, hihi) og har et godt liv. Jeg har hatt de ressursene og den pågangsmoten som har fått meg hit jeg er i dag! Det som gjør meg så trist er at mange barn og unge lider av denne sykdommen, uten å få den hjelpen de trenger. Å ikke kunne gå på skole, være aktiv og sosial setter spor i unge menneskers liv. Jeg sender deg denne mailen fordi jeg vet at du har stor makt til å spre budskap. I dag foregår det lovende forskning på sykdomen ME ved Haukeland sykehus i Bergen. Det har vist lovende resultater ved bruk av medisinen retuximab på ME pasienter. Denne studien kan være verdens revolusjonerende, men de mangler kapital til å kjøre siste del av den før den kan evnt. godkjennes som medisin til ME pasienter. Nå er det startet en kronerulling for å samle inn penger til studien, og jeg lurer på om dette er noe du kunne skrevet et innlegg om på din blogg? Det ville betydd så ufattelig mye for meg og mange tusen andre ME-pasienter i Norge!

  Her er link til nettsiden til ME and you:
  https://www.meyou.no

  Her er en sak om en ung gutt som har ME og hans syn på forskningen:

  https://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article7339487.ece

  Hadde som sagt blitt så utrolig glad om dette var noe du ønsket å støtte! Denne studien kan potensielt få barn som er sengeliggende opp, på skole og ut i aktivitet. Ingenting er mer viktig spør du meg!

  Ha en fortsatt fin dag 😉 Kos deg med kaffe og nye sko 😀

  Klemmer fra Helene Ragnhild

  1. Fotballfrue

   Veldig lei for å høre om diagnosen din, det kan ikke være lett! Samtidig så er det veldig godt å lese at du har lært deg å leve med den, og at du har et godt liv <3 Jeg skal se hva jeg får til angående dette 🙂

   Klemmer til deg!

 4. Elsker bloggen din. Har endelig klart å lest meg opp etter å ha fått en liten jente 🙂 Jeg lurte på hvor du har kjøpt de lave brune skoene? De hadde vært fine å hatt nå når solen har tittet frem 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg veeet! Til skjørt, spesielt med aztecprint 😀 Eller til shorts. Gleder meg til å bruke! De er fra asos 🙂

 5. Stillige sko:)

  Du får ha lykke til på kampen i morgen og kose deg:)
  Jeg holder nemlig med det laget odd møter:D
  ÆRE VÆRE VÅL’ENGA 😀

 6. Bestemor kjøper alltid Her&Nå, så jeg pleier å lese det når jeg er hos henne, og i siste utgave var det jaggu et kjent fjes! Hihi:)
  De rosa skoene var SÅ søte! Ordentlig jentete 🙂

  1. Fotballfrue

   Var det? Hehe 🙂 Ja, de blir fine mot sommmeren 😀

   Klem!

 7. Hei! Jeg er veldig glad i bloggen din og liker spesielt blogginnlegg om interiør, huset deres er kjempefint 🙂 Mannen min og jeg har nettopp kjøpt vårt første hus sammen og jeg har sett gjennom arkivet ditt med bilder fra huset deres for inspirasjon. Det kan godt være at du har skrevet det før altså, men jeg lurer på hvor du har kjøpt spisebordet deres? Og de hvite stolene dere hadde der før du fikk de beige, store stolene? Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Spisestuebordet er fra Skeidar, det samme er stolene 🙂

 8. Den rosafargen på det ene skoparet er hot!

 9. Hei, hvor har du bestilt de fantastiske skoene dine fra 🙂

  1. Fotballfrue

   De stripete linket jeg til her om dagen, men kan godt linke alle igjen 🙂

 10. Så FLOTT at du skal på artistgallaen til Leger Uten Grenser! Fantastisk organisasjon, som gjør vanvittig mye bra. Jeg er student, så har ikke råd til å støtte de med mer enn 200 kr i måneden, men som de sier; Alt Hjelper!

  1. Fotballfrue

   Alt hjelper, det er ikke tull 🙂

 11. Så fine! 🙂 jeg fikk nettopp sun spa i postkassa for første gang!! Er det vanlig å bli veldig mørk om man f.eks har litt dunhår i ansiktet? Går det av i dusjen?? Ellers er det jo katastroferesultat! haha.. godt jeg har fri idag 🙂

  1. Fotballfrue

   Du dusjer det av etter 6 timer, da forsvinner det 🙂

 12. Helt klart en frokost jeg kunne blitt med på! Var mye fint du hadde å by på der, jeg måtte spist grøten mens jeg valgte dagens sko…. jeg føler meg rosa i dag! God dag videre!

 13. Ååhåhå! Det er froSKOsten sin, det! Og apropos sko.. De wedges’ene du har fra Nelly i svart og blått.. -de har jeg så innmari lyst på! Særlig i blått! Men så er jeg så usikker på å bestille sko uten å få prøvd dem først, særlig når det koster med frakt og retur. Vil du si at de er «normale» i størrelse og passform, så det er sannsynlig at de passer hvis man bestiller i sin vanlige størrelse? Hvis jeg bruker str 39-40, burde jeg evt bestille i 39 eller 40, da? Kanskje vanskelig for deg å vite, men jeg prøver likevel! 😉

  Takk for bloggen, og ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Da ville jeg bestilt 40 i disse, synes de er litt små 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Yay, takk for svar! 🙂 Jiippii, nå blir det skoo. Studenvennlig pris også 🙂

    Klemklem

 14. De rosa skoene var superfine! Ikke verst å få levert på døren til frokost, hehe 🙂

 15. Anita A.

  Haha, digger overskriften! 😀 De brune sandalene var helt nydelige! Link? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra asos 😀

   1. Anita A.

    Aldri bestilt fra asos før og lurer på om det eventuelt medfølger ekstra avgifter eller noe? Hva med frakt? 🙂

   2. Fotballfrue

    Frakt får du opp før du betaler, du kan belge gratis eller ekspress som er ganske dyrt. Jeg anbefaler ekspress, kommer ila 2 dager! Du må betale toll på varer fra utlandet 🙂

 16. Kos deg masse! 🙂

 17. Hvor har du kjøpt skoene? 🙂

 18. vad fina! Jag skulle också äta de blåa till frukost hihi 🙂

 19. Hei. Jeg kommenterer veldig sjelden, MEN må si at bloggen din inspirerer meg. Bloggen din var kanskje morsommere før, men jeg ser helt klart at den er seriøs og at du bruker masse tid på den. Keep up the good work. Jeg har ikke tenkt å slutte å lese… Lurte bare på en ting av ren nysgjerrighet, hva synes du om den nye colletionen fra Cameo…? Jeg virkelig elsker den gule kjolen.. Lekker og kul. Ønsker deg en flott dag.

  Mvh Randi.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 🙂 Jeg elsker den nye kolleksjonen! Spesielt kjolene og bomber-jakkene! Venter på litt plagg derfra 🙂

 20. Hei!
  De rosa skoene var nyyydelige!

  Og du, lurer på en ting. I fire stjernes middag sa de at du tidligere har jobbet som modell. Når var det, og hvem jobbet du for? 🙂

  1. Fotballfrue

   For face-models i fredrikstad 🙂

 21. Jeg har et spørsmål angående sko ASOS Top Secret Sandal Shoe Boots. Dessverre vet jeg ikke hvilken størrelse bruker du vanligvis (jeg har mest 40). Jeg har lyst på de, men jeg er så usikker på å bestille sko uten å få prøvd dem først, særlig når de koster med frakt, retur og kanskje toll i tillegg ( har du betalt forresten?). Vil du si at de er “normale” i størrelse og passform, så de skal passe hvis jeg bestiller i min vanlige størrelse? Hvis jeg bruker str 39-40, burde jeg evt bestille i 39 (UK6) eller 40 ( UK 7), da? Kanskje vanskelig for deg å vite, men jeg vil spørre deg;).Disse skoene er normal i størrelse for deg eller større, mindre? Anbefaler du disse skoene? Er komfortabel i huset;haha? Ha en fin dag

 22. Nydelige sko. Men hvor mange par sko har du nå egentlig??? hehe. Kan jo snart starte en skobutikk du. Jeg kommer! 😛

 23. Hei Caroline eller Lars-Kristian:)
  Jeg har et spm ang steking av mat om en av dere kunne svart meg:) Hva er sunnest og best for kroppen? Smør eller olje? Og hvilken type smør eller olje bør man bruke? På forhånd takk 😀

  1. Smør er smør, og det er også det beste å steke med 🙂

 24. Pretty shoes and your breakfast looks delicious!

 25. Hei Caroline

  Du har en utrolig inspirerende blogg med mat, mote og trening. Fin kombo!!

  Jeg lurer på om du bruker underlag under tredemøllen for å beskytte gulvet (dempe støy), og isåfall hvor den er kjøpt?

  Hilsen Cecilie 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det bruker jeg 🙂 Kjøpte på samme sted som vi kjøpte møllen, sportsmaster 🙂

 26. De blå med hvit snøring i kanten var helt lekre, likte også rosa paret veldig godt 🙂 du har super god smak. Ha en kjempe fin dag 🙂

 27. Elisabeth

  Hei du, lekre sko, men hårfargen din er også lekker, kan du si ltt om fargene du bruker? Ha en fin dag, klem

 28. Nam, nam for noen sko 🙂
  De brune først på bildet var så meg, men for holde meg i skinnet i 1,5 uke til.
  Da er det slutt på fornuften :))
  Er det XS du vil ha i den PINK trenings/yogabuksen og vil du ha et
  annet møsnter øverst hvis de ikke har samme som du har nå?
  Si i fra hvis det er noe annet du kunne tenke deg. Er jo så mye billigere når en slipper frakt og toll.
  Skulle ønske jeg kunne på kamp i morgen, men skal vel ikke klage når jeg
  er bedt på middag og rødvin 😉
  Grøten din hadde jeg allerede bestemt meg for og ha til middag i dag.
  Ha en super duper torsdag 🙂

  Hilsen ei som kjenner energinivået blir bedre og bedre ettersom sukker og gluten blir mindre og mindre 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er en engel! Ja, XS og gjerne grønn øverst 🙂 Det gjør heller ikke noe om den er kort på beina, altså til rett under knærne 🙂

   Nei, middag og rødvin skal du ikke klage på! Høres veldig deilig ut, en helt grei kamperstatter 😉

   Klem C

   1. Bare kos å kunne hjelpe noen 🙂

    Klem.

   2. Fotballfrue

    😀

 29. Hvorfor ble det ikke noe mer av Skyheels? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skjedde mye internt, to av jentene ble gravide blant annet, og Sony la alt opp til oss. Vi måtte fikse konserter og det meste selv, og ingen av oss hadde kapasitet til det, så da var det lettest å sette en strek over det 🙂

   1. Det var da enda godt!

 30. Hei.
  Bare en liten ting, for jeg ble litt usikker.
  Når du skriver tørket kokos. Er det det samme som f.eks
  kokos som kjøpes i poser eller er det noe spesielt ved den du kaller tørket?
  Så ut som en veldig god frokost. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er det samme som kokosmasse 🙂

 31. Elisabeth

  Du, jeg lurer på noe du kanskje kan hjelpe med, det gjelder produkter til huden, i ansiktet. Har selv fått hudanalyse, men hun dama sa ingenting om skrubb. Men jeg kjenner jo på huden at det må jeg ha! Såå, de skrubbene du bruker, sugar glow eller walnut scrub fra Ole H, er det syrer i dem? Jeg har tidligere brukt md face and body scrub (som har syrer i seg), men jeg føler huden rundt munnen blir veldig irritert og uttørket av den. Har kuttet den ut, og vil finne en ny, mildere en. Bruker sukker og honning nå, som jeg lager selv hehe! Funker jo greit 😛 Jeg bruker rens (med syrer) og dagkrem (uten syrer tror jeg) fra elixir + solkrem ellers. Så bruker jeg en enzym- maske fra REN en gang i uken. Da har jeg vel nok av syrer, til at skrubben ikke bør/trenger ha syrer i seg? Du har som regel svar på slike ting :))

  1. Fotballfrue

   Nå er jeg ikke hundre prosent sikker, men jeg er likevel veldig sikker på at det ikke er syre i walnut complexion? Den er helt amazing! Håper du kan bruke den 🙂 Virker som du har dekket syrenivået greit ellers 😉

   Klem!

 32. Heisann! Så lekre sko – de blir flotte å gå våren og sommeren i møte med! Jeg har bare et spørsmål; har dessverre blitt ordentlig syk og fått streptokokker. I dag er jeg heldigivs i form til å se film, men jeg fant ikke filmanbefalingene dine. Kan du linke til dem for meg?

  1. Fotballfrue

   Tenker du på dette? https://fotballfrue.no/2012/08/25/16-filmer-som-garantert-far-deg-til-a-grate/ 🙂 Good bedring, kjære deg <3

 33. Hei 🙂

  Jeg finner (dessverre) ikke de brune-lave skoene på Asos!! :/:/ Kan du
  hjelpe meg, Caroline?

  Takker for svar☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

  1. Fotballfrue

   Linker alle nå, jeg 🙂

 34. Hei 🙂

  Jeg finner (dessverre) ikke de brune-lave skoene på Asos!! :/:/ Kan du
  hjelpe meg, Caroline?

  Takk for svar☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

  1. Fotballfrue

   Har linket 🙂

 35. Hei Caroline 🙂 Det er den dårlige kokken igjen.. Hva skal jeg gjøre for å ikke ende opp med mandelSUPPE? Brødet ble forresten supert på andre forsøk (ny bakeform og ditt råd om å bruke blender på cottage cheesen)

  1. Fotballfrue

   Bruker du riktig mengde mandemel, er du sikker på det er mel og ikke malte mandler? Det skal ikke bli suppe om du bruker mandelmel, jeg har laget grøten på flere typer mandelmel. Kanskje du må la den koke litt lenger? Evnt. kan du redusere på melken. Så bra at brødet ble fint nå 😀

   Klem 🙂

   1. Sintus

    Hihi, nå følte jeg meg lur 🙂 De var utsolgt for det vanlige mandelmelet, men anbefalte et alternativ – som jeg ser faktisk er finmalte mandler!! Så det var ikke kokkekunstene, men lesekunstene det var noe galt med denne gangen 😉 Tenkte ikke så mye over det, siden de ikke sa noe på helsekosten. Jeg er litt ny i dette gamet.

    Ellers må jeg si meg enig i «stjertekommentarene» på det nyeste innlegget ditt 🙂 Kjekt å se hvor veltrent du er, alltid inspirerende..

    Klem tilbake 🙂

 36. Michelle

  så fine sko <3

 37. Artistgalla? Hehe, skal du sitte i det dere «panelet» av kjendiser som tar imot telefoner fra folk som ønsker å bli faddere, eller? 😀

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det skal jeg 🙂

 38. Ingeborg

  Hei! Mandelgrøten er sikkert kjempegod! Men jeg tåler ikke mandler, har du forslag til erstatning for mandelmelet?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *