Mine favoritter på påskesalg

1. Toalettveske i ny størrelse fra Lulu’s 2. Toalettveske i mellomstørrelse fra Lulu’s 3. Parfymen Kristiansand New York, som er en unisexduft, lukter utrolig godt! Den har blitt flittig brukt av både Lars-Kristian og meg siden lanseringen i 2011. 4. Meet Matt (e) har jo vært min favoritt i flere år nå! Den perfekte samlingen av matte skygger som du finner her 🙂 5. Ole Henriksen Body Sleek Hydration Lotion in my heart! Inneholder Aloe Vera, vitaminer og essensielle oljer. Er utrolig fuktgivende og må jobbes litt med når du smører deg. Etterlater huden myk, glødende og ikke minst, velduftende. Egner seg også til sart hud. 

Nå er det påskesalg hos Coverbrands frem til tirsdag, og over er mine favoritter samt en liten forklaring av produktene fra salget 🙂 De fine toalettveskene fra Lulu’s er jo så utrolig lekre, de er helt nye og har ikke vært ute i nettbutikken så veldig lenge, så det lønner seg å slå til nå, før de går tilbake til opprinnelig pris igjen. Den første jeg har linket til er ikke den største, men en ny størrelse som har kommet, litt kortere enn den aller største fordi topprommet med plass til makeup-kostene er kuttet ut. Videre tipper jeg dere kjenner igjen de fleste produktene? Alle sammen har jeg i hvert fall skrevet grundig om tidligere, og de er og blir en gjenganger på badet her i huset. Må også legge til at Body Sleek Hydration Lotion i likhet med parfymen Kristiansand New York, også kan brukes av begge parter 🙂

Hele salget finner du her.

annonse 

Tipper det er mange av dere som er på vei hjem fra påskefjellet nå, da kan det jo være kjekt å slå ihjel tiden med litt nettshopping 😉 Ha en toppen kveld, dere ♥

23 kommentarer

 1. Kom hjem fra påskefjellet i dag 🙂 Forresten, har noen gang vært i Paris?
  Har du noen tips ang. shopping, restauranter, museum osv.? Ha en fin kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 🙂 Men jeg var bare 8 år, så det er litt dårlig grunnlag å komme med slike forslag, da 😉

 2. Fine produkter 😀

 3. Caroline, jeg bare lurer på om det er denne du har på deg:
  https://m.hm.com/no/product/98810?article=98810-D#mediaType=STILL_LIFE_FRONT

  ?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 4. lykkeliten

  Hei!,

  Har ett spørsmål til deg eller Lars- Kristian som jeg veldig veldig gjerne ønsker besvart! Vi har ett sunt , variert kosthold hjemme . Det vil si vi lager det meste fra bunn , bruker mye grønnsaker osv. Meg og mannen er meget aktive , trener crossfit og trives med det. Vi har nå gått over på ett kosthold som inneholder mer proteiner , det vil si i baking osv bytter vi ut noe av melet med bakepro. Vi bruker mandelmel, kokosmel , peanøttmel som regel i baking / matlaging. Har fokus på færre karbohydrater, mer sunt fett og proteiner. Det jeg lurer på er : vi har en jente på 2, 5 år som spiser det samme som oss ( ikke bakverk med proteinpulver) da lager jeg gjerne dobbelt. Det jeg lurer på er : vi bruker jo en del sukrin og stevia hjemme. Jeg er klar over at barn under 3 år ikke skal ha søtningsstoffer ( det får hun ikke – og generelt er det lite sukker i matlagingen / hverdagen vår) , utenom kanskje en liten sjokolade i helgene. Har dere noe som tilsier at barn ikke kan spise stevia eller sukrin. Hvordan er det med barn i forhold til dette? Skal hun holdes unna dette og istedenfor de få gangene det er snakk om baking og kaker få det med » vanlig» sukker. Eller er det , det samme som med alt i moderate mengder er det greit? Håper dere kan gi meg noen gode svar på dette, for jeg blir veldig usikker på alt jeg leser på nett.

  Mvh. Elisabeth

  ps. takk for masse fin mat og trenings inspirasjon på bloggen !

  1. Jeg vet ikke hvilke anbefalinger som gjelder for barn mtp Stevia og Erytritol, men det er vel per definisjon ikke søtstoffer, men helt naturlige produkter 🙂

 5. Hei har lest at du hadde migrene her engang, jeg lurte på hvilken type medisin du bruker og om du får noen bivirkninger?bare lurer fordi jeg selv skal begynne på medisin, men er livredd bivirkninger 😛

  1. Fotballfrue

   Har aldri brukt medisin mot det 🙂

  2. Hei! Jeg har migrene og bruker Maxalt Rapitab. Det et helt fantastisk. Migrenen er borte innen en halvtime. Jeg begynte med en annen medisin, og den gav meg en ekkel bivirkning i form av en helt nummen følelse i hele kroppen. Men da sluttet jeg bare å bruke den og begynte på neste alternativ. Ikke vær redd:)

   1. hei,
    det finnes mange typer migrenemedisiner og de aller fleste tåles godt av dem som bruker det. Dersom du får bivirkninger av en, finnes det med andre ord mange alternativer! Lykke til og god bedring, migrene er helt ubeskrivelig vondt så jeg føler virkelig med de som har det.

 6. Takk for tips om salg! De hvite toalett- og sminkeveskene fra Lulu er jo bare rålekre! Jeg har ønsket meg disse lenge og NÅ var de plutselig bestilt! Ha en deilig påske videre!

 7. Toalettmappene er så fine!

 8. Birgitte

  Hei 🙂
  Takk for tipsene. Øyenskygger er bestilt 🙂
  Men venter i spenning på øvelsene for stumpen
  som du hadde funnet på YouTube;)

  1. Fotballfrue

   Kommer i morgen tidlig 😀

 9. Hvorfor slettet du innlegget «My latest insta-moments» (elns…) som du la ut tidligere i dag?

  1. Aner ikke hvor det har blitt av 🙁

 10. Cecilie

  Hei. Bare lurte på den parfymen, det står på coverbrands at det er en herreduft? Vet du evt om det går an å få en luktetest på den før man bestiller en hel flaske? Kan ikke huske jeg har sett denne på vanlige parfymeri så da er den eneste muligheten å bestille den via nettbutikken..

  1. Fotballfrue

   Det er en unisex duft 🙂 Kan du ikke sende en epost å høre om det er mulig med prøver? 🙂

 11. Hei Caroline
  Kan ikke du komme med et 1. april innlegg og lure oss skikkelig? Det hadde vært gøy 🙂

 12. kan du lage et innlegg om dine favoritt parfymer :-)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *