It’s tea time

Hei fine ♥ Egentlig håper jeg de fleste av dere befinner dere i skisporet nå, med kvikklunsj, kakao og appelsin, for været er jo virkelig helt nydelig! Og er dere ikke der, så håper jeg dere nyter litt krim innendørs med noe godt i koppen og noe skikkelig påskete ved siden av. Selv kom jeg nettopp ut av dusjen etter en kald fornøyelse utendørs, jeg har løpt fra meg 5 kilometer og fingrene mine falt nesten av. For selv om solen skinner er det ikke så altfor varmt, så nå har jeg fått igjen varmen og skal endelig få lest litt i Gjenferd igjen.

Dette er en bok jeg ønsker å lese når jeg har god tid, så i løpet av påsken skal den nok være ferdig utlest. Passer i hvert fall perfekt et par timer fremover nå, for mannen er på kamp og jeg har hele huset for meg selv 🙂

Lager teen min english style i dag: Varm melk i kannen sammen med 3 teposer som skal trekke i ca. 5 minutter. Så er den klar. Nam! Fikk for meg i går kveld da jeg var på butikken at dadler var noe jeg ville kjøpe, så disse blir mitt kveldssnack. Dadler er jo så godt! Men det kan fort bli for søtt. . .

 Håper dere nyter været og palmesøndagen ♥

69 kommentarer

 1. Dadler er høykarbo !

  1. Fotballfrue

   Jeg er klar over det, noe så vanvittig 🙂 Men det er jo påske 🙂

   – C

 2. Jeg leser hodejegerne nå, etter å ha kommet hjem fra skitur i solen 🙂 Påskestemningen er på topp nå 😉

 3. Vilken mysig (koselig va? 😉 ) servis! Och dadlar som är rena superfrukten. Har skrivit liite om det idag 🙂

 4. Så koselig 🙂 Imorgen drar vi til fjells og jeg gleder meg masse til skiturer med kvikklunsj i sekken!! Ha en riktig god påske vakre 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig! God tur 🙂

   Klem 🙂

 5. Åh. Du har det alltid så koselig! Elsker te-settet 🙂

  1. Jeg nyter begynnelsen av påsken på Gran Canaria, men kjenner det skal bli godt å komme hjem til påskeegg, og lange turer med hunden med Kvikk lunsj og kakao i sekken 😉 Håper du koser deg med boken, jeg skal begynne på den på flyturen hjemover, om jeg klarer å lese noe etter «lykkepillene» jeg må ta mot flyskrekk :p
   God påske til deg vakre <3

   1. Fotballfrue

    God tur hjem, kjære deg <3 Det går så fint 🙂

    Klemmer <3

 6. Tatiana

  Caroline -weard question, but anyway – is it important to love yourself? How to start love youself? How to start care about body, mind and soul?

  1. Fotballfrue

   Yes, of course that is important. To love yourself you have to accept yourself, and to do that you need a positive way of thinking as well as doing things for your own good. Like eating helthy, have a relaxing day at least one time a week and of course, exercise 🙂

 7. Så deilig da! Nå skinner solen for fult innom vinduet og smoothien med bringebær, blåbær, solbær og rips er laget 😀 God påske!

 8. Herlig søndag:) Jeg tåler kansje en daddel, spiser jeg flere blir jeg helt grusomt kvalm og dårlig:O

  1. Fotballfrue

   klarer maks 2 :O Hehe 🙂

 9. Her har jeg kost meg på terrassen i dag, så deilig og varmt! 🙂 GreenGate serviset ditt er bare så nydelig! *Ønske seg*

  1. Fotballfrue

   Får aldri nok av green gate <3

 10. Koser meg veldig! Gikk en tur på en time med mannen (uten barn!) i sola, har fått tint av fryseren…. nå skal jeg ta meg et glass vin mens jeg farger etterveksten før det blir «Fifty Shades»…. som er målet mitt å lese ut disse dagene!!!

  1. Fotballfrue

   Høres ikke dårlig ut 😉 Kos deg 🙂

 11. Enjoy it:) Kisses Caroline, happy Sunday!:)

  1. Fotballfrue

   Loads of kisses back <3

 12. Hei! Kan jeg spørre hvor du kjøpte dadlene? 🙂 Har lett etter det i alle butikker jeg har kommet over, men ikke funnet i noen av de.

  1. Fotballfrue

   Disse fant jeg på Meny 🙂 Jeg lot ikke bilen stå i går likevel, med andre ord :p

   1. Har lett på tre meny butikker uten hell. Får prøve videre. Takk for svar:)

   2. Birgitte

    Jeg kjøper økologiske dadler på Sunkost 😉

 13. Det hørtes deilig ut:) Ha en fin dag videre og kos deg med boken 😉

 14. Michelle

  Dette så jo kjempe koselig ut 🙂 her er det en søndag fylt med påskesol, påsketur og påskekrim. Deilig! Ha en strålende dag videre <3

 15. Åå, vet du hva?! Jeg har løpt en mil idag på 54 min, YEY 😀 tusen takk for inspirasjonen du gir meg hver dag <3

  1. Fotballfrue

   Flinkeste du! Utrolig bra jobba 🙂 Håper du unner deg litt ekstra påskesnadder nå 🙂

   Klemmer <3

 16. Er du fan av bacon-dadler?

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Jeg elsker det! Vanvittig god tapas! Så hver gang vi er på san leandro bestiller jeg det 😀 Er du?

 17. Kos deg med te, dadler og bok! Serviset er så fint 🙂

 18. Is your book available in English? It looks fabulous but I don’t speak a word of Norwegian!
  Thanks so much! x

  1. Fotballfrue

   No, I am sorry :/

   Hugs!

  2. elisabeth

   all of Jo Nesbo’s books are available in English! Check out your local bookstore or Amazon!

  3. elisabeth

   it is called «The Phantom» in English…. enjoy!

   1. Det var kanskje Caroline sin bok hun mente..?! Ikke Jo Nesbø’s:-)

 19. Hvor mange push-up klarer du??

  1. Fotballfrue

   Hvis jeg presser meg klarer jeg vel 10. Men ikke helt ned, er som sagt ganske svak i armene, men jobber med saken 🙂

   1. Helene

    Hvor mange klarer du helt ned da? 😛

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg ikke, det har egentlig aldri vært noe mål for meg, så jeg har aldri prøvd 🙂

 20. Line Rosasco Olsen

  Hørtes utrolig deilg ut! Jeg hadde bare et lite spørsmål : Hvilken nettside lagde du din hjemmeside/blogg på ? Mange store klemmer fra Line<3

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker wordpress og har domene via one.com 🙂

 21. Så koselig :)) God påske, Caroline!

 22. Har du inntatt gjestesengen eller har dere ommøblert? 🙂 god søndag videre! Så ekstremt deilig ut å ligge der å kose seg, selv om skigåing med sol hørtes deilig ut også. Uansett deilig med litt trim i det fine været.

  1. Fotballfrue

   Her ligger jeg på gjesteværelset 😉

   Klem!

 23. Jeg fikk helt dilla på dadler for noen år siden og måtte ha både to og tre hver eneste dag. Måtte lete opp hva dadler var rikt på for jeg tenkte at jeg hadde mangel på noe og jommen var det ikke folat. Haha, et par dager senere viste testen postivt 🙂

 24. Anettee

  Du burde prøve baconsurrede dadler, du som er så lavkarbo 😉 Det er i hvert fall drit digg..

  1. Fotballfrue

   Jeg veet! Bestiller alltid på San Leandro når vi spiser der, snadder 🙂

 25. Marianne Brostrøm

  Hei Caroline:)
  Det er så deilig når man kan sette av noen timer til en god bok! Er noe av det jeg liker aller best her i verden:)
  Lurer litt på hva man bør ha på seg når man jogger ute i minusgrader. Har lite erfaring med jogging ute på vinterstid:) domt å bli kald, men er jo ikke bra å bli for varm heller. Har du noen tips?
  Håper du får ei flott påske:) Hær blir det jobbing fram til onsdag, så blir det fjellet og skiturer resten av påsken:)
  Klem Marianne<3

  1. Fotballfrue

   Laget et innlegg om det her: http://fotballfrue.no/2013/03/13/klar-for-utesesongen/ Men som du ser, det kan være lurt å dekke til anklene også 😉

   Klemmer 🙂

   1. Marianne brostrøm

    Det må ha gått meg hus forbi:-) takk for linken:-). Klem

 26. For et herlig bilde!! Perfekt påske-kos bilde 😀 Jeg har også dilla på dadler for tiden, men er enig med deg med at det holde med noen få. Selv om jeg er en skikkelig søtmoms blir disse i det meste laget. Jeg har nettopp startet på Life of Pi. Ingen ting er som å ta seg tid til å lese en god bok, selv om det blir alt for sjeldet for min del.
  Jeg så nettopp alle episodene med deg på 4-stjernes middag og jeg må bare si at du er så skjønn! Det var artig å se deg «på ekte» og ikke bare via bloggen. Maten du lagde så fantastisk ut. Du var den perfekte vertinne. Dere har forresten et nydelig hjem. Nå må jeg bare sette av tid til å se den episoden som ligger på NRK også. Litt stalker eller bare stor-fan?! hihi :p
  Kos deg resten av søndagen fine Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Å, det er en vakker bok! Den må du kose deg med 🙂 Jeg setter så stor pris på deg og vet du har fulgt med en stund nå, det er alltid like koselig å se at du henger med! Jeg blir så glad 🙂

   God påske, skjønne <3

   1. Tusen takk! 😀 Nå ble jeg kjempe glad <3

 27. Hva koster tekannene fra greengate? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det husker jeg ikke, dessverre :/

 28. Kamp?? Det er vel ikke kamper i dag?

  1. Fotballfrue

   Jo, ODD – Sandefjord spilte treningskamp på Skagerak 🙂

 29. Johanne

  Hvor kjøpte du brillene dine/hvilket merke? 🙂

 30. Lisa Marielle

  Ååå, påskestemning kom til meg!
  Håper du har hatt en fin palmesøndag med masse kos ♡
  Gjenferd er min store favoritt, etter Snømannen:)
  Gleder meg til sommer og ny Harry-bok;)
  Men Caroline… Hva skjedde med Fifty Shades???
  Jeg elsker bøkene med stor E!!! Og Mr.Grey ♥
  Ønsker deg en deilig påskeuke fineste:D

  *Klemmer*

  1. Fotballfrue

   Å, fifty shades var ikke min kopp te, har rett og slett aldri surret meg til å starte på den siste :/ Men kanskje en gang 🙂

   Klemmer 🙂

 31. Jeg har akkurat vært og lånt meg Lars Kepler med Sandmannen. Den GLEDER jeg meg enormt til å lese.

 32. Så koselig! 🙂 God påske, Caroline 🙂

 33. Fine briller, hva er merket? Må skaffe meg lesebriller snart selv skjønner du 😉

 34. Birgitte

  Hei! Har nylig oppdaget dadler, men syns at å spise de alene blir veldig søtt som du sier. Jeg har derimot funnet en måte å gjøre dadlene enda bedre på! Jeg pleier å lage «daddel-baller», som består av dadler kjørt i kjekkenmaskin (eller hakket med stavmikser som jeg pleier å gjøre), som så blandes med hakkede valnøtter og kakao eller råkakao og goji-bær. Det smaker himmelsk! Anbefaler dette om du vil prøve å gjøre noe annet ut av dadlene 🙂

 35. Caroline B

  Søte deg!
  Et spørsmål; Har dere 4 soverom oppe?
  Visste ikke det;) Deres soverom, walk-in-closet rommet,
  rommet med tredemølle og enkelseng, pluss
  dette med dobbelseng?? Ååå så deilig!
  Dere er heldige! Nydelige bilder;)

  Hvis dere skal bygge hus i Særp.; har du sett
  for deg stil? Moderne elle herskapelig?
  Åååå det er så gøy! Har selv nettopp kjøpt hus
  som vi pusser opp vi da.. Lyst å gjøre det nesten
  ferdig før vi stifter familie.. Men, huff tiden går
  så vanvittig fort! Er selv 29 år!!!
  Nyt påskefri, skjønne dere! Klem

  1. Fotballfrue

   Ja, 4 soverom tilsammen, men 3 oppe og 1 nede 🙂 Møllen står på gjesterommet 🙂 Skulle gjerne hatt et rom til, vil ha mer plass! Hehe, blir vel bortskjemt 🙂

   Klem!

 36. Hei!
  Veldig vakre lesebriller! Er på leting etter slike, så jeg lurer på hvor du har fått tak i de? 🙂
  Hilsen trofast leser 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *