Yellow for easter

Kåpe Tucker / Øredobber By Malene Birger / Kjole Jones + Jones / Genser BikBok / Sko Nelly.com /

Veske Mulberry / Armbånd Marc by Marc Jacobs (adlink) 

I dag ringer jeg påsken inn med gule detaljer. Kjolen min er noen år gammel, men jeg elsker skjørtet på den og med en deilig genser over fungerer den jo fint i hverdagen, selv om det hele blir litt puffy 🙂 Hentet nesten nettopp inn posten og der lå det et helt nytt Stella til meg med vakre Pernille Holmboe som coverpike, og jammen hadde ikke hun på seg akkurat den kåpen jeg har i dag. Morsomt sammentreff 🙂

Vi har vært en tur i byen i dag, storhandlet for hele påsken! Merker ferietemperaturen blant folket, det var ikke akkurat få i sentrum og i matbutikkene. Vi endte opp med topp på vår handlekurv, skjønner ikke at det er mulig. . To mennesker? Nå får vi middagsgjester på torsdag da, men likevel 🙂 Tar det som et tegn på at vi er glad i å kose oss, og det er jo aldri feil! Ellers var vi og kikket etter langrennski til meg, men det er så utplukket nå, og det er så dumt å bare kjøpe for å kjøpe, så da venter vi heller litt. Skal nok klare denne påsken uten langrenn også, selv om det hadde vært innmari koselig med.

Nå skal jeg starte på kvelden middag, oppskriften får dere i morgen 🙂

78 kommentarer

 1. Bloggen din har en høy, høy feelgood-faktor for tiden 🙂 Jeg digger det, og deg! Bruker aldri å legge igjen en kommentar her inne, til tross for at jeg er her mange ganger om dagen. Men nå var det på tide – håper du får en kjempefin påske! Det fortjener du 🙂

  1. Fotballfrue

   Så morsomt å høre, tusen, tusen takk 😀 Det er jo sol og den gjør meg så glad! Sikkert derfor 🙂

   Klem og god påske 🙂

 2. Du har en superfin blogg, utrolig inspirerende. Nydelig antrekk. Gleder meg til middagsoppskrift i morgen. Har laget kyllingfiletene med bacon i dag og det var så godt. Håper du får en kjempefin påske !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du 😀

   God påske tilbake <3

 3. Hvor er solbrillene fra (hvilken modell)? fine!

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

 4. you look very snazzy! love that bright top!

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

 5. Andrine

  så nydelig <3

 6. Karoline

  Elsker de 2 mulberryveskene dine! Så klassiske og fine og passer til nesten alle antrekk! Dette er medium Lily?
  Good påske!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, jeg også! Planlegger flere kjøp 😉 Har du sett den nye kolleksjonen? Så mye lekkert! Ja, meduim lilly 🙂

   Klem!

   1. Karoline

    Lilly kolleksjonen er super fin! Har selv den i small, perfekt selskapsveske!! Men alexaen er og blir klassikeren i mine øyne 🙂 alltid mye snadder fra mulberry. Del Ray i stor er veldig klassisk og fin!

 7. Wow – du ser som vanlig ut helt fantastisk ut. Elsker at du «tør» å gå for et slikt blikkfang av en kåpe!
  Du inspirerer meg til å tørre å skille meg ut! (-:

  1. Fotballfrue

   Siden den gjør meg glad, så kanskje andre blir glad av å sen også, tenkte jeg 😀

   Kjør på 🙂

   Klem!

 8. Kristin

  Så utrolig flotte bilder. Dette fikk meg i herlig godt humør, vårstemning og smil kom frem :))
  Flotte deg, du ser jo helt jo helt fantastisk ut som alltid!! I dag som superelegant «Pariserfrøken» vil jeg påstå 🙂

  Flott kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Så deilig at bildene fikk deg til å smile 🙂

   Klem!

 9. Så fint med de gule detaljene 😀 Spesielt øredobbene! Og skjørtet på kjolen er jo helt fantastisk søtt da.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 10. hei:D trur jeg skrev her tidligere, men finner ikke den igjen.. men jeg lurte på hvilken frisør du bruker her i skien når du først reiser til en ? eller kanskje du har noen spesielle som gjør det.. kan du anbefale en `?? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg reiser alltid til Oslo 🙂

 11. Camilla K

  åå den jakken var gøyal og fin:)!!! god påske <3

 12. Bildet fra Maldivene ved kaffebordet og stolene er så fint! Hvor bestilte du det fra? 🙂
  Elsker bloggen din!

 13. OMG! Caroline, what beautiful photos! You and the city! I sooooooo love them! You never stop surprising the readers. Thank you.

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for you kind words, sweetie 😀 <3

 14. Haha, vet ikke om du har hørt det før, men mannen på Cola Free (First Price)-emballasjen ligner utrolig mye på Lars-Kristian, synes jeg da. Anyways, ha en fin kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det har vi hørt før, faktisk 😛

 15. Kul jakke!! Er gøy å se hjembyen min.Bor i utlandet nå, og er godt å» komme hjem» når jeg leser bloggen din 😉

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du føler det sånn 🙂

   Klemmer <3

   1. …også får jeg med meg litt sladder også 😉 hehe. Vi kjenner noen av de samme menneskene. Grenland er liten 🙂

 16. I dag var du helt nydelig, Caroline <3 Gult er virkelig din farge!

 17. Åå, så nydelig! Jeg tør aldri å gå i farger, jeg, for jeg er så redd for å få oppmerksomhet 🙁 Men du gir meg inspirasjon til å våge med ut på ukjente «stier», hihi! Skulle ønske man fikk med utseendet og personligheten din på kjøpet dersom jeg kjøper den fantastiske kåpen 😀 Heeerlig!

  Jeg ble faktisk litt overrasket i dag da jeg var i sentrum. Nesten tomt, jo :O Kanskje alle er i Sverige, haha! Håper du får en fin kveld, vakre <3 Du er som vanlig en gledesspreder! Påskeklemmer fra Martine <3

  1. Fotballfrue

   Du har ingen grunn til å være redd for det, du som er så flott <3 Haha, tipper de fleste er i Sverige i dag for å slippe unna i morgen 😉 Den o-store rånerdagen 😉

   Mange påskeklemmer tilbake <3

 18. Lisa Marielle

  Du er sååå vakker Caroline♥
  Og gult er virkelig lekkert om dagen:)
  Måtte selv kjøpe en gul genser i dag;)
  Takk for at du får meg til å smile:D
  Du er min største inspirasjon♡
  Håper du får en himmelsk påske med de fine gutta
  dine! *gi en kos til vofsene fra meg*

  Påskeklemmer fra meg.

  1. Fotballfrue

   Gode, snille deg <3 Tusen takk for så vakre ord <3

   Klemmer og god påske 🙂

 19. susanne

  Åh, ble så glad av dette innlegget 😀 Du var helt nyyydelig i dag! Jeg er fra Skien, og de trappene minner meg om de vanvittig slitsomme gymtimene med en nazi-gymlærer på videregående. Oppvarmingen var nemlig ti (!!) ganger i full fart opp og ned der. Hehe 🙂
  Ha en fin kveld videre! Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, huff :O Kjente det litt i lårene mot slutten da jeg trippet opp i hæler i dag, faktisk :p Men god trening, kan jeg tenke meg 🙂

   Klem!

 20. I dag gjorde du Skien vakker <3 <3

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, skjønne deg <3

 21. Hei! ville bare si at du kledde solbrillene veldg godt:) God påske!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 God påske!

 22. Hei! Jeg har et spm ang kosthold! Lurer på om lavkarbo kan være noe for meg! Jeg er en jente som trener omtrent like mye som deg Caroline – mest styrke på vinteren- mye løping vår og sommer. Problemet mitt er at jeg sliter med gjenstridig fett på lår og mage etter fødsel for 4,5år siden og uansett hvor mye jeg fokuserer på kosthold så får jeg det ikke bort! Tipper jeg skal ned 5-6 kg, men prøver å ikke fokusere så mye på vekt. Så til spm, kan jeg gå fra et såkalt normalt kosthold til lavkarbo og alt det innebærer liksom» over natta»? Har lest ketolyseboken og andre lavkarbo bøker og føler dette er noe jeg har lyst til å teste ut. Finner derimot lite- eller ingen info om dette passer for mennesker som skal ned kun 5-6 kg og per definisjon ikke er overvektige? Dere spiser jo lavkarb- og beholder vekten? Skjønner ikke helt hvordan dette fungerer på kroppen…. Ble litt langt og upresist dette- spm er altså om jeg kan forvente å gå NED i vekt om Jeg holder meg til 20-50 går Karb om dagen og MÅ jeg pøse på med fett for å kunne gå ned? Og jeg skjønner ikke at kalorier ikke er et tema her…. Om jeg skal ned må jeg jo spise mindre kalorier enn jeg forbrenner-……………. Takker for svar!

  1. Kalorier teller uansett hvilket kosthold du har, lavkarbo eller ei 😉 Så om du vil gå ned i vekt bestemmes av det totale inntaket ditt. For noen passer det å legge rett over på lavkarbo fra høykarbo, men for noen er det vanskelig. Ofte ender man opp med å være slapp og trøtt, og hvis det er tilfellet bør man gjøre omleggingen gradvis.

 23. Inger Lise

  Hei!Fantastisk godt føre i alpinbakken i Siljan,passe med folk og god temperatur.Koselig blogg og gode oppskrifter du har. Ønsker meg ett innlegg om hvordan du får så fine krøller!!Mvh Inger Lise

 24. Så påskefin! 🙂

 25. Så fin i gult! 🙂

 26. Ååååh, for et stemnings-innlegg! 🙂 Der var det offisiellt påske! 🙂

 27. Hei !

  En fantastisk blogg du har, og såååå mange fine bilder. Virkelig!
  Kan jeg spørre hva slags type kamera du benytter?

  God Påske!

 28. Så fin du er!! Fint antrekk 🙂 Hvem bruker å ta bilde av deg? Eller bruker du selv utløser?
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse har Lars-Kristian tatt, bruker sjelden selvutløser da jeg ikke synes fokuset blir like bra :/

 29. Annette

  Helighet for et lekkert antrekk! Dette må være en av mine favoritter for mars! 🙂 Du er vakker!

 30. Så kul jakke og solbrillene var kjempelekre 🙂

 31. Ingrid Ma

  Hei. Du har en veldig fin blogg, men jeg må bare si at det skjærer så i øyne og ører å se så mange engelske overskrifter. Denne for eksempel. Er det virkelig bedre med Yellow for easter enn «Gul for påske». Du skriver bra og bloggen er til inspirasjon for mange. Håper denne kommentaren kan inspirere deg til å gjøre den enda bedre!

 32. Åååh! Elsker antrekket! Så elegant og fin jente skal man lete lenge etter 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀

 33. Yellow and black is a perfect colors matching! It makes me think of spring and warm weather! And also it looks great on you!:) You are wonderful Caroline, love the coat, very very classy! You remind me of Barbie, really adore your fashion taste:) Also cool street style snaps:) Baci!!:)

 34. Hei Caroline!
  Du legger ut vakre bilder. Liker elegansen din, til og med
  i en joggedress ser du smashing ut! You hot mama! 😉
  Håper du å fotballmannen din får en fin påske:)
  Klem fra meg. 🙂

 35. Kjempestilig! Har aldri likt gul, men i det siste har fargen virkelig «vokst» på meg. Tror deffinitivt noe gult skal kjøpes inn til garderoben i løpet av våren 🙂

 36. Linn-Therese

  WOW, utrolig fint antrekk 😀 Pen er du!

 37. Så fine bilder av deg! Elsker gulfargen, råstilig! 😀
  Klem, Elle

 38. elisabeth

  Vakkert !!!!!Påskeklem til deg!

 39. Christine

  Digger det siste bilde av deg! Herlig når du smiler på årntli´ :-). God påske til dere 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 God påske tilbake 🙂

 40. Vakre søstra mii <3

  1. Fotballfrue

   <3 <3 <3

 41. Du er den peneste dama jeg vet om og jeg elsker stilen din <3
  Det er urettferdig 🙁 jeg elsker bloggen din, er inne her hver eneste dag <3

  1. Fotballfrue

   Snille du <3

 42. Åh vad fina bilder! 🙂 Älskar din blogg!

 43. Herlig jakke! kunne tenkt meg en sån 😀

 44. Kristina

  Heisann:) leser bloggen din daglig og synest den er superinspirerende. Nå er jeg treningsnarkoman uten sidestykke og like glad i deg i å løpe:)) så når beina er som murstein, du vet.. de dagene du har snørt igjen løpeskoa og beina bare ikke vil, men hodet sier «kom igjen, dagen økt står for tur og du har mest lyst og bare krype opp i sofaen igjen..titter jeg alltid innom bloggen din for litt » løpemitivasjon»:) Har investert i ny knallgul løpejakke til påske, så det må jo bare bli bra. Gult er kult! Jeg er også fra Norges vakreste by, Ålesund og påsken tilbringes på strandafjellet! Hatt noen nydelige dager så langt! God påske til deg og dine! Smil fra Kristina

  1. Fotballfrue

   Å, disse dagene kommer til meg innimellom også, da er det ekstra tungt :O Det blir enten eller: Å slite seg gjennom eller bare ta det rolig 😉 Noen ganger er det siste det beste for både kropp og sinn 🙂

   Klemmer og god påske <3

 45. Utrolig nydelig antrekk!! Du er kjempeflott! 🙂

  God påske! 🙂

 46. Camilla

  Fantastisk antrekk!:D Og flott bakgrunn. Du er flink til å variere lokasjon. God påske!

 47. Så fin du är som alltid. Den gula jackan va jätte snygg förresten

 48. Stine Tokle

  Så utrolig nydelige bilder og ikke minst antrekket ditt. Blir så glad av å se på bildene dine!:)

  God påske videre:)

 49. vil du ikke poste kommentaren min?

  1. Fotballfrue

   Hvilken? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *