Purple butterfly

God skjærtorsdag!

Dette er vel den første offisielle fridagen i påsken, og jeg tipper de fleste ikke har tid til å klikke seg inn her, men jeg vil likevel si hei ♥ Vi lå i sengen og dro oss helt til klokken ti, fantastisk følelse! I dag er det liksom ingen plikter, annet enn å lage mat til gjestene som kommer senere, men det er jo bare hyggelig 🙂

Jeg sitter her og tar meg en kopp kaffe, faktisk dagens første, i mitt nye butterfly-sett som jeg har fått sponset av GetInspired. Er det ikke fint? Utrolig mykt og deilig, og i tillegg uten søm! Kan brukes både på trening og som superundertøy, og for min del blir det sistnevnte, for jeg tenkte meg treningsfri i dag, og skal snart legge ut på en lang gåtur med mann og hunder i solen i stedet 🙂

Du finner genser her og bukse her og alle som kjøper for over 500,- hos GetInspired får 100,- i rabatt! Rabattkoden du bruker er Påskerabatt og den varer ut mandag.

Har dere sett så nydelig vær, forresten? Hjelpes, som jeg gleder meg til vår og sommer setter i gang for fullt nå! Håper all snøen har smeltet innen 19. april, for da skal jeg på spa med mamma i Hankø, og det hadde vært så deilig å ringe varmere tider inn på den måten. Nok om det, vi sees senere! Nyt fridagene, påsken og alt som hører med, dere ♥

65 kommentarer

 1. Du er jo vakker uansett hva du går i!!
  Håper du får ei fortreffelig påske og masse kvalitetstid sammen med dem du er glad 🙂 Jeg er derimot ikke like heldig.. Har holdt meg i sofan og senga siden søndag pga et brista halebein, men alle kan ikke være like heldige! 🙂
  God påskeklem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, god bedring til deg <3 Håper du har folk rundt deg som steller med deg og vekker deg med påskefrokost og godteriegg lørdag morgen 😉

   Klemmer 🙂

 2. Marthe L

  Hvor har dere kjøpt spisestolene deres om det er lov å spørre om det:)
  God påske til dere:)

 3. Så fin du var i lilla! Jeg elsker den serien fra Kari Traa 🙂 Ha en fin skjærtorsdag og kos dere med gjestene deres 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, så mye lekkert! Jeg vil ha i rosa også, toppen og den lange tighsten 😀

   Klem!

 4. hey there caroline, this is in no relation to your post, but just wanted to bring attention to this cause http://avaaz.org/en/maldives_global/?fp. I know you and Lars love the maldives, and I think it’s afwul that this girl is being punished and tortured because she got raped. It would be great if you could sign this petition and support a cause for women’s equality.

 5. Må jo så klart sjekke bloggen din i påsken også! Elsker dette superundertøyet 🙂 Har det selv i rosa, og har bestemt meg for å kjøpe det i blått også. Er så utrolig deilig å ha det på. Perfekt å daffe rundt i det hjemme eller på hytta <3

  1. Fotballfrue

   Blått er også nydelig! Ja, det er jo så mykt 😀

   Klem til deg 🙂

 6. Utrolig fint sett, er så fan av Kari Traas fargesterke superundertøy 🙂 Kos dere ut på tur i sola!

 7. Så nydelig du var i den fargen!

  Husker at du tipset oss om strømpebukser uten søm en gang, hvor er de fra igjen? Er så utrolig uvehagelig å tråkke på den sømmen!

  Stor påskeklem <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøper nesten alltid fra Steen & Strøm, husker ikke hva butikken het fra før, men ser ut til at det er Kicks strømper nå 🙂

 8. Marianne

  Hei Caroline!

  Fine Bilder, som alltid! Jeg lurte bare på om du har valgt ut vinnerene av boken din? 😀

  -Marianne

  1. Fotballfrue

   Ikke ennå, kommer på tirsdag når alle er hjemme fra påskeferien 🙂

 9. Så fin du var i lilla, og herregud går det an å ha et så fint hjem som dere har:) Har en selv i rosa og lang tights, og jeg eelsker de! 😀

 10. Sweet purple butterflies on you!:) Kisses Caroline! xo

 11. god påske snuppa! kos deg masse med gjestene ikveld, klem 😀

 12. Så utrolig nydelig du er! Og ikke minst – superflott i lilla <3

 13. Så søtt det settet var! Kan se for meg at det er supermykt 🙂 Kos deg ute i solen med mannen og hundene, selv skal jeg ha piknik med en venninne i påskesolen i dag. Deilig!

 14. How beautiful are your interior fittings?! And you always look lovely!
  Lots of Love, Teresa Valentina
  My Blog

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀 <3

 15. Selvfølgelig har jeg tid til å klikke meg inn her… Alltid 😉 God påske… Kjempefint sett i lilla 🙂

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Tusen takk, det samme til deg og dine 🙂

 16. Den smale midjen! Misunnelig! 🙂

 17. This looks really great on you 🙂 Nice color !

 18. Victoria

  Jeg har det rosa settet i serien og jeg elsker det.
  Ha en fin påske og kos dere masse! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, det er kjempefint! 🙂

 19. Kjempefint sett, og nydelig farge til deg 🙂 Selv setter jeg stor pris på innleggene dine over påsken, for hos meg blir det ikke norsk påske på hytta i år, men heller bryllup her i England.. Kos deg masse! Klem

  1. Fotballfrue

   Oooo, bryllup <3 Så koselig 😀

   Klem!

 20. det settet var du utrolig fin i! har du en treningstights du vil anbefale? jeg er på leting etter en bra en men er så usikker på hva jeg burde gå for

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg er veldig glad i antishake.tightsene til Röhnisch, men også Casall Compression 🙂

   1. Takk skjønne deg! Kan man få bestilt de på GetInspired? og vet du om de leverer andre land? er de små eller stor i størrelsen? Jeg ligger alltid mellom S og XS, så det er bestandig litt vanskelig å vite akkurat hvordan størrelse man burde ha, og slike tights skal jo gjerne sitte som smurt^^

   2. Fotballfrue

    Jeg vet dessverre ikke om de sender utenlands, men det informerer de sikkert om på hjemmesiden 🙂 Ville gått for xs i antishake 🙂

 21. Du er bare superskjønn, Caroline! 🙂 Takket være moderne tider og nettverk overalt er det nok mange som klikker seg inn her uansett. Håper dere får en kjempefin kveld, og en fortsatt super påske. Været er fenomenalt her også, det er så deilig 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine <3 Håper du nyter dagene!

   Klem 🙂

 22. Karoline

  Hallois:-)

  Er på utkikk etter slike knotter å ha under hælene på skoene mine slik at de ikke lager merker i golvene!
  Syns jeg husker at du skrev om dette i et innlegg? Har prøvd søkefeltet, men ingen hell..
  Kan du kanskje linke meg?

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Det stemmer at jeg har hatt slike før, men jeg kan ikke huske hvor jeg fikk tak i dem :/ Har aldri linket til noen nettbutikk når det gjelder disse, jeg fant dem bare tilfeldig i en butikk i Oslo. Men det går jo an å klippe til møbelknotter også 😉

   Klem!

   1. De selger slike på Bianco blant annet 🙂

   2. Marielle

    Minns jeg har sett det på Bianco 🙂

   3. Birgitte

    Bianco pleier å ha gummiknotter til heler 🙂

   4. Jeanette

    Det kan dere kjøpe på Bianco, jeg husker iallfall at de solgte det når jeg jobbet der 🙂 Hvis de ikke har de fremme, så spør gjerne, de ligger ofte bak kassen 🙂 Ha en fin påske videre.

  2. Dette får du tak i på de fleste skobutikker. Har kjøpt selv både på DNA og bianco 🙂

  3. Bianco har til ulike typer hæler 🙂

  4. Finnes på dna hvertfall, betalte kun 30 pr sko for mine og mammas hæler 🙂

   1. Karoline

    Takk for svar, skal sjekke det ut 😉

 23. Ønsker deg en kjempefin påske, tusen takk for at du inspirerer 🙂 Men jeg har et spørsmål angående utdanningen til Lars-Kristian. Er det bachelor i ernæring han går? Har nemlig sett litt på mulighetene innen den retningen selv. Kan han bli klinisk ernæringsfysiolog hvis han tar master?

  1. Jeg går Bachelor i ernæring, ja 🙂 Om du ønsker å gå videre å ta Master i Klinisk ernæring, må du ta det via universitet.

 24. Ah, så ut som et deilig, og ikke minst fint sett! 😀
  Jeg nyter påskeferien med å se på tv og filmer, nå ser jeg siste del av påskekrimmen På innsida på NRK, elsker den! 😀

 25. Så lyst og fint dere har det! Kjempefiiint hus! Satt og så Typen til sammen med samboeren og et lignende sånt hus vil jeg også ha, haha!;)

 26. Hei:) god påske!! Jeg tillater meg å send inn et spørsmål litt utenom alle dine innlegg egentlig. Men, har lest tidligere på bloggen din (husker ikke om d var et innlegg eller i kommentarfeltet) om prevensjonen du bruker! Jeg husker bare ikke navnet/type og skulle så gjerne fått vite det, da jeg ønsker å finne ut mer om det. Husker nemlig at du skrev noe om at det ikke er tilsatt hormoner osv?! Har prøvd å lete i innleggene dine, men finner det ikke:) Kunne du skrevet kort noe om dette? Holder på å skal bytte….. 😀

 27. Hey

  I love your blog, I get inspired by you and all your training, outfits and recipes. I have a blog about training and food check it out:)

  <3

 28. The Fashion Panda

  Love that color :p
  http://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 29. Kjempefine bilder, som vanlig vel:) Hils Lars Kristian og kos dere masse i påsken

 30. Elsker det sette fra Kari Traa, må snart gå til innkjøp av det selv! Hvilken størrelse har du?

 31. Hei Caroline og LK,

  Hva er deres mening om alkaline dietten?
  God Påske!

  1. Meningsløs 😉 Kroppen har et mye bedre forsvar mot lav pH enn høy pH, et kosthold med overvekt av basiske matvarer vil derfor ikke være særlig stor mening i. Når det er sagt så blir alt du spiser nøytralisert av magesyren, og den har en pH på 1-3. Spiller liten rolle at du inntar mye basisk mat da.

  2. Hei! Anbefaler boken ph-mirakel av Robert Young, veldig bra!

   1. Takk begge! Spiser du denne dietten Vera?
    Jeg er 1,69 og veier 52 kg, men vil gjerne ned til 48 kg igjen. Hvilken diett er mest effektiv?

   2. Anbefaler dere å google «Dr.» Robert Young før dere lar dere forlede av denne mannen. Mannen er dømt for kvakksalveri i USA, og teoriene hans har ingen rot i virkeligheten. Mange omtaler han som rett ut farlig for andre mennesker :/

    Den dietten som har vist å gi best vektnedgang, er den du klarer å følge og opprettholde også etter at vektnedgangen er oppnådd. Det hjelper lite med mirakelkurer om du går tilbake til det samme som gjorde at vekten økte.

    Når det er sagt, så ser jeg ikke helt hvorfor du ønsker å gå ned i vekt. Veier du 52 kg er du allerede lett undervektig, og det er ingen grunn til å senke vekten enda mer :/

 32. Har alltid tid til å klikke meg inn her, spesielt i påsken 😉 Nyt dagene fremover med alle de du er glad i 🙂

 33. Så fin du var i det lilla settet, så rådeilig ut 🙂 Her jeg bor (oppe i nord, nærmere bestemt tromsø) er det alt annet enn fint vær, hehe.. snøsnøsnø og ikke et glimt av sol! Satser på utepåske neste år da!

  God påske til dere

 34. Heisann og god påske til deg !
  Titter innom her iblant for å fø mitt inspirasjon til bl.a trening.
  Jeg var flink å legge om kostholdet en periode og gikk ned 25kg, men etter en tøff tid hvor sønnen min og mannen min begge ble alvorlig syke ( kreft ) glemte jeg helt meg selv oppi alt dette og vekta gikk sakte men sikkert litt opp igjen!
  Jeg har ikke klart å fokusere på meg selv i d hele tatt, men nå er d STOPP ! Finner litt motivasjon her og jeg i tillegg til å konsentrere meg om kostholdet kan få smaken på trening ! Har du noen tips til hvordan man skal klare å fokusere oå seg selv i tøffe tider ?

  Liker veldig godt d lilla settet ! Vet du om de er «normale» / små / store i størrelsen ?

  Mvh Tonje 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjære deg! Beklager at jeg ikke har sett denne kommentaren før nå :/ Leser du fortsatt her?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *