Få looken: Graphics

Jakke MSGM / Skjorte by Malene Birger / Skinnbukse Hudson / Veske Kzeniya / Sandaler Diane von Furstenberg 

Her er looken jeg endte opp med da jeg var i  London for å gjøre en styling challenge med my-wardrobe. Noen av plaggene er på salg, og jeg har linket til alle over. Aller helst ville jeg ha valgt en helt plain og ensfarget, hvit topp å ha inni jakken, men dessverre hadde de ikke slike basicplagg tilgjengelig der vi plukket ut tøy, så da ble det denne. Blusen i seg selv er jo kjempelekker! Egentlig var planen å bruke både jakken og skjørtet som hører til, med en ensfarget topp inni og sorte pumps for å gjøre det fullstendig grafisk, men som sagt, det var ingenting basic tilgjenglig, så da må man tage hva man haver, og resultatet ble jo fargerikt, fint og grafisk likevel. Men det var ikke lett! Buksene er forresten to die for! Så utrolig behagelige og glidelåsdetaljen i front gjør så mye.

Du kan se alle mine favoritter fra my-wardrobe innenfor temaet Graphics ved å klikke her.

annonselenker 

23 kommentarer

 1. Kjempelekkert! Antrekket du beskriver med skjørtet hadde nok også blitt superfint 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det hadde nok blitt bedre :/ Men tusen takk 🙂

 2. Veronika

  Åh, den jakken er så fin! Har siklet etter den og sikkert halvparten av klærne på my-wardrobe i det siste. Vil bare ha alt! Men men 🙂

  Ha en super mandag og en kjempefin påske 🙂

  Klem

  – V

 3. Synst antrekket var superlekkert 😀

 4. Love the prints! All the items are so cool especially the blouse!:) Kisses!

 5. Jakken var rålekker! Gjør jo et helt antrekk bare den.

  I går kom jeg hjem fra en måneds lang tur til Mellom-Amerika, og nå har jeg kost meg leeeenge med å lese gjennom innleggene jeg ikke har lest enda 🙂 Og GJETT om jeg fant mye fint med Atzec-mønster på turen min! Nå må symaskinen frem, her skal det sys skjørt 😉

  1. Fotballfrue

   Høres helt fantastisk ut! Gleder meg til jeg skal ut og reise snart også, ikke så langt som deg, men likevel 🙂 Aztec blir jo perfekt til sommeren, det er bare å være kreativ 😀

   Klemmer <3

 6. Jeg skal kjøpe meg en ny krølltang og lurer på hvilken krølltang du kan anbefale ? Vipper mellom mast og gorgeous og ser at du har testet begge, hvilken likte du best ?

  1. Fotballfrue

   Mast kommer snart med en ny som er tykkere, vent på den 😀

 7. Pent antrekk, for all del! Men dette blir for kjedelig og snilt for min del. Det er ikke kreativt nok, edgy nok, nok i tråd med det som er oppgaven sånn som jeg ser den for meg. Blir litt som å sammenligne «haute couture» med «off the rack», hvis du skjønner hva jeg mener. Ser jo at det er print, om enn svært lite, og at det ikke gikk helt som du planla, men likevel. Bare min mening – antrekket er jo både søtt og pent sånn sett.

  1. Enig! Kjempefint antrekk, men jeg for min del skulle ønske det var mer «edgy», mer spennende. Men smaken er som baken, og du skrev jo at det ikke ble helt som planlagt også 🙂 God påske!

 8. Lizbeth Osnes

  Ååhhh, STILIG 😀

  ♥ Lizbethosnes.com

 9. Hei vi har et spørsmål:Hvor lang tid tar det før et innlegg legges ut?

 10. Kjempelekkert, men synes prisen på plaggene blir helt kvalmt, i overkant av 16.300 kr for et antrekk???? Jeg skjønner at du gikk bananas da du var i London, det hadde nok jeg også gjort hadde jeg hatt muligheten…Men jeg bare tenker å hva slags signaler du gir til de unge, ja eldre også…Jeg har reagert før også på det du reklamerer for..klær og sminke til skyhøye priser..For meg blir dette kvalmt atså, tror ikke jeg er den eneste… Jeg bare tenker på alle der ute som havner i denne luksusfella, mener kansje du har et lite ansvar der??

  1. Fotballfrue

   Om mennesker havner i luksusfellen, er vel dette helt og holdent deres egen feil og ikke min?

 11. Kjempefint! Og bildet av deg var veldig, veldig fint 🙂 God påske!

 12. Hvor mange dager i uke drikker du? Hvorfor ikke ta en hvit måned? For vanskelig?

  1. Fotballfrue

   Du, det har jeg ikke oversikten på 🙂 Tar meg et glass vin når jeg føler for det. Drikker meg full gjør jeg vel så og si aldri.

   – C

 13. Møtte du Rumi, var hun kul?

  1. Fotballfrue

   Ja. jeg hilste på henne 🙂 Snakket ikke så mye med akkurat henne :/

 14. Takk Caroline:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *