Påskekaos og dobbel økt

Hei dere ♥ Dette ble en senere utpdate enn planlagt, for gjett hvem som har vært på handletur igjen? Selvfølgelig Lars-Kristian og jeg. Dagens startet halv syv som stort sett alltid, og vi var begge på plass for trening på ELIXIA klokken ni. Jeg trente med Alexander i dag, endelig! Det blir styrke sammen fremover nå, så det skal komme fint med mot sommeren 🙂 Var ferdig der klokken ti, og deretter kjørte vi fra butikk til butikk til butikk til butikk. Jeg hater å handle mat på den måten, du vet når du ikke finner alt du skal ha på en plass? Også så mye mennesker. Et lite mareritt som resulterte i at vi kom hjem først nå, nesten fem timer etter at vi dro herfra! Hjelpes! Storhandlet jo i går, men så var det noe småtteri vi manglet, dessuten bestemte vi oss for å servere lam til gjestene som kommer i morgen, så da ble det å jakte på både fond og stek. . som vi omsider fant 🙂 I tillegg bestemte vi oss for å gi hverandre påskeegg med stor P i år, det vil si stappet med sukker fra A-Å, så vi har sikkert lagt igjen en del tusenlapper på bare sukker. Men det er helt greit, tror faktisk ikke vi har handlet godterigodteri siden julen 2011, så det skal bli stor stas å se om det smaker like godt som alltid. Ikke noe sukkerfritt egg i år med andre ord, men det største egget du kan tenke deg, med alt mulig rart i. Jeg vet ikke hva Lars-Kristian har funnet på til meg da, men det er sikkert mye av det samme 🙂 Vi gikk rundt i butikken med hver vår handlekurv og plukket så fort vi kunne, så den ene ikke skulle se hva den andre valgte. Haha, så tullete!

Nå skal jeg sitte og myse mot solen sammen med hunder og Stella mens jeg drikker opp proteinshaken min som jeg aldri rakk å drikke ferdig rett etter trening. Så blir det jammen en treningsøkt nummer 2 i dag, har planlagt en løpetur om noen timer 🙂

Ha en strålende dag og en deilig påske, dere! Og klikk gjerne innom senere for dagens oppskrift som handler om appelsinyoghurt og hjemmelagde kjøttboller ♥

78 kommentarer

 1. Så flink du er!
  Jeg hater virkelig påsken når det gjelder butikker! Jeg pleier som oftest å handle på rema 1000, siden det er litt billigere enn Meny når man handler vanlige dagligvarer, også går jeg på Meny og Ica om jeg trenger noe spesielt. Men nå er parkeringsplassene stappfulle, og det er milevis med kø! Virker som folk tror butikkene aldri åpner igjen. Men er helt sikkert noe jeg har glemt å handle..
  Lurer på om dere syns det er like godt med godteri med sukker i når dere ikke har spist det på så lenge! Er jo ofte det ikke smaker sånn som du husker det da!
  Hvordan ser middagsplanen ut for deres påske? trenger litt inspirasjon før butikkene stenger på to dager! hehe!
  Ha en flott dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har planlagt fra og med i dag tom. mandag 😉 Blant annet lasagne, mye fisk, tomatsuppe, lam i morgen og på lørdag blir det også noe ekstra godt siden det er påskeaften 🙂

 2. Så flotte påske innlegg du har på bloggen din. Kommer rent i påskestemning her jeg sitter i solen 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Herlig vær 🙂

   Klem!

 3. Your post on coconut chocolates inspired me to make an Americanized version 🙂 http://katieheartsdc.blogspot.com/2013/03/peanut-butter-and-chocolate-buckeyes.html
  High fat…but also high calorie…maybe something for indulgent days. And beyond easy to make.
  Thanks so much for your posts. My husband is loving the fact that I’m now in the kitchen more often and trying new makeup looks and cute outfits because I’ve had ideas from your updates. Your blog may be fun and lighthearted but it is sometimes these little things in life that add the happy and sweet touches. Happy Easter to you and Lars-Kristian and of course Ronaldo and Hugo. x

  1. Fotballfrue

   I’ll check it out 😀 Sounds amazing!

   Happy easter, sweetie 🙂

 4. Elisabeth

  Hei! Jeg bare lurte på om det finnes større størrelser i den shape push up bh’en du bruker? Ser ut som om det er bare a/b cup på GetInspired.
  Send meg gjerne link! 🙂 Ha en flott påske!

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg dessverre ikke, men jeg mener de har hatt helt opp til D? 🙂

 5. Marthe L

  Hei, bruker du proteinpulver, itilfelle hvilken har falt i smak hos deg?:)
  God påske:)

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig glad i å blande helmelk med melkesjokoladeprotein 😀 Fra whey tech 🙂

 6. The Fashion Panda

  Beautiful pics and you have such cute dogs :p
  http://thefashionpandacrew.blogspot.be/

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie <3

 7. Mmm så herlig 🙂 Ha ein fantastisk dag!

 8. God påske!! Bra at dere skeier ut med ordentlige påskeegg! Jeg har levd lavkarbo selv ett par år nå og begynner å bli lei mageproblemer man får ved å spise sukkerfritt snop.. hehe. Jeg jobber med gamle mennesker og har fått drøssevis med sjokolade av de i år..har pleid å gi den til morfar, men har store problemer med å la vær å spise den selv i år 😀 Men men, man må kose seg mens man kan! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det må man! Og har man lyst på, har man lov 🙂

   God påske <3

 9. Pauline

  Ikke meningen å være frekk, men hvilken sports-BH og hva slags topp er det du har på deg?? Ettersom jeg har forstått har jeg og du samme BH-størrelse, men brystene mine ser ikke sånn ut når jeg trener! Jeg vil også ha en slik sports-BH!! Kos deg med Stella, var (som alltid) et veldig bra magasin denne måneden her 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette er bare en jeg har fått tilsendt fra Lindex, helt vanlig, men veldig fin farge og den støtter bra 🙂 Se etter en på Lindex som er oransje og som har sømmer rett ned foran hver pupp :p

   1. Pauline

    Takk, det skal jeg gjøre! 🙂

 10. Nydelige bilder av deg! Fresh og sprek! 🙂

 11. Herregud Caroline! Sukker er jo sååå høykarbo! Hehe, neida.. Det er deg vel unt å spise hva du vil, også er det jo så deilig å skeie ut en gang innimellom…så lenge magen tåler det 😉 Ha en superduper påske! Klem <3

 12. Åh, for noen herlige bilder! Skikkelig vårstemning, med sol og snø sammen 🙂 Og det ser ut som Hugo har funnet noe meget spennende der…
  Du er ekstra ekstra ekstra pen når du smiler med tennene synlig, Caroline (uten at det er ment creepy, haha).

  1. Fotballfrue

   Snille, gode deg! Tusen takk 😀 Håper du får en sprek, men også veldig kosete påske 🙂 Hugo vasker seg akkurat som en katt! Raringen 😉

   Klemmer 🙂

 13. Hei Caroline! Jeg har et lite spørsmål angående proteiner. Jeg har nemlig lenge vært utkikk etter et høyt-kvaltitetsproteinpulver. Jeg kom over noe som heter sun warrior på iherb.com, men den endte akkurat over det som er tillatt i tollgrensen. Jeg endte opp med å bestille fra et merke som heter nutribiotic. Det er også økologisk, men jeg synes innholdet var dårligere gjort rede for ved dette produktet. Har dere noen erfaringer med noen av disse? Hvilket merke bruker du i shakene dine? Håper på svar 🙂 God påske til deg og dine 😉

  Mvh, Tine.

  Ps! Det er selvsagt risprotein det er snakk om.

  1. Om du skal ha proteiner av beste kvalitet er det vel myse og kasein du er på utkikk etter, men proteiner fra ris er et greit alternativ 🙂 Ønsker du likevel å bruke risprotein, kan det være smart å blande det med erteprotein for å få en bedre sammensetning av aminosyrer.

   Jeg bruker Whey fra proteinfabrikken.no, har aldri prøvd risprotein 🙂

   1. Ursula

    Er det «100% whey protein» eller «whey protein isolat» du bruker?.:)

   2. Ursula

    Legge i samme slengen min forrige kommentar her også da den ikke ville gjennom under dagens innlegg.

    Så utrolig fint du har det…så stilrent:)

    Jeg er ny her inne på bloggen din, og må si jeg blir mer og mer inspirert av den herlige maten du frister oss med..hehe:). Har begynt å legge om kostholdet mitt nå. Gikk på et annet som min PT lagde til meg ifbm. et treningsprogram jeg fulgte. Men ble fort lei maten, følte det ble mye tenking rundt hva jeg skulle ha til hvert måltid, bl.a. var det som regel tre varme retter til dagen pluss frokost som bestod av mager kesam blandet med sjokoladeprotein pulver og mandler. Og så var det ikke et ideelt kosthold når jeg var på helgebesøk osv. Etter å ha lest på dine matsider ser jeg for meg en enklere hverdag og med mye bedre og variert mat å velge mellom. Men lurer litt på hva jeg helst bør spise før eventuelt etter trening? For tidligere pleide jeg å ta en shake med proteinpulver og en banan før trening. Og om jeg vil merke resultater med dette kostholdet også med tanke på å gå enda litt ned i vekt og få litt mer markerte muskler. Håper på noen gode råd fra deg.

    Inntil videre – en riktig god held:)

   3. Fotballfrue

    Konsentrat 🙂

 14. Jeg har et spørsmål og to 🙂

  Har du noen gang hatt gel-negler, hva er grunnen til at du valgte acryl? Og bare tipper ikke hele?

  Og hvor den rosa hårklemmen din fra lørdagsinnlegget for litt siden er fra? 😀

  1. Fotballfrue

   Tilbudet på gelenegler er ikke så stort, så det var lettest å finne noen som driver med acryl 🙂 Jeg trives egentlig best med akryl, ettersom de ofte ser mer naturlige ut 🙂 Gele kan bli litt for tykke og det er ikke fint. Men gele kan være veldig fint også, om du går til noen som er virkelig flinke 🙂 Rosa hårklemmen er fra makestyle: http://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/

   Klem!

   1. Og du har tipper, ikke hele ? Tusen takk for svar 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er tippene som settes på, og akrylen støpes over 🙂

 15. Cathrine R

  Litt tullete, men mest herlig og søtt;-)

  Ha en toppen dag begge to♥

  1. Fotballfrue

   <3

 16. DU ER HERLIG!! SERRIØST DU ER DEN STØRSTE INSPIRASJONEN MIN INNEN LØPING, JEG VET IKKE HVOR MANGE GANGER JEG SKAL SI DET MEN DU ER RETT HERLIG

 17. Åh, matbutikker er kaos i helligdager.. Jeg jobbet på en matbutikk i fjor, og folk handler jo som om de tror butikkene aldri skal åpne igjen, haha! Herlige bilder forresten, skikkelig påskestemning 🙂

 18. ahh, du kommer til å ELSKE ekte sukker

  1. Som om jeg ikke har smakt det før? 😉 Heldigvis spiser vi det så sjeldent, så nå blir vi som regel kvalm/uvel når vi spiser det. Får se hvordan det går denne gangen 😉

  2. Det har samme effekt på kroppen som kokain, så kanskje ikke så rart 😉

   1. Nora C

    Hahaha!

   2. camilla

    haha, elsker de ironiske kommentarene dere svarer med 😀 Jammen bra dere svarer for dere, for jeg må si dere får utrolig mange stygge kommentarer på bloggen. keep up the good work.
    og ha en fortsatt strålende dag, Caroline 😀

   3. Kommentaren var ikke ironisk, heller ment som et morsomt poeng 🙂 Sukker deler faktisk noen av kokains effekter på kroppen.

   4. Lene S

    Og jeg som er så glad i sukker:S

   5. Sukker er i tillegg mer avhengighetsskapende enn kokain, ikke rart jeg har problemer med å holde meg unna godis! ;( 😉

   6. Gossip Girl

    Jeg liker både sukker og kokain, jeg 🙂 Spesielt i kombinasjon; det burde du prøve, Caroline! Bare en sjelden gang da, selvfølgelig!

   7. Fotballfrue

    Ja, det er sikkert helt rått! Du er kjempekul 🙂

 19. Hva heter proteinpulveret du bruker i milkshaken din, og hvor er det kjøpt?:-D

  God påske, fine deg <3

  1. Fotballfrue

   Det er ikke milkshake, det smaker milkshake 🙂 Det er helmelk blandet med melkesjokoladeprotein fra proteinfabrikken, whey tech 🙂

   Klem 🙂

 20. Hei C. Kan jeg spørre om hva den appen heter som du bruker når du handler? Den virket genial du fortalte om den på firestjerners middag:) god påske!

  1. Fotballfrue

   ShopShop 😀

 21. åh..din skapning! det er så beundringsverdig hvordan du griper til deg dager, høytider..alt.. og bare gjør noe ut av det! sånn som slike småting at du kler på deg gult i påsken! Du utstråler positivtet og er et utrolig bra forbilde!

  1. Fotballfrue

   Neimen, så hyggelig å høre 😀 Tusen takk for gode ord, skjønne deg <3

   Klemmer!

 22. Hanne C.

  Hadde vært morsomt om du postet bilde av begges egg for å se hva dere plukket til hverandre av «vanlig» godteri. God påske til dere begge!

 23. Hei Caroline, Takk for at du alltid sprer så mye energi og glede : -) Kunne du (eller Lars-Kristian) skrive et innlegg om protein shakes? Det er jo veldig stor forskjell både mht hva de forskjellige variantene inneholder og hvordan/når de skal brukes og jeg vet liksom ikke helt hva som er bra.. Håper påsken din er fiiin!

 24. Ser at du har begynt å trene mer styrke enn tidligere. Du har alltid vært flott, men nå er armene dine er mer definerte og skuldrene mer velformede 🙂 Fortsett sånn og du kommer til å se ut som en gudinne til sommeren 🙂 God Påske!

 25. Har vært på handletur i dag vi også….Ikke gøy. Tror vi har mat i en mnd:) Riktig god påske til dere:)

  1. Fotballfrue

   Haha, det er i hvert fall godt å tenke på 😀

 26. Du er så pen, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 27. Elisabeth Heien

  Jeg leser bloggen din jevnlig og jeg er 54 år, men selv jeg blir superinspirert av dine glade innlegg og trenings/mat-innspill! Herlig!! Fortsett slik!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk for du følger med 🙂

   God påske 🙂

 28. Hei! Jeg lurer bare på hvilket proteinpulver du bruker? 🙂 Drikker du det etter hver trening? Sliter litt med å variere kostholdet nok til at jeg alltid får i meg nok næring, og tenker proteinpulver kan være et greit tilskudd de dagene jeg trener. Men så har jeg hørt at det ikke trengs så sant man ikke trener på høyt nivå. Ææ! Hva sier du?

  Håper dere får en helt super påske! 😀

 29. Sporty girl you are 😉

 30. Du er så flott og sportslig 🙂 Og så vårlig stemningen er på bildene.
  Lurte på om du har noen interesse for bortoverski? Det er jo en flott aktivitet nå i deilig påskesol og for en fantastisk treningsform! Selv elsker jeg ski, så derfor kom jeg til å lure på det når jeg så disse siste sporty bildene av deg. God påske forresten!

  1. Fotballfrue

   Vi var på jakt etter langrenn nå et par dager på rad, men dessverre er det så utplukket i min strl. at vi like gjerne venter :/ Blir så dumt å bare kjøpe for å kjøpe, får heller nøye meg med slalåm litt til 🙂

 31. En ting er at du gir meg så mye inspirasjon og motivasjon i hverdagen, men åh, du og mannen din, dere gir så mye håp! Dere virker så søte, forelsket og lykkelige, og det gir meg tro, håp og kjærlighet, rett og slett 🙂
  Riktig god påske til dere vakre mennesker i Siljan, kos dere med påskeegg og alt som hører påsken til 🙂

  God klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Tusen takk, skjønne du! Håper påsken blir fin <3

 32. Kjerstin

  Jeg jobber på Meny og blir ganske fasinert over hvor mye mat enkelte handler….men kjekt for oss da:)
  Selv er jeg ganske matlei, så det blir enkel men god mat hos oss.

  Ha en strålende påske Caroline:)

 33. Kristina

  Elsk på den gule singleten din:) hvilket merke er den? Er det påske må jo singlet og jakka mi matche:)) kommer til å se ut som en liten gul påskekylling løpende langs veien! Anyway, du burde vært på coveret av Stella! Du var fantastisk vakker i gult! Man blir glad av gult. God energi rett og slett:))klemmer!

  1. Fotballfrue

   Kari Traa! Den er så god 😀 Tusen takk for fine ord, søte du <3

   Klemmer 🙂

 34. Hei skjønne du <3

  Nå er det en stund siden jeg har kommentert her. Vært travle tider, da jeg har så mye å ta igjen i forhold til mann, barn, venner og alle andre plikter, mens jeg har vært nede og opp igjen pga behandling. Uansett hvordan mine dager har vært har jeg alltid tid til å titte innom bloggen, for å finne glede, motivasjon, inspirasjon og kose meg med alle bilder og ord i bloggen. Det er så viktig for meg når jeg har en dårlig og en god uke, og sånn fortsetter jo mitt liv 😉 Uansett hvor dårlig jeg er og hvor kvalm jeg er, klarer jeg å finne det lille overskuddet jeg har til å oppdatere meg 😉 Det sier jo sitt om hvor flott bloggen din er, og hva den gjør for enkelte av oss. Det for meg å kunne "rømme" inn i din bloggverden, gjør at jeg får tenke på så mye som gjør meg godt. Jeg har nok tanker og engstelse/frykt i livet, så det er så godt å kunne "rømme" inn i noe som får tanken over på noe som gir glede.

  Ville egentlig med denne kommentaren ønske deg og L-K en riktig GOD PÅSKE 😉 Nyt freden, roen, tiden sammen og kos dere masse 🙂

  Klemmer

  -J-

  1. Fotballfrue

   Flotte deg! Ønsker deg en god påske med familie og venner. Jeg håper du nyter solen og alle de glade ansiktene rundt deg 🙂 Tusen takk for så fantastiske ord, du er alltid så god, selv i situasjonen du nå befinner deg i, og det setter jeg veldig stor pris på. Ønsker deg alt i godt <3

   Mange klemmer 🙂

 35. Lena Marie

  Aah, skal også ha påskeegg med mye godteri i år, med god samvittighet. Det er jo PÅSKE!

 36. Du er så sporty selv når det er påskeferie, blir selvsagt helt superinspirert 😀 Ha en fortsatt fin påske, fine deg:)! Klem Elle

 37. Gult passa deg utmerket! Vet du… Jeg drømte om deg i natt! Haha! 😉

 38. Sunniva

  Kjempetøff tights!! Den likte jeg! Hvor har du kjøpt den? God påske:)

  1. Fotballfrue

   Tightsen er fra GetInspired, Casall 🙂 Compression!

 39. ellen reppen

  Ååå, gult kledde du utmerket godt! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *